18-aastane; Kisakoor; Tutor; Westside
Junior
Life without dreaming is a life without meaning.
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Jul 27, 2014 20:47:57 GMT 2
26. juuli hommikul jalutas Abigail Patricia juurest kodu poole, nagu poleks midagi juhtunud. See oli kõigest "pidžaamapidu", nii et keegi ei pea midagi teadma. Kui tüdruk veel pool tundi tagasi koos Patricia ja tolle perega koos hommikusöögilauas istus, tegi ta samuti pähe näo, et on endiselt üks Patty headest sõbrannadest, aga mitte midagi enamat, kuigi ega see lauas istumist kuidagi kergemaks ei teinud. Näitsik ei tundnud, et oleks võimeline veel kellelegi rääkima. Tema arvamus muutus aga hetkel, mil välisukse lahti tegi ja Miaga peaaegu kokku põrkas, sest õel oli nähtavasti kavatsus samal ajal välja minema hakata. "Kuhu nii vara minek? Miki juurde?" küsis Abigail kerge õrritusnoodiga hääles ja pani käe Mia õlale. "Tegelikult tahaksin sulle enne millestki rääkida, kui sa kodust välja kihutad," lisas ta, sest teadis, et kui praegu rääkimisega araks lööb, ei pruugi järgmist head võimalust enam niipea tulla. Mia oli ju viimasel ajal kodus nagu kuuvarjutus.
Mia A. Rowan
|
|
16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 27, 2014 21:58:50 GMT 2
Viimasel ajal oli Mia tõesti palju kodust ära, sest oli kas tööl, trennis või Michaeli juures. Eriti palju aega veetiski ta poisiga ja seega ei tulnud ta alati pärast tööd või trenni kohe koju, saabudes pigem juba hilisemal ajal, kui kõik magasid. Ööseks ta veel Michaeli juurde jäänud ei olnud, aga küll kunagi see aeg ka tuleb. Täna oli Mial aga vaba päev ja ta mõtles poisiga juba varem kokku saada, et siis terve päev temaga koos veeta. "Miki juurde jah," vastas Mia, kuid jäi ikka seisma, kui õde talle käe õlale pani. "Mis sa mulle rääkida tahad?" küsis neiu.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Jul 27, 2014 22:47:36 GMT 2
Vau, Abigail oligi kohe esimesel katsel suutnud välja mõelda, kuhu tema väike õde teel on. Järelikult võis seda värki Michaeli ja Mia vahel päris tõsiseks nimetada, kuid Abby ei tahtnud eriti detailidesse laskuda ning õde sel teemal küsitlema hakata. Kui Mia tahab, räägib talle ise. "Hm, ma just tulin Thompsonite juurest," pidas Abigail vajalikuks mainida, kuid ei hakanud Miale ajama seda udujuttu pidžaamapeost, mida eile õhtul telefoni teel isale serveeris. "On sul väga kiire?" vastas näitsik küsimusega, sest ta vajas veel natuke aega, enne kui need sõnad välja tulistab ja sellega kõik avalikuks teeb. Isegi Miale ei olnud seda kerge tunnistada, rääkimata veel vanematest. "Istuks ehk maha ja räägiks natuke? Aga kui te Michaeliga kindla kellaaja kokku leppisite, ei saa ma sind kaua kinni hoida."
