|
Post by Deleted on Mar 20, 2012 16:52:07 GMT 2
"Tõsi, aga ma võin sulle väikese saladuse avaldada - mul ei ole õrna aimugi, kes ma olen," sõnas Liam muiates. Ta käitub nii nagu õigem või lahedam tundub. Teda tegemas midagi, mis talle ei meeldi, on üsna harv juhtum. Liam lõpetas nende pikaks veninud suudluse, kuid ei tõmmanud enda nägu tüdruku omast eemale. "Olgu siis nii," lausus poiss, kuid tellis endale lihtsalt soojenduseks ühe viski. Tal ei olnud kavas täna hullusti pidutseda, vaid aega Alexiga nautida. "Räägi mulle nüüd sellest bändis, mida me kuulama tulime....see Versa...midagi," tundis noormees huvi.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 20, 2012 17:44:58 GMT 2
"Ma võin sulle paar vihjet pärast anda," muigas Alex õrnalt Liami esimeste sõnade peale. Tema silmad jälgisid tähelepanelikult noormehe omi ning ta hingamine muutus raskemaks. Mis ajast mõjub Liam talle nii? Igakord kui Lexi teda näeb, teeb tema mõistus minekut reaalsusest. Ta ei märka midagi ega kedagi kui noormees tema lähedal on. "VersaEmerge," vangutas neidis enda pead, pöörates pea lava poole. "Nad teevad päris head muusikat, kuigi ma pole kindel kui väga see sinu maitse on. Bändi pani kokku siis Blake Dallas. Nad kõik olid parimad sõbrad, seega polnud erilisi raskusi. Hiljem liitus nendega ka Blake õde Selena. Blake rändas enda sõpradega umbes aastake mööda idarannikut, kuni nad peatusid siin ning aasta hiljem tuli Selena järgi. Venna ei lubanud enda õel ennem liituda, kuni viimasel on keskkool lõpetatud," lausus Alex muiates.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 20, 2012 19:13:56 GMT 2
Ei puudunud palju, et ka Steph oleks punastama hakanud, aga ta suutis ennast siiski tagasi hoida."Aga kas sa hiljem minuga tantsima tuled?" küsis Stephen lootusrikkal toonil. Kuigi Steph polnud suurem asi tantsija, oli ta nõus selle kõik ära kannatama, kui saab Samanthaga koos olla. Pealegi poleks temaga koos see tantsimine üldse nii hull.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on Mar 20, 2012 19:15:41 GMT 2
Carmeli pilk libises hetkeks klubile. Märganud Liamit ja Alexit nina pidi koos, tugevnes haare tema klaasi ümber märgatavalt. Hea, et klaas piisavalt tugev oli, muidu oleks varsti klubil üks klaas vähem. Rebinud enda haavunud pilgu tagasi Blake'ile, naeratas ta õrnalt, "ma arvan, et sa võid kahega arvestada," pakkus Car, "te ülete üle pika aja üks hea bänd, kes meil siin esineb, seega ma lihtsalt oletan," kehitas tüdruk enda õlgu. Tahtmatult liikusid tema pruunid silmad ikka ja jälle Liami suunas. Blake naeratas õrnalt. "Ma loodan, et teised ka sedasi arvavad," sõnas ta, võttes lonksu õlut. Ta märkas neidises meeleolu muutust ja tema silmad pöördusid nurka, kuhu tüdruk vaatas. "Sinu pilku vaadates sa tead neid ning nad ei meeldi sulle eriti," pakkus noormees, jälgides näitsikut, kes oli tõesti haavunud ja samas vägagi pahane. Murtud süda?
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 20, 2012 19:18:05 GMT 2
Joe jõudis Brittanyga peole umbes 10 minutit enne bändi alustamist. Joseph märkas, kuidas Blake laval asjatas. Mees lasi silmadel üle rahva käia, oli küll tuttavaid. Noormees tahtis Jessicaga rääkida, aga teda ei paistnud veel kohal olevat. "Tahad midagi juua tellida?" uuris Joe ja hoidis kätt ümber neiu piha. Mõnus oli nii olla, kallis kohe kõrval.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 20, 2012 19:52:54 GMT 2
Carmel tegi kerge grimassi noormehe sõnade peale ning võttis klaasist ühe lonksu viinamarjamahla. "Raske on pooldada inimesi, kellest üks kasutab sind ära ja teine on sõber kuni üks hetk sind....ütleme nii, et ebasündsate sõnadega ründab," lausus tüdruk emotsioonitult, "ahjaa, rääkimata veel sellest valutavast sinisest silmast, mis lõpuks ometi oma paistetuse tagasi on tõmmanud," lisas Carmel ning tahtmatult pääses üle tema huulte turtsatus, sest tüdrukute kaklused lihtsalt olid midagi, mis panid ta alati naerma. Isegi kui ta ise üks osapoolest oli.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 20, 2012 19:57:36 GMT 2
"Ootan huviga," sõnas Liam tüdruku pakkumise peale. Ta kohendas vaba käega tüdruku juuksesalke, mis tema näole vajusid. Noormees kuulas huvitatult tüdruku juttu, kuigi mingi osa läks sellest kindlasti kaduma, kuna ta oli ametis tüdruku jälgimisega. "Karm, aga tubli vend siis," muigas Liam. Kui tegu oleks Jazmine'iga teeks ta ilmselt sama moodi. Nende juurde ilmus kelner, kes asetas lauale klaasi viskiga, mille Liam enda vabasse kätte võttis, sest teine ümbritses endiselt kindlalt Lexit.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on Mar 20, 2012 19:59:09 GMT 2
Yeah, another broken heart. Blake noogutas kergelt. Tema pruunid silmad pöördusid hetkeks nurgas olevale paarile, kuid kinnitusid peagi tagasi tüdrukule. "Päris huvitavad sõbrad sul siis," muigas noormees kergelt, mõeldes enda sõnu naljaga. Loodetavasti mõistis seda ka näitsik tema kõrval. "Ma arvasin, et see on suurlinnade viga, aga tuleb välja, et ka väikstes kohtades on sellised probleemid," lisas ta mõne aja pärast, võttes mitu suurt lonksu.
