17-aastane; Korvpall; Eastside
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 11, 2014 18:54:43 GMT 2
Michaelil oli täna vaba päev, mille ta üle pika aja suures osas kodus olles veetis. Viimasel ajal oli ta parema meelega kodust eemal olnud, kuna Patricia polnud endiselt koju pöördunud ning isa seltskonnas viibimine polnud seetõttu ka eriti rõõmustav. Pealegi veetis Mike hea meelega nüüd rohkem aega koos oma tüdrukuga, kes täna aga tööl pidi olema. Seetõttu oli kuti hommikupoolik ja pärastlõuna möödunud koos Hannah'ga kodus chillides, kuni kell lõpuks nii palju sai, et papa Thompson koju saabus ning Mike ennast CD Alley poole teele sättis, et Miale tööle vastu minna. Muusikapoodi jõudmine võttis kutil küll natuke aega, aga kui ta kohale jõudis, polnud Mia tööpäev ilmselt veel läbi, sest pood oli avatud ning sisse astudes leidis Michael eest veel ka mõned kliendid, kellega neidis teisel pool letti tegeles. Miat nähes ilmus naeratus poisi huulile, kuid et neidu mitte hetkel segada, viipas ta eemalt käega, piirdudes hetkel sellise tervitusega. Seejärel jäi ta uurima endale kõige lähemal olevat riiulit, et plaatide vaatamisega veidi oma aega sisustada, kuniks leti ääres olevad kliendid oma kauba kätte on saanud. OT: Mia A. Rowan
|
|
16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Aug 12, 2014 2:14:11 GMT 2
Kui Miki vaba päeva sai nautida, siis Mia pidi igal juhul selle kuuma ilmaga kuni poe sulgemiseni tööl olema. Lisaks oli neidisel järgmisel päeval sõidueksami teine katse, kuna esimese korra kukkus ta läbi ja uue aja sai Mia kümnendaks augustiks. Niigi hästi, et mingi kuu lõpus seda uut aega ei saanud, aga tüdruk lootis, et seekord läheb paremini, kuna tahaks load juba kätte saada. Mia tööpäeva lõpp oli juba käes, kuid tal oli siiski terve hunnik kliente, kes kassa juures üsna korraliku järjekorra moodustasid. See oli kõige raskem osa sellise töö juures - teenindada korraga palju kliente võimalikult kiiresti. Siiski ei jäänud Miale märkamatuks Miki, kes varsti poodi saabus ning keda blondiin pikalt vaatas ja enda särava naeratusega tervitas. Nüüd kibeles ta veelgi enam sealt kassaaparaadi tagant minema, et sellelt nunnult kutilt üks suudlus varastada ning poest jalga lasta. Viimased kliendid teenindatud, korrastas Mia veel oma tööpinna, et pood sulgeda ja siis Mikiga ära minna. Saanud leti taga kõik korda, jalutas Mia naeratades enda poiss-sõbra juurde ning tervitas teda ühe magusa suudlusega. "Sa ei kujuta ette, kuidas ma seda juba ootasin," lausus tüdruk ning vaatas Mikile otsa. "Muide, pood suletakse kohe, nii et laseme siit jalga?" pakkus tüdruk, kuigi poe sulgeminegi jäi täna tema ülesandeks.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 14, 2014 0:09:50 GMT 2
