|
Post by Deleted on Jul 2, 2014 13:46:31 GMT 2
Colin kuulas ja noogutas Helena sõnade peale, naeratades talle kergelt. Neiule on see tõesti selles suhtes suur samm. Mees on ikka tükk aega juba iseseisvalt elanud, aga Helenale on see midagi uut, kuigi eks ta ole LAs ka ju üksinda hakkama pidanud saama. "Jessss," sõnas mees muiates, justkui oleks see maailma kõige parem uudis. Colin viskas piltidele pilgu peale ning leidis, et need oli telefoni kohta täitsa korralikult. Mitte midagi väga hullu. "Aww," lausus Jeff, kui tema pilt displeiks pidi minema. "Mida?" tundis mees siirast huvi, kui Helena teatas, et ka temal on mehele midagi näidata. "Üldiselt... kindlasti parim reis, mis ma teinud olen. Seal oli nii kergelt ohtlike, lõbusaid, kurvemaid, ilusaid kui ka õudsaid momente. Seal nähtu pani paljudele asjadele teise pilguga vaatama,," tunnistas noormees, "ma arvan, et mulle meeldis kõige rohkem meie peatus Aafrikas, sest sealne piirkond, kus me olime, oli selline väike küla või õigem oleks vist öelda hõim ja see elu seal... neil on nii vähe, aga nad saavad sellega hakkama ja on veel kõigele lisaks nii positiivsed." Siin mees seda öelda ei saa. Inimesed kipuvad ikka pigem mornid olema ja põhiline mõte paljudel on ikka see, et mida rohkem, seda uhkem.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
Music is my life. The lyrics are my story.
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 2, 2014 14:39:25 GMT 2
Nii palju kui Helena ongi iseseisvalt elanud, elaski ta oma LA korteris, kui ta parajasti seal viibis. Vähemalt ei pidanud hotelliarveid maksma ja alati oli, kus olla. See jäi üsna kesklinna ka, nii et stuudio väga kaugel ei olnud. "Sind on nii äge nii heas tujus näha," muigas Helena, sest polnud pikka aega meest juba sellisena näinud... või noh, see kuu aega, mis ta ära oli, oli neiu jaoks küllaltki pikk aeg. "Lõpeta oma koogitükk ära, siis näed," vastas näitsik, kuna ei tahtnud väga palju veel rääkida. Ta kavatses mehe ise katusele vedada ja talle seda katusepealset näidata, mis vahepeal korda sai. Neidis sõi oma koogitükki edasi ja jäi nüüd hoopis Colinit kuulama, kes oma reisist rääkis. "Mul on hea meel kuulda, et see reis end ära tasus," lausus näitsik naeratades, kuigi tal oli hea meel ka selle üle, et mees elusalt ja tervelt koju tagasi jõudis. Neiu kuulas meest edasi ning noogutas kaasa. "Neil ei olegi ju muud valikut kui selle vähesega leppida, aga hea, et nad seda hinnata oskavad," arvas näitsik.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 2, 2014 15:07:21 GMT 2
"Mul on lihtsalt hea meel üle pika aja kodus olla koos sinuga," sõnas Colin ausalt, "pealegi pärast seda, mida ma seal kõike nägin, on mul tunne, et ma justkui ei tohikski kurb olla, sest mul on nii palju elus, mille üle rõõmu tunda. Inimesed siin keskenduvad liialt negatiivsele ja teevad ise enda elu keeruliseks..." Mees ei tahtnud nüüd näida mingi suure looduslapsena, kes maailmarahu nüüd taga hakkab ajama, aga see reis tõesti oli talle palju uut õpetanud ja ta kavatses selle järgi elada. Eks näeb, mis välja tuleb. Kui Helena käskis mehel enda koogitükki süüa, siis mees seda ka tegi, kuulates samal ajal neidu. "Kuigi see reis ei olnud mingi turistikas, tõin ma sulle ka midagi. Seal Aafrikas kohtusin ma ühe naisega, kelle oli kaheksa last ja ta ise tegeles käsitööga. Ta võis tõesti ükskõik millest imelise ehte teha. Me saime temaga igatahes jutule ja kuidagi läks jutt sinule ja ta tegi sulle ka midagi," sõnas mees naeratades. Ta tõusis korraks laua tagant püsti ning liikus enda koti juurde, mille ta lahti tegi. Natuke seal sobranud, tuli ta tagasi ühe tribal-stiilis kaelakee ja kahe käevõruga, mis ta Helenale andis. Ei tea, kas ta neid kannab ka, aga kui ei, siis võib need kuskile lofti kaunistuseks panna.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 2, 2014 18:55:41 GMT 2
