10. jaanuar 2012
Jan 10, 2012 20:59:32 GMT 2
Post by One Tree Hill on Jan 10, 2012 20:59:32 GMT 2
Gossip Corner
Võibolla olete mõelnud, kuhu ma jäänud olen? Tundsite minust ja minu mahlakatest uudistest kindlasti puudust? Nüüd olen ma tagasi siin meie väikeses armsas väikelinnas, kus kunagi midagi ei toimu...või siiski? Jõulud on viimaks ometi ukse ees. Ma loodan, et olete juba enda ballikleidid välja otsinud ja kinginimekirja välja mõelnud. Mina igastahes olen! Kuid asume asja kallale...
SIERRA IS BACK!!!
Kas te mäletate veel seda iludust, kes veel üleeelmisel aastal mööda koridore käis? Peod temaga olid alati võimsad ja muidugi suutis ta nii mõnelegi poisile naha alla pugeda. Kindlasti mäletate te ka tema äkilist lendu Inglismaale. Keegi ei tea siiani, miks ta lahkus. Aga ilmselt enam mitte kauaks. Minu silmad ja kõrvad on ju kõikjal.
Sierra, nüüd punaste juuste ja tätoveeringutega, külastas meie noorteõhtut. Huvitav, et ta ise laval ei käinud. Ta kadus üsna kiiresti, veetes ennem natuke aega koos Jasoniga, kellega koos ta ka lahkus.
Koolis ei ole me teda veel näinud, kuid minuni on jõudnud jutud, et ta hakab uuest aastast jälle koolis käima. Ma tahaks sinuga kohtuda, tüdruk! Sa oled siiski exQueen. Tahaks näha, kuidas sa meie toredas keskkoolis hakkama saad. Siin ei ole enam just palju inimesi, kes sind kummardaksid nagu varem.
ALEX&SAYER&JESSICA
Ikka ei sa ma üle ega ümber nendest kolmest. Esmalt, mis toimub Alexi ja Sayeri vahel? Tundub, et tüdruk kolis vahepeal poisi juurest välja, kuid nüüd on ta seal tagasi. Siis toimus nende vahel aga mingisugune tüli Noorteõhtul. Tundus, et poiss ei olnud kuigi õnnelik ja kadus praktiliselt kohe kui kohale jõudis. Kas Alex pani noormehe enda laulu sõnadesse? Igastahes pole need kaks sellest päevast peale koolis teineteisega rääkinud.
Tundub aga, et Alex elab endiselt Sayeri katuse all. Ja käivad isegi jutud, et need kaks on viimaks käima hakanud. Ei tea kui palju selles tõde on, aga eks näeb.
Mõned väidavad isegi, et Sayer käis tüdruku isaga rääkimas. Kas varsti võib kuulda pulmakelli? Kas te natuke noored ei ole veel? Pealegi Say, ma ei taha sind veel Off-the-market näha.
Jessica kasutab tõesti juhust, veetes Sayeriga aega skatepargis ja hiljem kohvikus ja, kas sul oli tõesti seljas noormehe pusa. Oi, kas siit võib siiski midagi välja tulla. Go, Jes! Tundub, et Say hakkab vaikselt enda seina neidise suhtes alla laskma. Kas te nägite, mis ta neiule sünnipäevaks tegi? Ja veel kohvikus kook. Ta tõesti hoolib sellest neiust. Eks näeb, mis aeg edasi toob.
BOYS ARE BACK
Kas te veel mäletate neid kahte särasilmset poissi, kes Westside'il pideval lollusi tegid ja pidevalt lahutamatult koos olid. Guess what?! Jason ja Sayer on jälle semud! Okey, nii lähedased nad ka pole, aga nad räägivad üksteisega. Ma kuulsin jutte, et nad tegid trennis midagi, mille peale Nate nad välja viskas ja tulemuseks oli see, et meie kaks kena korvpallurit on jälle sõbrad. Kes oleks seda arvanud? Tunnistan, et mitte mina.
ARMY IS CALLING!
Jason ja Jessica pidasid kooli ees maha korrliku jutuajamise. Nüüd on see siis ametlik – Jason läheb sõjväkke ja me ei näe tema kena nägu enam mitu aastat. Sad. I gonna miss you!
Ma ei tea, kas ma olen ainuke, aga kas te arvate, et Sierra ja Jasoni vahel susiseb midagi?
PARENTS INVASION?
Lizardi ja Joe juures käisid minule tundmatud inimesed – mees ja naine. Kui keegi midagi teab, siis ootan infot. Minu allikad väidavad, et tegemist on nende vanematega, kes neid nüüd enda juurde elama kutsusid. Ma ei tea, mis tulemuseks jäi, aga nad kadusid sama äkitselt kui ilmusid.
TARA JA HATAKE KAKS HUVITAVAT KOHTUMIST
Enam ei saa ma kuidagi jätta välja enda postitustest Tarat. Ta meeldib mulle ja pealegi on ta ühendatud minu teacher-crush'iga. Ma ei tea, kas see ei kõla teile natuke veidralt, et ta veetis klubis aega ei kellegi muu kui Hatakega, kes on keskkooli õpilane ja samuti korvpalli trenni kuuluv kobedik. Kui see teile veider ei tundu, siis on mul midagi paremat. Need kaks veetsid Surnuaial toredasti koos aega. Vabandan, et ma nende jutuajamisest rohkem ei tea, aga mind tõesti ei tõmba öised surnuaiad. Seega, Tara, kas see on pay back time Nathanile või oled sa tõesti armunud keskkooli poissi? Ma tõesti loodan, et sa tead millise kullatüki otsas sa juba istud. Sa võid Hatake heaga meile jätta. Aitäh!
NÄHTUD
Tara koolis Nathanit ootamas ja Jasoniga juttu puhumas.
Jackson ja Jessica Riverwalk'il. Kas see oli flirt, mis ma seal kuulsin?
Liam ja Nicole koos linnas jalutamas ja hiljem kinos.
Joe ja Jessica bussijaama juures aru pidamas, kas Noorteõhtul esineda või ei.
Jackson balli asemel Jessica juurde minemas.