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 28, 2014 0:03:55 GMT 2
Enda suhtest Michaeliga polnud Mia tõesti veel Abbyle jõudnud rääkida, aga kes olid piisavalt uudishimulikud, need juba teadsid, et nad on juba peaaegu kaks nädalat käinud. "Okei?" sõnas Mia ning kallutas pea kergelt küljele, kui õeraas teatas, et tuli just Thompsonite juurest. Muidugi neiu teadis, et nad Michaeli vanem õde ja Abby on päris head sõbrannad, aga ta ei jaganud veel ära, mis need Thompsonid siia puutuvad. Tahtis Abby talle midagi hoopis Michaeli kohta öelda? "Ma hakkasin niikuinii palju varem liikuma, aga kui see väga tähtis on, võin talle sõnumi saata või helistada, et jõuan natuke hiljem," vastas Mia, kuna ei saanud niimoodi minema tormata. "Aga mis see tähtis asi siis on?" pöördus väike Rowan õe poole ning sättis end jalanõude riiulile istuma.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Jul 28, 2014 0:48:32 GMT 2
Oli näha, et Mia toimuvast midagi ei taipa, seega ei ole ta jutte Abby ja Patty kohta, mis mõnda aega tagasi tänu Gossip Cornerile levima hakkasid, kas veel kuulnud või ei usu neid. Samuti on võimalus, et Mia ei oska lihtsalt praegust olukorda seostada varasemaga, kui Abigaili ja Patricia väike svipsis peaga tehtud musi linnas paljudele kõneainet pakkus. Igatahes on nüüd kõik palju tõsisem kui eelmisel korral, sest Abigaili sõbrannast sai järsku hoopis tema tüdruksõber. "Mina sind kinni ei hoia, kui minna tahad, sest võib-olla pärast selle jutu kuulmist ei tahagi sa minust enam midagi teada," mõtles tüdruk valjult kõige hullema võimaliku stsenaariumi peale. Loodetavasti ei ehmata nüüd Mia ära, sest Abby suutis need sõnad välja öelda toonil, nagu oleks ta päev varem maganud oma õe kutiga – filmides sada korda nähtud klišee. Kavatsemata rohkem keerutada, ütles näitsik viimaseks selle lause välja: "Mina ja Patty oleme nüüd... paar."
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 28, 2014 1:22:47 GMT 2
Mia küll luges Gossip Cornerit ja teadis, et tema õde on kapilesbiks tembeldatud, aga neiu ei pööranud sellele suuremat tähelepanu. Gossip Corner kirjutab ju täielikku sitta niikuinii. "Oh well, see peab midagi väga hullu siis olema," oletas Mia, kuid oli valmis õde kuulama. "Miki õde? Päriselt? Eee... mul ei ole midagi selle vastu, kui sind hoopis tüdrukud tõmbavad, sest ma olen ise ka kunagi tüdrukuga tatti pannud. Aga mis ma ikka ütlen - palju õnne, meil on mõlemal nüüd Thompsonid," jäi Mia positiivseks, sest tema arvates oli kõigil õigus armastusele - isegi samasoolistel. Huvitav, kuidas see ainult Michaeli jaoks on, kui tema õde käib Mia õega.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Jul 28, 2014 1:52:06 GMT 2
Abigaili arvates oligi see hull värk, sest alles julges ta iseendale tunnistada, et teda tõmbavad tüdrukud täpselt samamoodi nagu poisidki, ja nüüd pidi ta seda teistelegi kuulutama, sest kui Abby vait on ja midagi ei tee, tuleb kõik nii või naa välja. Pole tarvis, et tema jaoks olulised inimesed saaksid kuskilt mujalt teada, sest ise rääkimine pidavat natuke leevendama võimalikku hoopi. Mia aga võttis kõike kuidagi liiga vabalt ja iseenesestmõistetavana. Kui vanemad ning Abigaili sõbrannad ka samamoodi reageeriksid, oleks elu päris lill ju. Abby ohkas kergendusest, kui Mia sõnu kuulis, sest nüüd on vähemalt üks inimene, kes teda toetab. Teiste peale ei julgenud tüdruk veel loota. "Aitäh sulle. Sa ei kujuta ettegi, kui suur kergendustunne oli kuulda, et vähemalt sina oled minu poolt, aga ma endiselt kardan, mida vanemad öelda võivad. Isa eriti," ütles näitsik, kui oli Miat korraks kallistanud.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 28, 2014 2:54:46 GMT 2
"Noh, erinevus rikastab," lausus Mia õlgu kehitades, sest temagi leidis mõnikord, et paps on liiga vanakool. Üldse ei saanud neiu aru, miks samasoolistele paaridele viltu vaadatakse, kui neid pole keegi selleks sündinud ja nad on lihtsalt õnnelikud, et saavad oma teise poolega koos olla. Elagu vikerkaar! "Okei, sul on üks mure minu näol vähem, nii et mine söö jäätist ja valmista oma närvid vanamehe jaoks ette. Miki ootab mind," lausus Mia ka põgusalt õde kallistades, enne kui ukse poole suundus. "Tsau," ütles Mia veel õele ning läkski siis korterist välja.
