Administrator
Aug 9, 2021 18:31:38 GMT 2
|
Post by One Tree Hill on Aug 21, 2014 11:48:29 GMT 2
Paljud teist juba teavad, et hetkel on tegemisel foorum, kus on selle sama Tree Hilli tegevus, aga 20 aastat hiljem. Praegune rollikas jääks kenasti alles, aga lihtsalt tegevus koliks üle teise. Me küll ei tea, milline on maailm päriselt 20. aasta pärast, aga eks tegemist olegi mänguga ja me võtame kõike siiski nii nagu meil hetkel. Kuna ühes linnas võib selle aja jooksul palju muutuda, siis ootaksin hea meelega teilt ideid, mis võiks linnas muutunud olla, kas või sahtlite tegemisel oleks see mulle suureks abiks, sest on loogiline, et kahekümne aastaga nii mõnigi äri sulgeb uksed ja samas tekib palju uusi kohti.
Kuna uue foorumiga ei lähe enam kaua, siis võite hakata ka mõtlema sellele, mis on saanud teie tegelastest. Kas nad on endiselt Tree Hillis? Kellega nad koos on? Kas neil on lapsi? Kas nad üldse on veel elus? Kindlasti rääkige läbi ka teistega, et saaksime uues foorumis juba alustada paljude põimunud plottidega, mis annaksid sellele loodetavasti kohe mõnusa värskuse (ma ei tea, kuidas teiega, aga minu jaoks on praegune Tree Hill juba ennast päris korralikult ammendanud).
Kuigi teine foorum on peagi valmimas, tahaksin teada, kas avame selle kohe, kui see valmib, või ootame mingi kindla kuupäevani? Siia alla võite postitada igasuguseid ettepanekuid seoses uue foorumiga, aga palun ärge muutke seda teemat enda chatboxiks. Selleks on olemas Skype, Facebook või siin samas foorumis Shoutbox. Hoiame selle teema pigem asjalikuna.
|
|
16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Aug 21, 2014 12:07:44 GMT 2
Minu poolest võiks uue koha kohe ka avada ja ma arvan, et seal võiks olla veel mõni butiik, sest mul Shauna vist tahtis peale veebipoe veel enda disainitud rõivaste poe avada ja ju ta siis sai ka selle lõpuks... võib lausa kett olla või midagi nagu muid kohti hetkel kahjuks soovitada ei oska Või noh... tegelikult ma arvan, et Lydial on ka enda fotostuudio selleks ajaks...
|
|
|
Post by Deleted on Aug 21, 2014 12:58:08 GMT 2
Ma ikka kirjutan ka siia natuke.
Patricial ilmselt 20 aasta pärast on Tree Hillis omaenda tantsustuudio, see võiks ehk isegi eraldi sahtlina olemas olla (ja seal võib peale tema ka treenereid olla).
Muudan, kui veel midagi tuleb, hetkel kõik.
|
|
17-aastane; Korvpall; Eastside
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 21, 2014 13:16:03 GMT 2
Minu poolest võiks ka uue koha kohe avada, kui see valmis saab. Mind huvitab, mis uues foorumis praegustest pildiohvritest saab? Kas neid siis nagu ei tohiks enam keegi kasutada või võib neid kasutada praeguste tegelaste lastena, või..?
|
|
Administrator
|
Post by One Tree Hill on Aug 21, 2014 13:41:47 GMT 2
Ei, neid pildiohvreid enam ei kasutataks. Kui sa just ei too sama tegelast sama näoga üle teise foorumisse.
|
|
19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
Maturity starts when drama ends.
|
|
|
Post by Xavier J. Killam on Aug 21, 2014 14:05:57 GMT 2
Mulle meeldiks, kui see uus foorum avataks septembris. Siis on mul vähemalt natuke aega mõelda, mis mu tegelastest saanud on, sest neid on päris palju
|
|
Administrator
|
Post by One Tree Hill on Aug 21, 2014 15:45:54 GMT 2
Nii, foorum sai oodatust palju varem valmis Hetkel on lubatud teil sinna regada, ankeeti teha jne, aga foorumitegevus hakkab pihta ikkagi septembrist. Seega teemasid hetkel keegi tegema ei hakka omavahel!!! onetreehill2034.proboards.com/
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Aug 21, 2014 16:11:42 GMT 2
GPB ja Noortekeskus...ma ilmselt ei pea rohkem midagi ütlema.
|
|