19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Musi
Aug 18, 2014 23:01:57 GMT 2
Post by Logan Sommers on Aug 18, 2014 23:01:57 GMT 2
Logan oli üle kahe kuu võõrutuses olnud ning et sellest mingit kasu ka arstide silmis oleks, siis oli noormehel piiratud ligipääs telefonile ja arvutile. Lisaks oli Loganile pandud külastuskeeld, kartes et keegi võib talle salaja alkoholi smuugeldada või muidu halba mõju avaldada. Seetõttu ei saanud noormees Daisyga just väga palju ühenduses olla ning noormees siiralt lootis, et neidis vahepeal endale kedagi teist ei ole leidnud. Tüdruk oli lubanud küll mehele truuks jääda, kuid kahe kuuga võib paljugi juhtuda. Seetõttu ei kannatanud Logan enam võõrutusravis viibimist välja ning vastu arstide ja perekonna tahtmist lasi ta end sealt välja kirjutada. Ta oli siiski täisealine ning kuna ta polnud seal kohtu nõudmisel, ei saanud keegi teda sundida seal viibima. Äärmisel juhul saavad kodus mõned sõjad toimuma seetõttu, kuid Loganit see ei huvitanud. Kõik oli korras ning mehe enda arvates see koht teda väga palju ikka ei muutnud. Logan oli endiselt arvamusel, et ta polnud ikkagi sellest väga sõltuvuses.. Või noh.. Äärmisel juhul siis natukene..
Auto Floreste villa hoovi ära parkinud, lillekimp käes ning spordikott auto tagaistmel, libistas noormees käega läbi juuste ning lippas seejärel Daisy ukse taha, millele ta koputas. Ta ei olnud enne neidisele teada andnud, et ta koju tagasi tuleb, et neidist üllatada ning kui tüdruk teada saaks, et Logan tuli sealt ära enne soovituslikku lõppu, siis vaevalt ta selle üle väga rõõmustaks. Igatahes Logan oli otsuse teinud ning tagasi ei kavatsenud ta sinna minna. Noormees ei oodanud ära, kuni neidis ukse ise lahti teeb, vaid sisenes kutseta, et ta lõpuks ometi jälle Daisyt näeks.
@sun
|
|
|
Musi
Aug 19, 2014 14:24:00 GMT 2
Post by Deleted on Aug 19, 2014 14:24:00 GMT 2
Daisy oli parajasti köögis ja tõstis nõudepesumasinast puhtaid nõusid kappi, kui ta kuulis koputust. Kuna tal olid veel ainult paar üksikut asja jäänud, siis otsustas ta need enne ära panna, kui uksele vastu läheb. Kui keegi ikka väga kedagi näha tahab, siis paar lisaminutit ilmselt kahju ei tee. Lükanud viimaks nõudepesumasina kinni, sirutas tüdruk ennast välja ning võttis suuna esikusse, kuid ust ei olnudki tal vaja enam avama minna, sest koputaja oli ennast ise juba sisse lasknud. Ja see oli Logan! "Mida sa... Kuidas... Ah, pole tähtis," lausus tüdruk, suutmata enda küsimusi lõpetadagi, sest neid oli nii palju korraga. Sunny oli arvanud, et Logan tuleb alles vahetult enne kooli tagasi, aga ta oli juba praegu siin. Tüdruk naeratas kutile ning puhkes siis heast meelest naerma ja kallistas Sommersit tugevalt, laskmata teda niipea lahti. "Mul on nii hea meel, et sa tagasi oled. Ma mõtlesin, et näen sind alles sügisel," mainis tüdruk, vaadates Loganile otsa ning vajutades viimaks enda huuled poisi omadele. Ootamine oli seda kõike väärt.
|
|
Senior
|
Musi
Aug 20, 2014 22:38:28 GMT 2
Post by Logan Sommers on Aug 20, 2014 22:38:28 GMT 2
Näinud oma tüdrukut ning neidise reaktsiooni, ilmus ka mehe näole lõbus naeratus ning embas kallimat tugevalt vastu. Logan tõstis Daisy õhku ning keerutas tütarlast korra. "Mul on hea meel tagasi olla. Ma igatsesin sind," lausus noormees naeratusega ning suudles seejärel tüdrukut vastu. Suudluse lõpetanud, vaatas Logan neidisele veel korra otsa ning embas Sunnyt uuesti ja vajutas kerge musi taaskord neidise huulile. "Noh. Sügis polegi nii kaugel. Peaaegu kohal juba. Peab kooli minema ja puha," lausus Logan naeratusega ning andis seejärel neidisele roosikimbu. "Näe. Üks roos iga päeva eest, mil mind sinu kõrval polnud," lausus Logan õhkõrna naeratusega. "Aga räägi mulle millest huvitavast ma siin ilma olen siis ka jäänud." Loganil polnud õrna aimugi, mis Tree Hillis vahepeal juhtunud oli.
