28. märts 2012
Mar 28, 2012 20:01:37 GMT 2
Post by One Tree Hill on Mar 28, 2012 20:01:37 GMT 2
Gossip Corner
NEW FACES!
See nurgake on viimasel ajal ikka väga populaarseks saanud. Aina ujub meile siia uusi inimesi. Nick Harting on meie seekordne uustulnuk. Ja nagu nimigi ütleb on tegemist meie kalli psühholoogi sugulasega. Lisaks temale kolis mehe juurde sisse ka poisi väike õde Hope. Tean nii palju, et ta tuli siia väikesesse Tree Hilli otse New Yorgist. Peaks ütlema, et Nick ei ole kuigi jutukas ja eksleb rohkem üksinda ringi, aga välimust on talle küll antud...
PARTY TIME!
Nagu lubatud saate kena ülevaate peost, mis toimus Brittany eestvedamisel tema uhkes korteris. Pidulisi oli tublisti rohkem kui korter kannatas, aga kes sellest hoolis kui õhtu oli vägev. Kohal oli nii nooremaid kui ka vanemaid. Nende hulgas ka mõned koolitöötajad...
Korteri omanik Brittany alustas enda õhtut Scoti seltsis, kuid peagi vahetas ta enda pratneriks Sayeri, kellega ta veetis praktiliselt kogu peo. Nende õhtu tipuks võib pidada muidugi võidujoomist, mille noormees kindlalt kinni pani ja siis seda salapärast kadumist ühte magamistuppa. Rohelise tule andis minu andmetel just tüdruk, kes vahetult enne kutse andmist poisile tunnistas, et igatseb nende suhet. Neid kahte sealt enam väljumas ei nähtud. Igaüks teeb omad järeldused...
Sierra ilmus peole üllataval kombel üksinda. Temal vahetusid partnerid päris tihti. Silma jäi tema vestlus Joe'ga, mis oli rahumeelne. Kas noored on lõpuks ära leppinud? Igastahes õhtu lõpetas Sierra koos Liamiga, kellega koos mindi läbi pimeda Eastside'i just näitsiku koju, kust Liam väljus alles hommikul ja päris pohmas näoga.
Ka Joe tuli üksinda, kuid tema kaaslaseks sai Jacklyn, kellega nad mõnda aega koos olid kuni tüdruk lahkus üsna varakult. Ega poisski palju kauemaks jäänud.
Vanad Ravenid leidsid ka aega, et peolt läbi käia. Eks nad näitasid, kuidas see õige pidutsemine siin käib. Scott ja Vanessa suutsid teineteisega korralikult tülli minna ja siis muidugi järgmine hetk oli asi juba unustatud. Varsti võib neid nelja – Grettel, Scott, Ricky ja Vanessa – näha kuskil bowlingut mängimas. Hoian enda silmad lahti.
Vanessa partnereid oli samuti üsna palju, kuid tema suurimaks saavutuseks jääb kindlasti enda musta pesu peal ujumas käimine ja hiljem pidas ta päris korraliku tantsu maha koos ei kellegi muu kui meie psühholoogi Robertiga. Need kaks kadusid ikka päris kauaks ühte magamistuppa ennem kui mees Nessa taksosse viis. Omal jalul naine igastahes korterist ei lahkunud. Minu andmetel lõppes nende sõit Roberti korteris, kust naine alles lõuna paiku koju läks. Kuid mitte üksinda...ta lahkus taaskord koos Robertiga. Mees viis ta ilusti autoga koju ja maja ees sai Vanessa romantilise suudluse osaliseks. Ja ma ei ütleks, et see oli kohmakas esimene suudlus. Ma ütlen, et need kaks on juba pikemat aega käinud...
LIAM AND ALEX GETTING SERIOUS?
Reede õhtul märgati neid kahte kaubamaja kullaosakonnas kihlasõrmuseid uurimas. Neist mitmeid proovis tüdruk endale ka sõrme. Viimaks väljuti poest koos ühe korraliku tumesinise karbiga. Kas asjad on tõesti juba nii kaugele arenenud? Või on asi selles, et tüdrukul on laps taga?
Seda ei oleks ma küll veel niipea oodanud...
AGAINST THE LAW......AGAIN
Tundub, et see korralik Sayer, keda me viimastel kuudel näinud oleme, hakkab jälle kaduma. Alles hiljuti võisime teda näha jälle suitsetamas, kuigi ta jättis selle juba mitu kuud tagasi maha. Ja nüüd sattus ta jälle politseisse enda registrit täiendama. Ärme unusta ka pidu, kus ta ikka päris segamini oli. Jessica, kas sa endale sellist poissi tahtsidki? Temaga on ju ainult pahandusi? Ja ma ei usu, et su vanemad selle uudise üle õnnelikud on...
Ja arvake ära, kelle poiss endale järgi kutsus. See ei olnud Jessica......See oli Alex! Tüdruk maksis tema trahvi ning viis enda juurde, kus Sayer üsna kaua viibis, liikudes alles kella nelja paiku koju. Ja siis sai ta ka kohe vastu võtta enda kallist tüdruk sõpra, kes pidi terve koolipäeva üksinda vastu pidama.
CLOTHES OVER BROS
Tundub, et papa Woods on enda tütardele jälle kopsaka summa laiaks löömiseks andnud. Tüdrukud laristasid korraliku summa maha just poes nimega Clothes over bros, mis on pisut irooniline, sest nad mõlemad on tõesti ilma poisteta ja hindavad ilmselgelt riideid rohkem kui poisse.
