23-aastane; Eastside
Celebrity
Falling for you took me by surprise, but, wow... I like it!
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jul 2, 2014 21:56:34 GMT 2
Ühel kolmapäeval, kui Meganil veidi rohkem aega oli ning tema korteri neli seina ahistavad tundusid, läks naine natuke pärast lõunast linna peale. Ta jalutas natuke aega niisama mööda promenaadi ja läks siis Tree Hilli kaubanduskeskusesse, kus ta mitut poodi külastas. Rohkem käis naine riidepoodides, et enda garderoobi jälle kõvasti täiendada, kuna tal oli pidevalt see probleem, et midagi ei ole selga panna. Megan käis H&Mis, Forever 21s ja lõpuks läks ta ka pesupoodi, kust endale veidi pitsilist pesu ostis ja uued bikiinidki soetas. Pesupoes käidud, läks naine Hollisteri, et endale mõned kleidid ka juurde saada, kuni leidiski ühe ilusa musta kleidi, mis paistis perfektselt ümber tema keha liibuvat. Võtnud kleidi kätte, suundus ta peagi proovikabiini, et riideeset selga proovida. Saanud kleidi selga, jäi Megan end peeglist vaatama ning leidis, et see on täpselt tema kleit ja ta ostab selle ära. Kuna ta selle kleidiga aga proovikabiinist väljuda ei kavatsenud, võttis ta selle seljast, et siis enda riided tagasi panna... OT: Jordan Clemons
|
|
28-aastane
Celebrity
Sometimes we just have to let things go.
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Jul 2, 2014 23:36:51 GMT 2
Kuna hetkel on sarja filmimisel paus, kasutas Jordan juhust ning otsustas enda väikese puhkuse veeta osaliselt Tree Hillis. Sellesse linna polnud mees jõudnud juba rohkem kui pool aastat, nii et nüüd oligi hea võimalus viga parandada ning Shaunale ja naise perele külla sõita. Aeg-ajalt Jordan muidugi oma õega telefoni või interneti abil suhtles, aga näost näkku kokku saada on hoopis teine asi. Kauaks mees linna jääda ei saa, kuna vanematekodus ja paari lähema sõbra juures tuleb ka kindlasti lähimal ajal ära käia. Tree Hilli saabus Jordan juulikuu teisel päeval, aga enne ühe kindla maja juurde ilmumist otsustas mees käia ära linna suurimas kaubanduskeskuses, et väikese Marissa jaoks midagi kaasa osta. Ta oli alati Shaunat ja Alanit külastades ka oma õetütrele väikese kingituse viinud, olgu selleks siis mõni karvane mänguasi või midagi muud, mida põnnidele ikka ostetakse. Mänguasjapoes ei läinud mehel kaua aega, sest varsti oli ta juba ühe roosat värvi mõmmi välja valinud ning sai suunduda kassasse arvet tasuma. Järgmine sihtmärk pidi olema toidupood, kust pere vanemate liikmete jaoks midagi kaasa haarata – näiteks pudel head kangemat kraami ning magusat ka kõrvale. Enne pälvis siiski mehe tähelepanu riidepood Hollister, mille vaateaknal olid suured punased ja kollased sildid eesmärgiga inimesi tänu allahindlustele poodi meelitada. Mitte et Jordanil raha poleks, aga sisse võis ju kauplusesse astuda. Mine tea, äkki isegi leiab midagi. Tundus isegi huvitava väljakutsena üle pika aja ise endale midagi valida, mitte kogu aeg stilistide abi paluda. Kõndinud natuke riiulite vahel ringi, ei silmanud Jordan midagi, mis talle meeldinud oleks, seega plaanis mees mööda tuldud teed tagasi minna, sest nagu järjekordselt näha sai, polnud aastate jooksul midagi muutunud: riidepoed ei tundunud üldse mitte kutsuvamad kui tavaliselt. Enne kui Jordan väljapääsuni oleks jõudnud, kõndis mehe juurde üks poetöötaja, kes hakkas talle rääkima uutest toodetest, mis äsja saabusid, ja soovitas Jordyl neile pilk peale visata. Mis seal siis ikka, viisaka inimesena otsustas Jordan vähemalt vaadata, mida pakutakse. Ega ta siis kohe ostma ei pea. Nii juhatati Jordan stangeni, kus rippusid need lubatud uued meestesärkide mudelid. Kui Jordy neid lähemalt uuris, avatas ta, et võiks isegi kahte särki endale selga proovida, kuna need nägid tõesti esmapilgul head välja. Haaranud tooted kätte, suundus mees proovikabiinide poole. Paremalt poolt esimene tundus olevat tühi, sest kellegi jalgu nagu alt ei paistnud, ja ega Jordan väga küürutama ka ei hakanud, vaid tõmbas kohe selle esimese ettejuhtuva ukse lahti. Enda suureks hämminguks leidis ta kabiinist eest Megani, kes parajasti aluspesu väel oli. Ups. Mida Megan üldse Tree Hillis tegi? Seda küsimust Jordan naisele aga praegu esitama ei hakanud, vaid lükkas naeruturtsatust alla surudes kabiiniukse uuesti kinni.