"Mul on ka hea meel, et sa tagasi oled," lausus Helena naeratades ning kuulas meest, noogutades samal ajal kaasa. "Ma olen alati mõelnud, et elus on nii palju millest rõõmu tunda ja inimesed peaksid pideva hädaldamise asemel oskama hinnata seda, mis neil on," lausus näitsik, sest üritas ise ka selle moto järgi elada. Ilmselt sellepärast ta nii positiivselt kogu aeg mõtleski ja suutis ka mõnes raskemas olukorras plusspoolt näha. Kui näitsik Colinit kuulas, sai ta oma koogitükiga vahepeal ühele poole ning asetas lusika taldriku servale ja taldrik koos lusikaga läks siis kraanikaussi. Nõude pesemise võib natuke hiljemaks ka jätta, sest hetkel oli Helenal tähtsamatki teha ning ta pidi mehele niigi katusepealset varsti näitama. "Vau, need on väga lahedad," lausus Marie, kui Colin talle ühe kaelakee ja käevõru tõi. Käevõru läks kohe näitsiku vasaku käe randme ümber, aga kaelakeed jäi Marie veel mõneks ajaks silmitsema. "Tahaks ise ka osata selliseid ehteid teha. Tõesti väga lahe," sõnas Helena ning viis oma silmad siis kaelakeelt Colinile. "Aitad selle mul kaela panna?" küsis ta ning ajas end laua tagant püsti, ulatades kee siis mehele.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2014 13:21:26 GMT 2
Hea, et nad selles suhtes maailma sama moodi nägid, sest siis peaks sujuma ka nende koos olemine. Siiani on sujunud. Kui tüdrukule kingitused meeldisid, ilmus Colini suule kerge naeratus. Tore, et ta neid hinnata oskas. Mehe jaoks on need mingil määral lihtsalt ka mälestused. "Ma ütlesin talle kohe, et sulle meeldivad need," muigas mees, "ikka, tule siia." Mees tõusis ka ise püsti, et seda mugavam Helenale kaela oleks panna. Natuke pusimist ja kee rippuski neiu kaela ümber. "Sobib küll," kiitis mees kee heaks ning keeras siis naise näoga enda poole, et tema huultele üks suudlus kinkida. Ka Colin oli enda koogitüki lõpetanud, kuigi pika reisi tõttu võtaks ta hea meelega veel midagi süüa, aga seda võib ka hiljem teha. "Nii... ja mis sa mulle siis näidata soovisid?" uuris mees ja vaatas tüdrukule otsa.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 3, 2014 15:06:02 GMT 2
"Sa tõesti tunned mind," lausus Helena naeratades ning läks siis mehe juurde, keerates end tema poole seljaga. Seejärel tõstis tüdruk üles ka enda juuksed, mis vahepeal kõvasti pikkust juurde olid saanud ning nüüd natuke üle tema õlgade ulatusid. Saanud kee kaela, jäi Marie seda mõneks ajaks silmitsema, enne kui mees ta ümber pani keerama ning teda suudles. Marie suudles meest vastu ja pani oma käed ümber tema kaela, enne kui mehest eemale tõmbus ja neid siniseid silmi lihtsalt vaatama jäi. "Tule kaasa," vastas näitsik ning võttis mehel käest, kui baleriinad jalga oli ajanud. Ta viis Colini katusele, kus nad veel enne mehe lahkumist olid näinud ning päikeseloojangut ja vaadet nautinud. Nüüd oli see katusepealne aga korda tehtud ja sinna olid istutatud taimed, et tekitada veidi rohelust, samuti olid sinna viidud lauad ja toolid, nii et see katusepealne nägi rohkem välja nagu aed. "Kas sa mäletad seda, kui sa minu siia tõid ja siis rääkisid enda ideest see kõik korda teha, et siin istuda või grillidagi saaks?" küsis Marie, vaadates korraks Colinile otsa, huuled kaardumas naeratuseks. "Kuna ma vaatasin, et Chester ajas seda asja siin ka päris hoolega ja teised naabridki juba tegutsesid, leidsin ka mina vaba aega, et vahepeal appi tulla ja siin on siis lõpptulemus. Mis sa arvad?"