Kuna Mial oli veel tööd vaja teha, sisustas Mike oma aega poes ringi vaatamisega. CD Alleysse ei sattunud ta just väga tihti, kuna töötas ise ka muusikapoes, ning seetõttu polnud nagu erilist vajadust sinna minna. Nüüd sattuski poiss üle pika aja poodi, kuna Mia seal töötas. Igatahes kõndis kutt mõnda aega riiulite vahel ringi ja uuris plaate, kuni lõpuks viimased kliendid poest lahkusid ja Mia tema juurde ilmus. Poiss vastas suudlusele, millega neiu teda tervitas, ning naeratas, kui tüdruku sõnu kuulis. "Mina ka," nõustus Mike ning pidi tõdema, et see väike ootamine oli seda suudlust igati väärt. "Seda ma lootsingi, lähme," noogutas Michael, kui Mia teatas, et pood varsti kinni pandakse ning kohe ka sealt lahkumist pakkus. "Kuidas su tööpäev läks?" uuris noormees, suundudes seejärel poe ukse poole, et tänavale astuda.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Aug 14, 2014 0:40:43 GMT 2
Mia arust oli see mõnes mõttes isegi naljakas, et nad mõlemad töötasid muusikapoes, kuid Mia Westside'il ja Miki Eastside'il. Kui poiss saabus, meenus Miale ka see, kui ta Miki esimest korda välja kutsus ja siis poisi juures poes allahindlust üritas saada, mida ta õnneks või kahjuks ei saanud, aga ta sai see-eest midagi parematki, sest vastasel juhul poleks ta ehk poisiga koos. Kuna pood oli nüüd sulgemiseks valmis, kõndis Mia Mikiga ukse poole ja pani enne lahkumist veel turvakoodi peale, enne kui ukse ka sulges ja Mikiga tänavale astus. "See oli hullumaja, sest rahvast oli nii palju. Ütleks nii, et ma olen täiega väsinud praegu, aga tahaks ikka rohkem sinuga kui kodus olla," vastas Mia. "Kusjuures kui sa tulid, siis mulle tuli meelde see, kuidas mina sinult hinda alla üritasin kaubelda ja su lõpuks välja kutsusin," jätkas tüdruk ning naeris kergelt. Kahtlemata oli tal julgust rohkem kui küll, sest paljud tüdrukud ei julgeks vist ise välja kutsuda poissi, kes neile meeldib, vaid ootavad, et see vastupidi oleks. "Ja kuidas sinu päev möödus?" uuris Mia Mikilt.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 14, 2014 19:17:21 GMT 2
Teel CD Alleysse oli ka Michaelile meenunud see kord, kui Mia oli tema juures muusikapoes käinud ja teda esimest korda üldse välja kutsunud. Tagantjärele pani sellele mõtlemine teda muidugi päris kõvasti muigama, aga samas oli see lõpuks neid nii kaugele viinud, et noored nüüd koos olid. "Vaene sina," muigas Mike, kui Mia hullumeelsest tööpäevast kuulis. Eks ta oli ise ka seda kogenud, kui raske võis mõnikord kassas olla, kui kliente palju oli. "Ma võin su koju saata, kui sa väsinud oled," pakkus Michael, sest temal poleks selle vastu midagi olnud. Ta oli lihtsalt tahtnud Miat näha ning samas ka kodust mõneks ajaks eemale saada. Kuulnud näitsiku järgmiseid sõnu, ilmus poisi näole naeratus. "Ma mõtlesin enne ka sellele," tunnistas ta ning võttis Mial käest kinni. "Mul on sinuga ikka vedanud," lisas ta muiates. Sest kui Mia poleks teda tookord välja kutsunud, siis on võimalus, et nad ei jalutaks hetkel ka käsikäes mööda Westside'i tänavaid. "Mina ei teinud eriti midagi. Istusin Hannah'ga kodus ja vaatasin temaga vahelduse mõttes mingeid tobedaid sarju," vastas kutt siis ka küsimusele, mis käis tema päeva kohta.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Aug 14, 2014 20:00:09 GMT 2