Outfit
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jul 2, 2014 23:47:36 GMT 2
Alati, kui kuskil oli allahindlus, tahtis Megan terve poe justkui tühjaks osta, aga mingi osa rahast pidi jääma ka arvete maksmiseks ning elamiseks. Siiski sai naine täna päris palju asju. Caroline oli kleidi just siis seljast ära saanud, kui keegi proovikabiini piilus. "Kuule, pervert, sul paremat pole teha kui proovikabiinidesse piiluda? Haige inimene ikka," tegi naine veidi kõvemat häält, aga enne kui ta ümber jõudis pöörata, oli piiluja juba kadunud. Sügavalt välja hingates vangutas naine pead ning pani siis selga roosa kleidi, millega ta täna kodust välja tuli, et siis kabiinist välja minna ning must kleit ära osta. Kabiinist välja minnes hakkas Megan vasakule pöörama, kui pidi korraks enda silmi kissitama, sest see mees, kes seal enda särkidega seisis, oli väga palju Jordani nägu. "Mu silmad vist petavad mind," lausus naine, huuled kaardumas naeratuseks. Mida mees siin veel teeb?
|
|
28-aastane
Celebrity
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Jul 3, 2014 0:13:01 GMT 2
Jordan surus käe suule, ei mitte kõva häälega naerma hakata, kui ta kuulis Megani järgnevaid sõnu. Pervert? Tõsi ka või? Jordy ei mäleta, et mõni naine oleks teda kunagi sedasi nimetanud, kuid eks kunagi peab ikka esimene kord olema. See oli üldse veider, et nad järsku Tree Hillis mingisuguses suvalises rõivapoes kokku said. Jordan isegi ei arvanud, et Megan sellisest väikesest linnakesest midagi teab, aga järelikult mees eksis. Ütle siis veel, et tegelikus elus sarnaseid kokkusattumusi ette ei tule. Juhtub ikka küll, kui osata õigel ajal õiges kohas paikneda. Mees pidi ootama umbes minutikese, kui sama riietuskabiini uks taas avanes ning sealt Megan välja jalutas, seega ei näinudki Jordan natukese aja eest viirastust. "Ma tahaksin sama öelda, aga jõudsid minust ette," vastas Jordan kerge naeratuse saatel. "Olin kindel, et selles kabiinis pole kedagi, aga leidsin eest hoopis sinu. Vabandust. Loodan, et sa väga ära ei ehmatanud," viitas mees hiljutisele situatsioonile.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jul 3, 2014 0:35:31 GMT 2
Kui Megan oleks hommikul oma tabletid võtmata jätnud, oleks ta ehk arvanud, et Jordan jälitab teda, kuid siiski sai naine aru, et tegu on tõesti väga suure kokkusattumusega, et nad mõlemad Tree Hillis on. Nad olid küll võtete ajal üsna lähedaseks saanud ja Meganil olid mehe vastu isegi ehk mingid tundedki tekkinud, aga ta ei mäletanud, et mees talle kordagi oleks maininud, et Tree Hillis käib. Samuti polnud naine varem temaga siin niimoodi kokku juhtunud. "Lucky me, I guess," lausus naine, kuid lõi endale käega vastu otsmikku, kui sai teada, et Jordan oligi see, kelle näo ta ennist täis sõimanud oli. "Kas mina ei peaks vabandama, et su näo täis sõimasin?" küsis Megan, üks kulm kergelt kerkimas, kuid ei suutnud siis naeruturtsatust tagasi hoida. Nüüd tundus juhtunu juba liiga naljakas. "Ja mida sa siin Tree Hillis üldse teed?" imestas naine.
