18-aastane; Westside
Junior
Good things come of tragedy.
|
|
|
Post by Riley Cooper on Aug 8, 2014 1:03:26 GMT 2
Riley muigas kergelt ning kergitas selle silmapilgutuse peale kulmu, üritades samal ajal mõne hea vastusega lagedale tulla. "Nojah, kui oletada, et sa siia ainult vee pärast ei tulnud, siis ma ei saa vist sinu puhul vähese tähelepanu üle küll kurta," arvas näitsik ning vaatas hetke noormehele otsa. Ta polnud päris kindel, kas Gerard antud hetkel flirtiski temaga või üritas ta neiu üle lihtsalt taas nalja visata. Kummalgi juhul poleks Coop eriti imestanud, kuigi väike vahe oli ikka. "Ei, ma töötan lihtsalt ühe moefotograafiga, kes pildistab ajakirja jaoks seeriaid. Nii et kui hästi läheb, võib minu pilte järgmises numbris näha. Või siis näeb neid tema blogist," rääkis Riles. Igatahes saab ta selle töö eest ka väikse tasu, nii et asi seegi. Huvitav, mida Gerard ikkagi mõtles ja ütlemata jättis? Et ega Riley juhuslikult aktifotosid tegemas ei käinud? Selle kohta oleks kindlasti mõni kohatu nali leidunud. Kuti järgmist vastust kuulas neiu isegi üsna huvitatult, sest noormees vaevus seda isegi talle seletama. "Pigem vist nagu seiklus, jah," pidi Coop hetkelise mõttepausi järel Gerardiga nõustuma ning muigas selle peale. Seejärel neidis mõtles hetkeks, kas antud teemal edasi jätkata ja midagi veel oma uudishimu rahuldamiseks küsida või mitte, kuid otsustas siiski korraga mitte liiga palju ka pärida.
|
|
17-aastane; Korvpall; Eastside
Sophomore
I'm not arrogant. I'm just better than you.
|
|
|
Post by Gerard T. Kingston on Aug 10, 2014 21:48:05 GMT 2
"Vesi oli vaid ettekääne, et tegelikult sulle lähemale saada," kasutas Gerard taas sellist kavalat hääletooni, millest kostus ka flirti. Ei, praegu ta tüdrukuga enam ei naljatanud. Gerry ei leidnud põhjust, miks peaks ta teesklema, et tahab ainult Riley sõber olla. Varem või hiljem saaks tüdruk nii või naa aru, mida olukord endast tegelikult kujutab. "Selge. Kui see ajakiri või blogi kunagi välja tuleb, teata mulle ka. Ma tahaks näha neid pilte," esitas Gerard tüdrukule ühe palve. Ja mis Gerry salajastesse mõtetesse puutus, siis oli ta tõepoolest aktifotode peale mõelnud. Mitte et kutt sellest Rileyle rääkima kipuks. "Aga sina pole seikleja, vaid otsid tõsist suhet, eks ole?" jätkas noormees sama teemaga, sest tahtis teada, mida Riley asjast arvab. Juhul kui tüdruk ootab tõesti oma printsi valgel hobusel, kes talle uksi ja aknaid avaks ning kuu ja tähed taevast alla tooks, pole Gerardil vist mõtet üritama hakatagi, kuna tema sellisesse kategooriasse ei kuulu.
|
|
18-aastane; Westside
Junior
|
|
|
Post by Riley Cooper on Aug 11, 2014 0:04:25 GMT 2
"Jah, see kõlab juba päris usutavalt," noogutas Riles, kuigi tema hääletoonist ei võinud vist päriselt välja lugeda, et kas ta pidas Gerardi sõnu taas naljaks või mitte. Tegelikult oli neiu mõnikord noormehe seltskonnas olles küll kahelnud, kas kutt tõesti tahtis temaga lihtsalt sõbrad olla... See tähendab, neiul poleks ilmselt selle vastu midagi olnud, aga Gerard lihtsalt ei tundunud olevat selline tüüp. Ise polnud Coop seda ka varem jutuks võtnud, sest võib-olla polnud ta päris kindel, kuidas reageerida. "Kui see ajakiri on, siis ma hangin sulle ka ühe, nii et kui sa mind näha tahaksid, ei peaks sa läbima seda pikka teed siia minu juurde, vaid saaksid lihtsalt ajakirja lahti lüüa," lausus näitsik naeratades Gerardile. Järgmisel hetkel noormehe küsimust kuuldes pidi neiu hetke mõtlema, kuidas ennast väljendada. "Ei, ma ei otsi midagi," raputas Riles kergelt pead, sest see kõlas kuidagi meeleheitlikult ja meeleheitel neidis küll polnud, olgugi et tema viimane suhe oli lõppenud päris mitu kuud tagasi. "Ma olen lihtsalt kõigele avatud. Tuleb see, mis tulema peab," lisas ta õlgu kehitades.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Gerard T. Kingston on Aug 11, 2014 19:42:43 GMT 2
Gerard ei uskunudki väga poiste ja tüdrukute vahelisse sõprusesse, sest varem või hiljem ületas ikka üks neist piiri ning paljast sõprusest sai midagi rohkemat. Omal nahal Gerry seda aga katsetanud ei ole, sest ta lihtsalt ei osanudki tüdrukutega sõbrustada. Nad olid tema jaoks liiga kenad, et kõigest niisama juttu rääkida ja väljas hängida. "Ma olen nõus. Siis tuled sina hoopis minu poole," pakkus kutt, sest plaanis niikuinii Riley endale kunagi külla kutsuda. Kui sel suvel ei peaks jõudma, siis äkki millalgi sügisel. Kui Gerard kuulis, et Riley ei otsigi midagi, naeratas ta endamisi kavalalt. Kutt jäi mõtlema, kas tüdrukul on tõepoolest tõsi taga või mängib ta raskesti kättesaadavat. Gerry peas küpses plaan peagi tõde välja uurida. "Olgu, selge," muigas noormees, kui Riles teatas, et on kõigele avatud. Loodetavasti on ta avatud ka sellele, mis noormehel praegu mõtetes mõlkus. "Kuid mina tean, mis praegu tuleb," lisas Gerard kavalalt, aga ei jätnud isegi blondiinile aega midagi selle peale vastata, vaid kaotas hetkega vahemaa nende vahel ja suudles tüdrukut otse huultele. Let the game begin!
