18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 13, 2012 19:51:42 GMT 2
Pärast tundide lõppu otsustas Brit, et ei lähe veel koju, vaid astub kooli jõusaalist läbi ja teeb veidi trenni. Kuidagi ju pidi end vormis hoidma, kuigi isegi, kui tüdruk palju sööb, ei võta ta kiire ainevahetuse tõttu juurde. Ikkagi on sportlik keha ilus. Tüdruk vahetas riided ning sidus oma pikad tumepruunid juuksed pealaele hobusesabasse. Seejärel haaras ta kaasa veepudeli ning läks sõudeergomeetrile.
OT: Samantha.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 13, 2012 21:01:11 GMT 2
Raske koolipäev selja tagas otsustas Samantha minna jõusaali, ennast veelgi rohkem väsitama. Ta sattus jõusaali kord või kaks nädalas, olenes kuidas aega oli ja kuidas tujuga. Niisiis riided vahetanud läks ta jõusaali, samas enda juukseid patsi seades. Tüdruk märkas üht neiut sõudeergomeetril ning tervitas teda, eriliselt mõtlemata, kes seal trenni tegi.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 13, 2012 21:27:14 GMT 2
Brit vastas võõrale neiule samuti viisaka tervitusega ning võttis siis pudelist lonksu vett. Üsna varsti tegi Brit pausi, et pisut ka hinge tõmmata, sest ta oli seal sõudeergomeetril päris kaua juba vehkinud. Pärast pausi võiks samas jalgrattale minna või vahelduseks pisut hantleid tõsta. Not bad.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 13, 2012 21:45:32 GMT 2
Sammie läks jooksurajale , samas mõtteis olles. Peale mõningast jooksmis otsustas ta, et võiks ratast vändada niisiis ta läkski jalgrattale.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 13, 2012 21:48:58 GMT 2
Brit istus samuti jalgrattale. Kes see tüdruk oli? Ta oli nagu liiga sõbralik, ent Britul polnud aimugi, mis ta nimi on, kuigi nägu oli tuttav. Võõrastega just eriti juttu alustama ei kipu, kui just nemad sõbralikud ei ole või midagi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 13, 2012 21:54:32 GMT 2
Samantha heitis korra pilgu võõrale neidisele. Tuttav nägu, kas ta äkki oli kuskil tunnis temaga koos? hmm. Peagi talle tuli meelde miks too plika nii tuttav tundus. Senior ju! '' Sa oled senior onju?'' küsis Sammie, et enda kahtlusi kinnitada.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 13, 2012 22:01:03 GMT 2
,,Jah, ma olen senior," vastas Brit. ,,Ja sina oled ilmselt junior, freshman või sophomore, ma näo järgi ei tea," lisas tüdruk. Jah, Brit oli seda plikat kuskil koolis näinud...võimalik, et isegi iga päev ehk koridori peal või mõnes tunnis. No tõesti ei viitsi süveneda sellele, et teada saada, kellega koos mõnes tunnis oled.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 13, 2012 22:25:06 GMT 2
Sammie naeris vaikselt neiu pakkumiste peale. '' Junior. '' vastas ta lühidalt. '' Samantha olen, muide.'' tutvustas ta ennast järgmiseks. Viisakas tuli olla, muidi teeb veel vanematele häbi, mis siis et nad midagi ei tea.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 13, 2012 22:28:38 GMT 2
,,Brittany," lausus Brit ja võttis lonksu vett. Täna oli ta kohe eriti janune, aga ta oli juba kõvasti rabelenud ka nende trenažööride peal...ja kõik selleks, et oma figuuri veelgi ilusamaks vormida. ,,Ma ei tea, mis tunnist sa mulle tuttav oled, sest ma ei tea sinust ikka midagi. Junior ütleb muidugi päris palju," lisas Brit muiates.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 13, 2012 22:55:47 GMT 2
''Mul ka praegu ei löö ette, kus tunnis me võiksime koos käija.'' sõnas Sammie ning jäi mõttesse, see hakkas kohe teda piinama. Ta nagu teaks, aga ei tea ka!
|
|