16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Aug 17, 2014 21:49:04 GMT 2
Nädala alguses toimunud pidu oli ka Mia jaoks piisavalt pöörane, aga vähemalt ei pidanud tema põdema pohmakat, kuna ta ei joonudki õieti midagi. Samuti oli ta kuulnud avariist, kus mitu tema koolikaaslast hukkusid, aga ühegagi neist ei suhelnud ta nii palju. Kahju oli ainult ajalooõpetajast, kes plahvatanud autosse lõksu oli jäänud ja ka surema pidi. Ülejäänud nädala veetis ta Mikiga, kuigi ta oli märganud, et poisiga oleks nagu midagi valesti, kuid too kippus ikka kinnitama, et kõik on korras. Mia arvas, et ehk oli avariis hukkunute seas mingi poisi hea sõber, keda ta nüüd ehk leinas. Kuna pühapäev oli Mial aga trennipäev, sõitis ta juba enne nelja Wilmingtoni, peatades enda auto spordihalli juures, kus toimusid trennid nii tulevastele tsirkuseartistidele kui iluvõimlejatele. Kuna Mia tegeles rohkem just õhuakrobaatikaga, siis turnis ta praegugi trapetsilt trapetsile, tehes õhus vahepeal ka paar graatsilist saltot. Kui ta niimoodi õhus kukerpallitades ja trapetsilt trapetsile turnides lõpuks saali teise otsa jõudis, ronis ta alla ning jalutas kohe enda poiss-sõbra juurde, kes vahepeal saali oli ilmunud. "Tsau," tervitas Mia naeratades poissi ning kinkis talle ühe tugeva kallistuse. "Lootsid juba etendust näha?" küsis Mia muiates. Selline näeb ta välja trennisOutfit ka OT: Michael Thompson
|
|
17-aastane; Korvpall; Eastside
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 17, 2014 22:29:42 GMT 2
Pühapäeva õhtul oli Mike lubanud Miaga viimase tsirkusetrenni lõppedes kokku saada ning seepärast oli noormees võtnud teekonna ette Wilmingtoni spordihalli. Kohale jõudis ta veidi enne trenni lõppu, nii et kui ta saali sisenes, oli tal veel aega ka õhus turnivat Miat mõne hetke jooksul jälgida. Tõttöelda oli see vist esimene kord, kui ta neidu midagi sellist tegemas nägi ning see, kui oskuslikult ja graatsiliselt tüdruk õhus saltosid tegi ja üldse liikus, avaldas Mike'il vägagi muljet. Kuigi samas oli teda veidike ka kõhe vaadata, kuna neiu oli nii kõrgel ja tegi seal üsna hulljulgeid asju. Kui Mia mõne aja pärast teda märkas, lõpuks tema juurde alla tuli ja poissi kallistas, kallistas Michael teda ka vastu. "Tsau," tervitas ka noormees neidu ning tegi talle põgusa suudluse huultele. "Muidugi lootsin," muigas ka Mike, kuigi tegelikult oli ta juba nii mõndagi näinud. "Sa oled osav," kiitis ta neidist, sest oma nähtu põhjal võis ta seda öelda ja ta oli kindel, et nii jätkates võib Mia küll tulevikus tsirkuses läbi lüüa. "Kas su trenn saigi juba läbi või avaneb mul võimalus veel midagi näha?" küsis siis Michael, sest tal polnud tegelikult aimugi, mis kell ta täpselt jõudnud oli. Ja samas poleks tal olnud midagi ka Mia trenni vaatamise vastu.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Aug 18, 2014 11:38:07 GMT 2
