|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 18:29:18 GMT 2
Nick on Tree Hillis olnud juba peaaegu nädala. Tema noorem õde Hope saabus siia tunduvalt varem, sest erinevalt enda vennast, oli tüdrukul lihtsam kooli vahetada. Doom pidi ootama ära veerandi lõpu, et paberid välja võtta ning siia üle tulla. Kolimine suurlinnast sellisesse kolkasse, nagu noormees seda linna kutsub, oli tema jaoks paras šokk. 18 aastat elad sa Washingtonis, peale esimest viite aastat harjud sa ära selle lärmiga, selle liikluse ja rahvahulgaga ning korraga viiakse sind kohta, mida peaaegu keegi ei tea ja siin elab isegi vähem inimesi kui selle koha teadjaid. Dominick liitus küll kooli korvpallitiimiga, käies kohal kõik trennid, aga ometigi jäi tal aega liiga palju üle. Täpselt nagu tänagi. Noormees oli riietatud musta nagu alati ning samuti kõndis ta ka mööda kõige pimedamaid ja võõramaid tänavaid. Juhul kui Washingtonis kasutas ta taksot või metrood, et jõuda ühest punktist teise, siis siin läbib ta kõik vahemaad jala. Nick seisatas peale tund aega sihitut ringikõmpimist. Tema silmad pöördusid randmel olevale kellale ning seejärel tänavale. Juhul kui linna suurusega on ta harjunud, siis kohe kindlasti pole ta veel harjunud selle vaikusega.
OT: Britt
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 23, 2012 18:54:14 GMT 2
Brit oli jõudmas kohta, kus ta pidi Joe'ga varsti kokku saama. Neiu heitis pilgu kellale...aega on veel päris palju. Päike oli juba loojunud. Tüdruk armastas videvikuhämarust ja täna öösel saab ta arvatavasti Joe'ga koos tähti vaadata. Äkki komistas ta aga kellelegi otsa, sest oli nii peaga pilvedes. ,,Oih, vabandust," lausus ta.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 25, 2012 21:30:29 GMT 2
Nicki kõrvad avastasid neidise ennem kui noormehe mõistus ja silmad. Ta oli samal ajal astunud sammukese majaseinast eemale ja ümber nurga, kui ta kellegagi kokku põrkas. Automaatselt käed taskust välja võtnud ning tüdruku õlgadele pannud, justkui ennetades võimalust, et viimane võib libastuda ja kukkuda, muigas Doom kui tüdruk vabandas. "Pole midagi," sõnas noormees pead raputades. "Ma oleksin pidanud vaatama ise ka tänavat, ennem kui sinna astusin," vabandas ka Nick ise omakorda.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 25, 2012 21:50:55 GMT 2
,,Ah...nojah...vahet pole," ütles Brit pead vangutades. ,,Mis sa teed siin üldse?" küsis tüdruk. Ta ei tundnud seda kutti, aga ehk ongi uued tutvused mõnikord head ka. Pealegi aega oli veel nii palju ja Joe polnud veel saabunud. Britul ei pea ju ka igav olema ja niigi ei kavatse ta Nicki sebima hakata...oh ei. Ta on Joe'le igati truu.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2012 20:01:30 GMT 2
Nick eemaldas enda käed neidise õlgadelt, surudes need endale tagi taskusse. Ta toetas ennast uuesti vastu seina, jäädes nii osaliselt lambiposti taha varju. Tüdruku küsimuse peale pöördusid korvpalluri tumedad silmad näitsikult tänava kohale taevale. "Avastan linna.. mmm.. püüan leida moodust, et päevaga kiiremini õhtusse jõuda... umbes midagi sellist. Ega ma ise ka täpselt ei tea. Lihtsalt avastasin ennast üks hetk siit ning nii ma kõnnin umbes pool tundi mööda tänavat, mille nime ma isegi ei tea," turtsatas Nick, silmad uuesti tüdrukut jälgimas.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 26, 2012 20:09:42 GMT 2
Brit vaatas võõrale otsa. ,,Sa oled siis...uus?" küsis tüdruk kulmu kortsutades. Tõtt-öelda polnud näitsik seda tüüpi siin varem näinud, aga võib-olla oli asi lihtsalt tema antisotsiaalsuses. Ise oli ju ka eluaeg Westside'il elanud ja teadis vaid väheseid.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2012 20:12:20 GMT 2
