22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jun 30, 2014 1:02:05 GMT 2
Josephi suhe Sierraga oli vaikselt arenenud, Joe tahtis asju sel korral tõesti aeglaselt võtta, sest kõik ta eelnevad suhted olid läinud aia taha ilmselt kiirustamise tõttu. Nojah, Delilah läks ise mingi teise tüübiga voodisse, seda ei saanud Joe kuidagi takistada. Milestone viis Sierrat New Yorki avastama ning koos leidsid nad huvitavaid baare ning underground pubisid, kus sai õhtuti head muusikat nautida. Lizziel läks ka hästi, seega ei olnud noormehel põhjust millegi üle muretseda. Vale. Oli küll. 29. juuni hommikul sai Joe üsna segase kõne Kylielt, kes rääkis lahkuminekust Nate'iga ning sellest, kuidas ta kardab, et on rase. Joseph eeldas kohe, et kui Ky kartused vastavad tõele, on laps Ky kihlatu oma. Josephiga olid nad koos ju nii ammu. Saanud aga aru, et Kylie oli selles situatsioonis üsna üksinda, kuna ei julgenud teistele midagi hingata, tuli Milestone'il esimesel võimalikul päeval Tree Hilli lennata. Ta rääkis Sierrale olukorrast ning jättis tüdruku NY-sse mõtlema, kas ta tahab Joe'ga edasi käia või mitte. Milestone ei süüdistaks tüdrukut, kui ta otsustaks asjad pooleli jätta, sest Josephil oli liiga palju sidumata otsi.
Kolmekümnendal juunil jõudis Joe keskpäevaks Tree Hilli. Ta käis kiirelt korterist läbi, et vaadata, kas kõik on korras ning seejärel sõitis Joe taksoga Ky maja juurde. Joseph koputas uksele ja ootas vastust, süda kuskil kurgus peksmas ja hingamine pisut kiire. Eelmine kord lahenes see olukord väga halvasti, Joseph ei tahtnud jälle murtud olla.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 30, 2014 1:17:21 GMT 2
Päevad võivad ära jääda stressist ja muudest faktoritest ja Ky on sellega juba täiesti harjunud, et vahel käivad need tal iga pooleteise kuu tagant. Kahekuuline paus oli aga juba liiast. Ehk oleks pidanud pille vahetama, kui pärast nende kasutusele võtmist süsteem ikkagi paika ei loksunud? Muidugi ajas Kylie asjad alati stressi ja selle kaela, et ta nii vähe kaalub. Ta ei muretsenud oma ebaregulaarsete päevade üle kunagi, aga nüüd, mil viimati olid päevad kaks kuud tagasi, oli asi juba enam kui kahtlane. Apteegist saadud rasedustest ütles aga päris selgelt, et midagi kahtlast teoksil ei ole - mingi tita kasvab neiu kõhtu. Maganud oli ta viimase kolme kuu jooksul ainult Joe ja Nate'iga. Loogiliselt võttes ei saa Joe lapse isa olla, sest pärast temaga magamist tal menstruatsioon ära ei jäänud. Aga siiski oli Joseph esimene, kellele Ky helistas. Neiu kaalus aborti ja seega ei tahtnud ta perele midagi öelda. Ta ei taha, et Tremblayd sellest midagi teada saaks.
Kylie istus parasjagu oma toas aknalaual ja jõi teed, kui uksekell helises. Ky läks ust avama. Mirthi ema oli köögis, isa elutoas ja Styles ka. Kylie avas ukse ning noormeest kallistusega tervitanud, kutsus ta kuti edasi. "Lähme üles," ütls Kylie ja teavitas siis vanemaid ka, kes tuli. Seejärel liikus ta trepist üles.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Uuesti?
