|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 18:31:37 GMT 2
"Ma ei tea tund võibolla poolteist. Oleneb, kuidas rahvale peale läheb," arvas Sayer ning järgnes Jessicale kui too liikuma hakkas. Tore õhtu küll, saab lapsehoidjat mängida. Täiesti ootamatult leidis Say end aga diivanilt tüdruku kõrvalt. "On see siis nüüd paras kaugus?" küsis poiss ning tema näol ilmus tahtmatult muie.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 21, 2012 18:34:47 GMT 2
Seda arvas Jessie ise ka, et see üritus ühe-kahe tunni vahele jääb. "Ma olen enam kui kindel, et isegi siis, kui ma oleksin tema kõrval, siis unustaks ma tema valvamise ära," lausus Jessie muiates. Jeap, Say kõrval on tal vaid silmi Say jaoks. "Kuidas pidu oli?" küsis Jessica hoopis.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 18:49:32 GMT 2
Sayer viis enda muigvel pilgu tüdrukust eemale ning kratsis kergelt enda oimukohta, "noh, kui ma midagi mäletaks oleks kindlasti tore, aga ma oletan, et pidu oli täitsa normaalne," sõnas noormees. Ta ei olnud juba mitu kuud nii palju joonud, et pärast midagi ei mäletaks. Ega talle see väga ei meeldinud ka, sest siis said alles pärast teiste kaudu teada, et tegid ei tea mida ja siis ürita inimesele selgeks teha, et sa olid purjus ja ei mäleta midagi. Mitte, et see eriti hea vabandus oleks.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 21, 2012 19:03:25 GMT 2
Mismõttes? "Mkeeeei," venitas Jessie. Ilmselgelt talle ei meeldinud, et Sayer end täis jõi, aga ta ei hakanud sellest ka mingit draamat tegema. Jessical polnud aimugi, milline Say täis peaga on. Vajub rahulikult kuhugi tuttu ära või teeb midagi, mida temalt üldse oodata ei oska? Põhimõtteliselt teadis Jessica Sayerist ainult seda hoolitsevat ja head poolt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 19:10:16 GMT 2
"Sa oleks ju võinud ka tulla," lausus Sayer, libistades enda ühe käe ümber Jessica ning surudes enda huuled tüdruku omadele. Tegu ei olnud lihtsalt ühe kerge musiga, vaid pika ja romanitlise suudlusega. Suudluse lõpetanud, vaatas ta Jessie'le lihtsalt otsa. "Kus sa olid üldse, kui ma sulle helistasin ja sa vastu ei võtnud?" uuris noormees.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 21, 2012 19:21:04 GMT 2
Jessie ei jõudnud ütlemagi hakata, et ujumine ja saun kurnasid ta nii ära, et mingile läbule tal küll viitsimist ronida polnud, kui Sayer teda suudles. "Ujumas ja saunas," vastas Jessica lühidalt noormehe küsimusele. Tegelikult oli Jessical hea meel, et ta läbule ei läinud - tal oleks seal nagunii igav olnud. Ja nagu näha, Say tundis end seal Jessieta vabamalt ka.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Blake J. Dallas on Mar 21, 2012 19:41:05 GMT 2
Möödunud oli umbes kümme minutit kui VersaEmerge esitas juba enda kolmandat laulu, milleks oli "You'll Never Know". Blake hoolde jäi kitarr, samas kui tema õde valas end täiesti sellesse laulu, nagu ka igasse teise. Ta nautis seda rohkem kui hingamist. Selena oli nagu tema vendki lavale sündinud. Samuti tõi Jerryle naeratuse suul, kui ta nägi, kuidas rahvas elas täna kaasa rohkem kui tavaliselt. Nende järgmiseks lauluks oli "Stranger".