Dominick noogutas kergelt, jälgides endiselt tüdrukut. "Ma kolisin siia umbes nädalake tagasi. Seega jah, saab öelda küll, et päris uus olen," muigas noormees endamisi. Ta lükkas ennast taaskord seinast lahti, seistes nüüd valgusevihu käes ja jälgides noort tüdrukut. Viimane tundus olevat suhteliselt tema vanune.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 26, 2012 20:21:31 GMT 2
,,Selge," ütles Brit. ,,Minu nimi on Brittany," tutvustas ta end siis. Antisotsiaalne? Praegu oli ta vägagi sõbralik. Äkki peaks selle uue enda hoole alla võtma ja linna veidi näitama? Aga Brit oli ju suhtes, kindlasti hakatakse sellele imelikult vaatama, kui ta Joe asemel mingi täiesti tundmatu kutiga ringi käib.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2012 20:25:34 GMT 2
"Nick," tutvustas noormees ennast samuti. Viisakas nagu oli, kuigi neid reegleid pole poiss kunagi jälginud. Tulgu, mis tuleb, tema jääb iseendaks. Meeldigu see teistele või ei. Miks muuta ennast, sest teised tahavad, kui sul on õigus jääda endale truuks ja muuta ennast siis, kui sa pead seda õigeks. Juhul kui Doom jõlkus tunde päevas üksi linna vahet, siis praegu ei ütleks ta küll seltskonnast ära, eriti veel nii meeldivast.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 26, 2012 21:49:00 GMT 2
,,Meeldiv tutvuda," ütles Brit. ,,Mis sa siis teha tahad?" küsis ta. ,,Põhimõtteliselt mu poiss peaks varsti tulema." Samas sõpru võiks tõesti olla ja Britule meeldiks Nicki sõber olla. Tore poiss tundub olevat.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 26, 2012 22:09:04 GMT 2
Nick noogutas õrnalt. Ka tal oli meeldiv kohtuda veel ühe uue inimesega siit linnast. Nüüd teab ta neid umbes viis, kuigi kolm neist on tema onu, õde ja Vanessa. Really awesome. "Ma ei tiri sind siis sellisel juhul siit kaugele," sõnas ta kergel muigel, "seega võime siia samma jääda ning sa võid harida mind nii kooli kui ka linna koha pealt. Ma olen põhimõtteliselt turist, seega püüa mind veenda siia jääma."
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 26, 2012 22:15:18 GMT 2
,,Sul ei hakka siin kunagi igav," lausus Brit ja tema huulile ilmus muie. ,,Sa tutvud siin kõige sõbralikemate ja avatumate inimestega. Iga nädalavahetus on TRICis pidu, kui sind huvitab, aga sa võid ka GPB-s pidu panna ja tätoveeringu teha." Tüdruk seletas edasi. ,,Koolis on parimad õpetajad ja sõbralikud õpilased, kes mõnikord sind juhendavad ka. Igasugused trennid ja huviringid on ka. Korvpallitrenn on täiesti olemas, kui sind huvitab."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 28, 2012 19:32:07 GMT 2
Nick muigas kergelt neidise sõnade peale, mille järel ilmus ka tüdruku enda suule muie. Seda me veel vaatame. Vaikides kuulas Doom näitsiku lõpuni, noogutades aeg-ajalt. "Mõnda ma olen jah juba kohanud ning korvpalli mind juba pandi, seega päris tundmatu nägu ma õnneks pole," turtsatas Nick lõbusalt ja tema suule ilmus ka õrn naeratus, mitte muie, vaid naeratus. Viimasest korrast, kui poiss naeratas, on möödas kuid.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 28, 2012 19:37:07 GMT 2
,,Vahi, mõnel on hea tuju või mis?" muigas Brit, kui Nicki naeratust nägi. Täitsa sõbralik kutt oli ju...võiks sõbrustada või nii. Jalad hakkasid Joe'd oodates ära väsima. Brit vaatas ringi, et leida kuskiltki pinki, kuhu istuda.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 28, 2012 19:44:31 GMT 2
Nick kehitas õlgu, lõbus naeratuse laadne muie püsis tema näol. "Tundub jah. Küllap on see tingitud ka meeldivast seltskonnast," sõnas ta kergelt kulme kergitades. Noormehe sõnadest võis lugeda välja mingit flirti, kuid tal pole kohe kindlasti kavas hakata sebima kedagi, kes on juba kellegagi koos. Doom võib olla vahel täielik perse, aga mitte nii hull. Märganud, et neidis otsib istekohta, nõksatas Nick peaga enda selja taha. "Siin samas on trepp, kui sa soovid istuda," pakkus ta.
|
|