|
Post by Deleted on Jul 27, 2014 17:18:51 GMT 2
Patricia noogutas ja ajas end lõplikult istuli. Ilmselt oleks tõesti mõistlikum, kui Abigail isale helistaks, mõtles neiu oma pesu põrandalt üles korjates, et need jälle selga ajada. Kleit jäi praegusel hetkel veel põrandale, sest selle järele Rica vajadust ei tundnud. Niigi oli palav ja eriti pärast seda, mis tema toas just toimunud oli. Samal ajal kui sõbranna telefoniga rääkis, otsustas Rica akna avada ja ronis seejärel tagasi voodisse teki alla. Värske õhk toas oli küll mõnus... Tüdrukul polnud muidugi õrna aimugi, mis kell juba olla võib, aga et keegi polnud veel koju jõudnud, ei saanud ilmselt veel väga hilja olla.
|
|
18-aastane; Kisakoor; Tutor; Westside
Junior
Life without dreaming is a life without meaning.
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Jul 27, 2014 17:42:19 GMT 2
Et telefon kätte saada, pidi Abigail siiski voodist väljuma. Seejuures otsustas temagi, et targem oleks nüüd pesu tagasi selga panna. Ei käinud Abby isegi oma toas paljana ringi ja veidram veel on Patty kodus seda praktiseerima hakata. Leidnud oma telefoni üles, valis tüdruk isa numbri ja rääkiski mehele enda nii-öelda pidžaamapeost. Kuna isal midagi selle vastu polnud, et tema tütar üheks ööks sõbranna juurde jääb, oli probleem ka lahendatud. Mobiili nüüd kõrvale pannud, ronis Abby tagasi voodisse Patty kõrvale ja puges talle mugavalt kaissu."Mis sa arvad, kas ma peaksin uuest kooliaastast oma koha kisakoorikaptenina üles ütlema?" esitas Abigail järsku Pattyle ühe küsimuse, mis tüdrukut ennast vaevama oli hakanud. Muidugi oli veel lootus, et Abby ootamatu orientatsioonimuutus teisi tüdrukuid kuidagi ei häiri, aga selle võimalusega ei julgenud ta väga arvestada. Mingil põhjusel kiputakse ikka arvama, et vikerkaareinimesed on kõikidest omasoolistest huvitatud ja ihaldavad neid salaja.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 27, 2014 17:48:49 GMT 2
Patricia kuulas Abigaili vestlust isaga pealt, või vähemalt seda osa, mida sõbranna rääkis ning õnneks ei paistnud mehel olevat midagi selle vastu, et ta tütar ööseks koju ei tule. Kui Abby uuesti voodisse ronis, asetas Rica lausa käed talle ümber, et neil mõlemal mugavam oleks, kuigi muidu oli neiu voodi kahe inimese jaoks piisavalt lai. "Miks sa seda peaksid tegema?" ei saanud tüdruk sõbrannast aru ja kortsustas kulmu, viies pilgu Abbyle. "Ma ei usu, et tüdrukuga suhtes olemine kuidagi sinu kaptenikohta ohustada võiks," lausus Patricia mõtlematult, taibates alles hetk hiljem, et oli nende praegust olukorda suhteks nimetanud. Neiu hammustas huulde ja pööras pilgu kõrvale, jäädes üksisilmi seina põrnitsema.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Jul 27, 2014 18:17:14 GMT 2
"Ma lihtsalt kardan, et olukord muutuks liiga veidraks. Näiteks pilgud riietusruumis. Osa tüdrukutest hakkaks kindlasti endale ette kujutama, et ma vaatan neid 'selle pilguga', kui nad end lahti riietavad, ja lõpuks tunneksid kõik ruumisviibijad ennast ebamugavalt," rääkis Abigail ühest enda kõhklusest. Äkki on ta liiga palju filme vaadanud? Tegelikkus ei pruugi ju nii hull olla. Kuulnud aga, mida Patricia järgmisena ütles, turtsatas näitsik kergelt. Tema küll ei tundnud, et Patricia oma sõnadega väga mööda oleks pannud, kuigi see kõlas esialgu üsna koomiliselt. Tüdrukuga suhtes? "Ma loodan, et sul on õigus. Kui ma meeldisin neile heterona piisavalt, et mind kapteniks valida, siis on see nende endi süü. Mitte keegi ei saa mulle öelda, et see, mida ma teen, on vale, kui ma ise tunnen vastupidist," rääkis tüdruk juba tõsisemal hääletoonil. Kui Abigail suudaks sügisel kooli minnes piisavalt enesekindel olla ja anda teistele mõista, et tegelikult on ta ikka sama inimene nagu ennegi, klõpsaks halvustajate suud kohe kinni tagasi. Ainult et ta peab välja mõtlema, kuidas kõige mõistlikum käituda oleks, et enda kunagist mainet mitte alla lasta.