28-aastane; Turvamees
School Worker
|
Post by Chester J. Wilden on Aug 14, 2014 21:44:55 GMT 2
Oli neljapäeva õhtu, aga kuna suvel ei pidanud Chester koolis turvamees olema, siis oli tal ka vaba aega kõvasti rohkem. Viimasel ajal oli mees hakanud ka rohkem väljas käima, mistõttu võis teda ikka õhtuti pubidest leida. Mõnikord käis ta üksi, mõnikord mõne sõbraga, kes ta kutsunud oli. Täna oli mees läinud üksi ühte Eastside'il asuvasse pubisse, et lihtsalt rihm lõdvaks lasta ja seda neljapäeva õhtut õlle ning korvpalli seltsis nautida. Kui vahepeal paus tuli, tellis Chester endale õlle juurde mõned snäkid ka ja nautis siis mängu edasi, mis ka enam kaua kestma enam ei pidanud, aga mehel polnud tuju veel niipea koju ka minna. Täna ilmselt enne varajasi hommikutunde sinna ei jõuagi. Eriti lõbusaks läks õhtu aga siis, kui mehe kõrvale istus üks tumedapäine neiu ja Chester teda hetkeks isegi vaatama jäi, huuled kaardumas vildakaks naeratuseks, mida nii tihti mehe näol ei näinud. "On kõik ikka korras?" suutis Chester küsida, sest neiu tundus üsna õnnetu. OT: Malia Casillas
|
|
20-aastane; Westside
Celebrity
I'm not supposed to miss you, I'm not supposed to love you... But I do and that hurts the most.
|
|
|
Post by Malia Casillas on Aug 14, 2014 22:08:01 GMT 2
Malia oli viimaste päevade jooksul eiranud oma ema kõnesid ning talle vaid sõnumeid saatnud, kuidas tahab treeningu aegu edasi lükata. Ta oli liiga masenduses hetkel, et mõelda tulevatele võistlustele. Michael oli tema südame murdnud, kuid neiu ei saanud ikka seda väikest lootusetera enda seest välja, et võib-olla kunagi hiljem. Aga siiski oli neiu mõttemaailm sassis, ta ei suutnud keskenduda ning isegi vein enam ei aidanud. Muid alkohoolseid jooke Malia väga ei tarvitanud, kui just tegu polnud mõne väga kõva peoga. Aga täna oli ta sattunud pubisse. Mitte korvpalli pärast, mida seal näidati, vaid selle pärast, et mõni meesterahvas tema mõtted Michaelist eemale viiks. Kui see üldse võimalik on. Neiu võttis istet pukil leti taga, ent pole midagi veel tellinud, sest oma mõtteis ei osanud valikut teha. Mõni kokteil kõlab isuäratavalt. Ta üritas küll juhtunust üle olla ning rõõmsam nägu pähe teha, kuid tundus, et see ei töötanud, sest tema kõrval istuv mees juba uuris, kas temaga on kõik korras. "Ausalt öeldes, ei ole, kuid see ei ole oluline," valetas ta. "Mis sind üksi baari toob?" viis Malia kiirelt teema mehe peale üle, manades näole õrna muige. "Või võtsin ma kellegi koha ära?"
Outfit
|
|
28-aastane; Turvamees
School Worker
|
Post by Chester J. Wilden on Aug 14, 2014 22:19:07 GMT 2
"Nojah, mida ma ka tean," kehitas Chester õlgu, sest ei oodanudki näitsikult, et too talle kohe südant puistama hakkaks. Isegi Chester ei rääkinud võõrastele oma kõige isiklikumaid asju, aga ta oli kinnine inimene ka. "Ma ei hoidnud kellelegi kohta," vastas Chester ning võttis lonksu oma õllepudelist, viies enda silmad siis näitsikule. "Ma lihtsalt naudin oma neljapäevaõhtut, kuniks veel saab, sest sügisel on mul heal juhul selleks ainult nädalavahetused," rääkis mees nii, nagu asi oli. "Aga võin ma sulle joogi välja teha?" pakkus Chester, sest midagi selles tüdrukus isegi meeldis talle.
|
|
20-aastane; Westside
Celebrity
I'm not supposed to miss you, I'm not supposed to love you... But I do and that hurts the most.
|
|
|
Post by Malia Casillas on Aug 14, 2014 22:37:45 GMT 2
Malia ei mõelnud seda absoluutselt halvasti, kuigi võis nii välja kukkuda. "Aga aitäh, et uurisid. Ma lihtsalt ei taha sellest rääkida," sõnas neiu ning saatis mehele sõbraliku muige. Ta tuligi ju sinna pubisse, et juhtunu unustada, sest midagi suurepärast sealt välja ei kukkunud ja seega ei tahtnud ka seda teemat puudutada. Malia muie laienes, kui kuulis, et mees ei hoidnud kellegi jaoks kohta. "Mina peaksin oma vaba aega juba praegugi ainult nädalavahetustel nautida saama, aga siin ma olen," sõnas naine ning naeris selle peale kergelt. Trennid olid tema jaoks kui täiskohaga töö ning inimesed arvasid küll, et tema elu on lihtne, kuid rambivalguses ning pideva pinge all olla oli kõike muud kui lihtne. "Minugipoolest," nõustus naine. "Margarita," suunas ta oma tellimuse baarmani suunas. Ta viis hetkeks pilgu telekale, kust näidati korvpalli, arvates, et see oli peamine põhjus, miks mees oli siia tulnud. Miks mitte uurida? "Kas sind huvitab korvpall?"