OT: Me outie. Las vanamees tuleb nüüd.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2014 18:02:38 GMT 2
Timothy hommik algas tüdrukute omast võrdlemisi varem. Kaheksa ajal läks viimne uneraas ära, seetõttu tegi mees suure laari kohvi valmis ja hakkas üht raamatut lugema, mis talle juba pikalt oli huvi pakkunud. Mõned peatükid loetud, pidi siiski mees ka natuke tööasjadega tegelema, seega sõitis Derek raamatukokku, et seal mõned dokumendid enda mälupulgale võtta, et nendega kodus edasi toimetada. Siiski jäi ta veel raamatukokku, et juba seal mõned asjad ära teha. Lõpuks sõitis mees tagasi koju, välisuksel sai ta Miaga kokku, kes oli enda sõbra juurde minemas. Derek rääkis tütrega ning läks siis korterisse. "Oi, sina juba tagasi. Kuidas siis oli? Saite kõik romantilised filmid ära vaadatud ja silmad peast nutetud?" küsis mees muigega, kui ta ühte suurde tassi pisut jahtunud kohvi kallas.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Jul 28, 2014 18:22:16 GMT 2
"Hea mõte," muigas Abby, kui Mia pakkus välja idee jäätist süüa. Sügavkülmas peaks seda veel eilsest olema, kui keegi vahepeal tühjendustööd pole teinud. "Tsau," lisas ta, kui Mia välisukse avas, et oma peika juurde minna. Kohe kui uks õe järel sulgus, kõndis Abigail kööki, et vaadata, kas sügavkülmas jäätis veel alles on. Vaevalt oli Abby šokolaadijäätise külmikust kätte saanud, kui köögiuks avanes ja isa sisse astus. "Jah, võib küll öelda. Me vaatasime jälle neid tüüpilisi naistekaid," noogutas tüdruk, sest talle sobis kenasti versioon, mille paps ise välja mõtles. Rohkem ei öelnud Abigail midagi, sest tal tekkis meeletu tahtmine köögist võimalikult ruttu minema saada ja oma tuppa sulguda. Otsinud jäätise jaoks ühe kausi, ladus ta selle külma ollust kuhjaga täis ja võttiski suuna enda toa poole, kuid mõtles viimasel hetkel siiski ümber, jäädes köögiuksele seisma. "Isa, ma vist pean sulle midagi rääkima. Midagi, mis sulle tõenäoliselt ei meeldi," tunnistas näitsik, pilk suunatud maha. Ta küll ei tahtnud sellest veel rääkida, aga edasilükkamine ei muuda midagi kergemaks.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2014 18:53:04 GMT 2
Derek vaatas, mis Abigail tegutses, kuid muigas selle peale, kui tütar otsis välja jäätise. Nojah, sellise palavusega oligi jäätis palju mõnusam hommikusöök kui näiteks võileivad. "Kuule, Paige mainis, et võiksite talle ka millalgi külla minna," ütles Derek. Tegelikult oli ta natuke rõõmuski, et tütred eelistasid isa seltsi. Ehk oli asi eksi uues elukaaslases? Timothy ei teadnud ja ausalt öeldes ei tahtnud ka välja uurida. Mees võttis lusika ja istus laua taha, et toosist üks lusikatäis suhkrut kohvi sisse kukutada, seda segama hakanud, tõstis ta pea, et Abigaili kuulata. See küll ei kõlanud hästi. Esimese mõttena käis Derekil peast läbi see, et tüdruk on rase. "Ma kuulan," ütles mees rahulikul toonil, ise tegelikult pisut närveerimas.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Jul 28, 2014 21:32:54 GMT 2