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 27, 2014 18:38:34 GMT 2
"Ma ei usu, et see asi nüüd nii hull ka on... Või kui on, siis küll inimesed pikapeale ära harjuvad," arvas Patricia. Niikuinii tuleb ju neil mõlemal kooli tagasi minna ja ehk mõnede halvustavate pilkudega kohtuda, sest vaevalt kõik nende otsusega sellisel viisil rahul on. Leidub ju ikka inimesi, kes arvavad, et ainult poiss ja tüdruk võivad omavahel suhtes olla, välistades täielikult muud variandid. Et aga Abigail Rica viimase lause peale midagi ei öelnud, julges neiu jälle pilgu tõsta ja noogutas siis. Tree Hilli keskkool on tegelikult ikka suhteliselt väike ja samas poleks see ka esimene kord, kui samasoolised suhtes on. Praegu on õnneks veel kooli alguseni ka aega ja vaevalt nad Abbyga nüüd pidevalt koolis käest kinni hakkavad käima või kuskil nurgas amelema, nagu mõned segapaarid ikka teinud on, rääkimata siis kooli territooriumil vahekorras olemisest. "Ma kõige rohkem kardan vist Hannahi ja Michaeli reaktsiooni," tunnistas Patricia, kuid muigas siis. Viimasel korral, kui ta kaksikutega seda teemat arutas, olid tema huviobjektideks ikka poisid, aga nüüd oli olukord kuidagi väga pöördunud.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Jul 27, 2014 19:18:38 GMT 2
"Mis neil ikka muud üle jääb," sõnas Abigail muigega, sest keegi tema orientatsiooni muuta ei saa. Ei saa tüdruk isegi, rääkimata veel kellestki teisest. Ja elu polegi selleks, et kellegi heakskiitu otsida. Piisab ka sellest, kui saab ise õnnelik ja endaga rahul olla. Leidub ka palju omasoolisi paare, kes istuvad kapis ja kohtuvad ainult salaja, kui keegi ei näe, kuid Abigail ei tahtnud olla üks selliste seas. Pealegi tuleb Tree Hillis alati kõik välja, sest siin elavad erakordselt uudishimulikud inimesed. Kuna Abbyle pole avalik amelemine kunagi meeltmööda olnud, ei saa arvatavasti ka sellist situatsiooni tekkida, et tema ja Patty käitumine koolimajas kellelgi südame pahaks ajaks. "Perekonnale rääkimine ongi kõige raskem. Teised inimesed on võimalik pikalt saata, kui neile miski ei meeldi, aga perekond oli, on ja jääb," sõnas tüdruk vaikselt, keerutades üht juuksesalku sõrmede vahel. "Mis minusse puutub, siis arvan, et Mia sellest suurt numbrit ei teeks. Frederick võtaks asja arvatavasti naljaga ja tuleks ehk isegi mõne nilbevõitu kommentaariga lagedale, aga mu vanemad... Ma ei tea, mida nemad ütleksid," lisas Abby, üritades endale ette kujutada vanemate nägusid, kui nad teada saavad.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 27, 2014 19:35:10 GMT 2
