31. jaanuar 2012
Feb 1, 2012 0:06:58 GMT 2
Post by One Tree Hill on Feb 1, 2012 0:06:58 GMT 2
Gossip Corner
Tundsite minust puudust? See pole oluline, sest ma tean, et te mind armastate. Pealegi olen ma jälle tagasi ja valmis teile levitama kõige uuemaid ja ka vanemaid uudiseid, sest mul on teie ees mõned võlad veel tasutama nagu näiteks meie eksklusiivne talveball...
CAN YOU FEEL THE LOVE TONIGHT?
Sellel õhtul võis küll armastust igal pool märgata ja seda mitte ainult õpilaste, vaid ka õpetajate seas. Ma arvan, et meist kellelegi ei jäänud märkamata meie armsa psühholoogi ja kisakooritreeneri vahelised pilkudemängud, rääkimata mõnest puudutusest, mida võis vägagi kaheti mõista. Lisaks neile kahele tuvile oli kohal ka minu eye-candy Nathan koos enda kihlatuga, kes nägi minu arvates imeline välja. Ja ma pean tunnistama, et nad nägid tõesti armsad välja.
Õpilaste sisse sulades võib öelda, et Sayeril jagus küll silmi ja armastust ainult Alexile. Need kaks nägid koos ülimalt armunud välja. Kahju ainult, et nende suhe juba enne kooli taasalgamist kildudeks purunes. Ja kui ma ei eksi on siia segatud Sayeri ja Jessica vaheline kuum suudlus otse GPB'i ees samal ajal kui Alex baari sees töötas. Tundub, et meie väike Eastsider on lõpuks ometi mind kuulda võtnud ja ohjad enda kätte haaranud. You go Girl!
Järgmine hullutav paar oli muidugi Lizard koos enda smokin' hot boyfriend Danieliga, kes nägi ülimalt kuum välja. Ma arvan, et ma ei ole ainuke, kes enda pilku temalt mõnda aega ära ei saanud. Ja ma peaks andma komplimendi ka Lizzale. Girl, i loved your dress! Kahjuks lahkus Daniel keset balli mingi tähtsa sõnumi peale. Vaene Liz jäeti üksinda ballile, aga selle aja veetis ta ilusti Sayeri ja Alexiga. Ja kui teile tekkis sama küsimus, mis mullegi, siis jah. Sayer, Lizard ja Daniel on omavahel valget lippu lehvitanud. Ja seda sama saab öelda ka Jasoni ja Sayeri kohta. Oeh, eks jõulud olegi leppimisaeg.
Minu suureks üllatuseks ilmus Liam ballile koos Carmeliga. Muidugi perfect match – korvpallikapten ja kisakoorikapten. Muidugi krooniti nad ka balli kuningaks ja kuningannaks. Ei tea, kas siit võib varsti oodata uut kooli esipaari? Igastahes jätkus nende kahe ball Liami uhkes villas.
Ja te ei arva ära, kes veel ballile ära eksis? Ei keegi muu kui Sierra. Ja ta ei olnud mitte üksinda vaid taaskord koos Jasoniga. Ma juba ütlesin, siin susiseb midagi ja seda juba sellest ajast kui Melody veel Tree Hillis elas. Nad lahkusid küll üsna varakult, kuid juttude järgi sisenesid nad neidise majja ja Jason ei lahkunud enne hommikut...
Jessica ballile ei ilmunud, aga ta veetis selle õhtu koos Jacksoniga enda juures kodus. Kena viis, kuidas enda sünnipäeva veeta või mis?
JOE DEPRESSIOON
Kas ma olen ainuke, kes on märganud Joe järsku meeleolu muutust. Noh, ega teda ei saa eriti mitte milleski süüdistada. Delilah jättis ta maha, et mingi suvalise Westside'i nolgiga ringi aeleda. Ja minu teada on Joe ja Nicole'i lapsejutud nüüdseks lõppenud. Ma ei hakka sellest pikemalt rääkima, sest isegi minul on piisavalt südametunnistust, et sellisest asjast siin mitte rääkida. Teavad need, kes teadma peavad.
Aga midagi juhtus veel varem juba noorteõhtu ajal. Joe sattus nimelt autoavariisse. Sellepärast ei mänginud ta ka kahes Raveni mängus kaasa. Ta olevat õnnelik, et ellu jäi. Ma nägin küll Lizardit varem Noorteõhtult lahkumas, aga ma ei seostanud seda kunagi millegi sellisega. Noored, oleme ikka ettevaatlikumad, kui me autoga sõidame.
Teda nähti ka reede õhtul GPB'is väga purjus olekus, seltsiks Sierra, kes ta hiljem kuskile korterisse vedas. Ennem sai noormees muidugi suure peapesu osaliseks. Kuule, Mel, kas sa ise mitte mõned aastad tagasi hullemini ei pidutsenud? Mis moraali lugeja sa veel oled? Teisel oli sitt päev ja alkohol tundus hea lahendusena.
HAPPY FAMILY
Tundub, et meie korvpallitreener loob ikka täitsa tõsiselt perekonda. Jõuludeks kolis nende korterisse sisse väike üliarmas kuldse retriiveri kutsikas Chica. Ma tegin talle pargis isegi pai, kui Nathan temaga jalutamas käis. On üks armas olevus küll.
Lisaks sellele on minuni jõudnud uudised sellest, et Tara on rase! Kujutate ette! Mu eye-candy saab isaks! Ja siinkohal muidugi mitte niisama isaks, vaid kahekordseks isaks. Jah, saate õigesti aru. See noor paarike saab endale kaksikud.
NÄHTUD
Sierra ja Sayeri lõbus taaskohtumine viimase maja ees. Mõlemad tundusid olevat väga õnnelikud. Tüdruk lahkus alles pimedas.
Sierra ja Jessica koos hommikustsöömas. Tundub, et Jes unustas enda rahakoti maha ja Sierra pidi tema eest raha välja käima. Igastahes sain ma nüüd kindla kinnituse, et Melody on kõrvuni armunud ei kellessegi teisse kui Jessica venda Jasonisse. Hiljem jalutasid tüdrukud koos Hillide uhkesse majja, kust peagi taas linna jalutati. Juttu jätkus ja tundus, et tüdrukud said omavahel hästi läbi.
Jessica GPB's kinkimas Sayerile lennupileteid Kanadasse. Kuule tüdruk, kas see liiga kallis sünnipäeva kingitus ei ole? Samas eks armastus panebki meie katuse natuke sõitma. Vähemalt minul küll.
Joe ja Sierra kaubamajas koos söömas.
Sayer ja Jessica kohtumas päev pärast seda kuuma suudlust. Kuna tüdruk oli haige, läksid mõlemad Eastside'i tüdruku juurde koju, kust Say lahkus alles õhtul kui tööle pidi minema.