|
|
28-aastane; Turvamees
School Worker
|
Post by Chester J. Wilden on Aug 14, 2014 23:21:29 GMT 2
"Arusaadav," noogutas Chester, sest kui naine ei tahtnud rääkida, ei saanud seda ka talle pahaks panna. Samas oli mehel just tuju vahelduseks ka seltsiv olla, nii et ehk suudab ta selle neiu tuju hoopis kuidagi parandada. Nad ei pidanud ju isegi pubisse selleks jääma. "Mis siis sinu aega nii väga röövib?" uuris mees, sest temal küll polnud õrna aimugi, millega see noor naine tegeles. Ehk oli temalgi selline töö? Kui naine oma tellimuse oli esitanud, maksis Chester tema joogi eest ja varsti asetas baarman joogi letile, mille Chester naisele ulatas. "Ma fänn ei ole, aga vahepeal on põnev jälgida. Mulle üldiselt meeldibki siin pubis erinevaid mänge vaatamas käia, kuigi minu kõige lemmikum ala on hoopis poks," rääkis Chester, viies oma pilgu ekraanilt naisele. "Ja sulle meeldib see... tugitoolisport, nagu seda vist nimetatakse?" uuris mees.
|
|
20-aastane; Westside
Celebrity
|
|
|
Post by Malia Casillas on Aug 15, 2014 17:33:10 GMT 2
See oli tore, et mees tema probleemide kohta rohkem uurima ei hakanud, igaühel polnud neid tarvis teada. Pealegi, tundis neiu, et oli end juba tühjaks rääkinud, kui tollel ööl Jazmine'i najal nuttis ning kõik südamelt ära rääkis. "Ma olen ratsasportlane. Treenin võistlusteks viiel päeval nädalas, vahel ka nädalavahetusel. Oleneb, kuidas mu treener otsustab," vastas Malia. "Millega sa tegeled?" tundis naine samuti mehe vastu huvi, kuna neil juba selle peal teema oli. "Läbi teleka ei olegi minu arvates huvitav vaadata. Kui mängul ise kohal olla, siis ma võiksin vist vaadata päris mitut spordiala. Golfile või tennisele ütleks ei, kuid jalgpall ja korvpall oleksid huvitavad," arvas Malia. "Ja poksi oleks ilmselt eriti huvitav vaadata," lisas naine, kuna kutt poksi oma lemmikalaks nimetas. Küsimuse peale hakkas Malia kergelt naerma. "Ma ei ütleks, et mulle see meeldib. Pean end üsna liikuvaks inimeseks," vastas näitsik oma särava naeratusega. "Muide, ma olen Malia."
|
|
28-aastane; Turvamees
School Worker
|
Post by Chester J. Wilden on Aug 17, 2014 13:20:58 GMT 2
"Ratsutamine... väga huvitav," tõdes Chester ning võttis lonksu oma õllepudelist. Ratsasporti ta just vaatama ei juhtunud ja nii ta näitsikut kohe ära ka ei tundnud. "Ma olen alati leidnud, et ratsutamises on midagi romantilist, aga eks peaks tihedamini siis talle külastama... äkki on mul lootust sind sealt veel üles leida," lausus mees kerge muige saatel, sest ei teadnud, kui romantilise hingega see noor neiu siin olla võib. "Ma olen kohaliku keskkooli turvamees ja õpetan esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reede õhtuti ka enesekaitset. Praegu ongi mu ainus töö enesekaitsetrennid, aga sügisest tuleb jälle turvamees ka olla," rääkis Chester, kuid jäi siis jälle seda pimestavalt ilusat näitsikut kuulama. "Meeldiv sinuga tutvuda, Malia. Ma olen Chester," tutvustas mees ennast.
|
|
20-aastane; Westside
Celebrity
|
|
|
Post by Malia Casillas on Aug 17, 2014 16:21:11 GMT 2
"Ratsutamine ongi romantiline, mõnes mõttes. Eriti veel, kui oled koos inimesega, keda armastad," arvas Malia. Tema jaoks on ratsutamine olnud nii töö kui ka hobi, neiu jaoks alati romantiline, kuid pole kunagi ratsutama juhtunud ühegi poisiga, kellest on huvitatud rohkem kui sõbrast. "Kui soovid mind kuskilt leida peale kodu, siis tallid on selleks kõige suurem võimalus," kinnitas Malia õrna naeratuse saatel. Neiu ei tunnistanud küll seda valjult, kuid mehe töö oli muljetavaldav. Turvamees ja lisaks õpetab enesekaitset - kes ei peaks sellist meest ihaldusväärseks? Malia aga oli huvitatud suhtest vaid ühe poisiga ning sellest ei saanud just üle paari päevaga. "Päris huvitav," arvas neiu. "Ma olen alati tahtnud enesekaitset õppida," mainis Malia. Lõpuks taipas ta, et tema näppude vahel oli puutumata margarita, millest näitsik lõpuks lonksu võttis. Päris hea. "Meeldiv sinuga samuti tutvuda, Chester."
|
|
28-aastane; Turvamees
School Worker
|
Post by Chester J. Wilden on Aug 18, 2014 11:54:30 GMT 2
"Noh, eks siis teinekord tean, kuhu neiu kohtama viia," kehitas Chester õlgu, sest ratsutamine tundus päris hea esimese kohtingu idee. Õnneks või kahjuks oli mees aga ikka veel vallaline ja silmapiiril tal ka kedagi olevat ei paistnud. "Veel üks põhjus rohkem tallidesse sattuda," lausus Cheser. "Äkki tahad oma numbri ka anda?" uuris ta ning võttis taskust telefoni, et see Maliale ulatada. Tundus ju täitsa meeldiv neiu ja Chester sooviks teda ehk isegi rohkem tundma õppida. "Aga siis võid sa ju trenni tulla," lausus mees, kui Malia teatas, et on alati tahtnud enesekaitset õppida.
|
|