|
|
28-aastane
Celebrity
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Jul 3, 2014 0:53:45 GMT 2
Oma kaasnäitlejatest saigi Jordan kõige paremini läbi just Meganiga, sest neil jätkus alati ühiseid teemasid, aga mees poleks osanud lootagi, et enne sarja filmimise jätkumist Meganit jälle näha võib. Nad on küll rääkinud igasugustel veidratel teemadel, aga mees ei pidanud seejuures vajalikuks mainida, et heal juhul paar korda aastas ka sellisesse linna nagu Tree Hill satub. Miks oleks see pidanud Meganit huvitama? Naise küsimuse peale lubas Jordan endale ühe muige, sest nüüd polnud tal enam tarvis ennast tagasi hoida. Nad mõistavad teineteist ju hästi, seega probleemi pole. "Ei, ma ei oota sinult vabandust. Minust oli nõme siseneda riietuskabiini, kui polnud sada protsenti veendunud, et seal kedagi sees ei ole, aga eks ma järgmisel korral siis kontrollin hoolikamalt," rääkis mees lõbusal toonil. Nüüd ei julge ta vist tükk aega enam riietepoodidesse oma jalga tõsta. "Tulin paariks päevaks sugulastele külla. Mu õde elab siin koos oma abikaasa ja lapsega," vastas Jordy Megani küsimusele. "Ja sina?" sai Megan kohe sama küsimuse vastu. Korraks vilksas Jordani pilk ka särkidele, mida ta oli kavatsenud selga proovida. Kas teha seda või mitte? Jutuajamine Meganiga tundus nagu huvitavam.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jul 3, 2014 1:10:45 GMT 2
Megangi seda väga ei oodanud, et Jordanit enne sügise algust või vähemalt enne mingit sarja promomisega seotud üritust või fotosessiooni näha võib, aga sisimas talle isegi meeldis meest uuesti näha. Võtteplatsil oli ka muidugi päris lõbus, eriti kui üks neist pange pani ja nad ühte stseeni mitu korda pidid filmima. Ei jõuagi oodata, millal need apsakate klipid välja tulevad, sest tavaliselt avaldatakse needki. "Unusta ära, sest me võime vaidlema jäädagi, kes mille pärast vabandama peaks," lõi Megan käega ning raputas pead. "Elan siin," andis Megan Jordanile lihtsa vastuse. Ta oli juba rohkem kui aasta aega Tree Hillis resideerunud, aga võtete ajal üüris ta endale paari kaasnäitlejaga ühe korteri Kanadas. Ikka parem kui hotell, kus peab iga veedetud päeva eest maksma. "Kuule, ma tegin selle proovikabiini sinu jaoks just vabaks, kui sa tahad enda särke proovima minna. Ja kui sul minu jaoks aega on, kutsuksin su enda juurde kohvile, ma ei ela siit kaugel," pakkus Megan, sest siis saavad nad maha istuda ja rääkida. Ei tea ju, kauaks Jordan üldse jääda kavatseb.