Minuni jõudis ka uudis, et mini-Carmel kavatseb kisakooriga ühineda. Ma ei teagi nüüd, kas see on hea või halb uudis. Ma ei tea Lesley kohta suurt midagi, kuna enamus ajast on ta kodus. Tarkur nagu ta meil siin on. Eks näeb, kas temast ka kisakooris asja saab.
Õed külastasid ka kohvikut, tellides endale kõike head-paremat. Carmel, kas sa tõesti arvad, et see suur šokolaadi tort tuleb su kisakoorivormile kasuks? Tüdrukutel oli plaanis koju jõudes üks korralik filmikas teha. Ei tea, kas Carmel hakkab enda kasuõega samastuma?
JESSICA AND THE MYSTERY MAN
Laupäeval märgati Jessicat kolm korda sisenemas täiesti võõrasse ja tundmatusse hoonesse. Iga kord sisenes ta üksi ja tuli ka välja üksi. Kuni pühapäeva õhtuni, kus ta selle sama maja ees tundmatu tüübiga õrnusi jagas, ennem kui koos poisiga majja sisenes. Jessie lahkus alles varavalgel.
Kas Jessica ja Sayer on läbi ja tegu on tüdruku uue poisiga?
Või jäi Jessica mulle just Sayeri petmisega vahele?
Mida teie arvate?
BETRAYERS
Mini-Carmel veetis enda aega taaskord kohvikus niisama süües ja õppides. Ja temaga ühines ei keegi muu kui Stephen, kes on viimasel ajal endale hoolega tutvusi looma hakanud. Imelik, et need kõik ainult tüdrukud on. Igastahes tundus kahel noorel klappi olevat. Mõlemad on Eastsiderid, kuid tahavad Westside'is elada. Nad nimetasid meid ülbeteks, barbie-dolls, wannabes. Khm, kelle poolel sa väike arvutifriik õige oled? Kas sa arvad enda vanema õe kohta samamoodi? On tema ju meie kalli kisakoori kapten ja nagu ma kuulsin, tahad sa ka ise sinna kuuluda. Kas nende sõnade taga võib peidus olla hoopis kadedus?
Lesley oli kiire jagama nii enda mobiili numbrit kui ka MSNi. Kas leidsid endale lõpuks poisi, kes on nõus sinuga koos olema? Tunnen Stephenile juba ette kaasa...
BLONDE ATTACK
Alena Stephenit terroriseerimas. Kuule tüdruk, sebi omavanuseid ja jäta meile ka kedagi. Pealegi Stephen ei tundunud sugugi huvitatud olevat, aga sa vist mõistatasid selle ise ka välja. Kõrvakiil on vana jama, aga kingavise? Isegi mina ei ole veel ühtegi kutti kingaga visanud. Peaks proovima.
Kas poiss mitte ei öelnud, et tal on tüdruk olemas? Hmm....huvitav, kes see on, kui mina olen teda pidevalt Samanthat sebimas näinud? Kas New Yorgis ootab sind sinu kallis tüdruksõber, kes ei teagi sellest midagi, et sa meil siin kohalikke landid?
IT'S ALL JUST ART
Minuni on jõudnud huvitavad jutud nagu oleks Sayer enda eksist Brittanyst maalinud aktimaali. Need kaks olevat veetnud terve päeva noormehe juures kodus ja hiljem üsna värvisena Rivercourti külastanud, kus peeti maha üks korralik korvpallivõistlus. Pärast seda naaseti poisi juurde ja kui Brittany lahkus, oli tema käes suur maal, millel meie kahjuks või õnneks oli muidugi paber ümber pandud. Ju siis oli mida varjata...
Kui minu kunstnik näeks välja nii kobe kui Sayer, siis tahaksin ma ka heameelega enda seinale ühte aktimaali. Khm, oleks see võimalik?
NÄHTUD
Sayer ja Jessica teatrisse minemas. Nende valitud tükiks sai „Kuritöö ja karistus“. Tahaks täitsa teada kumb neist selle valiku langetas. Igal juhul tundus noortel lõbus ja mõlemad olid väga korralikult end ka ülesse löönud.
Sierra ja Stephen saalis korvpalli mängimas ja hiljem noormehe majja sisenemas. Väidetavalt muusikat tegema. Melody ja Stephen plaanisid laulda duetti. Seda tahaks küll kuulda.
Carmel lahkumas kinost mõned minutid pärast filmi algust. Tema musta Audit nähti promenaadi juures, kus ta Lesley peale korjas ja koju viis. Huvitav, mida see väikseke seekord korda saatis, et suur õde enda filmi õhtu koos sõbrannadega pooleli pidi jätma? Ka Jessicat nähti seal ligiduses.
Jessica jälle Sayeri juures GPB's istumas. Kas tal tõesti muud teha ei ole? Noored läksid pärast töö lõppu koos koju, aga enne seda jõudsid nad jälle väikese tüli meile ette mängida. Midagi selles suhtes on küll mäda. Olen selles sada protsenti kindel. Vaatamata nende erimeelsusele, läksid nad Sayeri juurde, kust tüdruk lahkus alles varahommikul.
Mini-Carmel GPB's tätoveerimissalongi sisenemas. Ma kahtlen, kas Carmel oli sellest teadlik...
Jason ja Lizard Itaalia restoranis pitsat söömas. Tüdruk ei näinud just kõige parem välja. Tundub, et mure Danieli pärast on ta täiesti maha murdnud. Kuid minuni on jõudnud uudiseid, et poiss on enda silmad lahti teinud. Seda tõendab ilmselt ka tüdruku ilmumine TRICi, kus teine väga õnnelik välja nägi.