20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 5, 2012 0:47:04 GMT 2
Jessie oli Vanessale helistanud pärast kinoskäimist Joega ja uurinud Mary kohta. Vanessa ei tahtnud sellest telefoniteel rääkida ja seega leppisid nad kokku, et Jessie tuleb järgmisel päeval tema kabinetti ja nad räägivad seal. Jessica koputas kabineti uksele ja astus sisse. "Hei," tervitas ta treenerit.
OT: Vanessa.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2012 0:56:12 GMT 2
"Hei, Jessica, tule edasi. Istu," pakkus ta tüdrukule kohta enda vastas laua taga, kus oli kaks vaba tugitooli. Naise pilk oli kinnitunud sülearvuti ekraanile ning ta klõbistas sinna kiirelt kirjutada, kuni viimaks enterit vajutas ja klapi kinni lükkas, libistades arvuti eemale. Tema pruunid silmad jälgisid tüdrukut.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 5, 2012 1:06:21 GMT 2
Jessie sulges ukse ning võttis parempoolsel tugitoolil istet. Ta vaatas oma treenerile otsa ega osanud kusagilt alustada. "Nagu ma aru olen saanud, siis on lõplik otsus tehtud ja mind on välja vahetatud?" otsustas Jessica otse küsida. Polnud mõtet asja keerulisemaks teha ja keerutama hakata. Kui Vanessa ja kõik teised temasse ei usu, siis ei taha Jessica seal kabinetis enam pikemalt olla.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2012 1:11:36 GMT 2
Vanessa vaatas Jessicat arusaamatul näol, "keegi ei ole kedagi veel välja vahetanud, aga me mõlemad teame, et su koht ei ole just kõige kindlam antud hetkel," vastas naine tüdruku küsimusele. "Nagu ma su kõnest aru sain, arvad sa, et Mary on ergutustiimi võetud sinu asendajana? On mul õigus?" pani Nessa alguse paika, et nad mõlemad sama lehe peal oleksid.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 5, 2012 1:16:54 GMT 2
See, et ta veel välja vahetatud pole, andis Jessile lootust ja rahustas teda pisut. "On," kinnitas Jessica vanessa väidet noogutusega. Milleks muidu nad keset õppeaastat, kui kava juba valmis on, uue liikme vastu võtsid. Selliseid asju tehti siiski sügisel, kui osad liikmed kooli lõpetanud olid ja seetõttu seal tühjad augud olid, mis täitmist vajasid.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2012 1:27:01 GMT 2
"Mary on tõesti hetkel nagu varu variant kui me peaksime sinust loobuma, aga ta ei ole tiimi võetud sinu asemele. Ja kui kõik läheb hästi ja sa jääd meile, siis saame me endale ühe tantsija juurde, mis annab meile võimaluse järgmine aasta tiimi suurendada. Suuremate tiimidega on võimalus paremaid kavasi teha," üritas Vanessa kogu asjade käiku Jessicale selgeks teha, et ta ei tunneks nagu teda tahetaks kisakoorist välja visata. "Aga räägime nüüd sinu olukorrast. Ma sain mõned päevad tagasi direktorilt väga 'kena' kirja ja peapesu sinu hinnete osas, sest kooli reeglitesse on kirjutatud, et kui õpilane on saanud F'i rohkem kui kahes aines, peab ta loobuma enda tunnivälistest tegevustest. Sinul tuleb välja on neid aga lubatust palju rohkem. Sa pead aru saama, Jes, et minu käed on siin seotud. Hetkel oled sa ainuke, kes ennasti aidata saab. Ma võin sulle kinnitada, et su koht jääb sulle alles kuni kokkulepitud kahe nädala lõpuks," rääkis Vanessa.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 5, 2012 1:35:49 GMT 2
Selle jutu peale võib Jessie Kanadasse mineku ära unustada. Ta ei suuda oma hindeid korda saada, vahepeal Kanadas käia ja siis veel järgi õppida ja samal ajal praeguseid kursuseid korras hoida. "Ma usun, et keemia ja kirjanduse kursused saan ma kahe nädalaga kindlasti korda," lausus Jessica,"aga matemaatikas on mul kolm kursust F'id." Siis tegi Jessie oma peas kiire esimese klassi tasemel oleva arvutuse. "Kui ma keemia, kirjanduse ja ühe matemaatika kursuse ära parandan, siis jääb mulle ainult kaks F'i, mis on lubatud. Ülejäänud kaks matemaatika kursust võin ma ka pärast seda kaht nädalat parandada, ilma, et kisakoorist lahkuma peaks," tegi Jessie järelduse. Järelikult ei olnud kõik veel kadunud. Sayeriga reisimine jääb aga seekord siiski ära.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2012 1:47:11 GMT 2
