17-aastane; Kisakoor; Glee; Eastside
Sophomore
|
Post by Hannah L. Thompson on Aug 15, 2014 21:20:00 GMT 2
Hannah ei mäletanud suuremat osa, mis eilsel peol juhtus, aga hommikul ärkas ta Xavieri kõrval tohutu peavaluga... ja alasti. Ta küsis Xavilt, mis nende vahel eelmisel ööl juhtus ja selgus, et Hannah oli talle purjus peaga oma süütuse kaotanud, mida tüdruk tõtt-öelda isegi endast poleks osanud oodata ja nüüd hoopis kahetses. Annaks ometi, et ta nüüd emaks ei saa või midagi. Hannah keeldus Xavieriga veel pikemalt rääkimast ja soovis seda jutuajamist veidi edasi lükata, kuid vähemalt oli Xavi ta koju saatnud ja Hannah võttiski valuvaigisteid ning läks enda tuumapohmelli välja magama. Üles ärkas Hannah kuskil poole kolme ajal pärastlõunal, vahetas riided, tegi end korda ning suundus kööki, et midagi hamba alla saada. Külmkapist võttiski tüdruk topsi jogurtit ning istus seda laua taha sööma, kuni kaksikvend talle oma seltskonda pakkus. "Ja millest sul selline nägu on?" uuris Hannah, kui märkas, et ka tema kaksikvend ei tundunud hetkel kõige rõõmsam. OutfitOT: Michael Thompson
|
|
17-aastane; Korvpall; Eastside
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 15, 2014 21:38:58 GMT 2
Mike polnud eilsel peol just väga palju joonud ning seetõttu tal pohmelli polnud. Kuid sellegi poolest ei näinud ta sel hommikul välja just kõige rõõmsam, kuna pidu oli ikka paras segadus olnud. Esiteks oli ta koos Miaga sattunud peale Pattyle ja Abigailile ning teiseks oli Malia talle üsna ootamatult armastust avaldanud. Sellest viimasest polnud poiss Miale ka päriselt kõike ära rääkinud ning noormees polnud kindel, kas varjamine oli õige või vale. Miaga olid nad oma õhtu ja öö küll koos veetnud, kuid hommikul, kui tüdruk poisi koju sõidutas, võis temagi ilmselt märgata, et kutt oli üsnagi tujutu. Kui ta lõpuks koju jõudis, keeras ka tema mõneks tunniks magama, ärgates üles veidi enne kolme. Vannitoast läbi käinud ja riided vahetanud, suundus Mike alla korrusele kööki, et oma nälga leevendada. Seal märkas ta muidugi kohe Hannah't, kelle küsimuse peale ta ainult õlgu kehitas. Seejärel suundus Michael külmkapi juurde, kust ta võileivamaterjali välja otsis ning siis omale hommikusööki tegema asus. "Kuidas su pidu eile möödus?" uuris noormees mõne aja pärast õelt. Jah, pidu oli lõppenud suure tragöödiaga, milles nii mõnedki kaksikute koolikaaslastest surma olid saanud, aga üldiselt pidas poiss silmas lihtsalt kõike muud, mis peol oli toimunud. Eile polnud ta Hannah't kordagi seal silmanud, järeldades, et ilmselt oli õel palju tegemist olnud, näiteks oma sõpradega.