Jun 30, 2014 11:07:12 GMT 2
Post by Joseph Milestone on Jun 30, 2014 11:07:12 GMT 2
Joe kallistas tüdrukut ning tervitas neiu vanemaid ja läks siis treppidest üles, et järgneda Kyliele. Lõpuks "ohutult" tüdruku toas, lasi Joseph enda silmadel ringi joosta, tüdrukute toad olid ikka nii erinevad. Noormees istus voodi peale ja vaatas tüdruku poole, kes paistis pisut närvis olevat. "Räägi siis, mis toimub täpselt," ütles noormees ning võttis enda tumesinise jaki seljast, mille all oli helehall T-särk. "Sa ütlesid, et see ei ole just telefonijutt," lisas Milestone.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Uuesti?
Jun 30, 2014 15:00:52 GMT 2
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 30, 2014 15:00:52 GMT 2
Polnud see tuba mitte midagi tüdrukulikku. Sayeri mööbel oli sees ja seal kappide otsas ja laua peal ja peaaegu kõikjal oli asju, mis on Sayeri omad. Kylie polnud jõudnud seda tuba muuta ja ega ta ilmselt ei tee ka seda. Nagunii saab sellest kunagi Styles'i tuba. Mirth istus Josephi kõrvale voodile rätsepistesse ja võttis padja sülle. "Jutt iseenesest on lihtne ja lühike," ütles Ky, "mul on vaja teha aborti nii, et Gossip Cornerisse ega kellegi teise kõrvu see ei jõuaks. Ja ma ei tea, kuidas see võimalik on." Küll kaasatakse Joe pruudiröövi ja siis abordiplaani ja..mis järgmiseks? Reaalne kuritegu?
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Uuesti?
Jun 30, 2014 15:46:14 GMT 2
Post by Joseph Milestone on Jun 30, 2014 15:46:14 GMT 2
Seda Joseph mõtleski, et ühe tuba on kui printsessiloss, teisel peegeldab see hoopiski mehelikku külge. Deli tuba oli üldse omaette nähtus, too nägi välja nagu tornaado oleks üle käinud. Joe kuulis ära Ky palve ja kergitas kulme. "Kui kaua sa rase oled olnud? Ja kas sa oled kindel, et sa üldse ootad last?" uuris noormees tõsiselt. Lapse isa pidi ka sellest otsusest kohe kindlasti teadma ja Joseph lootis, et Ky endine kihlatu on kandidaat. Kolme kuuga peaks rasedus ju juba näha olema ja Joe ei uskunud, et tal nüüd selline õnn ka on.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Uuesti?
Jun 30, 2014 16:25:43 GMT 2
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 30, 2014 16:25:43 GMT 2
Kylie kehitas vasrust mõeldes õlgu. "Maksimaalselt kuu, kaks, ma ei tea. Kauem kindlasti mitte," kostis Ky siis. Selles oli Mirth veendunud, et Joseph ei ole isa ja ainus kandidaat seega ongi Nate. Alles jättis kuti maha ja nüüd läheb ütleb, et jou, ma olen rase ja tahaks sinuga ikka pere luua? Mingit Rebekah elu ta ka ei taha, et last üksi kasvatama hakkab. Abort tundus ainuõige lahendus. "Täiesti kindel," vastas Ky Joe teisele küsimusele, "arsti juures pole käinud, aga kahelda ma ka ei oska. Kuigi jah, peaks ikka arsti juures ära ka käima, aga ma ei taha, et terve Tree Hill teada saaks."
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Uuesti?
