|
Post by Deleted on Jul 27, 2014 20:18:12 GMT 2
Pärast Abigailiga koosveedetud ööd, mis ühtlasi tähistas ka nende suhte algust, võttis Patricia endale veidi aega mõtlemiseks, kuidas seda perele serveerida, otsustades alustada õest ja vennast ning hiljem rääkida isaga eraldi, sest seda vestlust kartis ta kõige rohkem. Loodetavasti Hannah ja Michael mõlemad toetavad tema otsust, sest Rica üldse ei tahaks enam ühegagi kaksikutest tülli minna. Lõpuks leidis Patty ühe õhtu, mil mõlemad kaksikud pidid kodus olema ja leidis, et paremat aega rääkimiseks enam ei tule. Päevase aja veetis tüdruk Abbyga rannas ning just praegu astus majauksest sisse. "Hannah? Michael?" hüüdis Patricia üles õe ja venna tubade poole, et nad ennast alumisele korrusele ajaksid. Ise jalutas neiu edasi elutuppa, kus närviliselt edasi-tagasi tammuma jäi, seljaga trepi poole.
Hannah L. Thompson, Michael Thompson
|
|
17-aastane; Korvpall; Eastside
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Jul 27, 2014 21:04:24 GMT 2
Michael oli umbes tund aega tagasi koju jõudnud ning selle aja oma toas veetnud, kuid kui ta alumiselt korruselt Patty hüüdeid kuulis, tekitas see temas uudishimu ning üsna varsti väljus ta oma toast, et trepist alla esimesele korrusele minna. Tundus nagu oleks Patty kaksikutega millestki rääkida tahtnud, milleks ta muidu neid kutsus? "Hei, Pat," lausus Mike tervituseks äsja koju jõudnud õele, kui poiss elutuppa jõudis ja seal vanemat õde märkas. "Ega midagi halba juhtunud ei ole?" tahtis Mike esmalt veenduda ning vaatas Patty poole, enne kui diivanil istet võttis. Kuigi ta oli üsna kindel, et põhiteema juurde õde enne ei pöördu, kuniks ka Hannah elutuppa saabub.
|
|
17-aastane; Kisakoor; Glee; Eastside
Sophomore
|
Post by Hannah L. Thompson on Jul 27, 2014 22:35:37 GMT 2
Kuna Hannah'l oli neist kuumadest ilmadest kõrini, otsustas temagi, et enam välja ei lähe, vaid on jahedas toas selle kuuma päikese eest varjus. Väljas oli ju peaaegu et võimatu olla. Praegu istuski Hanny läpakaga oma toas ja mängis Sims kolme, kuni Patty midagi tahtis ja neiu seetõttu enda mängu pausi peale oli sunnitud panema. Ajanud end toast alla ja komistanud veel trepi viimasel astmel, jalutas Han lõpuks elutuppa ning jäi küsivalt õele otsa vaatama. Ka Michaelit nähes kaardusid neiu huuled kergeks muigeks, sest Hannah'l oli vennalegi küsimus, mis talle juba enne Burning Boat Festivali rahu ei andnud. "Jah, mis see S.O.S siis on?" otsustas Hannah esialgu õe poole pöörduda, kuna tal tundus olevat tähtsam jutt. Michaelit võib pärast ka tüüdata. Outfit
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2014 9:51:50 GMT 2
Patricial ei tulnudki õnneks kaua oodata, sest kõigepealt ajas end elutuppa kohale Michael ja mõned minutid hiljem ka Hannah. Venna küsimuse peale raputas Patty pead. "Ei, ei, seda mitte," vastas tüdruk, kuid muidugi ideaalne see olukord ei olnud. "On teil väga kiire? Ma tahaksin natuke rääkida," alustas ta, kuid kui kumbki kaksik midagi vastu ütlema ei hakanud, otsustas Patty parem selle asja kohe välja öelda, on praegu kergem olla. Neiu lõpetas edasi-tagasi kõndimise ja pööras end niimoodi, et sai mõlemale korraga otsa vaadata. "Ühesõnaga, ma loodan, et teile on see vastuvõetav, aga igaljuhul oleme mina ja Abigail nüüd koos," lausus Patricia vaikselt, pilk ühelt siblingult teisele liikumas, et nende reaktsiooni taibata. Eriti muidugi käis see Michaeli kohta, kes juhuslikult suhtles tihedalt just Abby noorema õega. Selle kohta, kas nemad ka paar on, polnud muidugi kindlaid tõendeid, aga küll see info ka vennalt välja pigistatakse.