|
|
Sophomore
|
Post by Hannah L. Thompson on Aug 15, 2014 21:49:56 GMT 2
Hannah sõi enda jogutit ning sättis end toolile rätsepistesse istuma, sest nii oli mugavam ja keegi ei kippunud väga kobisema ka, kuidas ta istub. Kuulnud Michaeli küsimust, pani ta jogrutitopsi lauale ning raputas pead. "Usu mind, sa ei taha seda teada," lausus neiu endiselt piinlikkust tundes. "Tegelikult ma ei mäletagi väga, mis vahepeal üldse toimus, aga ma loodan, et sina vähemalt alasti kellegi kaisus hommikul ei ärganud, kes ei olnud isegi Mia," lausus näitsik ning võttis oma jogurtitopsi uuesti kätte, sest ta ei tahtnud head kraami lihtsalt alles jätta ning raisku lasta.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 15, 2014 22:00:46 GMT 2
See oli see hetk, et kui Mike oleks midagi joonud, siis oleks ta selle endale kurku tõmmanud. "Sa ei tarbinud ju midagi muud peale alkoholi?" küsis noormees ning seiras hetke Hannah't. Tegelikult pidas poiss sellist pildituks joomist ka üsna mõttetuks, kuid polnud vaja hakata õele sõnu peale lugema või midagi sellist. Ta tahtis lihtsalt kindel olla, et keegi polnud õde lihtsalt ära kasutanud. Ja eks ta vist sai neiu olekust aru ka, et too vist veidi kahetses peol toimunut. "Oli see tüüp keegi, keda mina ka tunnen?" tundis Michael siis huvi, jätkates siis omale võileiva valmistamist. Kutt polnud päris kindel, kas ta isegi tahtis seda vastust kuulda, aga küsimuse oli ta juba esitanud ja ilmselt ikkagi ootas vastust ka.
|
|
Sophomore
|
Post by Hannah L. Thompson on Aug 15, 2014 22:08:36 GMT 2
"Ei, jointi ma ei võtnud vastu," vastas Hannah, kuid alkoholiga oli ta ilmselgelt liiale läinud. Nüüd ei taha tüdruk küll enam kunagi juua... järgmise korrani. No sellel peol oli lihtsalt nii juhtunud, et alkoholi sai isegi natuke liiga palju. "See oli Xavier. Ta peaks sinuga samas korvpallitiimis olema," vastas Hannah, kui isukalt jogurtitopsi tühjendas ning selle taas lauale asetas. "Ma tean, et see oli viga, kuid ütle, mida ma teen nüüd?" pöördus Hannah venna poole ning asetas pea kätele. "Ma isegi ei tea, kas me kasutasime kaitset... ja ma ei taha veel last saada."
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 15, 2014 22:17:26 GMT 2
Vähemalt oli hea kuulda, et Hannah midagi muud vastu ei võtnud. Kuigi tema jutu järgi oli ka alkohol talle piisavalt laastavalt mõjunud. Kuulnud, et too vend oli Xavier, kergitas noormees kulmu. Too tüüp tema korvpallitrennist? Nagu see poleks juba piisavalt halb olnud, siis veel ebamugavam oli kuulda seda, et Hannah polnudki kindel, kas nad olid kaitset kasutanud. Mike ohkas ning viis oma pilku õele. "Ma arvan, et sa pead temaga rääkima," lausus poiss. "Hannah, sa ikka saad aru, et see olukord on päris tõsine, eks? Ja ma väga loodan, et ta ei kasutanud sind lihtsalt ära?" lisas noormees küsivalt, kuigi võib-olla oleks ta pidanud selle mõtte endale hoidma. "Meeldib ta sulle?" esitas Miki õele seejärel veel ühe küsimuse.
