28-aastane
Celebrity
Sometimes we just have to let things go.
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Jul 4, 2014 0:48:47 GMT 2
Jordanit üllatas, et Megan temalt täpsustust küsis, kuid mees ei jäänud vastust võlgu. "Häirivalt kõrge enesekindlus tähendab minu jaoks seda, kui inimene peab ennast paremaks kui teised ja soovib, et teised teda ka vastavalt kohtleksid. Enesekindlus on seksikas täpselt niikaua, kui sellest ei kasva välja puhas egoism," rääkis Jordy, lootes, et Megan jääb tema vastusega rahule, sest paremini mees seletada ei osanud. "Ma pole väitnudki, et sa oled ainus," kostis Jordan, andes sellega naisele teada, et tal pole väikese flirdi vastu midagi. On nad seda ju tegelikult ka võtteplatsil teinud, kuid siis jäädi ikka sündsuse piiridesse. "Kas sa jäädki mulle nüüd kogu ülejäänud elu seda äpardust proovikabiiniga nina alla hõõruma?" tahtis mees teada. Meganit tundes oli taoline variant võimalik küll, aga väike nokkimine pole Jordanit kunagi häirinud, kuna sellele oskab ta samaga vastata. Kui sõbrad aastaid tagasi Jordanit Kiilakaks kutsuma hakkasid, ei lasknudki mees enam nimelt enda juustel välja kasvada. Milleks peakski, kui selline välimus talle naiste hinnangul veel paremini sobis? Liikunud elutuppa, uuris Jordan, mida põnevat seal leidub, sest tuba võib inimese kohta paljugi rääkida. Siiski ei hakanud ta midagi näppima ega liigutama, kuna see poleks võõras kohas viisakas. "Must kohv, kaks lusikatäit suhkrut," hõikas Jordy naisele vastuse, kui viimane temalt kohvieelistuste kohta küsis.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jul 4, 2014 1:45:04 GMT 2
Megan kuulas Jordani selgituse ära ja teatud mõttes avaldas see talle isegi muljet. Jordan oli päris tark... või tema sõnad vähemalt olid. "Vau, mulle meeldivad targad mehed," jätkas Megan mehega flirtimist, kui ta sellega juba niikuinii alustanud oli. Mõnes mõttes oli naise sõnades ka tõde ja ta tahtis veel kuulda, kuidas mees midagi eriti sügavamõttelist ütleb. "Sa oled ka rikutud," turtsatas naine ning raputas pead. Oligi vist hea, et nad vähemalt võtteplatsil oma märkustega sündsuse piiridesse suutsid jääda. "Aga sa ei saa öelda, et see ei olnud naljakas ega vääri meelde tuletamist," vastas naine Jordani küsimusele ning vaatas talle oma roheliste silmadega otsa. Ilmselt nii vist ongi, et naine jääb talle seda äpardust meelde tuletama ja ise ka veel naerab selle üle, sest tema oli see, kes tüübil näo täis sõimas. Kuulnud mehe soovikest, tegigi Megan kaks tassi kohvi valmis - endale kangema ja suhkruta musta ning Jordanile natuke magusama musta, enne kui tassikese elutuppa mehele viis ja ise ka tema kõrval istet võttis. "Ma ei jõudnudki sinult küsida, mis sa vahepeal üldse teinud oled. Pole nii ammu ju näinud," sõnas naine, asetades enda tassikese hetkel diivaniesisele lauale.
