18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 29, 2012 13:39:57 GMT 2
,,Oh, tore," ütles Brit ja istuski trepile, vaadates hämarduva tänava poole. Noormees oli maru tähelepanelik, kui märkas, et Brit istuda tahaks. Aga parem kui ta flirti ka veits tagasi tõmbab, sest muidu toob ta Britule ainult jama kaela. Raudselt hakkab Joe selgitusi nõudma.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 29, 2012 22:16:43 GMT 2
Nick oskas hästi märgata pisikesi detaile, samas kui tema terve maailma haldamine võis esmapilgul paista kohmakana, mis tõttu ta pigem hoiab suu kinni. Küllap seetõttu võis ta hetk tagasi paista flirtiv. Doom võttis neidise juures istet, istudes paar astet kõrgemale. Vähemalt sai ta enda selja kuhugi vastu toetada. "Sinu jutu kohaselt on väikelinnas elamine nagu lill," ei saanud ta muiet endale hoida. Seda räägiti talle ka New Yorki kohta, ometigi tundis ta ennast seal liiga armetuna.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Apr 5, 2012 20:33:32 GMT 2
,,Mingil määral on," lausus Brit mõtlikult ja heitis pilgu kaugustesse. ,,Minu elu oli seni lill, kuni mu õde suri. Ma igatsen teda nii väga." Brittany õe surmast on nüüdseks möödas kaks aastat ja tüdruk üritab oma eluga edasi liikuda, kuigi ta armastas oma õde väga. Mõnikord ei ole elu just kõige õiglasem ja need, kes surma väärivad, pääsevad karistuseta, surevad süütud.
|
|