|
|
28-aastane
Celebrity
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Jul 3, 2014 1:29:43 GMT 2
"Sul on õigus. Nii et unustatud asi," noogutas Jordan naise sõnadega kaasa, kuigi oli veendunud, et niipea ta küll seda intsidenti ära ei unusta. Iga päev ju sellist nalja ette ei tule. Mingis mõttes Jordanil isegi vedas, et kabiinis just Megan osutus, kuna seal oleks võinud hoopis viibida mõni naine, kes tunneks Jordani ära, ja siis oleks jama kui palju. Ühe apsaka pärast ju ometi kuskil ajakirjas lõpetada ei tahaks. "Tore teada. Sain nüüd veel ühe põhjuse juurde, miks sagedamini Tree Hilli sattuda," muigas Jordy, olles silmnähtavalt kuuldust üllatunud. Ta pidas Meganit suurlinnade austajaks, aga võta näpust. Samas leidis ka Jordan, et Tree Hill võiks olla hea koht elamiseks. Mitte et ta nüüd kohe siia kolida kavatseks. "Olgu, ma proovin kiiresti teha, et sa liiga kaua siin passima ei peaks. Ja sinu kodu vaataksin hea meelega üle, kui ma siin juba olen," võttis Jordy oma kolleegi ettepaneku vastu. Peagi kadus mees riietusruumi, et mõlemat hilpu endale selga proovida. "Kas tumesinine või hall?" küsis Jordan naise arvamust, kui oli kordamööda mõlemas särgis Meganile poseerinud ja nõutult küll ühte ja siis jälle teist mudelit uuris. Ühe kavatses Jordy ära osta, sest need mõlemad tundusid hästi sobivat, aga mees ei osanud otsustada, kumba võtta.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jul 3, 2014 1:44:05 GMT 2
"We have a deal," noogutas Megan, sest temagi ilmselt niipea seda ära ei unusta. Hea seegi, et Jordan väga ei solvunud, kui naine tal näo põhimõtteliselt täis sõimas, vaid seda pigem chillilt võttis. Selliseid inimesi võiks maailmas rohkem olla, kes kõike chillilt võtavad. "Vau, see on juba midagi uut kui keegi veel peale mu venna minu pärast siia tahab sattuda," sõnas Megan kerge muige saatel. Kui ta poleks eelmisel aastal kedagi peaaegu et ära tapnud, siis elaks ta ehk siiani New Yorgis. Tree Hill oli aga hea koht, kus madalat profiili hoida, kuna siin polnud neid ajakirjanikke, kes või igale poole sind jälitaks, ent see-eest oli Gossip Corner, kes iga inimese igat sammu paistis jälgivat. "Ja palun veendu ikka, et keegi seal enne sees pole," hoiatas Megan Jordanit, enne kui too proovikabiini kadus. Noh, seekord läks vist õnneks, sest keegi meest sõimata ka ei tahtnud. Kui mees Meganile mõlemas särgis poseeris, nautis naine lihtsalt vaatepilti, kuid arvas, et tumedam sobib mehele paremini. "Ma parema meelega ütleks, et ei kumbki ja ole täitsa särgita, aga muidu tumesinine," vastas naine, kellele meenusid lihtsalt need korrad, kui mees võtteplatsil särgita oli ja see juba omamoodi silmailu pakkus.
|
|
28-aastane
Celebrity
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Jul 3, 2014 14:20:25 GMT 2
Jordan ei leidnud põhjust, miks ta oleks pidanud sellise tobeda asja peale solvuma, kui ta ise ronis sinna, kuhu poleks tohtinud. Ega Jordanit polnudki tavaliselt kerge solvuma saada, sest tema ei kuulunud inimeste hulka, kes iga väiksema detaili pärast üle mõtlema hakkavad, arvates, et kogu maailm vihkab teda. "Ma soovitaks sul kähku sellega ära harjuda. Varsti ümbritsevad su kodu nii suured rahvamassid, et sa ei julge enam isegi uksest välja astuda," muigas Jordy, nagu kavatseks ta nüüd tervele maailmale kuulutada oma avastusest, et Megan elab Tree Hillis. Ei ole vist hea mõte. Väikeste linnade eelis ongi see, et saab vabamalt ringi liikuda ega pea mõtlema sellele, kas kedagi äkki jälitamas ei ole. Ilmselgelt polnud Jordan veel Gossip Cornerist midagi kuulnud. Megani hoiatavate sõnade peale turtsatas Jordy naerma. Õige, ta oleks peaaegu jälle unustanud. Sel korral oli aga kabiin õnneks tühi, nii et probleeme mehel ei tekkinud. "Ma võin ju sulle hiljem ilma särgita ka poseerida, aga parem siiski kuskil mujal, mitte keset rõivapoodi," rääkis mees lõbusal toonil. Küll olid Meganil alles toredad mõtted. Varsti liikusid mõlemad juba kassade poole, sest Megani soovituse kohaselt kavatses Jordan selle tumesinise särgi ära osta.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jul 3, 2014 15:27:45 GMT 2
