|
Post by Deleted on Aug 8, 2014 22:42:56 GMT 2
Kuna kool oli enam-vähem kuu aja pärast algamas, leidis Kitty, et nüüd, augusti alguses võiks Tree Hillist välja trippida ja kooliasju ostma minna. Neiul oli vaja uusi riideid, hunnik kaustikuid, igasuguseid toredaid värvilisi pastakaid, erinevaid markereid ja uusi papusid ka. Enda koolišopingu otsustaski Erica Southportis hoopis teha, kuna seal oli laiem valik igasuguseid asju ja riideid sai veidi soodsamalt. Southporti sõitis neiu natuke pärast keskpäeva ning käis poodidest poodidesse. Päris kena ajaviide, oli Erica sunnitud tõdema. Tagasi Tree Hilli bussi peale läks ta umbes viie ajal õhtul, kui neiul oli käe otsas üsna mitu kotikest ja lisaks sellele veel üks suurem kilekott kaustikute, pastakate, markerite ja vähese söögikraamiga. Bussi peale minemiseks oli tekkinud korralik järjekord bussi ukse taga, aga kui Erica viimaks peale sai ja endale pileti ostis, hakkas ta oma pruunide silmadega bussist vaba kohta otsima, kuni märkas ühte blondi neiu kõrval, kellega ta psühholoogia tunnis kunagi koos oli töötanud. Kui Erica õigesti mäletas, oli tegu Rileyga, kes nüüd Junior peaks olema. "Riley, hei," tervitas Erica sõbralikult neiut. "Hoiad kellelegi kohta või võib siia istuda?" küsis näitsik. OT: Riley Cooper
|
|
18-aastane; Westside
Junior
Good things come of tragedy.
|
|
|
Post by Riley Cooper on Aug 10, 2014 17:49:28 GMT 2
Paar nädalat tagasi, kui Riley just New Yorgist naasnud oli, sattus ta juhuslikult kokku enda kunagise sõbrannaga, kes juhtumisi Tree Hillis käimas oli, kuigi elas ise tegelikult Southportis. Kuna neiud polnud üksteist ammu näinud, leidus neil palju, millest rääkida, ning pärast juhuslikku kokkusaamist otsustasid tüdrukud ka edaspidi rohkem ühendust hoida. Mõned päevad hiljem leidis aset aga plahvatus vanade laohoonete ümbruses ning Rileyl ei läinud kaugeltki nii hästi kui Biancal – Coop pidi hiljem ette võtma tee Tree Hilli haiglasse, kust neidis kipsiga väljus. Ja täpselt nii kiiresti saigi lõpu tema lühike modellikarjäär, mis tegelikult polnud jõudnud õieti alatagi. Igatahes pärast seda kõike tundis näitsik tungivat vajadust Tree Hillist mõneks ajaks eemale saada ning sealjuures tuligi appi Southportis elav sõbranna, kes Riley endale külla kutsus. Nii oligi neiu mõnda aega seal viibinud, kuid et mitte liiga pikalt jääda, võttis ta umbes nädala pärast ette tagasitee koju. Et sõbrannal oli sel õhtul vaja tööl olla, saabus Riles bussijaama üksi ja juba küllaltki varakult, nii et ta bussile minejate hulgas üks esimesi oli. Võtnud koha sisse sõiduki tagumises osas, ei saanudki ta kuigi kaua üksi istuda, sest varsti peatus tema juures neiu kooliõde. "Hei, Erica," tervitas Coop neidist vastu ning püüdis naeratada, kuigi see tema olukorras eriti hästi välja ei tulnud. "Võib ikka," lisas ta järgmisel hetkel noogutuse saatel Kitty küsimuse peale ning tõstis enda kõrvalistmel oleva koti maha oma jalgade juurde, et Ericale ruumi teha. "Käisid šoppamas?" lisas Riles seejärel veidi küsivalt, kui pilgu kooliõe käes olevatele kottidele heitis, üritades nii vestlust arendada. Rilesi outfit
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2014 18:22:44 GMT 2
Kitty näole ilmus naeratus, kui Riley teda hoopis Ericaks nimetas. Paistis, et Riles teadis, et tüdruk ei kannata, kui teda eesnimepidi kutsutakse, vaid eelistab hoopis oma keskmist nime Ericat, kellena neiu ka end tavaliselt tutvustab. Saanud loa kooliõe juurde istuda, sättis Erica end kõrvalistmele ning asetas suurema koti enda käe otsast maha, väiksemaid üritas aga süle hoida. "Võib nii öelda," noogutas Erica. "Millal ikka kooliks asju ostma minna kui mitte nüüd?" vaatas tüdruk Rileyle otsa, kuid üsna varsti silmitses ta kipsi kooliõe käel. "Mis su käega juhtus?" uuris Erica, sest ei osanud seda kuidagi mõned päevad tagasi aset leidnud plahvatusega kokku viia.