|
|
|
Musi
Aug 21, 2014 11:32:05 GMT 2
Post by Deleted on Aug 21, 2014 11:32:05 GMT 2
"Jah, kool," muigas tüdruk ja vaatas Loganile otsa. Huvitav, millega nad sellel kooliaastal hakkama suudavad saada. Õnneks on nende eelmine suur skandaal juba ära hajunud, mis on hea. Eks siin-seal veel keegi pruukis suud, aga asi oli juba nii vana, et kõigil ammu meelest läinud. "Aitäh, need on ilusad," lausus Sunny ja võttis roosid vastu. Ta tõmbas lillede magusta aroomi endale ninna ning naeratas siis rahulolevalt. Selleks et lilled ära ei närtsiks, suundus tüdruk kööki, kus hakkas parjat lillevaasi otsima. "Oeh... sa tead, et siin juhtub kogu aeg midagi," muigas Daisy ja vaatas üle õla enda poisi poole, "hiljuti oli muidu üks väga õudne autoavarii. Noored läksid mingil peol arvatavasti purjuspeaga sõitma ja sõitsid teise autoga kokku. Päris palju meie kooliõdesid ja koolivendi sai surma. Meie ajaloo õpetaja ka muideks, ta oli teises autos... Aga parematest teemadest rääkides, siis Burning Boat Festival oli päris suursugune seekord. Seal oleks küll tahtnud koos sinuga käia... Kuna sa nagu nii kuskilt kuuled, siis ma parem ütlen sulle kohe ise, et Elijah on Royga endale mingi gei kuulsuse kogunud ja asi on päris hull. Mingid Eastsiderid läksid neile lausa kallale... ja korvpalli kaptenina sind võibolla huvitab, et see on väga vähe tõenäoline, et Roy enam korvi mängib, sest ta põlv sai kakluses kannatada... Ma ei teagi, mis on veel selline suurem asi, mida sa peaksid teadma." Sun jäi hetkeks mõttesse, kuid raputas siis pead, sest tal ei tulnud midagi meelde. "Lähme parem üles, kui sul just mingit välja minemis ideed polnud. Ma viin igatahes lilled ära," mainis Daisy ja liikus köögist üles enda tuppa.
|
|
Senior
|
Musi
Aug 21, 2014 12:43:33 GMT 2
Post by Logan Sommers on Aug 21, 2014 12:43:33 GMT 2
Logan kuulas tütarlast ning mehe pilk oli neidisel. Tal oli siiralt hea meel neidist jälle näha, kuigi need jutud, mis Daisy talle rääkis.. Noh.. Need polnud ilmselgelt kõige rõõmsamad. "Siis on tore kui sulle seal meeldis ning ma oleks päris palju andnud, et koos sinuga seal olla," lausus Logan ning vajutas kerge musi neidise huulile. Võõrutusest poleks teda never-ever välja lastud kui Logan oleks öelnud, et ta tahab peole minna.. Kuulnud seejärel juttu Royst ja Elijah'st, kortsutas Logan kergelt kulmu. Kuidas oli võimalik, et nii tema kaksikvend kui ka parim sõber oli geiks pööranud? "Kas nende vahel on päriselt ka midagi või see jutt tuli kuskilt lambist?" tahtis Logan teada. Saanud seejärel teada, et Roy ei saa enam korvpalli mängida, ohkas Logan kergelt. "See on halb. Ta tegelt mängis hästi," nentis Logan. Huvitav, kes need tüübid olid? Ilmselt ta saaks selle välja uuritud küll, kuid võib-olla teab Daisy seda. "Kas sa tead, kes need tüübid olid, kes neile kallale läksid?" tahtis Logan teada. Kui Daisy ei tea, siis Elijah ilmselt ikka teab. Kui neidis tegi ettepaneku üles minemiseks, nõustus noormees ning liikus koos tüdrukuga neidise tuppa. Ukse enda järel sulgenud, vajutas Logan huuled taaskordselt neidise omadele, libistades oma ühe käe neidise kaelale.
|
|
|
Musi
Aug 21, 2014 14:00:58 GMT 2
Post by Deleted on Aug 21, 2014 14:00:58 GMT 2
"Ah, ei tea mina, seda pead sa küll Elilt ise küsima," lausus Sunny, kuigi tegelikult ta teadis selle kohta nii mõndagi. Ta lihtsalt leidis, et kui vennaraas tahab seda enda sõbraga jagada, siis ta teeb seda ise. Pole tema asi Eli asju Loganile välja rääkida. "Mängis küll, jah," nõustus ka tüdruk, kes oli paaril mängul ikka kohal ka käinud, et kooli meeskonnale kaasa elada. "Sinu enda meeskonna kaaslased," lausus Sunny kerge vastikustundega hääles. Ta ei saanud aru, kuidas said ühe tiimi poisid üksteisele midagi sellist teha. Kas nad ei peaks olema meeskond ja kokku hoidma? "Ma tean, et Adam ja Donald olid sinna segatud, aga muud ma ei tea," tunnistas näitsik viimaks ausalt. Jõudnud üles ja sulgenud enda toa ukse, asetas Daisy saadud lilled enda kirjutuslauale, kuhu need ideaalselt sobisid. Ruum läks kohe palju elavamaks. Kui tüdruk peagi jälle Logani huuli enda omadel tunda sai, ilmus tema huulile kerge muie. Ta asetas enda käed ümber kuti ning suudles teda vastu.
|
|
Senior
|
Musi
Aug 21, 2014 17:40:13 GMT 2
Post by Logan Sommers on Aug 21, 2014 17:40:13 GMT 2
Noormees kuulas tütarlast ning saanud teada, et keegi tema enda meeskonnast oli Royle nii teinud, teadis Logan et seda asja päris nii jätta ei saa ning kui mingit muud võimalust pole, siis tuleb lihtsalt Adam meeskonnast eemaldada. Ilmselgelt peaks selle treeneriga läbi arutama, kuid selline käitumine meeskonnakaaslaselt polnud vähemalt Logani silmis aktsepteeritav. Kui Daisy teda vastu suudles, naeratas Logan vaevumärgatavalt läbi suudluse. Sommers tõmbas tüdruku endale veelgi lähemale, katkestamata seda suudlust. Mehe käed libisesid neidise särgi alla ning hetk hiljem maandus Daisy pluus põrandal. Savi kõik need Tree Hilli draamad praegu. Ta tahtis Sunnyt ning neidis aitas tal kõik muud mõtted suurepäraselt praegu tagaplaanile suruda. Oluline oli ainult see, mis oli praegu.
|
|