|
|
Sophomore
|
Post by Hannah L. Thompson on Jul 28, 2014 12:15:35 GMT 2
Hannah'l polnud kiiret kuskile, kui välja arvata see, et tahaks üles tagasi Simsi mängima minna, et ühte oma challenge'it jätkata. Kui Patricia rääkima hakkas, vaatas Hannah õele otsa ja uudist kuuldes oli ta tükk aega vait, et öeldut natuke seedida. "Nagu Mia õde Abigail?" tegi Hannah lõpuks suu lahti. "Ja koos... as in käite?" uuris Hannah, et olla kindel, kas ta sai ikka õigesti aru. Ta arvas, et Pattyl toimus midagi Elijah'ga ega saanud aru, kust see liigavahetus nüüd tuli.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Jul 28, 2014 15:33:03 GMT 2
Esimese asjana tabas Michael ära ainult selle, et Abigail oli naisenimi ning järelikult oli Patty nüüd koos mingi tüdrukuga? See uudis oli üpris ootamatu ja üllatav, aga samas mitte midagi sellist, millega leppida ei võiks. Mike'i mäletamist mööda oli hiljuti õdede vahel päris suur tüli olnud Elijah' pärast, paistis, et nüüd oli see igatahes lahendatud. Pattyl oli oma elu ja peaasi, et ta õnnelik oli. Samas, kui poiss hetke seda seedinud oli, siis koitis talle ka see, et ilmselt käis jutt Patty ammusest sõbrannast, kes juhtumisi oli Mia õde. Ja Hannah' sõnad vist kinnitasid seda ka. "Sa käid Mia õega?" kordas Michael, üritades veenduda, et oli asjast õigesti aru saanud. "Oota, mida?" kergitas Mike kulme ja viis oma pilgu õele.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2014 15:41:02 GMT 2
"Jah, ma käin Mia õega, Abigailiga," vastas Patricia, lisades juurde ka oma värske tüdruksõbra nime ja ohkas. "Ma loodan, et see sinu jaoks väga imelik ei ole," sõnas neiu Michaelile. Praegusel hetkel tundusid mõlemad kaksikud päris šokeeritud olnud, aga noh, viimane kord, kui ta mõlemad kokku kutsus, rääkis ta hoopis oma suudlusest Elijahiga ning nüüd tuleb rääkima, et on suhtes tüdrukuga. Loodetavasti ei lõpe seekordne vestlus jälle mõne tüliga, sest see oleks väga nõme olnud, eriti kui nad põhimõtteliselt alles äsja suutsid Hannahiga jälle ära leppida. "Püüdke selle mõttega ära harjuda, sest nii on," teatas Rica lõpetuseks ja pööras pilgu mõlemalt siblingult kõrvale, hakates hoopis enda juukseid närviliselt punuma.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Jul 28, 2014 15:54:47 GMT 2
Kui Patty ise ka kinnitas, et ta nüüd tõesti Mia õega koos oli, siis ei osanud Mike esialgu enam midagi kosta. "Võinii. Noh, jah, ma loodan ka, et see väga veider ei ole," noogutas kutt ning viis oma pilgu hetkeks mujale, sest mis teha, kuidagi imelik oli Pattyga sellest rääkida. Teda tegelikult huvitas, kas Mia sellest ka juba teadis, või mitte, ja kuidas tema sellesse suhtus. Noormehe jaoks oli see piisavalt suure üllatusena tulnud, vajas lihtsalt veidi mõttega harjumist.
