|
Post by Deleted on Jul 1, 2014 23:10:28 GMT 2
"Ju siis oli see lihtsalt su mingi hetke emotsioon," pakkus Daisy välja, sest tema ka ei osanud arvata, miks tema vend järsku otsustas teist kutti suudelda. Ega Sunnygi oodanud, et tal vennaga selline vestlus tuleb, aga siin ta on. "Mis sa soovid? Ma võin sulle midagi teha ja üles tuua," pakkus tüdruk, sest tal nagu nii suurt midagi teha ei olnud ja plaane ka polnud. Seega võib ju natuke enda haiget venda abistada küll. "Okei-okei, ma olen vait nüüd selle koha pealt," lubas tüdruk, kuid muigas endiselt õrnalt.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jul 2, 2014 23:14:11 GMT 2
"Mõnest võikust ära ei ütleks, teed peaks ka veel jooma," arvas Dean. "Äkki pead kuhugi minema täna? Ma ei ole nii haige ka, et ei saaks endale teed teha," lisas noormees. Järgmisel päeval pidi tal trenn olema, selleks pidi ta piisavalt terve olema. "Ole jah, muidu veel kellegi kõrvad kuulevad, kes ei tohiks sellest midagi teada," nõustus Elijah. Ta ei teadnud, kuidas ta peaks Royga rääkima. Saatma sõnumi? Helistama? Roy aadressi kuskilt hankima ja külla minema? See vestlus pidi küll ilmselt üsna veider tulema.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2014 13:12:06 GMT 2
"Okei, aga mis teed sa tahad?" uuris tüdruk, olles valmis alla minema, et vennale tee ja paar võileiba valmis teha. Kaua ei peaks nendega minema. "Mul ei ole tänaseks mingeid plaane," teatas Sunny lõbusalt. Võibolla õhtu poole ta läheb kuskile, aga hetkel mitte. Daisy noogutas mõistvalt, sest praegu peab Elijah ise aru saama, mis täpselt toimus. See veel puudus, kui terve linn sellest teada saaks ja kõik talle korraga peale tuleksid küsimuste, norimiste ja ei tea, millega veel.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jul 3, 2014 13:32:10 GMT 2
"Piparmündi tee oleks hea," arvas Dean. Tal oli hommikul hääl ka pisut kähe, piparmünt aga leevendas valulikkust. "Isegi mitte Brettiga?" vastas Elijah muigega. Eks ta seda naljaga ütles, sest Daisy oli Deani kiusanud ja sai nüüd sama tagasi. Nii nad suhtlesidki, aeg-ajalt saatsid üksteist isegi väga ilusatesse kohtadesse, aga üldiselt tegid nad seda naljaga. "Kas me kuhugi sel suveel siis sõidame ka?" vahetas noormees teemat. Tal oli august täiesti vaba, viimane suurem võistlus oli juuli lõpus.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 3, 2014 13:39:25 GMT 2
"Selge," sõnas tüdruk kerge noogutusega. Piparmündi tee oli hea, sest kui Sun haige oli, siis meeldis talle endale ka seda sama juua. "Ei, isegi mitte Brettiga," lausus Daisy ja tegi vennale nägusid. Muidugi, kui ta peaks talle helistama ja välja kutsuma, siis ta läheks, aga ilmselgelt mitte selle mõttega, mis Deanil hetkel peas oli. "Mina ei tea, seda peaks küll vanematega rääkima. Mulle meeldiks küll kuskil ära käia, aga jah... ei olene väga ainult minust," muigas Sunny. Hetkel oli ju linnavalitsused kõik see uus kohanemine käsil, ei tea, kas vanemad saavad endale puhkust lubada.
|
|