|
|
Sophomore
|
Post by Hannah L. Thompson on Aug 15, 2014 22:26:38 GMT 2
Hannah ohkas, kui Miki nägu nägi, sest see oleks veel puudus, kui tüüp nüüd Xavierile peksa ka läheks andma. Muidugi ei tahtnud Hannah ise ka, et tema esimene kord selline peaks olema, aga üks asi viis teiseni ja nüüd ei saa seda enam tagasi ka võtta. Mis tehtud, see tehtud. "Ma tean," ohkas Hannah, kui Mike arvas, et tüdruk peaks Xavieriga rääkima. Selle oli Han muidugi just edasi lükanud, aga ta kavatses seda veel teha. "Jah... vist," vastas ta vennale, kui too küsis, kas Xav üldse meeldib talle. "No kui ma ükskord rannas kiigu pealt kukkusin, siis ta jäi mulle ette ja ma kukkusin temaga koos ja..." hakkas Hannah naerma, sest seda oli liiga naljakas meelde tuletada. "Me hakkasime temaga rohkem suhtlema ja mulle meeldib temaga rääkida ja üldse temaga koos olla," rääkis tüdruk nii, nagu ta Xavi suhtes tegelikult tunneb.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 15, 2014 22:41:43 GMT 2
Isegi Michaeli huultele ilmus kerge naeratus, kui Hannah seda kiigelt kukkumise lugu jutustas ning ise sealjuures naerma hakkas. Tegelikult oli vist hea kuulda, et neiule Xavieri seltskond meeldis. Talle jäi isegi mulje, nagu oleks poiss ise ka Hannah'le päris palju meeldinud. "Ja kuidas tema sinusse suhtub?" jätkas Michael. Sest kui too kutt poleks tema õega hästi käitunud, oleks Mike ennast ka ikkagi sellesse seganud, olgugi et ta üldiselt mingi kakleja tüüp polnud. Mike tahtis oma õele lihtsalt parimat ning ta oli kindel, et Hannah ei väärinud halba kohtlemist, olgugi et peol toimunu kõik alkoholi mõjul all oli juhtunud.
|
|
Sophomore
|
Post by Hannah L. Thompson on Aug 15, 2014 22:49:19 GMT 2
Enne seda pidu oli Hannah üsna kindel, et ta ei tunne Xavieri vastu midagi enamat kui sõprust, aga nende vahel juhtunu pani tüdruku hoopis muud arvama. Muidugi meeldis talle poisi seltskond ja neil oli palju, millest rääkida ja Hannah ei mõelnudki enam nii palju Elijah'le, sest Xavier tundus talle täitsa nunnu - sellest sai ju ikkagi järeldada, et poiss meeldis Hannah'le ikka rohkem kui sõber. "No ta saatis mu koju ära enne ja ta käitub minuga väga kenasti, aga ma ei tea... ma ei tea enam üldse, mis meie vahel tegelikult toimub. Oleme sõbrad või mitte," rääkis Hannah ja jättis tühja jogurtitopsi lauale. Selle võib hiljem ka ära koristada. "Millal need asjad üldse nii keeruliseks jõudsid minna?" esitas Hannah retoorilise küsimuse ning vaatas vennale otsa. "Räägi mulle parem, kuidas sinul eilne pidu möödus," tahtis Hannah nüüd vahepeal oma venda kuulata.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 15, 2014 23:02:30 GMT 2
Michael noogutas Hannah' vastuse peale ning neiu sõnadest luges ta peaaegu välja selle, et Xavier käitus tegelikult ka tema õega kenasti. Nojah, lõpuks peavad Hannah ja poiss ikka oma asjad ära klaarima, aga Mike oli vist arvamusel, et temal pole vajadust ennast nende asjadesse segada. Muidugi juhul, kui kaksikõde nüüd rasedaks ei jäänud. See oleks juba omaette ooper. Igatahes soovitas Michael õel veelkord Xavieriga rääkida. Õe küsimus pani aga kutti muigama, kuigi õiget vastust ta anda ei osanud. Järgmist küsimust kuuldes pidi noormees hetke mõtlema. "Sa tead seda tüdrukut, Maliat, eks?" alustas Mike. "Ta teatas eile, et ma meeldin talle. Ja siis suudles mind," rääkis kutt ning võttis oma valmis saanud võileiva kätte. "Kaks korda," lisas ta juurde ning võttis seejärel võileivast ühe ampsu.
