19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jun 30, 2014 21:48:50 GMT 2
Elijah oli pärast ootamatu lõpuga baariskäiku endale veel teed teinud ning siis üritas und saada. Ta vähkres aga nii kaua voodis, et kuulis isegi Daisy tulekut, kuigi tüdruk üritas hiirvaikselt enda toas tegutseda. Dean siiski ühel hetkel vajus magama, seda nii väsimuse kui ka haiguse tõttu. Hommikul kadus noormehel juba seitsme ajal uni ära. Ta tõmbas selga sinise T-särgi ja mustad dressipüksid ning läks kööki, et endale üks gripivastane tee teha. Purgi C-vitamiinidega kaasa võtnud, varjus nooruk jälle enda tuppa, et seal tee ära juua ja paar vitamiini alla neelata. Pärast teed jäi Dean uuesti mõneks tunniks magama, sel korral ta ärkas aga avaneva ukse peale, kust piilus Daisy. "Hommikust," pomises noormees ning tahtis endale lihtsalt teki peale tõmmata ning elu lõpuni voodis olla. Siiski ei olnud see võimalik. Kahju.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2014 0:15:57 GMT 2
Kuna Daisy oli koju jõudnud üsna hilja, siis magas ta ka ikka päris kaua, enne kui lõpuks alla hommikusööki otsima läks. Pärast seda käis ta veel duši all ning otsis endale selga mugavad lühikesed teksapüksid ja helesinise T-särgi. Kuna vennaraas oli ka vahel ringi kolistanud ja eile ennast halvasti tundnud, otsustas Sun minna ja uurida, kuidas Elijah'l läheb. Avanud vaikselt venna toaukse, piilus tüdruk enne sisse. Kuna ta sai ka vastuse, siis läks ta ruumi sisse, pannes ukse enda selja tagant kinni. "Hommik," lausus tüdruk naeratades ning jalutas venna voodi juurde, millele ta ennast kohe Elijah jalgade juurde rätsepistmesse istuma sättis. "Noh, oledki nüüd haige või?" küsis Sunny, vaadates poisile otsa, kes täitsa väsinud ja pisut haiglane välja nägi küll.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jul 1, 2014 10:42:43 GMT 2
Elijah teadis, et oli vaid aja küsimus, kui juhtunu välja tuleb. Äkki räägib Roy, äkki hoopis GC. Dean vaatas õe poole ja ajas end pisut istukile. "Jah, mul on vist kerge palavik. Pärast tee joomist hakkas parem. Kuidas eile oli?" uuris Eli. Ta ei teadnud, mida peaks tegema. Rääkima Sunnyle? "Kas sul millalgi tekkinud tunded inimese suhtes, kes tegelikult peaks su sõbranna.. Ahh, unusta ära," lausus nooruk ning tundis jälle piinlikkust. Miks ta sõitis Royga koju? Kõik saaks olemata olla.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2014 13:25:48 GMT 2
