19. märts 2012
Mar 19, 2012 18:09:42 GMT 2
Post by One Tree Hill on Mar 19, 2012 18:09:42 GMT 2
Gossip Corner
MEET NEW PEOPLE – STEPHEN & De La VEGAs
Tree Hilli on ilmunud taas uue elanik. Seda puhku on tulijaks Stephen. Poiss on üheksateist ja pärit New Yorgist. Astus kohe ka korvpalli meeskonda. Eks näeb, mis temaga siin saama hakkab...
Õde-vend De La Vegast ei tea ma veel suurt midagi, aga hoian enda silmad lahti. Mõlemad tunduvad väga huvitavad kujud. Uued toovad alati meile uut verd ja mulle juurde inimesi, kelle eludes sorida.
THE BOYS ARE BACK!
Tundub, et vanad Ravenid on taas linna enda kätte haaranud. Linnas on nähtud nii Scotti kui ka Rickyt, aga see ei ole vist eriline ime, et need kaks endiselt igal pool ikka paari kaupa käivad. Nii palju kui mina tean, siis ostis kohalik tiim endale sisse mõned vanad Ravenid, et kõrgemasse liigasse pürgida.
BUT THEY ARE NOT THE ONLY ONES
Lisaks poistele on Tree Hilli tagasi jõudnud ka Britt, kes meil Yale'is usinalt juurat õpib. Ei tea, kas lendas ülikoolist välja või tuli niisama koduigatsus. Igastahes jõudis tüdruk juba maha pidada raju peo enda korteris. Aga sellest räägin juba enda järgmises postis.
Peale selle on tagasi meie väikeses linnas ka Grettel, kes väidetavalt elas Inglismaal ja oli seal isegi mõnda aega kihlatud. Huvitav, mis juhtus? Oled armunud enda parimasse sõpra?
VANESSA AND SCOTT?
Ma arvan, et me kõik oleme kuulnud jutte sellest kuulsast paarikesest, mis kunagi kooli omas. Tundub, et saatus on noored jälle kokku toonud. Kuigi nende esimene kohtumine ei näidanud väga palju märke nende vanadest tunnetest. Scott saatis Vanessa ilusti koju, kuid ei läinud isegi mitte sisse. Ja nii nagu kaugemalt paistis, ei andnud Vanessa end nii lihtsalt ka kätte. Ootan huviga, mis saama hakkab! Eriti nüüd, kus seal ilmselgelt ka midagi Roberti ja Vanessa vahel susiseb.
CATFIGHT – ALEX & CARMEL
Ma arvan, et kellegil meist ei jäänud see väike vahejuhtum nägemata. Noored läksid väidetavalt kaklema Liami pärst, kuid ühe lähemal seisja sõnul oli kakluse põhjuseks hoopis Sayer. Igastahes nägi kaklus päris tõsine välja ja Carmel välju sealt ilusa sinise silmaga. Tahaks näha, kuidas ta seda kodus seletab. Alex pääses paari kergema kriimuga.
Tüdrukuid tulid lahutama just need samad poisid, kelle pärast kaklus alguse sai ehk siis Sayer ja Laim, kes muideks viimasel ajal kuidagi kahtlaselt hästi omavahel läbi saavad. Kuid siin kohal kerkis esile uus probleem - Alex on väidetavalt endiselt armunud Sayerisse ning ühtlasi on ta Danieli gängi juhtimise üle võtnud, mis noormehele sugugi ei meeldinud.
BRITTANY & JOE BASKETBALL CUTIES
Brittany ja Joe nüüd küll korvpalliplatsi korvimängimiseks ei kasutanud. Neil jagus rohkem silmi teineteise ülevaatamisele ja hindamisele. Vahetanud paar sõna, suundus paarike juba tüdruku poole sööma. Tundus, et noored tundsid end teineteise seltsis päris hästi. Joe lahkus alles paari tunni pärast, suundudes töökoja poole. Ilmselt tööle.
Kas siit on tekkimas uus paar?
Kas Joe mitte Sierraga ei semminud? Või oli see Mary? Või hoopis Jacklyn? Ahjaa, Jessica oli ka millalgi ju.
NÄHTUD
Scott külastamas Grettelit. Vanad sõbrad jälle koos.
Lizzie ja Jason haigla katusel juttu ajamas ja hiljem Itaalia restoranis pizzat söömas. Teretulemast elavate maailma tagasi, Liz!
Tundub, et Sayer ja Jessica said enda lahkhelidest jagu, sest Sayer jäi tüdruku juurde ööseks ja hommikul saabuti koos kooli. Eelneva õhtu vaidlusest ei olnud justkui jälgegi.
Grettel toidukottidega Ricky poole minemas. Kas leivad juba ühes kapis?
Liam ja Alex poisi maja juures vaidlemas. Tüdrukul oli käes spordikott – kas keegi hakkas välja kolima? Tüdruk on noormehe juures elanud alates Denieli mõrvakatsest. Hiljem mindi koos jälle majja ja peagi nähti paari rannas jooksmas.
Sierra ja Jason kooli ajast noormehe juurde minemas. Noore-noored, talitsege enda hormoone! Pärast mõne tunnist Jasoni juures olemist naases paar kooli, et enda tutori kohustusi täita. Eks me kõik võime arvata, mis seal toimus...