|
|
Sophomore
|
Post by Hannah L. Thompson on Aug 15, 2014 23:07:36 GMT 2
Järgnevad nädalad pidigi nüüd Hannah ilmselt sõrmed ristis ootama ja lootma, et tal nüüd tõesti kukkel ahjus ei oleks, sest vastasel juhul oleks vist tema järgmine, kes kodust ära jookseb, kuna isa teeks ilmselt sellestki korraliku stseeni. Kuulnud Mike'i sõnu, jäi Hannah talle suurte silmadega otsa vaatama. Oleks ta veel enda jogurtit edasi söönud, oleks ta selle praegu suust välja sülitanud. "Ma pole kunagi sallinud neid naisi, kes võetud mehi vaatavad ja nende suhet ära üritavad lõhkuda," lausus Hannah pead vangutades. "Aga Mia teab?" uuris tüdruk vennalt.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 15, 2014 23:15:43 GMT 2
Jah, las jooksevad mõlemad õed Thompsonid kodust lõpuks ära ja jätku Miki koos isaga sinna, on hea rahulik. Või siis mitte. Hannah' suurte silmade peale Mike vaid noogutas, sest ta rääkis päris tõsijuttu, isegi kui see nii uskumatult kõlas. "Ta ei ürita ju mu suhet ära rikkuda, ta lihtsalt oli veidi liiga palju joonud - sina peaksid seda ju mõistma. Ja ju ta lihtsalt tahtis, et ma teaks," lausus Mike ning kuigi tal polnud plaanis Maliat kaitsta, võisid tema sõnad sellise mulje isegi jätta. "Mia teab, et ma Maliale meeldin...," vastas kutt, jättes mainimata selle, et suudlustest polnud ta neiule rääkinud. Jah, ilmselt oleks ta pidanud, aga nüüd oli selleks juba hilja, või ei olnud?
|
|
Sophomore
|
Post by Hannah L. Thompson on Aug 15, 2014 23:21:24 GMT 2
Hannah kortsutas kulmu, kui Michaelit edasi kuulas. Tundus, et kaksikud olid mõlemad mõnes mõttes üsna täbaras olukorras, sest Hannah kartis võimalikku rasedust ja Miki on armukolmnurka tiritud. "Ja?" innustas Hannah Mikit edasi rääkima, sest tahtis teada, kuidas Mia sellesse üldse suhtub. Ega nad selle pärast ometi tülli polnud läinud? "Aga sul on tunded ikka Mia vastu?" tuli kohe ka järgmine küsimus, kui Hannah end püsti ajas, ühe klaasi võttis ja külmkapist mahlapaki haaras, et klaas ära täita ning vahepeal midagi juua.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 15, 2014 23:30:19 GMT 2
Michael võttis veel ühe ampsu oma võileivast ning sõi selle ära, enne kui edasi rääkima hakkas. "Muidugi mul on Mia vastu tunded, ma ei oleks temaga muidu koos," lausus kutt ning vaatas hetke kulmukortsutusega Hannah' poole, sest sellisel suhtel ei oleks ta mõtet näinud. "Ma lihtsalt ei maininud talle neid suudluseid, kuigi ma ilmselt oleks pidanud," kehitas noormees õlgu. Eks see üsna kehv olukord oli. "Mis sa arvad, kas Mia oleks pahane? See, et ma talle ei rääkinud, ei tähenda ju, et ma talle valetasin?" küsis Michael järgmisel hetkel õe arvamust. Võib-olla ei peaks ta üldse Miale sellest rääkima?
|
|
Sophomore
|
Post by Hannah L. Thompson on Aug 15, 2014 23:35:55 GMT 2
Kui Mia endale mahla võttis ja samal ajal venda kuulas, otsis ta ka teise klaasi, et see ka mahlaga täita. "Juua?" küsis ta ning ulatas teise klaasi vennale, enne kui tagasi laua taha istus ja enda pruunid silmad Michaelile viis. Kuulnud, et Michael neid suudlusi ei maininud, raputas Hannah pead, sest tema oleks samas olukorras olles küll tahtnud, et poiss talle ikka kõik ära räägiks, mitte ei hakkaks varjama. "Ma arvan, et ta oleks raudselt pahane, kui ta sellest mujalt peab kuulma. Ma ikka arvan, et sa oleksid pidanud talle seda mainima, enne kui ta Gossip Cornerist loeb või kellegi teise käest kuuleb või midagi, sest siis ta võib seda ikka võtta kui valetamist," arvas Hannah. "Aga mis nõuandja ma ikka olen, kui pole õieti suhtes olnudki?" raputas neidis pead ning võttis lonksu oma mahlast.
|
|