"Siis on hästi, kui parem hakkas," sõnas Daisy ja naeratas vennale, "ah, mis seal ikka... Istusime ja ajasime juttu. Dylan ja Tori suutsid muidugi eriti lõbusaks ära minna. Nad on juba tavaliselt nii lõbusad, et juues läks asi veel lõbusamaks. Aga kõik said ilusti koju saadetud hiljem. Me muidugi mõtlesime, et peame kindlasti seda kõike kordama nüüd millalgi, sest sina ju kadusid ära." Tüdruk muidugi ei nautinud eile õhtul väga seda, et enda sõbrannat kantseldama pidi, eriti kui tema enda kutt kuskil võõrutusega maadleb, aga ta ei saa samas ka kõiki inimesi, kes alkoholi joovad panna samma patta, kus oli Logan. "Ah? Misasja?" küsis tüdruk ja turtsatas kergelt, hakates siis naerma. "Ma ei saanud hetkel väga ei su lausest ega sõnadest aru... aga kui sa juba alustasid, siis palun räägi nüüd. Muidu sa tekitad mulle mitmeid tunde piinu uudishimu all," teatas tüdruk ja sättis ennast mõnsamalt istuma, et siis küsiva pilguga Elijah't puurida. "Kas eile juhtus midagi, mida ma peaks teadma?" uuris lõpuks Sun hoopis ise.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jul 1, 2014 17:37:38 GMT 2
"Ja mina ütlesin veel Torile, et ta sinu eest vaataks," ütles Dean kerge muigega, kuigi ikka tundis nooruk end veel kehvasti. Nii palaviku kui Roy tõttu. "Ma ei tea," vastas Elijah ürituse taaskorraldamise peale. Ta ei julge seal enam enda nägu näidata, Royce lööb ta ilmselt maha. "I fucked up big time," ütles Dean ja lasi end uuesti selili ning tõmbas teki üle näo. Elijah oleks teinud kõik, et aeg tagasi keerata ja jätta see suudlus ära. Miks ta seda üldse tegi? Miski Deanis ajendas teda selleks, nüüd oli Flores aga kindel, et sõprus on rikutud ja tema tembeldatakse geiks. Super.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2014 17:44:39 GMT 2
"Sa oleksid pidanud seda näiteks Brettile ütlema," muigas tüdruk, sest pigem oli tõesti tema neiu järele vaadanud. Talle muidugi ei olnud vaja seda öeldagi, sest ta tegi seda niisamagi. Sunnyle oli ta üks väärtuslik sõber, keda saab alati usaldada. "Mis mõttes ei tea?" küsis Daisy ja kergitas enda kulme. Ise ta ju eile oli ka öelnud, et seda tuleb uuesti teha millalgi. Mis küll juhtunud oli? Tüdruk vaatas poissi, kui too ennast jälle sellili lasi ja veel teki ka näole tõmbas. "Kammoon, mida sa siis nii hullu tegid? Räägi! Mis sa piinad mind," sõnas Sun, kellel nüüd veel rohkem huvi hakkas tõusma. "Kuuled või? Räägi," kordas tüdruk ennast ning tõmbas vennal teki näo pealt ära. Enam Daisy küll siit toast ei lahku, enne kui pole kuulnud, mida see Elijah siis korda saatis.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jul 1, 2014 18:24:53 GMT 2
"Kas Brett on su sõber või...?" üritas Dean ääri-veeri uurida, kas Daisy võis leida endale juba uue kuti? Ega Elijah õde ei süüdistaks, Loganiga oli palju jamasid, Eli teadis seda väga hästi, kuna Logan oli siiski kuti parim sõber. "Sest," alustas Dean, aga jäi vait. "Sa saad sellest ilmselt niikuinii teada," ütles Elijah ohkega. "MavistsuudlesinRoyd," ütles Elijah väga kiiresti ning jäi ootama õe reaktsiooni. "Ja asjad on nüüd nii perses," lisas Dean pisut aeglasemalt. Ta oli kindel, et Royce peab nüüd Deani veidraks ja mingisuguseks friigiks. Mida veel ülejäänud linn teeb?
