28-aastane; Turvamees
School Worker
|
Post by Chester J. Wilden on Jul 9, 2014 23:22:36 GMT 2
Chester ei teinud sellest mingit suurt asja, sest ikka juhtub ju. On varemgi seda ette tulnud, kui mees õpilasega võitlust harjutades viga on saanud, aga üksteist ära pole keegi veel tapnud. Väike asi. "Te ei pea vabandama, selliseid asju on siin trennis varemgi juhtunud. Ei ole hullu, tavaline asi," lausus Chester, üritades naist natukenegi rahustada, sest ta tundus ikka väga endast väljas. Hetkeks viis ta pilgu veel nendele, kes vaatama olid jäänud. "Te võite minna. Kohtume reedel," ütles ta enda teistele õpilastele, enne kui oma silmad uuesti naisele viis. "Ma juba mõtlesin end korrastama minna ja ise midagi külma peale otsida, aga kas ma võin hoopis sind... teid... kohvile kutsuda?" vastas mees naise küsimusele küsimusega. Ta oli tüübil küll nina veriseks löönud, aga sellega jäi see väike naine Chesterile ka silma ja mehele meeldiks teda rohkem tundma õppida.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2014 16:08:33 GMT 2
Kaya kergitas õige pisut enda suunurki, kui mees teda rahustada üritas. Võibolla polnud see tõesti nii suur asi mehele, aga naisele tundus see päris õudne, et ta kellelgi vere välja on löönud. Kui treener teiste pool pöördus, tegi sead ka Kaya, kuid tema pilk liikus rahvalt kiirelt põrandale, nagu oleks ta mõni õpilane, kes on pahandusega hakkama saanud. Jäänud saali koos mehega, tõstis Kaya enda tumedad silmad treenerile, olles tema pakkumisest päris üllatunud. Ta oli tal just nina veriseks löönud ja nüüd tahab ta temaga kohvile minna? See linn on ikka väga huvitav. "Ma arvan, et see on vähim, mida ma teha saan," arvas Kaya viimaks, kuigi ega mõte sellest, et mees tema kohta pärima võib hakata sugugi ahvatlev ei tundunud.
|
|
28-aastane; Turvamees
School Worker
|
Post by Chester J. Wilden on Jul 10, 2014 16:23:55 GMT 2
"Selge," sõnas Chester naise sõnu kuuldes, kuigi ta siiski ei tahtnud, et Kaya end süüdi tunneks ja selle nüüd mehele heastama peab, et ta tüübil nina veriseks lõi. See oli ju kõigest üks pisike õnnetus, no ikka juhtub. "Mis kell ma su siis peale korjan?" uuris mees, olles juba automaatselt sina peale üle läinud. "Ja siis tahaksin su nime ka teada," lisas Chester, vaadates naisele otsa.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 10, 2014 16:52:29 GMT 2
Kui treener aega teada tahtis, jäi naine üsna nõutuks, sest tal ei olnud õrna aimugi. Ühelt poolt oleks ju hea asi kohe ära teha, aga teiselt poolt äkki mees tahab natuke enne puhata, eriti kui tal veel nina ka nüüd verine ja ilmselt valus on. "Ma olen Kaya," sõnas naine, jättes esialgu perekonnanime ja keskmise nime enda teada. Küll vaatab, kas treener need hiljem teada saab. "Minu poolest võime kohe ka minna, aga ma ei tea, mul on vaba aega päris kõrvasti," teatas Gin ja vaatas mehele korraks naeratades otsa.
