27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Jul 22, 2014 19:55:27 GMT 2
Oli laupäeva hommik ning Christopher avas enda silmad. Mehe olemine oli võrdlemisi kohutav ning ta üritas eelnevat ööd meelde tuletada. Ta oli tahtnud, et Breanna tema juurde tuleks, kuid neidis polnud mingil põhjusel nõustunud. Chris polnud seda tüüpi mees, kes kedagi paluma oleks hakanud, seega jättis ta neidise rahule ning läks üksi välja. Üritanud järjest paika panna baare, kus ta käis, tuli talle meelde mingi tšikk ühest baarist, kelle ta endaga koju oli vedanud. Toas ringi vaadanud, tundus, et neidisel oli piisavalt palju mõistust olnud, et juba koju ära minna. Tegu oli siiski vaid üheöösuhtega olnud. Njahh.. Breanna ilmselt väga õnnelik poleks, eriti arvestades seda, et nüüdseks on nad mingi suhte laadses asjas. Chris lohutas end mõttega, et Breanna sellest niikuinii teada ei saa. End voodist püsti ajanud, läks mees otse vannituppa, et sooja duši alla minna. Paraku jäi aga mehele märkamata neidise püksikud koos A4 suuruse sildiga kummuti peal, mis ütles, et seda võiks korrata. Lisaks oli sinna märgitud ka neidise telefoninumber.
Ot: Bre
|
|
18-aastane; Kisakoor; Eastside
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jul 22, 2014 20:19:40 GMT 2
Breanna sai õhtul Chrisi käest kõne, kus mees kutsus teda enda juurde. Kuna tüdruk oli just pika vahetuse tööl olnud, kuna üks neiu oli randmele liiga teinud. Renna aga ei vingunud, kuna lisaraha ei teinud kellelegi liiga, selle sai ta ükskõik mille peale kulutada. Bre läks pärast tööd pessu ja kohe magama, kuna oli väsinud pikast päevast. Hommikul ärkas neiu aga üsna varakult üles, kuna vajus juba enne kella ühteteist magama. Breanna mõtles, et teeb Chrisile üllatuse ja läheb talle külla. Tüdruk käis kiirelt ühest kohvikust läbi ja ostis kaks kuuma lattet. Bre uskus, et Chris veel magab ja kasutas enda võtit. Kõndinud üles magamistuppa, leidis ta eest aga tühja voodi. Ometi oli kuulda veesolinat vannitoast, ilmselt oli ta just ärganud. Breanna istus voodi peale ja luges paberilehte ning alles siis mõistis Bre, et selle kõrval lebasid püksikud. Mida kuradit?
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Jul 22, 2014 20:34:19 GMT 2
Mees pani käterätiku endale ümber ning libistas kätega läbi niiskete juuste, kui ta magamistuppa tagasi läks, et näha Breannat. "Hommikust musi," ja mehe näol mängles kerge naeratus, mis kadus samal hetkel kui ta nägi püksikuid öökapi peal ja mingit silti, mida neidis ilmselgelt juba lugenud oli. "Eee.." sattus noormees nüüd kergesse kimbatusse ning astus veidi lähemale, et ka ise seda silti lugeda. Ta oli suht haledalt vahele jäänud ja ega ta ei osanud end kuidagi põhjendada ka. "Kui pahane sa oled?" küsis Chris kui siis seejärel rahulikult Breanna kõrvale voodisse istus, neidiselt topsi lattega endale võttis ning sealt ka loksu võttis. Nad olid alles olnud friends with benefits suhtes seega väga hull see ju ei saanud olla.. Eks? Selliseid asju ju ikka juhtus? Ilmselgelt polnud Christopher eriti püsisuhetega harjunud..
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jul 22, 2014 21:51:06 GMT 2
Breanna kergitas kulme. Kohe mõistis vist Chris, et Bre teadis ta "väikesest" kõrvalehüppest. Mis mõttes ta käitub nagu see kõik oleks okei? "Ise ütled, et ma lõpetaks teiste kuttide vaatamise, mulle jäi mulje, et meil on siis midagi tõsisemat kui lihtsalt seks," oli Bre ilmselgelt ärritunud. Tüdruk pani enda latte öökapi peale, ta ei tahtnud enam seda juua. "Ma ei tea, ma oleksin pidanud vist enda õde kuulama," lisas Breanna kerge pearaputusega. Ta lubas endale, et ei lase mingil kutil endale haiget teha ja siin ta nüüd oli, natuke murtud ja pettunud, et lasi kellelgi nii sügavale pugeda. "You fucking lying bastard," ütles tüdruk ning tõusis püsti. Mis tal ikka enam teha oli.