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2014 18:53:05 GMT 2
"Sõber jah, ei ole seal mingit võid," sõnas Daisy ja kortsutas venna suunas pisut enda kulme, "ma olen Loganiga ja inimesed võiksid sellest juba aru saada ja seda austada." Jah, kutiga oli jamasid, aga see ei tähendanud, et tüdruk endale kohe uut poissi hakkaks otsima, kellega lihtsam oleks. Kui sa ikka hoolid inimesest, siis sa ka võitled tema nimel kui vaja. Pole siin mingit allaandmist Sommersi osas. Sunny ootas kannatlikult, kuidas Elijah muudkui keerutas ja keerutas, kuni ta viimaks selle kõik välja ütles. Tüdruk vaatas enda vennale otsa ning tema huuled venisid aina suuremaks naeratuseks, kuni ta viimaks naerma hakkas. "Sa suudlesid Royd?!" küsis Sunny uuesti uskumatul häälel, olles endiselt naermise ja tõsise oleku vahepeal. "Sorry, aga Roy lihtsalt tundub üldse mitte gei tüüpi," turtsatas tüdruk, "miks sa tegid seda siis ja kuidas ta reageeris? Meeldis ka siis see sulle või?" Neiule oli see päris huvitav ja mingit veidrat pilku ta enda venna suunas küll selle uudise pärast ei saatnud. Meeldivad poisid, siis meeldivad. Teda huvitas hoopis see, miks just Roy ja miks just nüüd? Enne lõi ju Elijah päris tugevalt tagasi need kuuldused, nagu ta oleks gei.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jul 1, 2014 19:10:17 GMT 2
"Rahu, rahu. Ma lihtsalt uurisin," ütles Dean. "Eks ma olen ise ka pisut õnnelikum, et sa Loganit toetad, talle kuluvad sõbrad ära," lisas Elijah ja otsustas teema jätta. Küll Logan paraneb, ta peab paranema. Dean oli kindel, et Logan saab enda perelt vajalikku abi, tal oli ju nii palju õdesid-vendi, kellest osa juba enda elu peal. "Ma ei tea. Ma ütlesin talle "tšau" ja tulin tulema. Ma alles siis sain aru, et ma olin tõenäoliselt enda igasuguse normaalse eksisteerimise Tree Hillis ära rikkunud," lausus Eli raske ohkega. "Ma ise ka ei tea, miks ma seda tegin," lisas nooruk. See tundus tol hetkel lihtsalt õige.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2014 19:24:54 GMT 2
"Kuluvad tõesti," lausus Sunny ja vaatas enda vennale otsa, kes oli ju Logani suht enda elust välja lülitanud. Rohkem tüdruk aga sellest rääkida ei soovinud ja õnneks ei tundunud ka vend sellest rohkem rääkida tahtvat. "Mis sa lihtsalt lampi suudlesid teda või?" tegi tüdruk suured silmad, sest seda oli nii raske ette kujutada. "Kuuuule, ma ei usu, et see nüüd nii hull ka on. Vaevalt Roy seda igale poole kuulutama läheb ja no... GC ka vast ikka igale poole ei jõua," sõnas Daisy, et venda lohutada. Tüdruk sai aru jah, et kui Elijah geiks ristitakse, siis ega tal kerge ei ole, aga vaevalt see nii hulluks ka läheb. "Aga, kas see siis meeldis sulle?" uuris Daisy uuesti ja hakkas siis vaikselt muiates Katy Perry I Kissed a girl laulma, asendades tüdruku poisiga.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jul 1, 2014 19:41:54 GMT 2
"Ei nagu... Ta jõudis meie maja ette ja ta pani enda käe mu põlvele ja kuigi korraks oli see veider siis... Miks ma räägin selliseid asju enda õele?" esitas Dean retoorilise küsimuse ja vältis tüdruku pilku. Kuulnud küsimust ja sellele järgnenud laulu, võttis Eli padja ja viskas selle vastu Sunny pead. "Ma lootsin, et sa oskad mind kuidagi aidata, aga tuled hoopis mõnitama," ütles Elijah, aga ei suutnud tõsine olla ja turtsatas hetkeks. "Vanematele ära räägi midagi. Kui GC vaikib, siis... Siis on hea," arvas Flores. "Ma ei tea, kas ma peaksin Roy ees vabandama?" küsis Dean, viies silmad lõpuks õele.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2014 19:53:32 GMT 2