|
|
28-aastane
Celebrity
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Jul 4, 2014 2:13:37 GMT 2
"Sa ei ole täna komplimentidega kitsi," tõdes Jordan, kui Megan oma flirtiva kõnepruugiga jätkas. Nagu näha, tundus toimuv mõlemale meelepärasena. Nii polnud ka Jordanil tarvis varjata, et kolleeg talle ka päriselt huvi pakkus. Sarjas peavad nad mängima armastajaid, mis tähendab, et keemia ongi nende puhul väga oluline. Mõne stseeni mängimise ajal tekkis mehel koguni tunne, nagu ta ei näitlekski. "Sina viisid mu oma kommentaaridega selleni," kaitses Jordan ennast. Ilma naise algatuseta poleks nad tõenäoliselt oma vestluses niisugusesse punkti jõudnud, aga täiesti kindel Jordy muidugi olla ei saanud. Kes teab... "Ei, kohe kindlasti ei saa ma midagi sellist väita. Oli naljakas, aga samal ajal ka piinlik," tunnistas mees, olgugi et kabiinis viibijaks oli Megan, mitte mõni suvaline naine. Jordanit oli juba varajasest lapsepõlvest saati kasvatatud viisakaks. Matslikku käitumist ta endale lubada ei saanud. Kui naine koos kohvitassidega tuppa ilmus, jäi Jordani pilk temal pikemalt peatuma. "Kuna praegu on jalgpalli maailmameistrivõistlused käimas, pole ma kodust palju väljas käinud, vaid istun pigem televiisori ees ja vaatan mänge. Kahju, et Inglismaa alagrupist edasi ei pääsenud. See MM oli täielik läbikukkumine, sest üks punkt on naeruväärselt vähe..." hakkas Jordan rääkima, aga peatus, kui ta taipas, et selline teema ei pruugi naisele huvi pakkuda. Parem oleks vist jutujärg Meganile üle anda. Teatavasti meeldib inimestele endast rääkida. "Ütle parem sina, millega tegelenud oled. Ma olen kindel, et sa suudad millegi huvitavamaga lagedale tulla."
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jul 4, 2014 3:02:27 GMT 2
"Miks ma peaksin olema?" küsis Megan süütul hääletoonil ning vaatas Jordanile otsa. Kui mees talle meeldis, siis loomulikult kavatses ta seda välja näidata, iseasi, kas tüüp nendest signaalidest aru ka saab. Kui ei, teeb naine ise esimese sammu. Mis puutus sarjas mängimisse, siis tekkis naiselgi vahepeal tunne, et ta ei pinguta üldse, et hea stseen saada, vaid see lihtsalt tuleb, kuna oli tunda, keemia oli päris tugev ja mingil määral mängisid rolli ka tunded, mis naisel Jordani vastu tekkimas olid. "Nüüd ajame minu kaela, jah? Nice move, Jordan," sõnas Megan, näol lõbus muie, kuigi tema seda kõike just algataski. Alati oli ju tore tagasi ajada. "Ära muretse, kui meil koos mingi intervjuu peaks tulema, siis ma seda ajakirjanikele küll mainida ei kavatse," lubas Megan, kuna siis oleks Jordanil ehk kohe jama kaelas ja tema oli küll viimane inimene, kellele Megan käkki tahtis keerata. "Mida? Pole varem naist kohvitassidega näinud?" küsis Megan turtsatades, kui Jordan teda veidi pikemalt vahtima jäi, kuid ei saanud ka öelda, et naine meest vaatama ei jäänud. See pilkudemäng hakkas neil kahel juba tavaliseks saama, kuna seda tuli võtteplatsilgi ette, aga siis tahtiski võttemeeskond seda just rohkem näha. Kui mees äkki jalgpallist hakkas rääkima, pidi Megan tunnistama, et tunneb end küll esimest korda elus üsna kohmetult, kuna ei osanud sel teemal midagi kaasa rääkida, sest jalgpall lihtsalt ei pakkunud talle pinget, kuid ometi suutis Jordan olukorra päästa, kui hoopis naisel rääkida lasi. "Põhimõtteliselt seda, mida ma alati olen teinud ja ikka teen - mõnel päeval pildistamised, siis reklaamklippide filmimised ja mõned mööda poodiume klõbistamised ka. Samas hakkab mulle üha rohkem tunduma, et tahaks päriselt näitlemise juurde jääda, sest see on isegi põnevam kui niisama ilus olemine ja poodiumitel klõbistamine," rääkis naine, sest suurt midagi ta teinud polnudki. "Vahepeal oli vennal sünnipäev ja... rahulikult on see puhkus kuidagi möödunud."