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Jul 22, 2014 22:21:27 GMT 2
Chris kuulas neidist ning tundus, et Breanna oli kurjem ta peale kui ta arvanud oli. Mees võttis lonksu lattest, asetas selle kapi peale ning tõusis püsti kui seda tegi ka neidis. "No meil ongi midagi tõsisemat kui lihtsalt seks. Ja ära hakka oma õde sellesse segama. Su õel polnud mitte ainsamatki põhjust, miks sa peaksid tegelt ka minust eemale hoidma. No okei.. Vanusevahe on aga suhtes ei teinus ma midagi valesti," rääkis Christopher, teadmata, miks ta sellest üldse räägib. "Aga no see ei puutu asjasse ja ma arvan, et seda ei meeldi sulle kuulda niikuinii," lausus Christopher kui siis uksele ette astus, et neidis ei saaks kohe toast lahkuda. Talle ei meeldinud neidisega tülitseda. Neil oli kogu aeg koos lõbus aga nohh... Siis nad polnud suhtes ka.. Kas nad praegu olid? "Ma tean, et ma tegin valesti.. Anna andeks," lausus Chris viimaks ning pani oma käed tüdrukule ümber, eeldades et see võiks teda lohutada ja asju paremaks teha. "Ma olin purjus ja ma ei mõelnud..."
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jul 22, 2014 22:32:30 GMT 2
Breanna oli kindel, et Chris tuleb lagedale mõne haleda vabandusega. "Ei ole ju. Kui sa võid mingi suvaka kuskilt klubist koju vedada, siis ei ole mina sulle ka ilmselgelt midagi enamat. Mu õde hoiatas sinu eest, ise ei kuulanud," ütles Bre vihaselt. Tüdruk arvas, et ta suudab sellises fwb suhtes olla, aga ilmselgelt ta eksis. Renna tõmbas käega läbi blondi juuksepahmaka ja vältis Christopheri pilku. "Tule eest," lausus Bre vaiksemalt. Ta ei tahtnud vaielda. Chris magas mingi teise tšikiga ja kõik. Nii lihtne see oligi. "Purjus... Igal nädalavahetusel võid siis nii julmalt üle lasta?" küsis Bre silmi pööritades. Ometi meeldis talle olla mehe käte vahel ja temaga koos aega surnuks lüüa.
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Jul 22, 2014 22:52:03 GMT 2
Mees lasi neidisel kõik ära rääkida ning ei liikunud millimeetritki kui Bre tal seda teha palus. "Breanna, see oli esimene kord. Ja see oli ka viimane kord. Ma ei saa mitte midagi öelda ega teha, et see asi olematu oleks. Aga mul on päriselt ka kahju, et ma kellegi teisega magasin," rääkis mees vaikselt ning vajutas kerge musi neidise juustele. "Aga mul on ikkagi hea meel, et sa hommikul siia tulid," lisas Christopher veel seejärel. "Ja sa tead, et ma ei joo end iga nädalavahetus täis. Vähemalt mitte nii täis, et ma mingeid tšikke siia veaks. Sa siia tagasi ei taha kolida?" küsis Christopher seejärel. See lahendaks probleemid. Siis mees vaevalt kellegi teisega voodisse roniks.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jul 22, 2014 23:06:44 GMT 2
"Chris, palun," ütles tüdruk ja raputas õrnalt pead. Ta ei tahtnud sellises suhtes edasi olla, samas oli neil koos hea. Ta kuulas mehe ära ja vaatas siis kuti poole, keda pool tundi tagasi ta veel hommikuse kohvi ja ehk veel millegagi üllatada tahtis. "Ma ei saa, mul on praegu suhted õe ja perega korras, ma ei taha jälle neid ärritada. Teeme nii, et ma helistan sulle, eks?" pakkus Renna välja. Praegu tahtis ta lihtsalt koju minna ja natuke mõelda asja üle. Ehk leidis ta mingisuguse lahenduse.
|
|
27-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christopher M. Medusa on Jul 22, 2014 23:50:53 GMT 2
Mees tõmbus neidisest eemale, kui ta sai aru, et Breanna ei tahtnud praegu ta lähedust. Kui neidis polnud nõus tema juurde tagasi kolima, ohkas Christopher. Ta tahtis seda naist enda juurde. "Kindel, et nad sellega ei lepiks. Okei, Vivian ilmselt küll aga ma võin temaga rääkida," lausus noormees. Njah.. Sellest vestlusest ei tuleks ilmselt mitte midagi meeldivat. "Aga okei.. Ma ei sunni sind jääma. Ma jään su kõnet ootama," lausus noormees ning õhkõrn naeratus tekis mehe näole, justkui kinnitamaks endale ja Bre'le, et kõik saab veel korda.
|
|
Senior
|
Post by Breanna "Bre" Tanner on Jul 23, 2014 0:17:43 GMT 2
"Sa... Eelmisel korral ei läinud just kõige paremini," meenutas Renna. "Pealegi on ta praegu ära," lisas neiu. Ta jäi koju, kuna pidi tööl olema ja Viv isegi usaldas õde. Ilmselt oli Bre piisavalt tööd teinud, et võita õe usaldus. Tüdruk noogutas ja lahkus, kuid ei olnud kindel, kas kõik saab korda. OT:Lõpp
|
|