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 20:40:53 GMT 2
"Ära jäta kunagi klubis oma jooki järelvalveta. Isegi siis, kui sa elad Tree Hillis," lausus Stephen kerge muigega. Vägev. Ta suutis isegi muusikast üle rääkida. Võib-olla tulenes kõik sellest, et Steph istus tüdrukule juba kahtlaselt lähedal. Ka Stephen ei suutnud mujale vaadata, vaid jälgis Sammie iga liigutust. "Muide, läheks äkki lavale lähemale?" tegi ta ettepaneku.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 20:50:26 GMT 2
"Ma loodan, et sul vähemalt väga igav õhtu ei olnud. Mida sa üldse tahtsid mulle rääkida, kui sa mulle helistasid?" küsis Sayer. Ta ikka üht-teist mäletas ka, mis peol toimus. Lõpp oli rohkem üks udukogu. Sayeri pilk liikus vahepeal lavale ja sealt Alenale. Kui olla lapsehoidja, siis ikka korralikult. Pärast on tema veel süüdi, et viis Jessica tähelepanu mujale.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 21, 2012 20:56:08 GMT 2
"Tavaline õhtu, passisin netis, lugesin uudiseid, vaatasin mingeid videoklippe," rääkis Jes. Igav oli küll, jah. "Wow, sa mäletad mu telefonikõnet," märkis Jessie muigega. Et siis sel ajal kutt veel sigalakkutäis ei olnudki. Meeldiv fakt, et kutt vähemalt ootas, et äkki Jessica ilmub peole ja pidas end vähemalt seni korralikult üleval kuni teadis, et Jessicat ei tule? "Otseselt midagi rääkida ei tahtnudki, mõtlesin, et saan ehk lihtsalt sinuga koos olla," ütles Jessica.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 21:07:16 GMT 2
"Wow, sounds like a lot of fun," ütles Sayer irooniliselt. Väga tegus õhtu siis. "Ha.Ha.Ha, seda ma veel mäletan ja väga selgelt," vastas noormees tüdruku väikese märkuse peale. Kummalisel kombel oli tõesti nii, et joomine hakkas pihta alles pärast seda kõne. Aga asi oli vist pigem selles, et Brittanyl hakkas igav kui Say tüdrukuga rääkis ja seega läks ta neid joogiga varustama. "No, jamh." sõnas Say lühidalt.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 21, 2012 21:13:18 GMT 2
"Eksole," muigas Jessie. Lõbus indeed. See oleks tegelt lõbus olnud, kui ta poleks koguaeg sellele mõelnud, et netispassimine pole hetkel üldse see, mida ta teha tahaks. Jessie viis hetkeks pilgu Alenale. Elab veel. "Aga pole hullu," sõnas Jessica,"ma pean lihtsalt harjuma sellega, et erinevalt minust on sul sõpru ka."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 21, 2012 21:29:47 GMT 2
"Kuule ole nüüd," sõnas Sayer, "sul on ka ju sõpru Alena, Carmel, Joe, Liz ja kindlasti on neid veel. Kui sa rohkem väljas käiksid, oleks sul neid ka rohkem," lausus noormees. Tema oli muidugi palju sõpru saanud tänu korvpallile ja GPB'le, kus paljud enda muresi uputamas käisid ja Say nagu hea psühholoog kunagi kuulas nad kõik ilusti ära.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Mar 21, 2012 21:38:38 GMT 2
Alena oli kasuõde ja ühtlasi ainus õde, ilmselt nad seetõttu lähedased ongi. Isa poolt on Jessical ka õde, aga too on veel väga pisike. Kisakooritüdrukutega sai ta kõikidega läbi, aga ta ei nimetaks neid päris sõpradeks. Vabal ajal nad põhimõtteliselt ei suhtlegi. Joe on seal nimekirjas ainus, keda vist tõesti sõbraks nimetada saab. "Okei, neid teisi ma võin veel sõpradeks nimetada, aga Liz?" Korra juhtusid rääkima, kui Jessica Ceciliaga väljas käis ja see oli ka ammu - vahetult pärast seda, kui Say ja Liz lahku läksid.
|
|
|
Post by alenawest on Mar 21, 2012 21:52:30 GMT 2
Alena oli kuskil mujal, kuid ilmus siis äkki oma õe juurde tagasi. ,,Jess, osta juua mulle," virises pliks. Alenal oli piisavalt igav selleks, et lihtsalt juua. Pole seal väga vabasid poisse, kuigi samas...ta riskiks silmade peast välja kratsimisega, kui ta mingi tüdruku peikale ligi hakkaks ajama. Kõik olid ju oma tüdrukutega.
|
|