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2014 17:48:08 GMT 2
Colin kuuletus Helenale ning jalutas koos temaga esikusse, kus endale jalanõud jalga pani, enne kui loftist väljus. Ta jalutas koos neiuga üles katusele ning jäi siis kohale jõudes seda üsna üllatunud pilguga vaatama. Tundus, et keegi oli vahepeal ikka väga tegus olnud. "Vau," sõnas mees alguses, "see on väga lahe ja mõnus. Te olete ikka päris korralikult sellega vaeva näinud." Colin oleks muidugi hea meelega isegi tahtnud siin köe külge panna, aga mis on tehtud, see on tehtud. Tulemus oli ju täitsa kena. Muidugi nüüd peavad nad ainult seda hooldama ka, et see käest ära ei läheks.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 3, 2014 18:10:17 GMT 2
Kui kedagi nii pikka aega ootama pidi, siis tuli ju ometi midagi teha, et see aeg kiiremini mööda saaks saadetud ja vahepeal oli lihtsalt hea ka kasulik olla. "Tore, et sulle meeldib," lausus Helena rahulolevalt. "Muidugi oleks lõbusam olnud, kui sa ka oleksid saanud kampa lüüa, aga noh, kui tahad, võid veel ringi vaadata siin," lausus näitsik ning vaatas Colinile otsa. Nüüd tuleks ainult taimi vahepeal kastmas käia ja natuke umbrohtu rohida, aga muidu jäi ka Marie tulemusega rahule.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2014 18:34:53 GMT 2
Colin noogutas ja otsustas siis natuke siin ringi vaadata. See nägi kindlasti kõik palju parem välja kui enne. "Kuidas siin selle hooldamine siis käima hakkab? Mingi graafikuga?" uuris noormees ja viis pilgu näitsikule. Ta jalutas jälle tema juurde ning imetles seekord jälle vaadet. Siit paistis Tree Hill päris roheline linn olevat. "Kas sa räägid mulle, mida sina ka terve see kuu tegid?" uuris Colin, sest nad olid siiani ainult temast rääkinud, aga ega Marie elu siis vahepeal seisma ei jäänud. Ta tegeles ka asjadega.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 3, 2014 18:58:22 GMT 2
"Ilmselt küll," vastas Helena, kes samuti natuke aega ringi jalutas ja leidis, et see väike katusepealne aiake oleks päris mõnus koht ka päevitamiseks. Ta polnudki kunagi katusel päevitanud. "Ma üritasin teha nii, et see kuu aega minu jaoks kiiremini läheks," andis Helena Colini küsimusele kõige lihtsama vastuse. "No nii palju, kui neid sooje ilmu ka oli, kasutasin võimalust ja käisin juba rannaski. Siis sai jälle linnast väljas intervjuudel ning mõnel photoshoodilgi käidud ja kuskil isegi esinetud, mis tuletab meelde seda, et varsti pean jälle mina ära minema," rääkis Marie ning tegi kurvema näo, kui teatas, et peab varsti ära minema. Dani tuli tuurilt, Marie alles läheb. Polegi Danit ka ammu näinud, nii et peaks mingi päev ehk tallegi helistama või külla minema. Tahaks ju kuulda, kuidas tema tuur oli. "Siis käisin selle tööga siin aitamas, nagu juba mainitud ja kirjutasin isegi mõne uue loo, millele viisi tegemine mul pooleli jäi, kui sa tulid," rääkis neidis oma tegemistest. Niimoodi oli see kuu aega isegi üsna kiiresti läinud.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2014 20:20:40 GMT 2
Colin kuulas neidu ning tundus, et tal oli tõesti päris tegus kuu, mis oli muidugi ainult hea, sest mees ei olekski tahtnud, et tüdruk muudkui lihtsalt päevast päeva istunud oleks, et teda koju oodata. "Millal sa lähed?" tahtis mees kohe teada, sest siis ta teab, kauaks tal neidu on. See oli päris nõme, et üks tuli ja teine pidi minema kohe, aga eks neil tulevikus selline elu ilmselt olema hakkabki. "Varsti saab uut plaati ka või?" uuris Colin kergelt muiates.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 3, 2014 21:42:43 GMT 2