|
|
28-aastane
Celebrity
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Jul 4, 2014 13:53:05 GMT 2
"Muidugi ei pea. Ma olen rahul toimuvaga. Iga päev ju midagi sellist ei kuule," vastas Jordan, sest tal polnud tõesti komplimentide vastu midagi – eriti veel siis, kui need tulid mõnelt selliselt naiselt nagu Megan. Muidugi ei teadnud Jordan, kas naise puhul peitub flirtimise taga tõsine huvi tema vastu või teeb Megan seda lihtsalt enda lõbustamiseks. Jordan on igasuguste naistega oma elu jooksul kokku puutunud, kuid salamisi lootis ta ikkagi, et Megan pole sellist tüüpi naine, kes meestega vaid mängib. "Sinu kaela? Ma usun, et oleme mõlemad ikka võrdselt süüdi. Sina küll alustasid, aga mina läksin kaasa," täpsustas mees oma eelmisi sõnu. "Parem oleks. Olen kindel, et sa leiaksid mõne palju vähem eelarvamusi tekitava loo neile rääkimiseks," noogutas Jordan naise sõnadega kaasa. Ajakirjanikega suheldes tuleb hoolega valida sõnu, mida kasutada, et paari päeva pärast ei tekiks kuskile uudisteportaali või kollasesse ajakirja/-lehte artiklit, kus mõned intervjuu ajal öeldud sõnad on kontekstist välja rebitud ja neile sellega hoopis uus ning sageli ka negatiivne tähendus külge poogitud. "Teisi naisi ehk küll, aga sind näen kohvitassidega alles esimest korda. Väärib ju pilguga jäädvustamist," rääkis Jordan lõbusal toonil. Jajah, nagu oleks see ainus põhjus. Kui Megan tassid diivanilauale tõstis, sirutus Jordy käsi välja ja haaras endale ühe kohvitassidest. Loodetavasti sai õige ikka, sest mõlemad nägid päris sarnased välja. "Talenti sul igatahes on, nii et mina soovitaks sul küll näitlemise juurde jääda. Kaamera ees jõuad küllalt oma ilu näidata. Selleks pole poodiume vajagi," avaldas Jordan arvamust, kui oli naise jutu lõpuni kuulanud. Tõstnud kohvitassi huultele, võttis mees sellest väikese lonksu. Kuna ta magusat maitset tundis, siis järelikult sai vist ikka õige tass.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jul 4, 2014 22:36:11 GMT 2
Ei saanud öelda, et just Megan seda tüüpi naine oleks, kes meestega mänginud ei ole, sest ta on seda teinud küll ja küll ja seda isegi nautinud. Siiski ei oodanud ta seda, et tal enda kaasnäitleja Jordani vastu tunded tärkaksid, kuid temaga oleks naine nõus isegi midagi tõsisemat proovima, et näha, mis sellest välja tuleb. "Kas sa lähedki kõigega nii lihtsalt kaasa või mõjun mina sulle niimoodi?" uuris Megan, kuigi päris meelitav oli mehe sõnu kuulda. Mis puutub ajakirjanikega suhtlemisse, siis küll Megan midagi välja mõtleb, et ei tema ega Jordan mingi väikse asja pärast suure jama sisse ei satuks. "Mis mind siis nii eriliseks teeb?" küsis Megan ning asetas ühe jala üle oma põlve, hoides enda rohelisi silmi Jordanil. Kohv oli hetkel üldse meelest ära läinud ning lihtsalt jahtus seal diivaniesisel lauakesel. "Ma arvan ise ka nii. Muidugi ei või kunagi teada, kus ma veel sinuga kuskil koos saan mängida," lausus naine õlgu kehitades. Praeguses sarjas oli päris lõbus Jordaniga koostööd teha.