|
|
18-aastane; Westside
Junior
|
|
|
Post by Riley Cooper on Aug 11, 2014 22:13:18 GMT 2
Riley seevastu uskus küll sellesse, et poisid ja tüdrukud võisid ka sõbrad olla. Ainult tüdrukutega sõbrustamine oleks muutunud liiga üksluiseks. Seepärast oligi ta peaaegu uskuma jäänud, et nemad Gerardiga võisid ka lihtsalt sõbrad olla. "Hmm, seda me veel vaatame," muigas Riles kuti niiöelda küllakutse peale ning viis oma pilgu noormehele. Gerry kaval naeratus ning sellele järgnenud sõnad ajasid Rilesi veidi segadusse, kuigi ta aimas, mis plaanid noormehel tekkinud olid. Järgnev suudlus tuli samas neiule ikkagi küllaltki ootamatult ning kuna ta absoluutselt midagi ei mõelnud, vastas ta ka noormehe suudlusele, kuigi seda vaid hetkeks. Kui ta järgmisel hetkel taipas, kui halb mõte see tegelikult oli, lükkas ta poisi küllaltki järsult eemale ning tõusis ise diivanilt, astudes sammu sellest eemale. "Sa poleks pidanud seda tegema," lisas ta, peaaegu et vältides Gerardile otsavaatamist. Ei saa öelda, nagu see lühikeseks jäänud suudlus nüüd Rileys uudishimu poleks tekitanud, aga ikkagi pidas Coop paremaks noormehest kaugemale hoida. Ilmselt tal siiski polnud soovi hakata kuti järjekordseks seikluseks.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Gerard T. Kingston on Aug 12, 2014 2:38:59 GMT 2
Riley küll praegu midagi kindlat ei lubanud, aga oligi vara veel. Eks õigel ajal esitab Gerard talle oma küllakutse uuesti. Kui tüdruk ta endast järsu liigutusega eemale tõukas, ilmus Gerry näole üllatus, kuna seda noormees mitte mingil juhul oodata poleks osanud. Ta oli juba üsna kindel, et nende järgmine peatus on Riley voodi, aga nii lihtsalt see kahjuks ei käinudki. Vaat sulle säh! Tõusnud ka ise diivanilt püsti, kõndis Gerard neiule lähemale, kulm kortsus, kuid ei puudutanud teda rohkem, kuna kartis, et teeks niimoodi asja veelgi hullemaks. "See tähendab siis, et... ma ei meeldi sulle?" pakkus kutt, sest ühtegi teist varianti talle hetkel pähe ei tulnud. Võib-olla oleks tüübil varsti aeg korterist jalga lasta, kui just Riley ei taha, et ta siia edasi jääks, aga sellist võimalust ei pidanud Gerard kuigi tõenäoliseks. Igatahes tahtis ta enne ära kuulata, mida tüdruk talle vastab.
|
|
18-aastane; Westside
Junior
|
|
|
Post by Riley Cooper on Aug 12, 2014 10:16:39 GMT 2
Nähes, kui üllatunud Gerard oli, veendus Riles veel enam, et oli õieti teinud, kui poisi eemale oli lükanud. See, et neiu suhet ei otsinud, ei tähendanud veel, et ta iga pakkumise peale voodiseiklustega kaasa oleks läinud. Nii lihtsaks Riles ennast ei pidand ning kui Gerardile selline mulje oli jäänud, siis oli ta väga valesti aru saanud. Kui kutt samuti diivanilt tõusis ja näitsikule veidi lähemale astus, viis Coop oma pilgu talle, püüdes poisi kehakeelest välja lugeda, mida too edasi teha kavatses. Poleks olnud eriti tark midagi uuesti üritada ning paistis, et Gerry oli seda ka ise taibanud. "See tähendab, et minust ei saa sinu järgmine seiklus, ma pole huvitatud," vastas Riley ning pani käed vaheliti, vaevumata varjamagi oma pahameelt. "Sa peaksid minema," lisas ta hetke pärast, olles päris kindel, et noormehel polnud rohkem tema korteris enam midagi teha.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Gerard T. Kingston on Aug 13, 2014 15:09:31 GMT 2
Gerard tõesti lootis, et Riley on vaatamata oma korralikkusele üks nendest tüdrukutest, kes talle vastu panna ei suuda, aga just selgus vastupidine. Seda pidi Gerry tunnistama, et iseloomu Rileyl jätkus, kuna niisama lihtsalt teda meelitada pole võimalik. Olgugi et Gerard sai suure pettumuse osaliseks, tekitas see vahejuhtum temas isegi tüdruku vastu mingisuguse austuse, nii et Rilesi edasi pinnima Gerry ei hakanud. "Olgu, aga kui sa millalgi ümber peaksid mõtlema, võid mulle alati helistada," ei saanud kutt jätta mainimata, kuigi sai ise ka aru, et selline võimalus ei ole kuigi tõenäoline. "Näeme... kunagi," lisas ta, vaatas hetke veel tüdrukule otsa ning pööras siis end ümber, et korterist lahkuda.
OT: läbi
|
|