"Jah, ja lisaks perekonnale on ikka veel paar inimest, kelle arvamus korda läheb, aga muidu on suhteliselt ükskõik," mõtiskles Patricia valjult. Üks neist paarist inimesest oli kindlasti Elijah ja ehk ka Haylie, aga teisega neist pole ammu midagi koos tehtud, mida võiks ka muidugi parandada... "Ma kardan, et minu isa võib ka üle reageerida, sest kolme teismelise üksi kasvatamine pole just kõige lihtsamate tööde killast," arvas Rica ja ohkas. Ema oli neil endiselt kuskil jooksus ja vaevalt enam tagasi tuleb ning ega nad kodus omavahel temast ei rääkinudki. Nad olid kõik ikka natuke liiga väiksed, et ema mäletada. Isa vähemalt üritas oma laste jaoks olemas olla, aga kui üks neist järsku kapist välja tuleb, võib see asjad ikka pea peale pöörata. "Võib-olla Hannah ja Michael suhtuvad sellesse isegi veidi rahulikumalt, aga eks seda saab kindlalt öelda siis, kui ma neile rääkinud olen," lisas tüdruk. Kodust teda ehk ikka välja ei visata, muidu oleks olukord üsna hull, sest kuhu ta siis läheks? Oma eluaseme muretsemiseks raha nii palju ka pole ja hotellis elamist ka pikalt kinni maksta ei õnnestu.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Jul 27, 2014 20:17:01 GMT 2
"Tõsi. Ega ma enda sõbrannasid ka teadmatusse jätta ei saa. Niigi tekkisid meie vahel mõned saladused, mis pärast Gossip Corneris avalikuks tulemist paksu pahandust tekitasid," rääkis Abby, kui talle meenus see jama Daisy päevikuga. Samuti ei saanud ära unustada, kuidas Abigail kunagi Lyddie venda lollitas ja temaga peaaegu voodissegi läks, teadmata ise, kes tüüp tegelikult on. Nojah, eks ole kõik oma elu jooksul valesid otsuseid teinud, aga Pattyga semmima hakkamine nende hulka ei kuulunud. "Me peame mõlemad oma vanematele aega andma, et nad jõuaksid selle mõttega harjuda. Midagi muud küll väga teha ei saaks," sõnas näitsik, sest ühtegi paremat ideed tal polnud. Siiani on tundunud, et tema vanemate näol pole tegemist homofoobidega, aga mine tea, mis siis juhtuma hakkab, kui nende oma tütar järsku üheks sellest vähemusgrupist saab. "Hm, ma pakun, et Hannah selle peale hulluks ei lähe. Michael ka vaevalt. Mis üldse su venda puutub, siis mulle on silma hakanud, et ta on pidevalt Miaga ninapidi koos. Nad vist käivad või on seda alles alustamas," mainis Abigail üht oma tähelepanekut. "Ja siis ühel hetkel tuleb Mia jutuga, et ta käib nüüd Michaeliga, mille peale mina saan talle vastata, et käin Patriciaga. Lõbus, eks?" lisas tüdruk, hakates oma mõtte peale naerma.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 28, 2014 9:40:17 GMT 2
Patricia noogutas. "Need asjad kukkusid teil tõesti veidi halvasti välja," märkis tüdruk, kuid ega ta väga palju sellest ei teadnudki, ainult nii palju, kui ise kuulnud ja lugenud oli. "Mul vist ei olegi väga ühtegi sõbrannat, kellele see fakt huvi pakkuda võiks, kui võib-olla Haylie välja arvata... Ning kindlasti ka Elijah," mõtiskles Rica, kellele ta siis õigupoolest rääkida saaks. Oma hobi tõttu käis ta ju koolis suhteliselt harva ja siis oli juba kahe inimese enda sõbrannaks nimetamine piisav. Loodetavasti keegi nendest nimetatutest ei mõista teda hukka, aga Rica ei pidanud seda väga tõenäoliseks. "Ilmselt küll, esimene teadasaamine võib paraja šokina tulla ka neile," lausus neiu ja raputas pead. Keegi ei valmista ju vanemaid ette selleks, mida teha, kui üks lastest järsku kapist välja tulla otsustab. "Jah, ma olen ka neid tuvikesi pidevalt kuskil koos näinud," lausus Patricia. Koju Michael Miat veel polnud toonud, aga kui nende suhe sellise kiirusega areneb, võib ehk sedagi varsti oodata olla. "See saab tõesti lõbus olema, ma kujutan ette," muigas Patty ettepoole kummardudes ja vajutas oma värske tüdruksõbra suule ühe suudluse. Loodetavasti ei tekita selline olukord kahe perekonna vahel erilisi ebamugavusi, kuigi Michaelil ja Mial võib küll naljakas elada teadmises, et nende vanemad õed suhtes on.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Jul 28, 2014 21:59:56 GMT 2