|
|
18-aastane; Westside
Junior
|
|
|
Post by Riley Cooper on Aug 10, 2014 18:40:32 GMT 2
"Praegu on alles augusti algus... Ootad sa väga kooli minemist?" küsis Riles õrnalt muiates, sest Kitty sõnadest oli ta aru saanud nii, et neiu arvates polnudki paremat aega kooliasjade ostmiseks. Riley seevastu kavatses vajaminevad asjad muretseda ilmselt augusti viimasel nädalal, et mitte enne kooli peale väga palju mõelda. Augustikuu pidi siiski olema veel puhkamiseks ning seda kavatses Coop ka teha, kuigi tema kipsis käsi rikkus näitsiku vaheaja nüüd küll totaalselt ära. "Ma... Kukkusin, käeluumurd," vastas Coop, kui Erica ka hetke pärast tema käe kohta küsis. Neiu ei tahtnud valetada, kuid nad Biancaga olid plahvatuse toimumiskohast siiski põgenenud ning Riles ei tahtnud endiselt, et keegi teada saaks, kes plahvatuse põhjustajateks olid. Kriimustused tema kätel olid nüüdseks ka kadunud ning ta oli enamvähem kindel, et miski muu teda enam ei reeda. Ja olgugi, et ta oli Bianca peale küllaltki vihane, et kavatsenud ta siiski kõigile kuulutada, kuidas täpselt ta oma käeluu murdnud oli. "Ma pean kolm nädalat sellega ringi kõndima, kujutad ette?" lisas ta oma kipsile vihjates ning ohkas. Päris uskumatu, et see just temaga ja just nüüd juhtuma oli pidanud.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2014 18:51:45 GMT 2
"Kas ma näen välja nagu ma ootaks seda?" küsis Erica turtsatades. Neiu lihtsalt arvas, et parem on varem juba ära osta need asjad, on pärast üks mure vähem. Kooli neiu aga veel ei oodanud, kuid ilmselt on tal kevadel kahju lahkuda ka, sest Erical algab viimane aasta. "Aia," suutis Erica ainult öelda, kui Riley väitis, et murdis kukkudes käeluu. "Kolm nädalat on pikk aeg ka ja ma kujutan ette, kui tüütu see kips olla võib," vangutas Erica pead. Ta polnud küll kunagi ühtegi luud nii murdnud, et tal mingi jäse nädalaid kipsis oleks olnud, aga eriti meeldiv see kips välja ka ei näinud.
|
|
18-aastane; Westside
Junior
|
|
|
Post by Riley Cooper on Aug 10, 2014 20:14:29 GMT 2
"Kui sa seda juba küsid, siis pigem vist mitte," arvas Riles selle peale. Ilmselt oligi raske leida ühtegi nendevanuselist õpilast, kes üldse kooli ootaks. Coop noogutas Kitty sõnade peale, näppides samas teise käega veidi oma kipsi. "Õnneks on see mul juba umbes nädala olnud, aga see ei muuda fakti, et mu suvi on nüüd rikutud," lausus näitsik, olles ilmselgelt kogu olukorra peale pahane, kuigi ta üritas seda mitte välja näidata ega oma pahameelt Erica peale välja valada. "Kuidas sinu suvi siiani möödunud on?" esitas Riles siis järgmisel hetkel küsimuse ning viis oma pilgu Kittyle.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 10, 2014 22:17:24 GMT 2
"Samas ma ei imesta, kui mul kevadel lõpetades kahju on," muigas Erica, sest siin oli tal kõvasti parem kui eelmises koolis, kus klassikaaslased andsid endast kõik, et ta elu põrguks teha. Siin astub neiu ise nende eest välja, keda kiusatakse, ja ilmselt seetõttu on ta ka üldse õpilasesinduses. "Kaks nädalat veel ja siis saad sellest vähemalt lahti," jäi Erica pigem positiivseks. Noh, siis saab suvevaheaeg juba läbi, aga ikkagi. Vähemalt ei pea Riley kooli minnes peaaegu et ühekäeline olema. "Minu suvi on möödunud hästi," lausus Erica ja seda võis tema päevitunud jumestki näha. "Olen olnud tööl, siis Alejandroga aega veetnud, siis rannas passinud ja vahepeal niisama Uni ja Emilyga ka chillinud," võttis Erica lühidalt oma suve kokku.