Kui Mia Mikilt suudluse sai, vastas tüdruk sellele ning naeratas. Poisi nägemine tegi neiul alati tuju heaks ja Mia oli õnnelik, et tal oli samuti õnnestunud selle poisi süda võita. "No etendust võid veel oodata, sest me esineme alles ühel suvelõpuüritusel," rääkis Mia, kuid ei jõudnud seda esinemist kuidagi ära oodata. Vähemalt sai ta siis kellelegi show'd pakkuda. "Noh, eks need neli aastat on siis ikka asja ette läinud," lausus Mia, sest esimestel aastatel oli see isegi tema jaoks raske, aga siis hakkas isegi paremini minema. Esimestel kordadel Miat muidugi nii kõrgele ei lastud, kuigi maas olid alati suured matid, et vähemalt kukkumist pehmendada. "Kui sa oleksid varem tulnud, oleksid köielkõndi ka näinud, aga muidu on trenn läbi jah. Treener lasi mul lihtsalt oma trikid veel lõpetada," rääkis Mia. "Tegelikult peaks vist minema ja riided ka ära vahetama, aga sellega ei tohiks kaua minna," arvas neiu, kuna võimlemistrikoo ja -sussidega ta just lahkuda ei tahaks.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 18, 2014 21:31:13 GMT 2
"Suve lõpuni võin ma oodata küll," muigas Mike, kui kuulis, et Mia esineb ühel suvelõpu üritusel. Sealt ei kavatsenud poiss puududa ning nüüd oli vähemalt, mida oodata. Ta noogutas, kui neiu mainis, et tema viimased neli aastat asja ette olid läinud, sest see vastas tõele. Mike oli neiu üle päris uhke, sest selliste asjadega, millega tüdruk tegeles, ei saanud just paljud hakkama. "Hmm, eks ma tulen järgmine kord varem siis," lausus poiss. Köielkõndi oleks muidugi näha tahtnud, aga kui ta niikuinii neidu varsti üritusel esinemas näeb, siis ei olnud ta väga pettunud, et praegu Mia trenn läbi oli saanud. Nüüd oligi võimalus koos midagi edasi teha. Ja alati oli võimalus tulla millalgi jälle neiule trenni vastu ja siis teda köielkõndi tegemas näha. Poiss noogutas, kui näitsik mainis, et tahab riided ära vahetada. "Ma ütleks, et sa näed nii ka hea välja, aga kui sa tahad riideid minna vahetama, siis ma võin sind siin oodata," lausus noormees.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Aug 19, 2014 0:22:46 GMT 2
"Eks seda mingi kaks nädalat ainult ongi, aga üritus ise on 29. augustil," lausus Mia. Nüüd olidki trennid just seetõttu pikemad, et nad enda kavasid saaksid harjutada, kuid Mia ei näinud enda kavas midagi kontimurdvat, kuigi kellelegi teisele võis see tunduda paraja hullumeelsusena. Juba see, mida Miki praegu nägi, oli osa neiu kavast. "Siis pead kauem ootama ainult," muigas Mia, aga siis oli poisil jälle võimalus näha, mida Mia teeb. "Kui sa nii arvad," naeratas Mia, kui oli Mikilt enda välimuse kohta komplimendi saanud, ehkki tüdruk end küll trenniriietes kuigi atraktiivseks ei pidanud. "Ma üritan kähku teha," lausus tüdruk ning andis Miki huultele kerge musi, enne kui ta riietusruumi kadus. Kui trenniriided seljast said võetud, käis Mia duši all, pani enda tavalised riided selga ning päästis enda blondid juuksed pealaele tehtud krunnist lahti, jättes need lainetena õlgadele langema. Pakkinud veel trennikoti kokku ja võtnud selle käe otsa, jalutas Mia tagasi saali, kus Miki teda ootas, et koos siis jalga lasta. "Kui sa ikka julged minuga sõita, siis lähme," lausus Mia, vinnas trennikoti õlale ning andis Mikile oma käe.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 19, 2014 20:13:49 GMT 2
Michael noogutas Mia sõnade peale. Suvi oli üldse nii kiiresti läinud ja ainult kaks nädalat oligi veel ees, päris õudne. Aga noh, samas ootas Miki nüüd seda üritust, sest ta tahtis Miat esinemas näha. Kui neiu siiski poisi komplimendist hoolimata riideid otsustas vahetama minna, jäi Mike teda sinna saali ootama, sest riietusruumi ta ilmselt oodatud polnud ning tegelikult polnud tal sinna asja ka. Mial ei läinud õnneks aga kaua ning kui ta tagasi tuli, oli Mike valmis minema ka. "Mis mul muud üle jääb," naljatas