|
|
28-aastane
Celebrity
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Jul 5, 2014 17:30:40 GMT 2
"Ma ei saa sulle vastata. See on saladus," pilgutas Jordan kavalalt Meganile silma. Tegelikult oli nii, et kui naine Jordanile huvi pakub, võtab ta ikka vedu küll, aga see ei tähenda, et mees tolle naisega automaatselt linade vahel peaks lõpetama. Tõsiseid suhteid on mehel elu jooksul olnud vähe, kuid viimane kestis aastaid. Kahjuks aga polnud sellel suhtel tulevikku, mistõttu on Jordan nüüd naistega tunduvalt ettevaatlikumaks muutunud. Siiski on elu talle näidanud, et mida rohkem üritada kedagi vältida, seda tugevamaks kipub muutuma tõmme. Megani küsimuse peale Jordani näoilme tõsines. Ta ei tahtnud, et naisele jääks arvamus, nagu räägiks mees juttu, mida ta tegelikult ei mõtle. "Sinus on paljugi erilist. Ma ei mäletagi, millal viimati kellegagi nii vabalt suhelda sain. Kui ma sind esimest korda nägin, pidasin sind üheks tüüpiliseks enesekeskseks kaunitariks, kes arvab, et kogu maailm kuulub ainult talle, kuid hiljem sain aru, et see pole tõsi," andis Jordan Megani küsimusele oma vastuse. Alguses suutis Megan endast päris ülbe mulje jätta, aga on teada, et esmamulje ei pruugi alati õige olla. "Ma loodan, et selliseid projekte veel tuleb. Mulle meeldiks," tunnistas mees, sest tallegi meeldis Meganiga koos näidelda. Võtnud veel oma tassist mõne lonksu, sai see peagi tühjaks. Vähemalt Jordan ei lasknud oma kohvil ära jahtuda.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jul 5, 2014 18:07:27 GMT 2
"Kui saladus, siis olgu peale," kehitas Megan õlgu ning tõstis oma kohvitassi vahepeal huultele, et sealt üks kena sõõm võtta. Jook oli küll kuum, aga mitte enam nii tuline, et seda üldse juua ei saaks. Hea seegi, et veel jääkirme peale ei hakanud tulema, sest see oli lihtsalt tükiks ajaks unustatud. Naine kuulas Jordani ära ja tema huuled kaardusid hetkeks naeratuseks, kuid siis tema ilme jälle tõsines. "Ma tegelikult olin kunagi selline ja tegin üldse palju halbu asju, aga pärast eelmisel suvel juhtunut olen ma üritanud end muuta. Ütleme nii, et minuga ei olnud kõik päris korras ja pole ehk praegugi, aga point on see, et ma olin üsna põhja minemas ja ma ise kaevasin endale selle augu just sellega, et olin enesekeskne, hoolisin ainult endast ja tegin halba teistele. Ma arvasin, et olengi päris üksi jäetud ega teadnud, mis minust edasi saab, aga ometi oli mu vend mu kõrval, vaatamata sellele, et minu pärast on tema enesehinnang üsna maasse tambitud - see oli lihtsalt hetk, kui ma sain aru, et ma ei saa enam edasi niimoodi ning pean üritama võimalikult palju heastama seda, mida ma teinud olen, kuigi ma tean, et see ei paranda neid haavu, mis nendele inimestele jäänud on. Samuti aitas mu endine poiss-sõber enda karjääri uuesti korda saada ja siin ma nüüd olen," rääkis Megan, kuid enda mineviku koha pealt avanemise ajal hakkasid ka pisarad mööda naise põski alla voolama. Ta ei tahtnud seda meenutada, ent ometi rääkis sellest Jordanile. "Pagan," sõnas ta ning pühkis enda põskedelt pisaraid. Ta ei tahtnud, et mees teda niimoodi näeks... või noh, ta ei tahtnud tegelikult üldse end kellelegi niimoodi näidata, kuna arvas, et tundub niimoodi nõrgana.