|
|
18-aastane; Westside
Junior
|
|
|
Post by Riley Cooper on Aug 10, 2014 22:32:39 GMT 2
"Ah jaa, sa lõpetad ju kevadel," noogutas Riley, kui Kitty sõnu kuulis. "Oled sa juba otsustanud, mida edasi teed?" uuris neiu. Talle meenus kevadel toimunud psühholoogiatund, kus nad paaris töötades olid oma unistustest ja eesmärkidest rääkinud ning siis oli Erica mitut varianti maininud. Nüüd huvitas aga Rileyt, kas neiu oli midagi kindlat juba ära otsustanud. Coop naeratas kergelt näitsiku järgmiste sõnade peale. Riles poleks ka parema tahtmise korral suutnud sellest midagi positiivset leida. Olgugi, et kipsist saab ta varsti lahti, aga siis on suvi juba varsti läbi ning New Yorki minemine võib ilmselt uuesti oma aega ootama jäädagi. Näitsik noogutas, kui järgmisel hetkel Erica vastust kuulis. Tundus, et vähemalt temal oli suvi hästi möödunud.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 11, 2014 23:37:59 GMT 2
"Jah, viimane aasta," noogutas Erica. See keskkooliaeg on nii ruttu läinud, kuid neiul pole õrna aimugi, mis ta edasi teeb ja kuhu lõpuks õppima asub. "Ausalt öeldes pole mul õrna aimugi," muigas neiu, kuigi kaalus endiselt neid variante, mis ta kunagi psühholoogiatunnis Rileyle nimetanud oli. Ilmselt tahaks ta rohkem ikkagi kriisitelefonil töötada, aga samas õpetamise juures meeldis talle see tunne, kui ta nägi, et keegi sai asjale pihta. Neiu oli ju ise tutor ja nii mõnegi kaasõpilase läbikukkumisest päästnud. "Ma arvan, et mul on just nii, et ma saadan igale poole avaldused ja teen siis oma lõpliku valiku."
|
|
18-aastane; Westside
Junior
|
|
|
Post by Riley Cooper on Aug 12, 2014 11:07:01 GMT 2
Riles muigas samuti kergelt ning noogutas, kui Kitty vastust kuulis. "Sa mainisid kunagi õpetajaks hakkamist või kriisitelefonil töötamist," tuletas Riley meelde kevade viimast psühholoogiatundi. Veidi oli neiul siiski veel aega otsustada, mida pärast lõpetamist edasi teha. "Sul on koolis ju head tulemused ka, sul ei tohiks vist kuskile sissesaamisega probleemi olla," arvas Riles, kuigi see olenes mõneti ikkagi ka Erica lõpuks valitud koolidest. Selline teema oli nüüd igatahes ka Riley mõtted taas koolile viinud ning päris ausalt oleks ta parema meelega rääkinud ükskõik millisel muul teemal. Ta ei oodanud sügist ega algavat õppeaastat ning sellele kõigele mõelda oli samuti liiga vara. Hetkeks viis Coop oma pilgu aknast välja, kuna buss oli mõne aja eest sõitma hakanud.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 13, 2014 13:34:55 GMT 2
"Jah, aga ma ei suuda valida nende vahel," lausus Erica, kuigi leidis, et õpetajatöö võib kõvasti raskem olla. Isegi õpetajad võivad ju mõnikord õpilaste kiusu alla sattuda, kui nende leebet olekut väga ära kasutatakse. Samuti ei ole mitte kõik õpilased rahulikud ja klassi korrale kutsuda ei tundunud just kerge. "See oleneb täitsa koolist," leidis Erica, sest mõnel pool on isegi sisseastumiseksamid ja need võivad hoopis otsustavaks saada. "Sul on vähemalt rohkem aega mõelda kui mul," muigas Erica ja sättis kotte enda süles, sest vahepeal polnudki tee päris lauge ja buss rappus mõne koha peal ikka päris korralikult.