"Sel korral läheb teisiti, ma loodan," sõnas Abby, sest ta ei kavatsenud midagi nii olulist kellegi eest varjama hakata. Põhimõtteliselt ei saakski ju. "Haylie kohta ei oska ma midagi oletada, aga Elijah tundub mõistev. Pealegi käivad mingid jutud, et tema ja üks teine kutt... tead küll," rääkis tüdruk, aga ta ei olnud täiesti kindel, et see kõik üldse tõele vastab. Ennegi selles linnas igasuguseid lookesi välja mõeldud. "Mida nad ikka teha saaksid? Vanemad? Alguses on äkki šokeeritud, aga küll nad ükskord lepivad sellega," lootis näitsik, sest ta ei mõelnudki variandile, et mõni inimene viskaks sellise jutu peale äkki oma lapse kodust välja. Rohkem Abby praegu Mia ja Michaeli teemat ei puudutanud, sest esiteks ei teadnud ta veel kõike ja teiseks oleks ebaviisakas oma nina teiste asjadesse toppida. Pealegi ei oleks Abigail jõudnudki enam midagi öelda, kuna peagi kummardus Patty talle lähemale, et teda suudelda, millele tüdruk loomulikult vastas. Kaua ei saanud see suudlus aga kesta, sest varsti hakkas Abby telefon toa kaugemas nurgas häält tegema. Äkki on midagi tähtsat? Niisiis ajas tüdruk end vastumeelselt püsti ja kõndis telefoni juurde. Helistaja nime nähes ei teadnud ta, kas lasta mobiilil edasi laulda või kõnest keelduda. Igatahes selle inimesega ta rääkida ei tahtnud ega osanudki enam.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 29, 2014 21:54:44 GMT 2
"Ma ei tahaks küll midagi ära sõnuda, aga loodetavasti läheb kõik ikka hästi," lausus Patricia mõtlikult. Viimasel ajal oli kõik kuidagi viltu vedanud, aga loodetavasti nüüd tuleb tema elus ka pööre positiivsuse poole. Eks seda saab näha, kui ta perele Abigailist rääkinud on. "Sa peaksid ju Hayliet teadma küll," arvas Rica, vihjates sellele, et mõlemad kisakooritiimi eesotsas on. "Elijahi arvamust ma ei kardagi, ta on alati üsna chill inimene olnud," lisas neiu oma tantsupartneri kohta. Elijahi teadis ta ju ka juba mitu aastat ning nad võisid alati teineteisele loota, ükskõik mis olukord ka polnud. Kui pärast suudlust koheselt Abby telefon helisema hakkas, tõmbuti teineteisest koheselt eemale ja Patty lasi oma värskel tüdruksõbral voodist välja ronida. Tüdruk vajus voodile pikali ja jäi vaikust kuulama, pööramata erilist tähelepanu sellele, mida klassiõde teises toa otsas teeb.
|
|
Junior
|
|
|
Post by Abigail Rowan on Jul 30, 2014 23:05:54 GMT 2
"Kindlasti läheb. Ja kui alguses ei lähegi, siis hakkab minema," püüdis ka Abigail positiivseks jääda. Isegi kui ta praegu veel pisut kartis oma perekonna ja mõningate teiste inimeste arvamust, uskus Abby, et temal ja Pattyl on tulevikku kauemaks kui paar päeva või mõned nädalad. "Jah, muidugi ma tunnen teda, aga mitte piisavalt hästi, et osata ennustada, mida ta minu liigavahetusest arvata võiks," kehitas näitsik õlgu. Kui Patty Elijah’t mainis, Abigail noogutas, kuna tema suhtes olid mõlemad samal arvamusel. Natuke aega lasi Abigail veel telefonil heliseda, aga vajutas viimaks siiski kõne kinni, sest mis mõtet oleks tal rääkida tüübiga, kes ei ela temaga isegi samal mandril? Nad ei kohtu tõenäoliselt enam kunagi, mitte et Abby seda tahakski. Telefoni sootuks välja lülitanud, et see rohkem segama ei hakkaks ja vastamata kõnesid ei toodaks, läks tüdruk tagasi voodisse Patricia kõrvale. Umber paar tundi sai seal lobisetud ja niisama nunnud oldud, kuni Une-Mati mõlemad maha niitis.
OT: läbi
|
|