|
|
28-aastane
Celebrity
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Jul 5, 2014 21:50:24 GMT 2
Megani ootamatu avanemine naise mineviku seisukohalt üllatas Jordanit korralikult, sest Megan polnud talle kunagi varem midagi nii isiklikku rääkinud. Üht-teist naise mineviku kohta on Jordan juba kuulnud, sest vahepeal oli Megan oma skandaalidega korralikult meedia huviorbiiti sattunud. Ühegi ajakirjanduses mainitud detaili kohta pole Jordan varem Meganile küsimusi esitanud, sest ta pole sellist tüüpi inimene, kellele meeldiks teiste elus surkida. Kui naine oma jutu lõpetas ja mõni hetk hiljem nutma puhkes, ei osanud Jordan midagi eriti mõistlikku ette võtta. Sõnagi lausumata nihutas ta ennast Meganile lähemale ja pani mõlemad käed naisele ümber, haarates ta kallistusse. "Kõik inimesed on oma elu jooksul vigu teinud. Suur samm on neid ka tunnistada," ütles mees vaikselt, lootes, et tema sõnad natukenegi Meganit lohutavad. Mitte mingil juhul ei kavatsenud Jordy Meganit kuuldu põhjal hukka mõista. Naine on oma õppetunni juba kätte saanud ja nähtavasti sellest ka õppinud. Sugugi mitte kõik inimesed ei õpi enda vigadest, kuid igaüks vajab võimalust, et oma elu taas korda saada. "Aga mul on hea meel, et sa rääkisid. See näitab, et sa usaldad mind," lisas mees kerge naeratusega.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jul 5, 2014 22:35:08 GMT 2
Kui Meganilt küsitigi selle skandaali kohta, millega ta eelmisel suvel hakkama oli saanud, keeldus naine nendele küsimustele lihtsalt vastamast ja imestas, kas neil juba küllalt ei ole. Talle ei meeldinudki, kui tema minevikus surgiti, sest teadagi tekitab see veel enam eelarvamusi, kuid hea asi oli vähemalt see, et tema kaasnäitlejad sarjas ei paistnud selle kohta midagi uurivat ja tore oligi. Kui korraga Jordani tugevad käed naise ümber olid, pilgutas Megan silmi ning pühkis käega oma põsed kuivaks, toetades siis pea mehe õlale. Nad olid niimoodi võtteplatsilgi enda tegelaste stseene filmides olnud, aga alles nüüd sai Megan aru, kui turvaliselt ta end mehe käte vahel tundis. Varem polnud ta kas sellele mõelnudki või ei olnudki, aga ta seda lähedustunnet ei ajanudki väga enda eelmistest suhetest taga, vaid asi piirduski rohkem seksiga. "Sa lihtsalt ei tundu selline inimene, kes kohe näpuga näitama hakkab ja eelarvamustega suhtub. Ja kuna ma näen, et sa hoolid minust ja võib-olla isegi mõistad mind, siis sul oli lihtsalt õigus seda teada," lausus naine, tõstes oma roheliste silmade pilgu üles mehe silmadele.