|
|
18-aastane; Westside
Junior
|
|
|
Post by Riley Cooper on Aug 13, 2014 20:52:00 GMT 2
"Tegelikult ongi nii raske teha valikut, mida oma eluga peale hakata," arvas Riles Kitty sõnu kuuldes. Keegi ei tahtnud ju enda jaoks mingit väga valet valikut ka teha ning seepärast oli vaja ikka tõsiselt kõiki võimalusi kaaluda. Kui neidis mainis, et Rilesil oli rohkem aega tuleviku peale mõelda, pidi blondiin sellega nõustuma, sest nii oli. Kuigi neiu polnud absoluutselt kindel, kas ta tahtis veel kuhugi kõrgkooli edasi minna või mida üldse oma eluga peale hakata. "Võib-olla me ei peaks nii tõsistest asjadest rääkima?" pakkus näitsik järgmisel hetkel. "Ma rikun selle jutuga muidu oma ülejäänud vaheaja ära, sest ma hakkan mõtlema koolile ja tulevikule ja mul pole aimugi, mida ma pärast lõpetamist tegema hakkan, sest mu olematu modellikarjääriga on mõneks ajaks ühel pool ning kes teab, kas kunagi üldse uus võimalus ka avaneb," rääkis Coop ning vaatas pahaselt oma kipsis olevat kätt.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 13, 2014 21:12:12 GMT 2
"Nojah, varsti tõmmatakse see turvalisena tundunud tool ju pepu alt ära," nõustus Erica Riley sõnadega. See tunduski alati nii, et pärast keskkooli lõpetamist saakski justkui lõplikult suureks ja siis lennatakse juba pesast välja ka. "Jah, sul on õigus," vangutas Erica pead, kui Riley mõista andis, et teemat soovib vahetada. "Sa küsisid enne minu suve kohta, aga nüüd tahaksin teada, mis sa ise vahepeal teinud oled peale selle... millest sa enam rääkida ei taha," üritas Erica siis teemat vahetada.
|
|
18-aastane; Westside
Junior
|
|
|
Post by Riley Cooper on Aug 13, 2014 22:37:35 GMT 2
Riles muigas selle ütluse peale ning samas noogutas. Kui Erica seejärel mõista andis, et soovis ka Riley suve kohta teada saada, pidi Coop hetke mõtlema, mida öelda. Vaheaeg oli ju päris hästi alanud, aga hiljuti oli küll kõik sellise pöörde võtnud, et neiu arvates see tema kõige halvem suvi oli. "Mul polegi vist midagi head meenutada, see kips rikkus kõik ära," mainis Coop, kui oli hetke mõelnud. "Ma käisin sõbrannaga New Yorgis, see oli päris lahe reis. Leidsin seal modellina tööd ka, sõitsin mõned korrad Tree Hilli ja New Yorgi vahet, aga vahepeal koju tulles sain selle kipsi ning enam mind sinna ei oodata," rääkis näitsik. "Muud ma eriti teha pole jõudnudki... Kuigi nüüd kuluks mõni uus lõbus ettevõtmine ära küll," lisas Coop mõtlikult.
|
|
|
Post by Deleted on Aug 13, 2014 22:44:21 GMT 2
Erica ei saanud viimase kahe suve üle väga kurtagi, aga nüüd jäi tüdruk Rileyt kuulama, sest enda suvest ta juba jutustas. Keset suve pooleldi sandiks jääda on tõesti üsna niru, aga ehk tuleb järgmine suvi siis Riley jaoks parem? "Tegelikult oleks ka tahtnud mingile pikemale tripile minna, aga ehk jõuab siis jõulude ajal või järgmisel aastal," tõdes Erica, kui kuulis, et Riley käis New Yorgis. Võib-olla peaks hoopis Alejandrole pinda käima, et nad mingile road tripile läheks. "Me võiks millalgi siis välja minna," pakkus Erica, kui Riley teatas, et tahaks midagi lõbusat teha. Muidu ongi neiu kogu aeg kas Alejandro või siis Emily ja Uniga.
|
|