Jun 30, 2014 19:59:34 GMT 2
Post by Joseph Milestone on Jun 30, 2014 19:59:34 GMT 2
Joseph tundis end kergendatult, tegemist ei olnud tema lapsega. Ta ei pidanud muretsema, kuidas veenda Kyliet last alles jätma. Siiski tahtis Joe neiut aidata. "Sa oleksid pidanud hoopis NY-sse lendama, seal oled sa tundmatu," tõdes noormees. "Aga kõigepealt pead sa arsti juures käima. Helista juba nüüd, äkki saad homseks aja," palus mees. "Või ma käin poes ja ostan veel mõne rasedustesti, sest peaks 100% kindel olema. Arst oleks kõige parem valik," rääkis Joseph. "Sest kui sa oledki rase, siis pead sa rääkima enda eksile. Ta peab seda teadma," arvas noormees.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 1, 2014 17:13:20 GMT 2
"Muidugi, kuhugi teise riiki..asju ajama," sai Ky hea variandi, kuidas seda kõike siinsete eest varjata. Kuidas ta ise selle peale ei tulnud? Raha tal selleks ju on. Seda, et ta Nathanieli raha tema enda lapse aborti jaoks kasutab...noh, seda ei tohi Nate küll kunagi teada saada. Tema jaoks käis Kylie lihtsalt reisil. Aga enne viib ta kutile majavõtmed ära. Ky ei taha neid enda käes enam kauem hoida. "Mkm, ma ei taha. Ma ei lähe siin arsti juurde. Ja ma ei taha rohkem teste ka teha," oli Kylie põikpäine. "Miks ma temale rääkima pean?" ei mõistnud Kylie, "Ma ei suudaks talle öelda. Ma ei taha talle öelda."
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jul 1, 2014 21:03:42 GMT 2
"Riiki? Ma ei tea, mida geograafias sulle õpetatud on, aga NY asub täitsa USA-s," ütles Joe muigega. "Sa pead arsti juurde minema, ma kasvõi ise vean sind," oli mees kindel. Kylie ei saanud lihtsalt nii põikpäine olla. "Vaata, kui sa oled rase ja teed abordi, siis võib lapse isa pikaks ajaks jääda end või sind süüdistama. Nii ikka ei lähe," arvas Joseph. "Ma lähen käin poes ja ostan mõned testid, sobib?" küsis Joseph. Ky ei pruukinud ju rase olla, testid ei olnud alati 100% tõesed.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 1, 2014 21:15:06 GMT 2
"Ei, ma ei mõelnud üldse USAd praegu. Ma võiks minna Euroopasse või Austraaliasse või kuhu iganes," ütles Kylie. Okei, päris igale poole ta ka minna ei saa. "Aga kui ta ei saa teada? Kui keegi ei ütle talle, siis ei süüdista ta mitte kedagi ju," rääkis Kylie. Esimene kord, kui Ky mõtleb, et Joe võiks südametum olla. "Ühesõnaga, sa arvad, et ma peaks sellest Nathanielile rääkima, aga enne arsti juures käima ja kõik kindlaks tegema?" küsis Mirth. "Ja mis edasi?" uuris ta siis, "Mis siis, kui ta tahab, et ma lapse alles jätan? Ma olen keskkooliõpilane, saad sa sellest aru? Ja ma ei ole enam Nate'iga koos. Mina jätsin tema maha, mitte vastupidi. Ma ei julge minnagi talle rääkima."