"You wouldn't have the balls to do that," lausus Megan kindlalt, sest sellisel juhul hakkaks need ajakirjanikud jälitama ka Jordanit ennast ja mees ise ei saaks neist ka rahu. Samuti ei tahtnud naine, et tema minevik teda jälle kummitama tuleks, eriti veel nüüd, kus ta oli alustanud täiesti puhtalt lehelt ja oma karjääri uuesti üles ehitas. Kusjuures oli naine leidnud, et näitlemine tõmbab teda isegi rohkem ja võib-olla hakkab ta sellega isegi rohkem tegelema. Kuulnud Jordani sõnu, hakkas Megan naerma ning vangutas pead. "Tõesti armas, et sa mu soovikest kohe niimoodi nõus täitma oled," lausus ta ning liikus siis koos mehega kassasse, et enda kleit ära osta. Maksnud enda kleidi eest, ootas naine Jordani ka ära ning liikus siis koos mehega poest välja, et suund enda kortermaja poole võtta. "Kauaks sa siis jääda kavatsed?" uuris Megan tee peal, lootes sisimas, et see ei jää nende ainsaks Tree Hillis kohtumiseks.
|
|
28-aastane
Celebrity
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Jul 3, 2014 21:08:02 GMT 2
"Tore, et sa endas nii kindel oled," kommenteeris Jordan, kuid naisel oli loomulikult õigus, sest midagi sellist Jordy kohe kindlasti ei teeks. Ta peaks selleks küll puruloll olema. Teatud mõttes põgenes ka Jordan avalikkuse tähelepanu eest, kui ta Tree Hilli tuli. Siinseid inimesed on jätnud talle aastatega hea mulje. Nad ei tundunud kaugeltki liiga uudishimulikud. Võib-olla arvaks mees teisiti, kui ta siin püsivalt elaks. "Noh, ma leian, et see oleks õiglane. Mina nägin sind täna aluspesus, seega ei tohiks ka ilma särgita poseerimine minu jaoks endast suurt probleemi tekitada," selgitas Jordy, kuigi ta polnud selles tegelikult kindel, et oma nii-öelda lubaduse täitmiseni jõuab, aga nalja võis ju visata. "Mitte kauaks. Ma lahkun reedel, sest tahaks enne puhkuse lõppu veel vanemate ja veel paari sõbra juures ka ära käia," vastas mees Megani küsimusele. Peagi oldi juba kaubanduskeskusest väljutud ning Jordan lasi Meganil end edasi juhatada, sest ta ei teadnud ju, kus naine elab. Vähemalt naise jutu järgi jäi tal mulje, et see maja ei saa kaugel olla.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jul 3, 2014 22:21:34 GMT 2
"Keegi peab ju olema," kehitas Megan õlgu. Kuigi talle alguses üldse väikelinnad ei meeldinud, sai ta selle aastaga aru, et Tree Hillil pole tegelikult midagi viga ja siin võib täitsa elada. Kui ta pidutseda tahtis, sai ta ju minna TRICi, Shootersisse või mõnda Westside'i baari. "Mul poleks tegelikult midagi ka selle vastu, kui sind väljaspool võtteplatsi nii saab näha," lausus Megan kulme kergitades, ehkki tema eesmärk polnud just Jordanit selle pärast enda juurde kutsuda, et temaga voodis lõpetada. Temaga tahaks naine midagi tõsisemat kui lihtsalt üks üheöösuhe. "Siis mul ikka vedas, et kohtusin sinuga veel enne, kui sa ära lähed. Las ma oletan... Sind ei näegi enne järgmist promoüritust või võtete algust?" sõnas naine ning vaatas Jordanile otsa, kui nad tema kortermaja poole jalutasid. Umbes viieteistkümne minuti pärast olid nad kortermaja juures ning siis juhata Megan juba mehe enda järel õigele korrusele, enne kui ukse lahti keeras ja ta sisse lasi. "Mi casa es su casa," lausus ta, andes mehele mõista, et ta end koduselt tunneks.
