20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 22, 2012 21:53:23 GMT 2
Jessie muigas. "Järelikult vastavad mu vanaema sõnad igati tõele - kõik tänapäeva muusikud on ühte nägu," lausus Jes. Päris nii see muidugi ei ole. "Miks sa siia kolisid?" küsis Jes puhtast uudishimust. Miks peaks üks ambitsioonikas ja väga hea muusik kolima kuhugi väikelinna? Suurlinnad on nende jaoks - suurlinnades on rohkem fänne ja rohkem fänne tähendab ju suuremat sissetulekut.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on Mar 22, 2012 22:07:02 GMT 2
Jerry turtsatas lõbusalt, hakates kergelt naerma Jessica kommentaari peale. "Milliseid muusikuid küll su vanaema näinud on?" vangutas noormees pead. Tema lause polnud tegelikult küsimus, aga seda võis sedasi ka võtta. Maigutanud hetkeks ka suud, suutis Blake naermise lõpetada. "Tegelikult polnud mul plaanis siia kolida. Ma rändasid pikalt enda bändikaaslastega mööda idarannikut. Meil olid väiksed kontserdid aeg-ajalt baarides, kus oli võimalik esineda. Ma pole isegi kindel, miks me siia pikemaks ajaks jäime. Algul plaanisime jääda vaid paariks kuuks, sest TRIC'i omanikule me meeldisime ja ta pakkus pikemat esinemisvõimalust, aga paarist kuust sai pool aastat ja nüüd on peaaegu aasta sellest möödas," seletas noormees nii hästi kui oskas. Neidis on esimene, kes midagi sellist tema käest on küsinud.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 22, 2012 22:20:55 GMT 2
Jessica kehitas õlgu. "Minu meelest ei tee ta üldse inimestel vahet, ta ajab mu vennad ka koguaeg omavahel sassi," lausus Jes. Jason ja Marc olid päris sarnased küll, aga ju Jessie näeb neid liiga tihti selleks, et neid omavahel segamini ajada. "Ühesõnaga te saite hea pakkumise ja kuna see endiselt hästi sisse toob, siis te ei näe erilist põhjust lahkumiseks," võttis Jessie noormehe jutu ühe lausega kokku. Järelikult üritavad kutid omale vaikselt mainet teha, et siis millalgi ka laias pildis läbi lüüa.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on Mar 22, 2012 22:27:55 GMT 2
Jerry muigas õrnalt. Kunagi ammu aeti ka teda ja Selenat sassi, sest nooremas eas oli neidisel lühikesed juuksed ja Blakel suht sama pikad kui praegu. Juhul kui nad seisid kõrvuti, aga seljaga sinu poole, siis oli tõesti raske neil kahel vahet teha. Jessica kokkuvõtte peale kehitas poiss õlgu. "See pole kunagi olnud rahas või kuulsuses. Siin võeti meid kõige paremini vastu. Kirg muusikat teha on siin suurem kui näiteks Miamis," sõnas noormees, pruunid silmad Jessicale pööratud.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 22, 2012 22:37:11 GMT 2
"Vot siuke suhtumine mulle meeldib," tunnustas Jes. Teha muusikat sellepärast, et see endale meeldib ja esineda inimestele, kes seda hinnata oskavad, mitte mõeldes sellele, kuidas suuremat numbrit pangakontole saada. "Miamis on muusika üldiselt tagaplaanil, jap," arvas Jessie,"seal pannakse suurt rõhku surfamisele." Muusikat seal armastati - kuulata ja selle rütmis tantsida, aga mitte ise luua.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on Mar 23, 2012 16:47:06 GMT 2
Blake naeratas kergelt. Ta tänas neidist õrna noogutusega. "Seda ma märkasin jah. Samuti ei mõtle sealsed noored millestki muust ka kui kevadvaheajast," sõnas ta kergelt turtsatades. Washingtonis ja New Yorkis oli hea kuulajaskond, aga Tree Hilli ei ületa hetkel miski. Samuti on siin palju fantastilisi algajaid, kellega on hea koos midagi luua ja mängida laval. Jerry pruunid silmad märkasid juba TRIC'si hoonet, mis päeval näeb välja suht nagu iga teinegi maja, aga peale päikeseloojangut kihas see rahvast - nii sees kui ka väljas.
|
|