27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 21, 2012 17:05:13 GMT 2
"Kontoreid on üle USA...Pealegi, keegi peab firma tulevikus üle võtma. Danielle seda kindlasti ei tee, ta on tulevane muusik," oli noormees kindel ja lõpetas enda võileiva. Nämm. "Ja sa ei tunne mu isa...Öeldakse, et ma olevat tema egoistlikum koopia," muigas mees.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2012 17:19:48 GMT 2
"Edu sulle siis," sõnas Nikki. "Ilmselgelt ootab sinu isa, et sina tema firma üle võtaksid. Põhimõtteliselt muud võimalust sul polegi, kui tema heaks töötada," nentis tüdruk. Mitte, et ta arvaks, et see täielikult halb valik oleks. Kõik teavad ise, mis oma eluga teevad. "See selgitab nii mõndagi," sõnas Nicole, viies pilgu Damonile. Lausega mõtles ta seda, miks noormees oli selline nagu ta oli.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 21, 2012 17:35:22 GMT 2
"Nojah, ega ma meie kuulsa nime väljasuremist ei tahaks," muigas nooruk. Firma on vaja töös hoida. "Ee...Mida täpsemalt?" ei saanud Damon aru. Pikad juhtmed pluss tugev uudishimu. "Ja mida siis sina tahad edasi teha?" küsis Jeff. Ta ei teadnudki ausalt öeldes, milles Nicole hea on.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2012 18:01:53 GMT 2
"Ma kahtlen, et see juhtub," arvas Nicole. Järgmise küsimuse peale kortsutas neidis pisut kulmu. "No... nagu sa enne ütlesid, et oled oma isa egoistlikum koopia. Ja sellega pean nõustuma, kuna sinu ego küündib küll taevasse," seletas neidis. Kui Damon uuris tema tulevikuplaanide kohta, kehitas Rose õlgu. Tal polnud õrna aimu ka suht. "Ma pole sellele väga mõelnud. Terve aasta veel aega ja võib-olla rohkemgi," sõnas tüdruk. Tal ka rikas ema, kes võiks teda niisama ülal pidada.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 21, 2012 18:07:15 GMT 2
"Aitäh, ma armastan sind ka," lausus nooruk naeratades. Vähemalt ta tunnistas, et ta oli egoistlik jobu. "Aasta aega...See läheb kiiremini, kui sa arvad. Ma ka mõtlesin, et võtan end kokku ja...Siin ma siis olen," muigas Jeff ja lasi end diivanile mugavamalt istuma.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2012 18:47:59 GMT 2
"Tead, see ei ole läbinisti halb. Nii kaua, kui sa seda välja ei näita.." arvas ta. Nicole lausus ka seda pisut kõhkleval toonil, justkui poleks endas väga kindel. Kuid tüdrukut ei huvitanudki, et mehel suur ego oli. Teda häirisid ainult kõik need tüdrukud mehe kõrval.. "Küll ma midagi välja mõtlen," sõnas neidis. Mingid talendid tal olid, aga ilmselgelt olid need peidetud.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 21, 2012 18:51:22 GMT 2
"Ma pean siis peitma enda iseloomu? Olema hunt lambanahas?" küsis Damon muigega. Oi, talle meeldis see jutuajamine. "Kas sind ei häiri mu egoism?" tahtis noormees teada. Ta oli alati otsene, nii vastuste, kui ka küsimustega...Okei, rohkem küsimustega.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2012 19:02:27 GMT 2
"Ei, lihtsalt kunagi maksab see sulle kätte," sõnas Nikki, "püüan sind lihtsalt hoiatada." Neidis turtsatas kergelt naerda, kui järgmist küsimust kuulis. Eks tuli mingi vale jälle kokku rääkida. "Keda see ei häiriks? Ahjaa, neid tšikke, kes sinusse ülepeakaela armunud on ja koguaeg sulle järgi jooksevad?"
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 21, 2012 19:05:16 GMT 2
"Kui see päev kätte jõuan, siis teatan," lubas Damon noogutusega. "C'mon, Nicole, need tüdrukud on ainult tüdrukud...Mitte midagi muud," muigas noormees. Armukadedust oli õhus tugevalt tunda. Jeff pani ühe käe ümber neiu. "Rosie, Rosie," sõnas kutt vaikselt ja keerutas ühte naise juuksesalku.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2012 20:00:55 GMT 2
Nicole pööritas enda silmi, viies siis pilgu maha. "Kuidas sa saad nii? Kuidas sa said nii mulle ja kõigile teistele tüdrukutele teha? Lihtsalt mängid nendega, nagu nukkudega? Kas.. kas sul üldse tundeid pole?" rääkis neidis, suunates enda haavunud pilgu mehele. Tundus, nagu Damonil oleks kivist süda või midagi.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 21, 2012 20:04:24 GMT 2
"Ma ei mängi...Ma olengi selline...Tundetu, külm, egoistlik, jobu," loetles Damon ärritatult üles iseloomujooni, mis oli talle juba ammu külge poogitud. Ta oleks tahtnud tõelist suhet, aga ükski tüdruk seda ei oodanud ja seetõttu ei näinud ka tema vaeva.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2012 20:27:56 GMT 2
"Sa ei ole sisimas selline. Ma tean sind rohkem, kui arvata võid," lausus Nicole. Ta on nii mõndagi märganud, mis noormees on enda sees hoidnud. "Sa lihtsalt käitud nii.. kuid miks?" küsis neidis nõudval toonil.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 21, 2012 20:35:43 GMT 2
Damon uhratas kergelt. "Ma olen, kes ma olen...Seda ei saa muuta," lausus nooruk. Ta tahtis jätta teema sinnapaika. Mida Nicole ka teadis? Nad ei tundnud ju üksteist nii pikalt. Jeff ei tahtnud, et keegi tema iseloomu üritaks muuta.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 21, 2012 20:44:13 GMT 2
"Sa väidad siis, et sa tõesti ei hooli?" küsis Nicole. Mingid tunded pidid mehel ju ikka olema. Kui Damonilt nüüd eitav vastus tuli, siis tema süda on tõeliselt purunenud. Kui Damon esimest korda naisele selgitas, et tahab teda kõigest sellest sitast päästa ja tal pole taolisi tundeid Nicole'i vastu, oli see juba siis valus. Kuid mingi väike lootus oli ikka sees olemas..
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 21, 2012 20:45:45 GMT 2
Damon vaikis. Ta ei tahtnud sellele küsimusele vastata. "Hoolin...Sellepärast ma ei tahagi, et sa oleksid üks paljudest tüdrukutest," lausus noormees vaikselt ja tõusis diivanilt. Nooruk haaras taldrikud ja viis need kööki ning pistis need nõudepesumasinasse.
|
|