"See oleks täitsa mõeldav, eriti kui sa lubad matemaatika õpetajale, et sa ka teised kaks kursust hiljem ära parandad," noogutas Vanessa. Talle meeldis tüdruku peale hakkamine. See näitas, et tal on tõesti suur tahtmine tiimi kuuluda ja see oli Nessale kui treenerile oluline. "Ma pean ütlema, et sa oled meil üks paremaid tantsijaid ja sinu kaotus oleks kogu tiimile suur löök. Seega ei loe siin ainult see, et sina enda hinded korda saad. Kui sa enda ainetes põrud, vead sa tervet tiimi alt," lausus naine kindlalt.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 5, 2012 1:54:06 GMT 2
Juba see, et Jes on nõud Kanadasse lendamisest loobuma, et kisakoori jääda, näitas, et kisakoor on tema jaoks oluline. "Ma räägin temaga," lubas Jessie. Ta tõesti tahtis tiimi alles jääda. Tundus, et Vanessa teab, kuidas inimesi motiveerida. Kuulda treeneri suust, et ta on üks parematest, oli veel tunnustavam ja uhkem kui Carmeli suust. Tiimi alt vedamine oli samuti olnud midagi, mida ta kunagi teha ei taha. Ta on trennist puudunud vaid mõnel üksikul korral ja sedagi sellepärast, et tal tõesti oli vaja. Ta on ka siis end kohale vedanud, kui tal midagi seesugust viga on olnud, et ta kaasa tantsida ei saa.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2012 18:12:23 GMT 2
"Mul on väga hea meel, et sa sellesse tõsiselt suhtud," lausus Vanessa siiralt. Kuigi ta oli siin treener olnud üsna lühikest aega, olid tema tüdrukud talle juba väga kalliks saanud. "Ma arvan, et sa teed endale ka tuleviku suhtes suure teene, kui sa enda hinded korda saad," arvas treener, lükates enda musta juuksesalgu kõrva taha. "Kas sul on muidu veel mingeid muresi või midagi, millest sa tahaksid rääkida?" uuris Nessa, vaadates tüdrukule ootavalt otsa.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 5, 2012 18:27:32 GMT 2
Jessica naeratas. Kõik, mida nüüd teha oli vaja, oli hinnete korda saamine. Ja siis ongi elu jälle ilus ja murevaba. Vähemalt mingiks ajaks kindlasti. See oli ainult rõõmustav. Treeneri küsimuse peale kortsutas neiu mõtlikult kulme. "Ei ole," lausus ta siis. Vähemalt meelde küll ei tulnud, et tal midagi südamelt ära rääkida oleks.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2012 19:57:23 GMT 2
"Siis mina sind omalt poolt enam kinni hoia," sõnas Vanessa käsi laiutades. Jessicale olid asjad selgeks tehtud ja tal ei olnud enam muud lisada. Kuna tüdrukul endal ei olnud ka enam muid muresi, siis oli vist jutuajamine lõppenud.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Feb 5, 2012 20:02:18 GMT 2
"Sellisel juhul näeme trennis," lausus Jessica naeratades ja tõusis tugitoolist püsti. Jutuajamine oli igati edukas ja väga motiveeriv olnud, nüüd tuli õppimisega pihta hakata. Jessiel oli nüüd plaan koju minna ja Jason rajalt maha võtta, et too talle keemia reaktsioonivõrrandid selgeks õpetaks ja siis mõne lihtsama matateema, et Jes kiirelt ühe kursuse matast parandatud saaks. "Tsau," lausus Jessie veel enne, kui kabinetist väljus.
|
|
|
Post by Deleted on Feb 5, 2012 20:06:15 GMT 2
"Parem oleks, muidu ei lähe sul hästi," sõnas Vanessa teeseldud kurjal häälel, kuid peagi saatis ta tüdrukule õrna noogutuse koos naeratusega. "Tsau ja ole tubli," lausus Nessa, jälgides kuni kabineti uks taas kinni vajus, jättes ta taas üksinda. Avanud arvuti kaane, hakkas ta taas trükkima.
|
|