|
|
Sophomore
|
Post by Hannah L. Thompson on Jul 28, 2014 21:18:38 GMT 2
"Oh sa pühade püss!" ei suutnud Hannah oma kõrvu uskuda, kuid temal polnud selle vastu midagi. Kui Patty niikuinii tüdrukuid eelistas, siis lasku käia. Jääb mõni poiss ehk Hannyle ka. "Noh, jääbki mulle poisse rohkem," kehitas Hannah õlgu ning patsutas sõbralikult Patricia õlale. "Kuule, Miki, sa käid Miaga, eks?" pöördus Han hoopis oma kaksikvenna poole. Seda oli neidis muidugi ammu kahtlustanud, sest Mia ja Mike olid kogu aeg ninapidi koos, aga neiu tahtis kindel olla.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2014 21:26:19 GMT 2
"Jessas, te panete mind tundma, nagu ma oleks kõige halvem vanem õde üldse," märkis Patricia muigega, öeldes seda küll rohkem Michaelile, mitte mõlemale kaksikule. Tema ja venna omavaheline läbisaamine võib nüüd veidike kummaline olla, aga loodetavasti saavad sellest siiski aja jooksul üle. Hannahi järgmise reaktsiooni peale puhkes aga Rica naerma, sest see kõlas õe suust päris naljakalt. "Ma ei usu, et sul poistest ka siis puudu tuleks, kui ma ühe endale rebiks," arvas neiu selle peale. Muidugi ei tähendanud Abigailiga suhtes olemine seda, et tal kuttide vastu üldse mingit huvi pole, pigem pidas ta end biseksuaalseks.
|
|
Sophomore
|
Post by Michael Thompson on Jul 28, 2014 21:34:05 GMT 2
Michael raputas kergelt pead Patty nende sõnade peale, mis käisid selle kohta, et ta halb vanem õde oli. Ükskõik kui imelik see olukord praegu oli, ei tahtnud poiss ikkagi, et õde selle kõige pärast ennast nii tunneks. Aga õnneks oli neil olemas Hannah, kelle reaktsioon ka Mike'i naerma ajas ning nii tundis noormees, kuidas see esialgne pinge võib-olla tema ja Patty vahelt ka kadus. Kuulnud kaksikõe küsimust, viis Michael oma pilgu talle. "Ma, jah," lausus ta lühikese noogutuse saatel. Kui tema ja Mia vahel midagi tõsisemat ei oleks olnud, siis ilmselt poleks ta Patricia uudist kuuldes esialgu nii reageerinud ka.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2014 22:05:29 GMT 2
Patricia oli vähemalt nii palju rahul, et õele ja vennale sai Abigailist räägitud, aga kõige keerulisem ülesanne ehk isale rääkimine oli veel ees. Tol õhtul jõudis mees ka koju üsna hilja, seega sai Rica küllaltki kaua närveerida. Neiu ootas, kuni isa endale õhtusöögi sisse ajas ja oma magamistuppa kadus, kuhu tütar talle järgnes. "Kas sul on hetk aega mind kuulata?" küsis ta uksel peatudes, julgemata sisse astuda. "Muidugi on. Mis mureks?" uuris Jeremy Thompson oma vanemalt tütrelt. "Okei, see ilmselt ei meeldi sulle, aga palun luba, et sa ei hakka mind vihkama?" küsis Patricia, hääl juba murdumas. "Olgu, milles nüüd asi on?" hakkas mees juba närviliseks muutuma ja pööras pilgu tütrele. "Ma olen suhtes ühe tüdrukuga oma klassist... Abigailiga. Ta on mu tüdruksõber," ütles Patty selle kiiresti välja ja langetas pea, kartes reaktsiooni, mis isalt nüüd tuleb. "Mida sa ütlesid?!" tõstis Jeremy Thompson oma tütre peale häält. "Kas ma siis selleks kulutasingi teie kasvatamise peale aega, et omasoolisi vaatama hakkaksite?" Rohkem Patricia kuulata ei tahtnud, sest teadis, mis sealt tulema hakkab ning tormas isa magamistoast välja, mehe karjumine endiselt tal kõrvus kajamas. Tundes juba pisaraid silmadesse tungimas, läks Rica enda tuppa ja lõi ukse kinni. Neiu vajus põrandale istuma ja tõmbas käega läbi juuste. Lõpuks leidis tüdruk jõudu enda püsti ajamiseks, et riidekapi põhjast spordikott välja otsida, kapist hunnik riideid ja toast muud vajalikku kraami sinna sisse virutada, enne kui jällegi toast välja ning trepist alla jooksis. Kaksikud olid ka suure karjumise peale oma tubadest välja tulnud, aga Patricia eiras neid, astudes välisuksest välja ja võttes suuna sinnapoole, kuhu jalad viisid, pisarad endiselt mööda nägu alla jooksmas. Praegu peaks veel vihma ka sadama hakkama, oleks ikka eriline klišee, mõtles tütarlaps mõrult naeratades.
OT: Lõpp
|
|