|
|
21-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Alex J. Simpson on Mar 20, 2012 20:03:58 GMT 2
Alex muigas endamisi, kui Liam tema juukseid sättis. Ometigi vajusid need pikad paksud lainesse hoidvad juuksed tagasi oma kohale. Noormehe sõnade peale ta vaid noogutas kergelt. Mingi hetk olid Alexi silmad uuesti kinnitunud poisile ja ta jälgis teda samuti tähelepanelikult. Liami puudutused tekitasid endiselt Lexis külmavärinaid ja korrapäratuid hüppeid tema südamerütmis. Kui kelner nende juurde ilmus, pöördusid Alexandra rohelised silmad poisilt lavale, toetades enda pea mugavalt tema rinnale.
|
|
18-aastane
Visitor
See no, hear no, speak no evil leaves you deaf, dumb and blind
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 20, 2012 20:28:39 GMT 2
Brit oli koos Joe'ga peole jõudnud ning ta oli oma värske suhte üle väga õnnelik. Tüdruk nägi nagu alati - stiilne välja. Ta oli oma sirgetesse juustesse kerged lokid teinud, selga pannud tumehalli värvilise pildiga t-särgi ja peale musta jakikese. Jalga pani ta aga kitsad tumedad teksad ning kontsaga saapad nii, et ta nägi Joe'ga peaaegu ühepikkuna välja. ,,Ei, kallis, praegu ei taha juua," vastas tüdruk kallima küsimusele. Välimus: style.mtv.com/wp-content/uploads/2011/09/nina-dobrev-joe-jonas-hug.jpg
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 20, 2012 20:32:42 GMT 2
"Kuidas aga neiu soovib," vastas Joseph ja muigas. Ta liikus neiuga lavale pisut lähemale ja jäi BVrittanyga seisma ühte vabamasse kohta. "Sulle sobivad lokid...Tegelikult sulle sobib kõik," arvas noormees ja andis neiule põsemusi. Brit lõhnas nii hästi, et tekkis soov maitsta neiu kaela.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 20, 2012 20:36:14 GMT 2
Brit naeratas. ,,Eks ma siis teen teinekord veel lokke, kui sulle nii väga meeldib," lausus tüdruk kelmikalt ja vaatas Joe'le silma. ,,Aga...mis me pärast pidu teeme?" küsis Brit. ,,Lähme minu või sinu juurde? Ja kui minu juurde, siis sul on kohustus ööseks jääda."
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 20, 2012 20:42:15 GMT 2
"Kuidas oleks minu korteriga?" pakkus Joseph välja. Ta teadis, et Lizzie ei ole kodus täna öösel. Temaga oli vaja ka rääkida, see Danieli asi oli neiu väga endast välja viinud. Ta oli tuim ja emotsioonitu. "Siis saad minu tuba näha," vastas Joe muigega. Tal oli mõnus suur voodi, seal sai alati mõnusa une.
|
|
18-aastane
Visitor
|
|
|
Post by Phoebe Holloway on Mar 20, 2012 20:45:03 GMT 2
,,See sobib," nõustus Brit ja pilgutas Joe'le silma. Tal oli täna nii hea tuju ka ja tsuure tõenäosusega kavatseb tüdruk öö Josephiga veeta. Vanemad teavad niigi, kus ta on ja seega pole mingit erilist jama ka. Joe peab niigi mõnikord tööl olema ja Brit tahtis lihtsalt kallimaga kvaliteetaega.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 20, 2012 21:38:41 GMT 2
Jah. Kuigi Carmel seda tunnistada ei tahtnud, oli Liam tema südame murdnud. Ta oli temast tõsiselt sissevõetud ja arvas, et tunded on vastastikused. Kuigi poiss kasutas teda ära, suudab noormehe kohal oleks endiselt ta südame põksuma panna ja jalad värisema lüüa. Tal oli lihtsalt mingi müstiline jõud tüdruku üle. Korraga avastanud, et tema pruunid silmad on jälle Alexile ja Liamile liikunud, raputas ta enda pead ning suunas enda silmad Blake'ile. Ta oli ka ju armas. Need mustad natuke sassis juuksed, need ümarad ja siirad silmad. Mis ta ikka seda Liamit taga nutab, kui tema kõrval selline ajakirjast välja astunud poiss istub, kellel veel lisaks välimusele on lauluhääl ja oma bänd. "Yeah, sa võid seda öelda küll," muigas Carmel noormehe sõnade üle, mis puudutasid tema sõpru. "Elu siin on hullem kui seebiooper. Harju ära," lausus Car, tõstes klaasi suule.
|
|