"Kahekümne kolmandal, nii et mõned nädalad saame veel koos olla. Siis ma olen nädalakese LAs ja siis kohe kolmeks nädalaks tuurile, nii et kuskil augusti keskel peaksin tagasi jõudma," rääkis neidis, kuigi ei tahtnud tegelikult üldse veel mehe juurest ära minna. Colin ise ju tuli alles tagasi ja nüüd tahaks ikka koos ka olla. "Loodetavasti, sest viimane kord said mõned lood küll sisse lauldud," noogutas Marie, lootes samuti, et saab varsti juba teise plaadi välja anda. "Uus muusikavideo tuleb aga küll, kui ma ära olen," lausus Marie, sest seda teadis ta kindlalt. "Aga pilte näitad?" pöördus ta noormehe poole, sest nagu neiu aru sai, oli tal neid ikka päris palju.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2014 21:54:49 GMT 2
"Mnjah, see sakib, aga mis meil üle jääb," lausus mees kerge turtsatusega täiesti ausalt. Tal ei olnud midagi naise karjääri vastu. Talle lihtsalt ei meeldinud see, et neiu peagi jälle ära läheb. Samas muidugi eks ta ise oli ka just kuu aega ära olnud. "Selles suhtes, et ma ikka toetan sind ja mul on selle tuuri ja LA pärast hea meel, aga lihtsalt... on näha, milliseks meie suhe kujunema hakkab," sõnas Colin. Neil tuleb lihtsalt varakult endale seda teadvustada, sest siis teavad nad, millesse ennast segavad. Võibolla ongi siis hea, et Helena mehe juurde kolib, sest siis on nad vähemalt kogu aeg koos, kui nad kodus on. "Ma võin näidata, kuigi ma ei ole kõiki isegi jõudnud läbi vaadata. Mul läheb sellega ikka tükk aega," sõnas mees. Võtnud siiski neiu käest kinni, liikusid nad tagasi alla lofti.
|
|
20-aastane; Eastside
Celebrity
|
|
|
Post by Helena Marie Fielding on Jul 3, 2014 22:43:19 GMT 2
"Usu mind, ma ei tahaks väga hästi veel minna, sest ma alles sain sinu tagasi ja see tundub nii ebaaus, et nüüd pean mina minema..." lausus Marie, kes nüüd ka ise just õnnelikum selle üle polnud, et ära peab minema. Samas polnud tal ju muud valikut, kui ta oli juba nõustunud sinna tuurile minema ja teda stuudiosse vaja oli. Samuti oli ju mees talle ise kunagi öelnud, et näitsik ei pea oma karjääri tema pärast pooleli jätma. "Ma lihtsalt ei taha, et minu äraolek meile probleeme hakkaks tekitama," lausus näitsik ning vaatas Colinile otsa, sest mehe sõnad olid teda hetkeks ehmatanud küll. "Samas... ehk ongi siis hea, et ma siia ära tulen," üritas Marie asja positiivsemat poolt näha. Siis ei ole nad vähemalt kogu aeg teineteisest eemal, vaid saavad kodus olles ikka koos olla. Pealegi ei pea näitsik pärast seda tuuri pikka aega enam kuskile minema ka. Liikunud mehega tagasi alla lofti, võttis Helena baleriinad ära ning kõndis siis tuppa. "Ma jõuan oodata," naeratas neidis, kui Colin teatas, et piltidega läheb veel aega.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 17, 2014 13:16:42 GMT 2
Suvi peaks ju ideeliselt olema just aeg, kus puhata ja aega enda lähedastega veeta, aga neil see täitsa nii ei lähe. Enamik muusikute tuure on ju just suvel ja kui Helena enda karjääri edasi teeb, siis vaevalt neil suved tulevikus puhkamiseks jäävad. Pigem hoopis talv võibolla. "Ei hakka," kinnitas mees. Vähemalt mitte nii nagu siis, kui nad lahku läksid. Samma ämbrisse Colin ikka kaks korda ei astuks. "Mhm," noogutas tüüp ja liikus koos neiuga alla lofti. "Äkki ma vaatan need pildid millalgi enne ise läbi ja siis näitan sulle ka. Ma hetkel tõesti ei viitsi nendega tegeleda. Tahaks lihtsalt sinuga olla," lausus Colin ja jalutas neiule järele, pannes enda käed seljatagant ümber Helena ning hoides teda niimoodi enda vastas kinni.
|
|