|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 21:54:31 GMT 2
"Siis on sul ju lausa kolm sõpra pluss mina muidugi," sõnas Sayer muigega, "kas sa siis ei ole kuulnud, et sõprade arv ei ole tähtis, vaid see, kui hästi sa nendega läbi saad ja kui palju sa neid usaldada saad," lisas noormees need teada tuntud targad sõnad. Sayeril on küll hulgi sõpru, aga neist tõsiselt lähedasi on viis-kuus tükki ja see on saavutatud tänu pikale sõprusele.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 21, 2012 21:59:50 GMT 2
Jessie oli päris üllatunud, kui Alena tema juurde tuli. Põhjust kuuldes aga ei imestanud see teda enam. "Kuule, üks asi on see, kui me minu toas oleme ja ma sul juua luban, teine asi on avalik koht," lausus Jessie, andes ilmselge vastuse, et siin ja praegu Jessica talle juua ei osta. "Vett saad ise ka kätte," lisas Jessie. Siin mingeid mahlu ja limonaade ilmselgelt ei müüda. Seejärel pöördus tüdruk Say poole:"Sellisel juhul jäädki ainult sina..ja no Alena ka, aga ta on nüüd pahane mu peale ja arvab, et ma olen maailma kõige halvem õde." Viimase lausepoole ajal vaatas Jessie muigega Lena poole.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 22:04:17 GMT 2
Kui Alena Jessica juurde tuli, tõstis Sayer enda pilgu tüdrukule ning kuulas nende kahe vahelist vestlust. Ise neliteist ja tahab alkoholi kätte saada. Palju tal seda üldse vaja läheb, et täis jääda. Üks klaas? Eriti veel sellise väikese kehakaalu puhul. "Alena peaks meil ju juba suur tüdruk olema ja aru saama, et alakatele alkoholi ei müüda," sõnas Say kahjurõõmsalt, viies pilgu Jessicalt Alenale.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 21, 2012 22:12:33 GMT 2
,,Sa ole üldse vait ja aja oma habe ära. Sa oled nagu metsloom juba...karvane," kähvas Alena ja loopis oma juuksed üle õla. Talle meeldis alati miskipärast just Sayerit trollida, aga yeah...pubekad on juba sellised.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 23:10:14 GMT 2
Sayerile pakkus selline pubekalik käitumine ainult nalja, "oh, kuidas ma armastan su õde," lausus Sayer, vaadates Jessicale lõbusalt otsa. Tänu jumalale, et tal ühtegi sellist pisikest tibinat kodus ei ole. Ta annaks otsad seal.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 21, 2012 23:28:02 GMT 2
Jessica muigas vaid õe sõnade üle. Teada värk, et Alena on vaimustuses vaid nendest meestest, kes näevad plikalikult siledad välja - Justin Bieber näiteks. "Kunagi kasvab Bieberile ka habe ette ja siis näed lõpuks sina ka, kui kuum see tegelikult on," lausus Jessie õele. Okei, Bieberil habe oleks kohutav, aga Sayerile see täitsa sobib. "Ja ma arvasin, et sa armastad ainult mind," ütles Jessica teeseldud armukadedusega.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 23:36:28 GMT 2
Jessica lause pani Sayer turtsuma ja ta oleks ilmselt lõpuks ka naerma hakanud, kui Jessica ei oleks teda enda õe armastamises süüdistanud. "Vaata Alena on selline tüütu venna-õe armastus. Sina oled midagi muud," üritas noormees asja seletada, kuigi see ei kukunud kõige paremini välja ja seega vangutas ta lihtsalt enda pead ja suudles tüdrukut. Kui sõnadest puudu jääb....