|
|
28-aastane
Celebrity
|
|
|
Post by Jordan Clemons on Jul 3, 2014 22:44:20 GMT 2
"Enesekindlus on seksikas, kuni see just häirivalt kõrgeks pole muutunud," avaldas Jordan oma arvamust, kuid ta ei pidanud praegu silmas just Meganit, vaid naisi üldiselt. Kui ikka inimene on endaga rahul, tundub ta teistelegi atraktiivsemana. "Kellelgi meist tiirlevad vist vallatud mõtted peas," vangutas Jordan Megani juttu kuuldes pead, aga mehe näoilme ja hääletoon püsisid lõbusana. Ta ei saanudki praegu hästi aru, kas Megan rääkiski tõtt või tegi kõigest nalja. Kuna nad on võtteplatsil nii palju tühja loba ajanud, mida ei saa tõsiselt võtta, pole Jordanil alati kerge aru saada, millal Megan nalja teeb ja millal ajab tõsist juttu. Muidugi ei saanud salata, et naine pakkus talle mingil määral huvi, aga missugusel tasemel, oli veel liiga vara öelda. "Kui me just eraldi kohtumist kokku ei lepi, siis ilmselt ei näe tõesti," kõlas Jordy vastus. Nad polnud varem Meganiga tööväliselt kohtunudki, aga miks mitte seda traditsiooni muuta? Õigemini tänasega oligi seda juba muudetud, kuid juhuslikult, mitte planeeritult. Kui Megan ühel hetkel peatus, sai Jordan aru, et tegemist ongi kortermajaga, kus naine elab. Pärast trepikotta sisenemist jalutati koos ukseni, mis paljastas Jordy jaoks naise elamise. Jõudnud esikusse, sai Jordan kõigepealt lahti oma jalanõudest, enne kui edasi kõndis ja natuke ringi vaatas. "Sul on kena korter," leidis Jordan, sest milleks ta peaks oma arvamuse iseendale jätma.
|
|
23-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Megan Whitely on Jul 4, 2014 0:28:35 GMT 2
"Jordan on ka, kuni ta enesekindlust seksikaks peab," lausus Megan isegi ehk kergelt flirtival toonil, sest ei häbenenudki seda välja näidata, et mees talle meeldib. "Tulles aga teema juurde tagasi... Defineeri häirivalt kõrge," sõnas naine ning vaatas mehele otsa. Tema ja Jordan võivad ju sellest "häirivalt kõrgest" ikka väga erinevalt aru saada ja naine tahtis teada, mida mees mõtles. "Oh, tõesti?" kergitas Megan Jordani kommentaari peale kulme. "Ma ei saa ainus olla." Mees oli ju ennist teinud ka kommentaari naise aluspesus nägemise kohta, aga ta oli tõesti Meganit niimoodi täna juba näinud ka. Väga ebasündsaks kisub neil see jutt. "Me võime ju seda muuta, sest tahaks sind nii ka näha, et sa jälle kuskil mulle proovikabiini ei tule," arvas Megan ning kergitas kulme. Muidugi pidi talle meenuma ka see, kuidas Lucien nimelt talle proovikabiini läks, aga Lucien oli nüüd minevik ja temast ei tahtnud Caroline enam midagi kuulda. Pealegi oli tollel nüüd juba mõnda aega mingi keskkooliplika. Jõudnud korterisse, liikus Megan kööki, et neile mõlemale kohv valmis teha, kuid talle ei jäänud kuulmata ka Jordani kommentaar enda korteri kohta. "Aitäh, ma arvan. Tunne end nagu kodus," sõnas naine veidi kõvemat häält tehes. "Jood sa kohvi suhkruga või suhkruta? Ja mustalt või piimaga?" esitas ta mehele küsimuse. Megan ise eelistas musta kanget kohvi.
|
|