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jul 2, 2014 0:24:31 GMT 2
Joe sai aru, et Ky hakkas vist pisut paanikasse sattuma. Need kiired küsimused jätsid küll sellise mulje. Noormees pani käed ümber tüdruku ja toetas end paremini vastu seina. "Käi arsti juures, kui selgub, et oled rase, siis pead talle rääkima. Tal on ka siiski oma roll mängida. Ma ei usu, et ta väga tahaks last, tal üks vist juba on," lausus noormees. "Siis lähme ja räägime koos," ütles Joseph. Ta pidi küll kolmapäeval tagasi lendama, et pooleli jäetud asju hakata edasi ajama, kuid selle mõne päevaga sai palju korda saata. "Äkki helistad erakliinikusse, neil on tõenäoliselt juba täna vaba aeg sulle pakkuda. Ma võin selle kinni ka maksta," lubas Joseph, kui Kyliel peaks rahaga probleem olema.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 2, 2014 0:34:36 GMT 2
Paanikasse ilmselgelt. See neiu siin tahab siiski madalat profiili hoida. Nii madalat, kui see hetkel võimalik on. Ta tahaks lihtsalt oma elu järje peale saada. "Ma kahtlen, et see hea idee on, kui me koos temaga rääkima läheme," ütles Ky. Nate ilmselt tahaks ikka veel Joe'le ühe paremsirge kinkida, aga kahju oleks tal ka sellest, kui Nate on see, kes lõpuks tappa saab. Mõlemal on ilusad näolapid ja Kylie meelest võiks see nii jäädagi. "Kui ta mind tõesti armastab, nagu ta alati väitnud on, siis ma ei usu, et ta laseks mul sellest lapsest loobuda. Erakliinikusse. Noh, üldiselt Kylie ainult erakliinikus käibki, sest Nate pole kunagi leppinud sellega, et Kylie kuskil järjekorras ootama peab. "Olgu, ma helistan sinna ja käin seal ära," lubas Kylie. Ta tiris taskust telefoni välja ja otsis kontaktide hulgast numbri ning helistas. Kõne oli üsna lühike ja ettearvatav. "Nad saavad mu kohe ka vastu võtta," ütles Kylie, hääles konkreetne toon, mis ütleb, et ega ta ei taha sinna minna,
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jul 2, 2014 18:07:45 GMT 2
"Ühel või teisel moel sa pead talle rääkima," jäi Joseph kindlaks. Ta mõtles, milline oleks tema reaktsioon, kui keegi talle lihtsalt niisama sellise asja korraldaks. Kindlasti ei oleks Joe õnnelik. "Saab näha," vastas noormees napisõnaliselt. Joe istus voodi peal, kui Ky selle kõne ära tegi, saanud aru, et vaba aeg on olemas, tundis Joseph end pisut paremini. "Lähme käime ära?" küsis Milestoni ning tõusis voodi pealt ja võttis ka enda jaki. Ta otsis juba mobiili välja, et siis takso tellida ja kliinikus ära käia. Pärast seda on Kyliel kindlasti parem tunne, sest siis on ta 100% kindel, kas on rase või mitte.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jul 2, 2014 18:26:30 GMT 2
Võib-olla oleks see kõik lihtsam olnud, kui ta poleks Joe'le ka rääkinud ja selle asja lihtsalt ära teinud? Samas, tundes iseennast, siis ega ta seda varjata poleks suutnud, kui millegi pärast keegi kuskil lapsesaamisest ja abordist tema juuresolekul räägib. Kylie on tõesti kade inimeste peale, kel on kaasasündinud näitlejameisterlikkus. "No lähme," ei hakanud Kylie vastu vaidlema. Ta tõusis voodilt ja läks alumisele korrusele. "Me tuleme varsti tagasi," teavitas Kylie oma vanemaid. Millegi pärast tundis ta nüüd kohustust alati aru anda, kui ära läheb, kui keegi tuleb ja kui kauaks ta jääb. Esikus pani ta jaki selga ning jalanõud jalga. Kontrollinud, et tema rahakott, milles tema dokumendid on, jaki taskus on, oli ta valmis minema. Niivõrd-kuivõrd valmis.
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Jul 3, 2014 0:50:43 GMT 2
Joseph teadis, et sellises olukorras, oli neiul üksinda keeruline olla, Joe oli õnnelik, et Ky pidas noormeest piisavalt heaks sõbraks, et teda usaldada. Joe järgnes tüdrukule, mobiil kõrva ääres, et takso tellida. Selgus, et see sama takso, millega Joe tuli, ei olnud veel kaugele jõudnud, seega oli kollane auto kiirelt kohal. Teinud ukse Kyliele lahti, istus ka noormees pärast naist autosse. "Mõlemal juhul saavad asjad korda ühel või teisel viisil," ütles Joe. "Pealegi on su ümber nii palju inimesi, kes sind toetavad," lisas Joseph naeratusega.
|
|