|
Post by Deleted on Feb 24, 2012 18:39:11 GMT 2
"Ma ei tea, mis sind huvitama peaks," sõnas Sierra õlgu kehitades. Vaevalt Damonile väga teiste suhtedraamad huvi pakuvad ja peale selle ei olnudki viimasel ajal kuigi palju kõlakaid. "Ega mina ka nüüd kõigega kursis ei ole," lisas Mel.[/color]
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
Work all paled into the background as soon as I had a baby.
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 24, 2012 19:11:05 GMT 2
"Aga kuidas sul endal läinud on?" küsis Damon seejärel. Paistis, et Sierral laabus elu ilusti. D muidugi polnud suurel ballil käinud seetõttu oli enamus toimunust talle teadmata. Jeff hoidis silmi Sierral. Noormehele meeldis suhtlemisel silmside.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2012 19:25:57 GMT 2
"Minul läheb kõik kenasti," vastas Sierra agluses väga lühidalt ja napisõnaliselt, kuid hingas siis sügavalt välja ja rääkis natke lähemalt, "koolis läheb hästi, ülikoolidega peaks ka kõik korras olema ja lisaks olen Jasoniga käima hakanud. Noh, seal juures mu parim sõber ilmselt ei taha mind kunagi näha, aga see saab vast ka kunagi korda," seletas tüduk.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 24, 2012 19:30:06 GMT 2
"Noh, siis on tehniliselt kõik korras," arvas Damon. "Tüdrukute tülid lahtuvad kiirelt," lisas Jeff. Ta ei teadnud, kes Sierra parim sõber on ja eeldas, et tegu oli mõne tüdrukuga. Damon avas hoone ette jõudes Sierrale ukse ja järgnes neiule.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2012 19:59:07 GMT 2
"Jah, oleks ta tüdruk, oleks me juba ammu suure kallistusega ära leppinud," sõnas Sierra turtsatades ning pubisse sisse astudes. Rahvast oli parajalt, kuid õnneks oli olemas üks vaba piljardilaud, mille juurde Mel ka enda sammud seadis. Eemaldanud enda üleriided, asetas ta mantli piljardilaua läheduses oleva tooli seljatoele. "Tellid ka midagi?" uuris ta Damonilt.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 24, 2012 20:04:30 GMT 2
"Su parim sõber on poiss?" küsis Damon. Seda ta küll ei osanud oodata. Tavaliselt ei tule sellistest sõprustest midagi suurt välja. Mees võttis enda nahktagi ja kindad ära ja pani need toolileenile. "Võib-olla ühe viski, et soojaks läheks seest. Väljas oli nii vastikult külm," vastas Jeff. Talle ei meeldinud külmad ilmad.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2012 20:08:29 GMT 2
"Miks see sind imestama paneb?" küsis Sierra, sest tema arvates oli tüdruku ja poisi vaheline sõprus väga normaalne ja võimalik. "Külm on küll, aga ma ei ütleks, et see lausa vastik on," arvas Mel ning jalutas leti juurde, kus endale ühe tavalise õlle tellis. Pudel näpus, jalutas ta piljardilaua juurde tagasi.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 24, 2012 20:12:37 GMT 2
Damon kehitas õlgu. Lihtsalt tekitas imestust. Noormees läks leti juurde ja tellis viski ja purgi cocat. Viski läks juba leti juures hinge alla, purgiga läks ta tagasi piljardilaua juurde ja pani joogi ühele lauale väga lähedal. Mees hakkas kuule valmis seadma.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2012 20:24:48 GMT 2
Sierra valis endale parja pikkusega kii ning toetas end siis vastu lauda, "kuidas sul endal äheb?" uuris Melody, jälgides kuidas Damon kuule valmis seadis. Piljard oli midagi, mida tüdruk vähemalt oskas. Paremini kui bowlingut, mida ta Jessicaga mängimas käis.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 24, 2012 20:36:57 GMT 2
