|
Post by Deleted on Nov 28, 2011 22:34:23 GMT 2
Need olid üsnagi omapärased ning ka ilusad nimed. Nicole'le meeldisid mitmed neist. "Maya, Jo ja Jonah on ilusad," kommenteeris ta. Neidis oleks ehk enda arvamust ka avaldanud nimede suhtes, kuid ta polnud sellele väga mõelnud ja kohe niimoodi peast võtta.. Mkm. "Mulle meeldib sinu valik nimede suhtes. Ma ei oskaks vast ise kiirelt midagi mõelda.."
|
|
|
Post by Deleted on Nov 28, 2011 22:42:41 GMT 2
"Sinnani on veel aega küll ja küll.....selleks ajaks leiad sa kindlasti selle sobiva," muigas Lizza. Kuigi Joe ja Nicole olid head sõbrad, ei tundnud tema teda peaaegu üldse. Samas tundus tüdruk siiras, sõbralik ja hooliv. Kindlasti hea ema. Tundus, et sellel lapsel on vanematega vedanud.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2011 17:50:25 GMT 2
Nikki noogutas. Sinna oli tõesti palju aega, selle ajaga jõuab piisavalt mõelda. Ehk praegu ongi liiga vara. "Niisiis.. Mida sa üldse arvad sellest kõigest?" küsis naine. "Ma mõtlen, et kui Joe rääkis seda sulle, mida sa arvasid?" sõnastas Nicole pisut täpsemalt. Ta eeldas, et seda oli Joe talle rääkinud.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2011 19:40:40 GMT 2
Lizard hammustas kergelt huulde. "Joe ei öelnud mulle midagi, ma lugesin seda Gossip Cornerist," sõnas näitsik üsna mõrult. Jah, see tegi endiselt haiget, et vend talle sellist asja kohe esimese asjana ei rääkinud. Paljud inimesed teadsid seda juba enne teda. "Minus oli korraga pahameel, sest Joe ei olnud mulle ise rääkinud ja samas selline veider tunne lihtsalt. Ma ei arvanud, et selline asi lähemas tulevikus toimub. Aga kui sa mõtled seda, kas ma olin sinu peale pahane või midagi siis ei. Ma arvan, et sa oled parim inimene kellega Joe võiks sellises vanuses lapse saada," vastas tüdruk ausalt ilma keerutamata.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2011 19:54:10 GMT 2
Nicole'i kulmud tõusid üllatunult, kui ta kuulis, et Liz sai sellest alles siis teada, kui lugu Gossip Corneris avaldati. Neidis oli seda postitust isegi lugenud. Miks siis Joe ei rääkinud talle, enda õele? "Siiski vale aeg lapse saamiseks, kuid kuna see juba juhtus, siis pole midagi parata," sõnas Nikki. Ta mõtles selle all mõnes mõttes ka Delilahit. Oleks Joe vallaline, siis oleks olnud kergem, eks. Mitte, et Nicole ja Joe hakkaksid koos olema, vaid siis poleks lihtsalt tüdruksõpra ja last teise tsikiga.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2011 20:02:16 GMT 2
"Ma küsiks selle peale kas on olemas üldse õige ja vale aeg? Või siis millal oleks see õige aeg?" küsis Lizard viies enda pilgu tagasi Nicole'ile. Kui see juba juhtus, siis see oligi võibolla niimood mõeldud, kes teab, mis sellest kõigest veel välja võib tulla. Kõik võib veel muutuda.