"Pole ma nii vaene midagi," kehitas Mia turtsatades õlgu. Tal oli hetkel rohkem põhjust rõõmustada kui väsimuse üle vinguda, sest a) tööpäev oli läbi ja b) Michael tuli talle vastu. "Ei, ma ei taha tegelikult veel koju minna. Jalutame natuke või midagi," lausus Mia, sest oli seda ennegi poisile mõista andnud. Aega oli selle kiire asjaga. Kuulnud, et poiss oli mõelnud samale asjala, naeratas Mia kergelt ning põimis oma sõrmed Michaeli sõrmede vahelt läbi, kui too tal käest kinni võttis. "No sellisel juhul katsu minust mitte ilma jääda," lausus Mia kergelt naerdes, sest ei osanud seda paremini sõnastada. Ilmselt peaks Miki mingi erilise sigadusega hakkama saama, kui tõesti Miast ilma tahab jääda, aga Mia ei mõelnud seda üldse tegelikult ära sõnuda. "Nojah. Kuule, mis sa sellest arvad, et minu õde ja sinu õde...?" uuris Mia, kuid ei lõpetanud nimelt lauset, sest võib-olla on see ikka liiga ebamugav teema.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 14, 2014 20:21:13 GMT 2
Michael muigas Mia sõnade peale ning noogutas, kui neiu teatas, et tahab jalutada. Selle vastu polnud kutil samuti midagi, sest väljas oli veel päris kena ilm ka. "See on hea soovitus," kommenteeris poiss järgmisel hetkel Mia soovitust temast mitte ilma jääda. Õnneks polnudki Mike sellise iseloomuga, et ise endale mingeid jamasid korraldada. Samuti ei meeldinud talle tülitseda ning seepärast ei torganud kutile esialgu pähe ühtegi ideed, mis võiks nende lahkuminekuni viia. Ja parem oleks, et see nüüd ära sõnutud polnud. Kuulnud mõne hetke pärast Mia järgmist küsimust, rändasid Michaeli mõtted nüüd tagasi sellele draamale, mis neil kodus oli toimunud, kui Patty esiteks kaksikutele oma uuest suhtest teatas ning seejärel selle ka isale teatavaks tegi. "Noh... See on veider, eks?" kehitas Mike esialgu õlgu. "Palju lihtsam oleks, kui Patricia oleks valinud ükskõik millise teise tüdruku, aga ei. See tüdruk peab just olema sinu õde," lisas poiss. Eks see oli tegelikult mõistetav, kuna Patty ja Abigail olid juba pikalt sõbrad olnud, aga ikkagi. "See tähendab, ma tahan ju, et Patty õnnelik oleks, aga mul oleks liiga imelik teda päriselt sinu õega koos näha...," raputas poiss kergelt pead ning vaikis hetke. "Ja kuidas sa ise sellesse suhtud?" küsis Miki vastu ka, kui see juba teemaks oli.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Aug 14, 2014 21:53:20 GMT 2
"Kui sa nii arvad," muigas Mia ning kergitas kergelt kulme. Muidugi ei arvanud neiu, et ta suudaks üldse Miki peale vihastada, aga kui ta millegi väga hulluga hakkama saab, siis see vist isegi õnnestub, mitte et Mia olekski seda kutist arvanud. Ta tundus selleks kaugeltki liiga vaikne ja ehk isegi häbelik, kuid see häbelikkus tunduski armas. "See on väga veider," nõustus Mia Miki sõnadega, kuigi tal ei saanud ju selle vastu midagi olla, kui Abby Pattyga õnnelik oli. Tüdruk kuulas Miki ära ja noogutas siis kaasa, sest tema tundis täpselt sama, kuigi oli isegi enda õde ja Pattyt vahepeal koos näinud. Nad ei tulnud küll tema juurde, aga ikka oli see imelik. "Gossip Corner laseb raudselt mingid huvitavad jutud nüüd lahti," oli Mia kindel, sest GC-le ei jää midagi märkamatuks. "Abby pole veel Pattyt meie juurde toonud, aga neid tänaval käest kinni kõndimas on juba imelik näha, kuigi ma tahan ikka, et Abby oleks õnnelik ja ma toetan ka teda. Võib-olla ei oleks see nii veider, kui Patty poleks sinu õde, aga kui nad õnnelikud on, siis ma parem ei kobise," rääkis Mia ning hammustas õrnalt huulde.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 15, 2014 21:17:43 GMT 2