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2012 2:11:53 GMT 2
"Ära jäta kunagi klubis oma jooki järelvalveta. Isegi siis, kui sa elad Tree Hillis," lausus Stephen kerge muigega. Vägev. Ta suutis isegi muusikast üle rääkida. Võib-olla tulenes kõik sellest, et Steph istus tüdrukule juba kahtlaselt lähedal. Ka Stephen ei suutnud mujale vaadata, vaid jälgis Sammie iga liigutust. "Muide, läheks äkki lavale lähemale?" tegi ta ettepaneku. '' Ma ei jätnud oma jooki ilma järelvalveta, issi.'' Lausus tüdruk kergelt tüdinenul toonil ning pööritas, siis kergelt naerdes silmi. Ta polnud esimest korda klubis ja alati ennem, kui ta kuhugi välja läks luges Jeremy sõnad peale, kui too ei saand kaasa tulla sabarakuks. ''Lähme jah.'' nõustus Sammie lõbusamal toonil noormehega. Ta võttis enda klaasi enda kätte ning võttis sealt lonksu.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2012 2:19:37 GMT 2
Stephen irvitas. Võib-olla oli ta tõesti oma äsjase kommentaariga pisut liialdanud. Aga kes teab? "Klubides ju liigub ringi igasuguseid kahtlaseid pervokaid, kes noorte neidude klaasidesse korgijooki sokutavad, kui nood hetkekski tähelepanu peaksid kaotama. Ja edasist pole üldse mõtet mainida," rääkis kutt. Seejärel ajas ta ennast püsti ja ulatas Sammiele oma käe, et nad saaksid lavaesise mölluga ühineda.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2012 2:34:57 GMT 2
'' Ma tean jah.'' lausus Sammie, samas võttes Stephi käest kinni. Ta tõusis püsti ning naeratas õrnalt. '' Ja pealegi, kui ma ühe korra juba oma joogi järelvalveta jätsin, siis ma enam selle juurde tagasi ei lähe. Kindluse mõttes tellin uue joogi.'' sõnas ta tähtsalt. Tavaliselt oli tüdrukul venna kaasas, kes jooki valvas, aga vahest juhtus ka seda, et Jer ei saanud kaasa tulla ning siis oli alati Sammie enda joogi enda juures hoidnud, võisiis tõesti uue joogi ostnud, kui oli joogi silmist lasknud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2012 13:19:14 GMT 2
"Tubli tüdruk," muigas Stephen. Samantha vähemalt teadis, mida teeb. Ja see kutile meeldis. "Aga siis võiks minna ka," lausus Steph ning hakkas siis liikuma, vedades Sammiet kättpidi endaga kaasa. Varsti olidki nad mõlemad lava ees. Seal käis juba hoopis teistsugune elu. Bänd mängis ning rahvas lõbutses.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 1:53:43 GMT 2
Samantha naeris vaikselt ning kõndis võimalikult kiirelt Stephile järgi. Kus too nüüd kihutas nii kiirel? Terve öö aega ju! Kui nad lava ette jõudsid, jäi neidis hetkeks ringi vaatama. Kergelt muianud viis ta pilgu tagasi Stephenile. Muusika hakkas ta keha vallutama ning tüdruk hakkas vaikselt õõtsuma muusika rütmis.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 2:02:01 GMT 2
Ega Stephenil polnudki kuskile kiiret. Lihtsalt siin lava ees oli mõnevõrra huvitavam kui leti ääres istuda. Rahvas sõelus ümberringi ning kõigil tundus tuju juba laes olevat. Samamoodi ka Stephenil. Ta oli rahul sellega, et otsustas ikkagi klubisse tulla, sest muidu igavleks kutt nagunii kodus mitte kui midagi tehes. Steph nihkus Sammiele mõnevõrra lähemale, sest lava ees oli ruumi vähevõitu. Samas oli ka üks teine põhjus, aga kutt üritas seda endale praegu mitte tunnistada. Tema pilk peatus uuesti Samanthal ning ka Steph hakkas ennast tasapisi muusika taktis liigutama.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 2:29:48 GMT 2
Samantha naeratas hetkeks kavalalt, kuid viis siis pilgu lavale. Mõne hetke pärast viis ta tähelepanu tagasi Stephenile. Tüdruk hakkas aina rohkem liikuma muusika taktis. Vaikselt oli Becky noormehele lähemale läinud, no ruumi oli vähe ja ta eelistas tantsida rohekem Stephi juures, kui mingi võõra kuti juures.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 23, 2012 2:36:00 GMT 2
Ka Stepheni pööras oma pilgu mingiks hetkeks lavale, aga kaua see pilk laval ei püsinud. Peagi avastas kutt ennast jälle Sammiet vahtimas. Midagi muud ta viimasel ajal väga ei teinudki. Samantha tantsis päris hästi. Oskaks Steph ka nii, aga ei. Temale oleks nagu karu jala peale astunud. Siiski andis kutt endast parima, et mitte naeruväärne välja näha. Stephen astus tüdrukule veel sammukese võrra lähemale, samal ajal temalt pilku pööramata.
|
|