Michael neidise sõnade peale. Tegelikult ta ei uskunud, et Mia väga kihutada oleks armastanud või kavatsenud mingeid eriti ohtlikke manöövreid sooritada ning nii kaua polnud Mikil midagi ju eriti karta. Võtnud Mia käest kinni, kõndisid noored spordihallist välja ja peatusid alles neiu auto juures, mis hoone juurde pargitud oli. Seejärel pidi Mike leppima kõrvalistuja kohaga, kuna tal endal hetkeseisuga veel juhilubasid polnud, ning Mia võttis koha sisse rooli taga. Seejärel võtsid noored suuna Rowanite kodu poole.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Aug 19, 2014 20:50:33 GMT 2
"Eks ma püüan siis ettevaatlikult sõita," lubas Mia, kuigi seda oli ta teinud alates sellest, kui load üldse kätte sai. Ta ei tahtnud olla üks neist noortest autojuhtidest, kes pärast lubade kättesaamist kohe kuskile bambusse sõidavad. Jalutanud Mikiga autoni, pani Mia enda trennikoti tagumistele istmetele ja istus ise rooli taha. Tõmmanud turvavöö peale, pani Mia võtme süütesse ja käivitas auto, et suund Tree Hillile võtta. Pärast mõnda aega kestnud sõitu peatas Mia auto lõpuks enda kortermaja ees ning tegi turvavöö lahti. Siis võttis ta tagumistelt istmetelt enda trennikoti ja süütest võtmed, kuid ootas enne Miki ka ära kui ta auto uksed lukustas ja poisi enda järel majja juhatas. Jõudnud õigele korrusele, keeras Mia korteriukse lahti ning juhatas Miki enda järel. "Siin ma siis elan," lausus näitsik jalanõusid esikus ära võttes. "Võid end tunda kui kodus, sest kedagi peale meie siin niikuinii praegu ei ole. Ja soovid ehk midagi?" pöördus Mia Miki poole.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 19, 2014 21:23:36 GMT 2
Sõit Tree Hilli ei kestnudki väga kaua ning kui auto mõne aja pärast Mia kortermaja ees peatus, väljus Miki autost ning suundus koos neiuga majja. Lõpuks õige korteri ukse taha jõudnud ja seejärel korterisse sisenenud, jäi poiss hetkeks ringi vaatama, enne kui ka enda jalanõud esikusse jättis ning seejärel edasi astus. Pidi tunnistama, et Rowanitel oli päris kena elamine. Kuulnud, et Abigaili ega ka kedagi teist kodus polnud, Mike noogutas. Ilmselt olekski olnud endiselt veidi veider Mia õega kokku saada, kuigi Mike veenis ennast, et oli oma õe ja Mia õe suhtega leppinud. "On sul äkki midagi juua?" küsis Michael, vastates Mia küsimusele küsimusega. "Tegelikult me peaksime rääkima... Õigemini mina peaksin sulle midagi rääkima," alustas Mike siis järgmisel hetkel, kuna oli pärast jutuajamist Hannah'ga ikkagi otsustanud Miale tema ja Malia suudlustest rääkida. Poiss küll ei kujutanud ette, kuidas Mia sellesse suhtuda võib, aga juhtunu kohta kõige ära rääkimine oli siiski vist õigem kui varjamine.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Aug 19, 2014 22:47:41 GMT 2
"Jah, ikka. Mida aga soovid? Vett? Mahla? Teed?" pakkus Mia võimalikud variandid, kui Miki juua küsis. Tüdrukul endal polnud väga vigagi, sest trennis oli tal veepudel kaasas ja kui ta parajasti kuskil ei turninud või muid trikke ei teinud, sai ta aeg-ajalt pudelist juua ka. Mia oli just kööki suundumas, kui Mike'i sõnad tüdruku seisatama ning ümber pöörama panid. "Jah? Mida sa mulle rääkida tahad?" pöördus Mia enda poisi poole, ilme tõsinemas. Ta oli juba varem tähele pannud, et poisiga oleks midagi justkui valesti, aga siis oli talle ainult öeldud, et kõik on korras ja Mia ei peaks muretsema.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 20, 2014 16:08:18 GMT 2