"Nii-naa," vastas Damon ja eemaldas kolmnurga. Kii välja valinud, avas noormees enda coca ja lonksas seda. "Selles mõttes...Tulevane töö olemas, see ei ole väga sunnitud ka, mulle meeldib see...Aga suhted on mul täiesti perses," ütles mees otse välja. Mis seal ikka keerutada.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2012 20:55:31 GMT 2
Sierra võttis enda kii ning otsustas ilma küsimatagi alustada. Mis seal ikka. Keskendunud hetkeks, lõi ta kuulid lahti nii, et need põrkusid igasse suunda laiali. Üks numbriga kuul lendas ka ilusti aukku. "Mis sa siis enda suhetega teinud oled. Ma ei taha õel olla või midagi, aga ma ei teadnudki, et sul nagu kindlaid suhteid on," sõnas Mel, vaadates noormehele otsa. Või oli tal keegi olemas, aga ta lihtsalt ei tahtnud temaga käima hakata või ei olnud tüdruk temast huvitatud. Teine löök tulemusi ei toonud ja seega läks mängukord Damonile üle.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 24, 2012 21:09:55 GMT 2
Et siis värvilised on Sierral ja triibuga Damonil. "Selles asi ongi. Üks suhe hakkas justkui tekkima, aga ma ei tahtnud talle haiget teha. Ta on mulle väga lähedane...Ma ei saa temaga sitapea olla, aga ma kardan, et...Vahet pole," lausus Jeff ja lõi ühe triibulise kuuli sisse. Teine löök ebaõnnestus ja valge kuul oleks peaaegu auku läinud.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2012 21:23:56 GMT 2
"Ühesõnaga sa oled samasugune tõbras nagu Jason oli ennem kui avastas, et kui ta midagi ei tee, siis on ta minust nagu nii ilma," sõnas Sierra, valmistudes uueks löögiks ning saavutades sellega selle, et kaks kuuli lendas auku. "Ükskõik, kes see tüdruk ka ei oleks. Usu mind - sa teed talle palju rohkem haiget sellega kui sa teda endast eemal hoiad, kui sa üldse kunagi teeksid siis kui te käima hakkaksite ja midagi juhtuks," lausus tüdruk, lüües teise löögiga veel ühe kuuli sisse. "Ja peale selle mõtle, kas sa suudad näha teda kellegi teisega koos, sest kui sina seda sammu ei tee, siis keegi teine kindlasti kunagi teeb," jätkas Mel, lüües kolmanda löögiga pallist peaaegu mööda.
|
|
27-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Matthew Sommers on Feb 24, 2012 21:32:29 GMT 2
Damon kuulas kogu jutu ära ja pidi tõdema, et Sierral oli õigus. "Sa ütled, et ka Jason oli tõbras...Aga miks sa siis temaga käima hakkasid?" tahtis Jeff teada. Ta tahtis natukenegi mõista naiste maailma, ehk oli tal siis parem võimalus. Jeff lõi nüüd ühe kuuli sisse teise katsega läks 2 kuuli sisse. Nad olid Sierraga võrdsed. Siis läks ka neljas kuul sisse, see õnnestus kolmanda löögiga. Neljanda löögiga lõi nooruk kogemata ühe Sierra kuulidest sisse.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 24, 2012 21:42:33 GMT 2
Sellel ajal kui Damon muudkui kuule aukku lõi, võttis Sierra enda õllepudeli kätte ning tühjendas natuke seda, otsustades samal ajal kuidas noormehe küsimusele vastata. "Sest...vaatamata sellele kõigele, mis ta tegi tean ma....et ma ei suudaks mitte kunagi mitte kedagi samamoodi armastada. Kogu see aeg Inglismaale olles, oli ainult üks inimene, kelle ette ma kartsin uuesti astuda ja see oli Jason, sest ta on ainuke inimene, kelle arvamus minust läheb mulle korda. Sa võid nüüd öelda, et see on loll naiste muinasjutt, aga see on vastus sinu küsimusele," sõnas Sierra, vaadates Damonile siiralt otsa.
|
|