|
|
|
Post by Deleted on Nov 29, 2011 22:00:50 GMT 2
"Õige aeg on ilmselt siis, kui mõlemad vanemad selle jaoks valmis on," lausus Nicole. Näiteks Joe tahtis enne ikka ülikooli ära lõpetada, kui endale pere looma hakkab. "Vale aeg oleks siis ilmselt see olukord, mis hetkel on, kus kõik juhtus ootamatult," lisas Nikki veel. Ta oli ju kaalunud isegi aborti, kuna see oleks kõik lihtsamaks teinud. Kuid tundus, et Joseph hakkas juba sellega harjuma, et ta vanemaks saab. Sama lugu oli ka Nicole'ga.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 1, 2011 21:34:08 GMT 2
Lizza noogutas aeglaselt ja mõtlikult. Kui nii võtta oli Nikkil õigus. "Ma jään su teooriaga rahule," muigas tüdruk sõbralikult, viies enda pilgu tüdrukule enda kõrval. Hetkel nägi ta välja nagu tavaline keskkooli õpilane, aga juba mõne kuu pärast saab temast ema. "Kas sa kavatsed ikka kooli siin ära lõpetada?" uuris Liz.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 2, 2011 15:54:29 GMT 2
"Selle aasta kindlasti ning peale seda on mul veel üks aasta. Siis jään ilmselt koduõppele," sõnas Nikki. Kuidas ta saab siis koolis käia, kui tal endal on ka last vaja hoida? Neidis polnud väga vaimustuses võõratest lapsehoidjatest, samas tema emal oli ka ehk võimalus lapsukest mõned tunnid hoida, samal ajal kui ta õpib.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2011 12:00:33 GMT 2
"Peaasi, et sa enda haridust ja unistusi sellepärast kõrvale ei lükka, et sa nüüd lapse saad. Neid inimesi on piisavalt, kes oleksid nõus sind igati aitama," naeratas Lizard toetavalt. Nicole ei olnud selles kõiges enam üksinda. "Mis sa arvad, kui ma saadan su koju ära. Siin istudes hakkab vaikselt juba külm," pakkus Liz.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2011 21:01:45 GMT 2
"Seda kindlasti mitte. Üritan keskkooli siiski kuidagi moodi lõpetada ja tahan tulevikus veel ülikooli ka minna," rääkis Nikki. See oli ju võimalik. Naine noogutas, kui Liz mainis, et külm hakkab. "Olgu, lähme," lisas ta veel. "Aga sa ise? Lähed ka jalutades koju? Külm ja pime on siiski."
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2011 21:19:27 GMT 2
"Jala ikka, jah. Aga ära minu pärast küll muretse. Ma olen harjunud pimedas mööda Tree Hilli jalutama," muigas tüdruk, hakates aeglaselt liikuma, kuigi ega ta täpselt ei teadnud kus Nicole elab. Mõnda aega oli nende vahel tavaline vaikus, sest korraga olid just kui kõik jututeemad räägitud.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2011 21:32:39 GMT 2
Nicole vaid noogutas. Ta oleks võinud Lizza autoga koju ka viia, see poleks mingi probleem olnud. Nikki isegi muretses pisut, kuna üksi ta väga ei julgeks pimedal tänaval jalutada. Samas, see on Tree Hill. Mida hullu siin ikka juhtuda saab? Nikki maja hakkas ka juba eemalt paistma, ning kuna Liz ei teadnud, kus neidis elab, siis ta juhatas. See oli rannal.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2011 21:42:05 GMT 2
"Kena asukoht majale," sõnas Lizard peagi heakskiitvalt. Otse rannal elada oleks lihtsalt imeline, kuigi neiul ei ole midagi ka nende praeguse korteri vastu midagi. "Elad koos vanematega?" uuris tüdruk, surudes käed teksade taskusse ning viies enda rohelised silmad Nikkile.
|
|
|
Post by Deleted on Dec 4, 2011 21:49:43 GMT 2
"Emaga," sõnas Nikki. "Elasin enne isaga, kuid ta käskis mul lahkuda, kui minu rasedusest kuulis," lisas neidis veel. Ta ei tahtnud öelda, et isa 'viskas ta välja', kuna see ei olnud päris see, mis juhtus. Mees lihtsalt vajas aega, kuid Nicole'l oli plaanis temaga kontakteeruda.
|
|