|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 2:53:16 GMT 2
Samantha vaatas Stephenile silma, samas pannes käed ümber kuti kaela. Noormehe oskamatus pani Sammiet veelgi muigama, see oli kuradima cute! Ta tegi sellest oskamatusest ainult korra välja ja rohkem ei pannud ta seda tähele, tüdruk oli liiga ametis Stepheni silmadesse uppuimsega.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 3:18:59 GMT 2
Stephen vaatas omakorda Sammiele silma ning naeratas. Kutile meeldis vägagi see, kuidas tüdruk käed ümber tema kaela oli pannud. Kumbki neist polnud juba mõnda aega midagi öelnud, kuid pilgud rääkisid iseenda eest. Lõpuks otsustas Steph ikkagi vaikuse murda. Ega siin nüüd nii suur lärm ka polnud, et kohe mitte midagi ei kuuleks. Pealegi oli Samantha talle päris lähedal "Mida sa siis praegu peost arvad?" küsis kutt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 3:52:43 GMT 2
''Mis ma praegusel hetkel peost arvan? No ma arvan, et hetkel on see isegi päris tore. '' vastas ta lõbusalt. '' Ja mis sa ise peost arvad?'' esitas ta sama küsimuse Stephenile. Tüdruk vaatas oma säravate silmadega noormeest. Oi kuidas ta tahtis astuda veelgi lähemale Stephenile, panna pea ta õlale ja lihtsalt nautida kuti lähedust, Sammie oli küll päris julge ja avatud, aga mitte nii julge, et seda teha.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 12:39:35 GMT 2
,,Jaa Sayer, ma armastan sind ka, kui sa oma habeme ära ajad," ütles Alena lällutades. Tegelikult oli selle kutiga ju päris lõbus. Okei, juua talle küll ei ostetud. That's so sad. Tüdruk vaatas veel ringi, et kuskil mingit kena kutti silmata.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 13:11:08 GMT 2
Sayer lõpetas suudluse ning pööras enda pilgu Alenale. Küll see väike võis alles iniseda. Täielik tüütus kuubis. "Kuule, kui sa nii hoolega neid mehi siin enda silmadega ei sööks, siis tuleks võibolla mõni lõpuks sinu juurde kah," ei saanud Say mainimata jätta. Ükski kutt ei taha endale mingit desperate tüdrukut.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 23, 2012 13:16:39 GMT 2
,,Kuule, kui sa nii palju ei targutaks, meeldiksid mulle rohkemgi," ütles Alena. ,,Aga sa oled tubli kutsu, peab mainima," lisas pliks ja patsutas Sayerit pealaele. ,,Ma tulen kohe tagasi," sõnas ta siis ja läks rahva sekka, et mõne noormehega ikkagi tutvust teha.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 13:23:53 GMT 2
Okey, see tähendab, et Sayer peab rohkem targutama. Alena käitumine pani noormehe vaid pead vangutama ja naerma. Lapsikult armas. "Kust sa endale küll sellise õe leidsid," pöördus Sayer Jessica poole, kui tolle väike õde neid viimaks rahule jättis. Kuigi....nad pidid teda ju valvama ja nüüd on ta kuskil ei tea kus rahva sees. Loodetavasti on selle blondi juuksepahmaka all ikka piisavalt tarkust ja oidu ka.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 23, 2012 13:37:09 GMT 2
"Ära ära kao," ütles Jes, kui õde äraminekust teada andis, lubades kohe tagasi tulla. "Mina ei leidnud, Albert võttis New Yorkist kaasa," lausus Jes muiates. Lena oli täitsa Alberti iseloomuga - seetõttu Jessie imestas, et ta üldse Alenaga nii hästi läbi saab. Nokkiv ja tüütu on ta küll, aga nagu näha, siis Jessiet ta ei torgi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 13:43:10 GMT 2
"No offence, aga kuidas sa oled suutnud temaga nii kaua sama katuse alla elada?" küsis Sayer. Ta võib temaga küll üksteiste kallal nokkida ja pinda käia. Aga kauem kui üks päev ta seda vist küll ei suudaks. Või siis oli Alena lihtsalt Sayeri vastu selline? "Kuidas ta üldse suutis su sisse rääkida, et sa ta endaga kaasa võtaksid?" tahtis Say teada.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 13:47:56 GMT 2
''Mis ma praegusel hetkel peost arvan? No ma arvan, et hetkel on see isegi päris tore. '' vastas ta lõbusalt. '' Ja mis sa ise peost arvad?'' esitas ta sama küsimuse Stephenile. Tüdruk vaatas oma säravate silmadega noormeest. Oi kuidas ta tahtis astuda veelgi lähemale Stephenile, panna pea ta õlale ja lihtsalt nautida kuti lähedust, Sammie oli küll päris julge ja avatud, aga mitte nii julge, et seda teha. "Ütleme nii, et päris hea. Üle ootuste ikkagi. Ma arvasin enne, et pean terve õhtu üksi passima," tunnistas Stephen. Ta oli ju ikkagi veel uus ning mitte nii väga omaks võetud. Sellega läks aega. Stephen manas näole flirtiva naeratuse ning jäi uuesti sõnatult Sammiet vaatama. Huvitav oleks teada, kui kaugele nende väike flirt tänase õhtu jooksul üldse jõuab?
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 23, 2012 13:52:03 GMT 2
"Vaatamata sellele, et ma temaga ühes majas elan, ei näe ma teda eriti," vastas Jes,"ja minu kallal ta ei noki ka." Jessica muigas Sayeri teise küsimuse peale. Vastus sellele on igati hale. "Nii nagu eelmiselgi korral - kui sina nõustud tulema, siis tulen mina ka ja võtan ta kaasa," seletas Jessie, "ma olin tõesti üsna kindel, et sa ei taha tulla siia."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 14:02:36 GMT 2
Sayer turtsatas. Muidugi ärme õde piina, piiname parem tema poissi. Siis äkki ehmub ära ja paneb jooksu. Win! "Miks sa arvasid, et ma ei taha sinuga siia tulla?" küsis noormees. Muusika oli täiesti normaalne ju seekord. Isegi midagi, mida Say ise kuulaks, kuigi bänd oli talle selline mitte just väga tuntud.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 23, 2012 14:19:10 GMT 2
Joe kuulas bändi ja tantsis Brittanyga. Mõnus muusika muudkui kestis ja noormees sai olla enda kallimaga. Mõne aja pärast küsis nooruk neiu käest:"Kas sa midagi juua soovid?" Ta tahtis hetkeks kuhugi istuda ja midagi külma juua, klubi muutus natuke palavaks, sest rahvast oli palju vastupidiselt Blake'i arvamusele.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 23, 2012 14:24:23 GMT 2
"Ma ei tea, mingi osa minust lootis lihtsalt, et sa ei viitsi või pead tööl olema või midaiganes, esmaspäeva õhtu siiski," lausus Jessie ja tõdes siis,"samas, oleksin ma öelnud, mis on siiatulemise põhjuseks või pigem, kes, siis sa raudselt poleks viitsinud." Aga ta ei saanud ju Alena kuuldes Sayle öelda, et kuule, tule nüüd appi last valvama.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 23, 2012 14:32:24 GMT 2
,,Kokteilist ära ei ütleks," vastas Brit ja vaatas Joe'le silma. Kuigi neiu nautis pidu, ootas ta ka peo lõppu, et see öö koos Joe'ga veeta. Tantsima võiks ka varsti minna, aga enne tahaks tõesti midagi juua. Brit oli janune.
|
|