"Ma ei tea, kas see oleks hea mõte. Tema jaoks on see uus tüüp ilmselgelt tähtsam kui oma tütred," ütles Abigail välja oma ausa arvamuse. Ta juba andis emale võimaluse midagi üle pika aja koos teha, kui nõustus mampsi ja tolle uue mehega koos puhkusereisile minema, aga Abby oli sellel reisil paarikese jaoks üleliigne, nii et terve puhkuse vältel pidi tüdruk ise endale tegevust otsima. Mitte et see poleks talle meeldinud, aga natuke pani ikka solvuma küll. Enne kui Abby oma jutuga jätkas, viis ta jäätisekausi köögilauale, et ei tekiks mingit ohtu seda pingelist teemat arutades kogemata maha pillata. Tüdruk oli üsna kindel, et isa luges tema sõnadest välja, nagu hakkaks ta kohe oma võimalikku rasedust üles tunnistama. "Kui sa kardad, et ma olen rase, võid rahulikult hingata, sest ma ei ole. Asi on hoopis selles, et Patricia ja mina... käime. Ta on minu tüdruksõber," tunnistas Abby lõpuks selle isale üles, jäädes närviliselt järgnevat reaktsiooni ootama.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2014 21:59:52 GMT 2
Timothy noogutas, eks Paige ise teadis, kuidas ta enda tütreid kohtles, Derek üritas neile ikka olemas olla, kuigi tööpäevad venisid aeg-ajalt pikaks, siis ikka vähemalt ühel õhtul nädalas proovisid nad üksteisele Scrabble'is ära teha või koos mingisugust väärtfilmi vaadata. Mees jäi kuulama, mis ta tütar siis ütle. Esimene pool jutust ei pannud siiski teda kergendatult välja hingama, kuna tõeline põhjus, miks Abigail isa poole pöördus, oli senini selgusetu. Kui pomm lõpuks kukkus, vaatas Timothy mõne hetke tüdrukule osa ja siis viis silmad hetkeks eemale. Ta kippus mingisugust suvalist punkti vaatama, kui mõtles pingsalt. Praegu sai mehe tõsise pilgu osaks külmikumagnet, mille peal ilutses Kanada lipp. Nad kogusid sinna magneteid erinevatest reisidest. "Ahsoo," alustas Timothy, kui ta tüdruku poole vaatas. "Kas sa oled nüüd sada protsenti kindel, et..." jättis mees lause lõpetamata. Ta ei osanud sellisele uudisele kuidagi kohe reageeridagi, Abigail oli alati ju kuttide seas populaarne olnud, mees oli isegi paaril korral tütrega rääkinud, et ta ei laseks poistel pead sassi ajada.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Jul 28, 2014 22:15:30 GMT 2
Tundus, et praegu oli olukord veel kontrolli alla, sest paps tundus seda üsna rahulikult võtvat, aga rahulikkusest oli Abby puhul asi kaugel. Vähemalt suutis ta selle välja öelda, kuid varsti peab ilmselt emale ka rääkima, kuigi nende läbisaamine polnud just kiita. "Sada protsenti kindel, et ma olen lesbi?" pakkus Abigail ise papsi lausele lõpu, aga enne kui mees oleks jõudnud midagi vastata, raputas ta pead. "Kui sa seda teada tahad, siis ei. Ma olen minevikus poistega käinud, aga praegu on kõik teistmoodi..." rääkis tüdruk. Nii raske oli praegu õigeid sõnu leida. Jäi üle ainult loota, et isa suudab tema valikut aktsepteerida, sest vastasel juhul küll Abigail ei tea, mida edasi teha.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2014 22:42:29 GMT 2
Timothy mõtles, et kuidas Paige asjale reageerib. Huvitav, et ta praegu hoopis teisele asjale keskendus, mitte sellele, kuidas ta ise asja suhtes end tunneb. "Kas sa natuke noor ei ole suhete jaoks?" küsis Derek. "Kas Mia ja ema teavad?" küsis Derek. Ta ei muretsenud enda poja reaktsiooni pärast, viimane oli sellise huumorisoonega, et ilmselt viskaks mõne nalja ja sellega asi piirdukski. "Ei noh, kui sa end nii tunned, siis... Mis mul ikka teha on. Aga palun, ära kiirusta mingisugusesse püsisuhtesse, sa oled seitseteist veel, Abigail. Sul on veel terve elu ees," ütles Derek. Teda häiriski vist rohkem fakt, et tema pisitütar oli suhtes.
|
|