|
|
28-aastane
Celebrity
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Jul 6, 2014 21:01:46 GMT 2
"Muidugi ma hoolin sinust. Pea meeles, et olen alati sinu jaoks olemas," andis Jordan naisele lubaduse. Helistada saaks Megan mehele ikka, kui ta millestki rääkida peaks soovima. Samuti on võimalik teda aeg-ajalt ka Skype’ist kätte saada. Sotsiaalvõrgustikke Jordan ei armasta, kuigi kasutajaid on tal mitmetes, aga nendesse ei kirjuta mitte Jordan ise, vaid tema esindaja. Kui Megan Jordyle otsa vaatas, pea mehe õlal, sirutas Jordan veidi oma paremat kätt, et ta saaks naise juukseid silitada. Loodetavasti pole Meganil midagi selle vastu. Naist sellises olukorras nähes pidi Jordan lihtsalt endast kõik anda, et Megani enesetunnet parandada. Kauaks aga Jordan täna siia jääda ei saa, kuna tal olid ammu juba teised plaanid tehtud. Enne linna jõudmist ei osanud ju Jordy aimatagi, et võin siin oma kolleegi eest leida.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jul 6, 2014 21:59:37 GMT 2
"Aitäh," lausus Megan vaikselt, oskamata midagi muud peale nende lihtsate tänusõnade öelda. Ta küll ei mõistnud, miks mees teda nii väga hoiab ja tema jaoks olemas tahab olla, aga vähemalt oli naine tänulik, et ta ei pidanud üksi olema. Võib-olla kartiski Megan mingil määral seda, et ta jäetakse täiesti üksi ja ka kõige lähedasemad inimesed hülgavad ta kunagi. Hea, et see nii siiski veel ei olnud. "Ega sul veel kiire ei ole?" uuris naine, sest hetkel soovis ta rohkem seda, et Jordan ei peaks kohe minema.
|
|
28-aastane
Celebrity
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Jul 8, 2014 17:55:40 GMT 2
"Sul ei ole tarvis mind tänada. Ma vaid avaldasin oma arvamust, mitte ei öelnud nii-öelda kohustuslikke sõnu, mida ehk sina oodata võiksid," muigas Jordan pead raputades. Mehele tuli endalegi üllatusena, et ta pärast Meganiga tutvumist naise nii kiiresti omaks võttis ja temast hoolima hakkas. Tavaliselt vaja mees palju rohkem aega, et kedagi usaldama hakata. Tuleb ainult loota, et Jordan seda kunagi kahetsema ei pea. "Minul ei oleks kiiret, aga usun, et varsti muutub mu õde juba murelikuks, kui ma lubatud ajaks kohale ei jõua," lausus Jordan kahetseval toonil. Hea meelega oleks ta tahtnud siia kauemaks jääda, aga täna ei mängi välja. Ehk mõni teine kord, sest Jordy jääb veel paariks päevaks Tree Hilli.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jul 8, 2014 21:35:37 GMT 2
"Ma ei oodanudki mingeid kohustuslikke sõnu," lausus Megan ning hoidis enda pilku Jordani tumedatel silmadel. Ta oli juba selle eest tänulik, et Jordanil mingeid eelarvamusi polnud ja ta Megani jaoks olemas oli. "Siis sa võid millalgi lihtsalt helistada," lausus Megan, kuna tema ka Jordanit kinni hoidma ei hakanud, kui mees juba minema pidi. "Aga enne kui sa lähed..." sõnas Megan ning võttis Jordani näo oma käte vahele, et mehe huultele üks suudlus vajutada.
|
|
28-aastane
Celebrity
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Jul 9, 2014 19:25:16 GMT 2
"Täpselt samamoodi võid ka sina mulle helistada," pidas Jordan vajalikuks mainida. Neil on ju ometi mõlemal teineteise telefoninumbrid olemas. Aga ilmselt on mees siiski see, kes paari lähima päeva jooksul selle kõne ära teeb. Kuulnud naise järgnevaid sõnu, jäi Jordan talle küsivalt otsa vaatama, kuna ei osanud arvata, mida Megan järgmiseks öelda või teha kavatseb. Nii tuligi suudlus Jordanile korraliku üllatusena, kuid naisele ta vastust võlgu ei jäänud. Kui nad teineteise huultest eemale olid tõmbunud, naeratas Jordan Meganile ja tõusis seejärel püsti, et võtta oma kompsud ja naise korterist lahkuda. Jätnud selleks korraks Meganiga hüvasti, asus mees teele sinna, kuhu ta esialgse plaani järgi minema pidi.
OT: The end
|
|