"Vesi sobib," lausus Michael, suundudes Mia järel köögi poole. Kui aga neiu tema sõnade peale ennast ümber pööras, ununes vesi sootuks ning Mike lihtsalt mõtles, kuidas peol juhtunust tüdrukule rääkida nii, et too tema peale väga pahaseks ei saaks. Poiss lihtsalt ei tahtnud seda kõike Mia eest rohkem varjata. "Asi puudutab seda pidu," alustas Michael, jälgides Mia näoilmet. "See ei ole tegelikult midagi tõsist, ma lihtsalt jõudsin järeldusele, et ma ei peaks sinu eest varjama seda, et Malia mind suudles," rääkis noormees, jättes nagu mööda minnes mainimata, et tegelikult oli tüdruk teda kaks korda suudelnud. "Ma ei tahtnud lihtsalt, et sa sellest suure numbri teeks, kuna selleks pole põhjust. See kõik ei tähendanud midagi," lisas Michael, siiski veidi murelikult neidu silmitsedes.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Aug 20, 2014 21:40:50 GMT 2
Mia kuulas Miki ära ning kortsutas kulmu, kui oli kuulnud, et see tšikk peolt oligi üritanud midagi tema poisiga, aga poiss oli talle peol midagi ikka rääkimata jätnud. "Nagu... Miks sa alles nüüd seda mulle räägid?" küsis Mia, asetades käed rinnale risti. Ta ei olnud pahane, aga siiski ei tähendanud see, et räägitu tüdrukule meeldinud oleks. Ei meeldinud, kuid poiss oleks võinud peol seda juba rääkida. "Nii et sa ei tunne tema vastu midagi peale sõpruse?" esitas Mia poisile järgmise küsimuse.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 20, 2014 21:55:38 GMT 2
Mike oligi umbes sellist reaktsiooni Mialt oodanud, seega ta eriti üllatunud polnud. "Ma ei tahtnud sind selle teadmisega ärritada. Pealegi see pole midagi eriti suurt," vastas Michael, kuigi ega see eriti hea vastus polnud. Tegelikult poleks ta võib-olla Miale üldse kõike üles tunnistanudki, kui Hannah tal seda teha poleks soovitanud. Järgmise küsimuse peale raputas Mike pead. "Malia on mu... sõber, jah. Sina oled tüdruk, kellega ma koos olla tahan," vastas poiss ning silmitses siis taas hetke jooksul Miat, enne kui tüdrukule lähemale astus ja tema käest kinni võttis. Noormees tõesti lootis, et rääkimisest oli kasu ning neil ei tule sellest nüüd mingit tüli.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Aug 21, 2014 1:42:19 GMT 2
Mia kuulas Miki ära, kuid vaikis mõnda aega, sinised silmad poisil, et kuuldut veidi seedida. Jah, see ei olnud midagi suurt, sest poiss oli öelnud, et see ei tähendanud midagi, ja Mia uskus teda. Jah, peol oli tüdruk armukade olnud, kui Malia temalt poissi "laenas", kuid näitsik ei hakanud sellest stseeni tegema. Ilmselt olekski Mia pahasem olnud, kui ta oleks pidanud kuskilt mujalt kuulma seda kuulma, et Malia tema kutti veel suudles või kui poiss veel hiljem rääkinud oleks, nii et praegu ei näinudki Mia vihastamiseks erilist põhjust. "Ma usun sind. Aitäh, et minuga aus olid," tegi Mia suu lõpuks lahti ning ohkas. Hea oli teada, et ta sai poissi ikka usaldada, sest ilma usalduseta sellest suhtest ilmselt midagi välja ei tuleks. Kui poiss aga ühel hetkel Mia käest kinni võttis, tõmbas tüdruk ta hoopis endaga tugevasse kallistusse, hoides end mõnda aega poisi embuses. "Tahad sa ikka enda vett?" küsis Mia turtsatades, kui oli mõnda aega poisi embuses juba olnud ja nüüd temast eemale tõmbus. Näitsikule meenus, et poiss oli midagi juua tahtnud.
|
|