27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 24, 2012 23:04:42 GMT 2
Damon jäi Sierrat kuulama. "Ei, see pole loll muinasjutt. See on sinu arvamus ja emotsioon ja...Tunded," pani Jeff enda mõtted sõnadesse. Kutt toetas kiiotsa maha ja jõi pisut cocat. Kas siis astuda esimene samm? Ehk tõugatakse ta tagasi temapoolse esimese äraütlemise pärast? Persse, pidi see kuradi isa selline olema. Õigemini, peab ta selline olema. Raisk! Damon nii kartis, et temast saab samasugune sitapea.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2012 23:20:57 GMT 2
Melody'l oli hea meel, et Damon temast aru sai või vähemalt väitis, et aru sai. Jättes noormehe enda suhte üle pead murdma, asetas näitsik enda pudeli lähedal asuvale lauale ning sättis kii jälle löögi valmis. Enda pruunid silmad ühele kindlale kuulile kinnitanud võttis ta hoogu ja lõi, saavutades vaid selle, et pall veeres augule lähemale, kuid mitte sisse. "Noh, mis sa siis teed?" küsis Sierra, "lased võimaluse käest ja annad selle tüdruku kellegile teisele või võtad ise asja kätte?"
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 25, 2012 13:35:36 GMT 2
"Ma ei tea," vastas Damon ja oli pisut ärritunud. Ta teadis, et Sierral oli õigus. Mees ei sihtinud korralikult ja lõi valge kuuli sisse. Tubli. Kutt lonksas cocat ja jäi mõtlema. "Kellegi teisega oleks teda piin näha...Eriti häiriv on fakt, et siis ma näeks ta kutti ilmselt väga tihti," vastas Damon. Nad ju elasid koos.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2012 22:25:58 GMT 2
Sierra lõi enda järgnevate löökidega piisavalt kuule sisse, kuni jäi veel üks kena pall, millest ta mööda lõi, andes seega mängukorra Damonile tagasi. "Ma lugesin jah, et te elate nüüd koos," sõnas tüdruk mõistva noogutusega. Ausalt öeldes oli tüüp sitas seisus. "No, siis on aeg ise midagi teha," kehitas Mel enda õlgu ja võttis pudeli taas endale kätte, et see tühjaks juua.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 25, 2012 22:54:48 GMT 2
"Kujutad ette, et ta tuleks mingi kutiga koju ja too tüüp jääks ööseks? Ma ilmselt ajaksin tolle tüübi kohe ära, eirates fakti, et elamine on tegelikult Nikki oma," rääkis Damon. Ta ei suudaks kannatada neid hääli ja võõrast tüüpi hommikul köögis tegelemas. Ametlik põrgu. Damon lõi järgneva korraga mõned kuulid sisse. 2 jäi veel lauale.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 25, 2012 23:05:33 GMT 2
"Ütle mulle, mis on kõige hullem asi, mis juhtuda võib, kui sa talle enda tunded avalikustad, kui ta neid just juba ammu näinud ei ole," esitas Sierra noormehele küsimuse, asetades tühja pudeli lauale ning valmistudes enda viimaseks löögiks, mis pidi ta viimase kuuli aukku viima. "Sinu sõnade järgi tundub, et sa oled tõesti sügavalt sees," muigas Mel, lüües ning saates seega ka viimase palli aukku.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 25, 2012 23:21:02 GMT 2
"Ma teen talle mingil lollil kombel haiget? Kuidagi suudan alati asjad ära keerata," lausus Damon. "Kaheksa ka," lisas noormees igaks juhuks. Mitte, et Sierra oleks selle ära unustanud. "Olen jah...," nõustus Jeff ja tegi enda cocale põhja peale. Ta ei olnud kellelegi rääkinud, mis isa oli korda saatnud paar-kolm aastat tagasi. Seetõttu ei saanud paljud temast aru.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 26, 2012 0:10:27 GMT 2
"Nii et sa kardad. Oled lihtsalt argpüks ei muud," sõnas Sierra lihtsalt ja otse välja. Talle ei olnud kunagi Damon väga inimesena meeldinud, aga praegu tundus ta nagu üks täiesti tavaline teismeline, kes on kõrvuni armunud. See tekitas temas nagu natuke sümpaatiat poisi suhtes. "Kohe-kohe, teen sulle pähe," sõnas Mel ning hetk hiljem oli ta enda sõnad teoks teinud.
|
|