"Selles võime me päris kindlad olla," noogutas Michael, kui Mia mainis, et Gossip Corner ilmselt varsti jutte levitama hakkab. Ja samas ei saanud seda kuidagi süüks ka panna, sest ega Abby ja patty oma suhet Mia sõnade järgi ei varjanud ka. "Ma tahtsingi tegelikult küsida, ega Patty hetkel teie juures ei ole," lausus Mike siis hetke pärast tõsisemalt, kuigi luges Mia sõnadest niigi juba eitava vastuse välja. "Kui Patty oma suhtest isale rääkis, siis tegi paps sellest päris suure skandaali, nii et Patricia kodust minema jooksis," selgitas noormees seejärel oma eelnevaid sõnu. "Ta pole sellest ajast saati ühendust võtnud ega koju ilmunud," lisas poiss ning sealjuures tundis ta isegi veidi süümepiinu, kuna polnud ise ka õe leidmiseks midagi eriti ette võtnud. Paar korda oli ta helistanud küll, kuid kuna Patty ei vastanud, oli ta alla andnud. Pealegi polnud ta endiselt kindel, kuidas enda õe ja Mia õe suhtesse suhtuda. Ta oleks pidanud antud olukorras vist sama mõistev olema kui Mia.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Aug 15, 2014 21:45:18 GMT 2
"Eks Gossip Corner tunnebki meid kõige paremini," lausus Mia kerge sarkasmiga. Üks autor paljastati, no kaua võib? Kuulnud Michaeli küsimust, raputas Mia pead. "See oleks veider ka, kui oleks," kehitas tüdruk õlgu, aga hea, et Abby temaga vähemalt nii palju oli arvestanud, et ei kutsunud Pattyt nende juurde mõneks ajaks elama. Siis oleks Mial vist kogu aeg kergelt awkward tunne kodus olla. "Aga oskad sa veel arvata, kus ta näiteks olla võiks? Või oled sa üritanud teda leida või temaga ühendust võtta?" uuris Mia ning vaatas Mike'ile otsa. Kindlasti oli Pattyl ju mõni hea sõber ka, kes talle vahepeal peavarju võis pakkuda.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Aug 17, 2014 20:46:06 GMT 2
Michael muigas Mia sõnade üle, mis käisid Gossip Corneri kohta. Eks see üsna tõsi oli, jah. Ilmselt oli poisigi peast jõudnud läbi käia mõte, et oleks olnud liiga veider, kui Abigail Patty enda juurde mõneks ajaks elama oleks kutsunud, aga küsida võis ju ikka. "Ma olen talle mõned korrad helistanud, aga mul on tunne, et ta eirab mind ja Hannah't meelega," vastas Mike tüdruku küsimusele. Kui muidugi järele mõelda, siis oli neiul paar head sõpra küll, kuid kui ta ise ei tahtnud, et ta leitaks, siis oli Michael omalt poolt ta ka rahule jätnud. "Võib-olla on tal lihtsalt aega vaja ja äkki ilmub ta mõne aja pärast ise koju tagasi," lisas Mike seejärel, sest nii ta vähemalt lootis.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Aug 19, 2014 11:28:18 GMT 2
"Mida?" kergitas Mia Miki sõnade peale kulme. "Ma küll aru ei saa, miks ta seda peaks tegema," kehitas tüdruk õlgu, sest nagu ta aru oli saanud, polnud ju Pattyl mingit põhjust oma õde ja venda eirata. "Loota ju võib," lausus Mia. Niimoodi jalutasid noored jutustades edasi ja tegid vahepeal kuskil ka peatuse. Mõned tunnid hiljem otsustasid nad kumbki aga oma koju minna ja nii jätsidki noored teineteisega hüvasti.
OT: The end.
|
|