|
|
28-aastane; Turvamees
School Worker
|
Post by Chester J. Wilden on Jul 10, 2014 18:20:41 GMT 2
Sellest valust ei teinud Chester väljagi, sest nii suur see ka ei olnud, et ta kohe koju pikutama tahaks minna. Küll üle läheb. "Võid mind Chesteriks kutsuda," lausus mees, kui Kaya oma nime ütles, lubades endagi näole kerge naeratuse. "Kui sa jaksad nii mõned minutid oodata, siis minugi poolest," nõustus mees, kuna tal läheb natuke aega, et end korda teha ja midagi külma peale otsida. "Kohtume näiteks parklas?" pakkus mees välja, kuna sinna oli ta jätnud oma auto ja Kaya ei pidanud siis ka väga kaugele minema.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 17, 2014 13:21:56 GMT 2
Naine noogutas õrnalt, kui kuulis, mis on mehe nimeks. Võib vist öelda, et Chesteri näol on tegemist naise teise tuttavaga juba linnas. "Ikka jaksan. Ma tahaks ise ka ennast natuke loputada ja korda sättida," mainis naine, sest nad olid ikkagi trenni teinud ja naine tundis, et on kergelt higine. Nii ikka tüübiga välja ju ei läheks. "Mhm, mulle sobib," noogutas Gin ning naeratas siis hetkeks mehele. Haaranud enda pusa, jalutas naine riietusruumi, kus nii mõnigi naine talle pisut veidraid pilke saatis. No jah, ta ei saanud neid neile pahaks panna, kuigi ebamugavaks muutus see olukord küll. Seega üritas naine võimalikult kiiresti teha, et see Chesteriga parklas kokku saada. Käinud pesemas ära, kuivatanud pisut enda juukseid ning tõmmanud selga uued riided, liikuski Kaya riietusruumist välja. Kuna talle jäi silma jõusaal, siis mõtles ta sealt ka kiiresti läbi käia. Ta uuris natuke registratuurist seal käimise kohta ning tegi endale siis esialgu kuukaardi. Saanud selle ktäte, pistis ta kaardi enda rahakoti vahele ning jalutas siis võimlast välja parklasse, et mees ära oodata.
|
|
28-aastane; Turvamees
School Worker
|
Post by Chester J. Wilden on Jul 17, 2014 14:17:40 GMT 2
Saanud Kayaga kokkuleppele, jalutas Chester meeste riietusruumi poole ning leidis, et oleks ka targem duši alt läbi käia enne minekut. Duši all käidud, võttis mees hunniku kätekuivatuspaberit, mätsis selle üheks pallikeseks ning kastis külma vee alt läbi, et see enda ninajuurele asetada, kuna Carriet just majas ei paistnud olevat ja arstikabinetist siis külmakotti ka ei saanud küsida. Mehe leiutatud "mähis" püsis mõnda aega külm ja leevendas Kaya löögist saadud valu, kuid kui riided olid vahetatud, viskas mees selle märja paberinutsaka siiski minema. Riided vahetatud, päästis Chester enda juuksed pisikesest hobusesabast lahti ning sammuski parklasse, kus ta Kayat juba ootamas nägi. Siis võttis ta alarmi maha ning tegi Kayale autoukse lahti, et naine sisse saaks istuda. "Valid ise koha või lihtsalt vean su kuskile?" pöördus mees Kaya poole, kui ise rooli taha oli istunud ning turvavöö peale tõmbas. Äkki oli Kaya ise nii palju linna peal jalutanud, et leidis juba mingi lemmiku koha?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 17, 2014 19:49:06 GMT 2
Märganud meest, jalutas Kaya temaga koos Chesteri auto juurde. Hetkeks parklas ringi vaadanud, istus naine sõidukisse ning tõmbas endale automaatselt turvavöö peale. "Ma arvan, et ma ei tea veel piisavalt hästi, kust me saaksime siin linnas head kohvi, nii et võid ise mingi koha valida," lausus Kaya ning tõstis enda tumedad silmad mehele. Naeratanud talle kergelt, suunad neiu pilgu aknast välja.
|
|
28-aastane; Turvamees
School Worker
|
Post by Chester J. Wilden on Jul 18, 2014 21:14:51 GMT 2
"Ma ei tea, kas sa Karen's Cafes oled käinud, aga mulle just meeldib see kohv, mis seal pakutakse ja seal on linna parimad küpsetised ka, kui kooki või midagi tahad," lausus Chester enda pilku hetkeks Kayale viies, enne kui parklast välja sõitis ning suuna Westside'i poole võttis. Mees muigas endamisi, kui mõtles, et tema sõnad võisid päris kõva reklaamimisena tunduda, kuid seda kohta oli ta aeg-ajalt ikka teistele soovitanud. Kohvikuni jõudmiseks kuluski Chesteril nii kümme minutit ja siis peatas tüüp auto ning libistas võtmed enda pükste taskusse, kui oli Kaya autost välja lasknud. "On sul koha osas ka mingi erisoov?" pöördus Chester Kaya poole, sest mehel endal polnudki väga vahet, kuhu nad situvad.
|
|