"Oota-oota-oota, tema pani käe sinu põlvele?" küsis Sunny ja vaatas Elijah'le suurte silmadega otsa, tegemata väljagi sellest retoorilisest küsimusest. Kellega kutt siis veel sellest rääkima peaks? Ema ja isaga? "Oukeeei, tundub, et ma hindasin Royd valesti... äkki ta on ikkagi gei. Sa oled teda kunagi mõne tüdrukuga näinud?" küsis neiu ja muutus päris mõtlikuks, sest ta tõesti üritas mõelda, kas on kutti näinud kunagi koos mõne neiuga õrnutsemas. Hetkel talle küll keegi ei meenunud. GC rääkis küll kunagi Larast, aga koolis küll Daisy ei ütleks, et nende vahel midagi on... Saanud laulmise eest padjaga vastu pead, hakkas Daisy naerma ja püüdis padja kinni, jättes selle endale kätte. "Okei, sorry, ma olen nüüd asjalik," lubas neiu ja manas endale ette ka väga tõsise pilgu. "Ei räägi," lubas neiu ja noogutas selle märgiks. Tal ei olnud kavaski seda juttu siit magamistoast kuskile kaugemale viia. Eli siiski usaldas selle jutu temale ja Sunnyle tähendab see tegelikult palju, kuigi ta siin natuke nalja viskas olukorra üle. "Ma ei tea, kas just vabandama, aga ma arvan, et teil mõlemal on parem edasi minna, kui te selle asja selgeks räägite, sest te olete ikkagi mõne kuu pärast samas klassiruumis," mainis Sun.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jul 1, 2014 20:32:40 GMT 2
Elijah noogutas. "Ma ei tea, äkki ta... Ma ei tea. Ma ausõna enam ei tea. Ma ei tea, kes ma ise olen, ma ei tea, mida ma peaks tegema, ma ei tea, kas ma olen enam normaalne. See kõik lööb pööningu natuke sassi," pidi Elijah tõdema. Raske oli seda üksi läbi elada, hea, et ta Sunnyga sai rääkida. "Ma ei tea seda ka," lisas Dean. Tal polnud aimugi, kas Royce oli gei või mitte. Äkki ta ei öelnud midagi, sest ta tahtis olla sõbralik. "Ma ei julge temaga vist enam kunagi rääkida," arvas Dean. "Aga kuule, ära mind nüüd geiks pea, eks?" lisas noormees. Ta ei olnud gei, Deanil oli olnud mõni suhe, aga pigem läksid need lõhki tema kiire elu tõttu.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2014 21:31:07 GMT 2
Kui Daisy kohe hulgi 'ma ei tea' vastuseid sai, mõistis ta, et ei peaks võibolla venda nii palju küsimustega kuhjema, aga eks see neiu suurest filosoofia huvist tuli. Filosoofid ju alati esitasid palju küsimusi ja arutlesid kõige kallal. Ju siis hakkas see kõik lõpuks ikkagi Sunnyle külge jääma. "Mis asi on üldse normaalne ja ebanormaalne?" küsis tüdruk ja naeratas siis vennale. Pole tal viga midagi. "Ma täitsa usun jah, aga eks sa pead seda asja natuke seedima veel. See kõik on sulle ju suht värske veel. Ravi ennast ilusti terveks ja siis mõtle sellele uuesti," pakkus Sunny välja, sest mis ta ikka ennast sellega koormab. Mõtted ja tervis pidid ju sügavalt ühenduses olema. Pärast jääb veel rohkem haigeks, kui ennast sellega muudkui vaevab. "Kuule, see asi ei ole kindlasti nii hull... Kui muidu ei saa, siis ütled Royle, et olid nii haige, et ei saanud tuhkagi aru ja ongi kõik," lausus Daisy lõpuks kergelt naerdes. "Ei pea, ei pea... võibolla ainult õige natukene," muigas Sunny ja vaatas vennale otsa.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Jul 1, 2014 23:00:23 GMT 2
Dean soovis, et ta ise ka oskaks teada vastuseid neile küsimustele, mida Sunny esitas. Õde oli ainus inimene, kellele Eli julges ja tahtis asjast rääkida, nüüd oli vanem Flores aga rõõmus, et sai muret kellegagi jagada. "Ma ei tea seda ka. Lihtsalt... Ma ei uskunud, et ma kunagi midagi sellist teeksin," lausus noormees. "Ma peakski tegelikult midagi sööma ja jooma," nõustus Dean, nii sai haigusest kiirelt jagu. C-vitamiine peaks ka veel võtma, Eli meelest aitasid need kaasa. "Sunny, üks selline kommentaar veel ja ma annan sulle kuidagi enda külmetuse edasi," lubas Elijah, vasak suupool kergelt nõksatanud üles.
|
|