19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 26, 2014 23:32:42 GMT 2
Viimased 24 tundi on kohutavad olnud. Kõik polnud veel päris kohale jõudnud, aga väga imelik tunne oli ikkagi sees. Kylie jõudis koju. Ta võttis esikus kontsad jalast ning läks elutuppa, kus Claire Stylesiga tegeles ja Miles lehte luges. Ta tervitas oma vanemaid ja ütles, et tuleb kohe nende juurde elutuppa, aga vahetab enne üleval riided ära. Ta läks Sayeri endisesse tuppa ehk enda praegusesse või siis lihtsalt tulevasse Stylesi tuppa ja oli ütlemata üllatunud, kui sealt Sayeri leidis, kes oma karpidest, mida ta kolimise käigus metsa viia ei tahtnud, midagi otsis. "Hei," tervitas ta venda ja jäi ukse juurde seisma. Ta vaatas hetke oma asju, mis lahti pakkimist ootasid. "Mida sa otsid?" uuris neiu.
OT: @damn
|
|
|
Post by Deleted on Jun 27, 2014 0:14:21 GMT 2
Sayer oli otsustanud täna nii enda vanemaid külastada kui ka selle käigus vaadata, kas ta juhuslikult pole ühte raamatut siia kastidesse jätnud, mille vastu tal hiljuti taas huvi oli tõusnud. Hetkel oli ta seda aga edutult otsinud. Ei tea, kuhu see teos kaduda võis. Sayer mõtles juba vaikselt alla anda, kui tuttav raamatuselg talle vastu vaatas ja Rufus selle samal hetkel kastist välja tõmbas, kui Kylie talle küsimuse esitas. "Seda," lausus mees ja näitas raamatut õele. Ajanud ennast sirgeks, vaatas noormees Kyle otsa. "Aga see pole oluline. Räägi parem, kas sa meile ka ütled, mis sinuga viimase nii kahekümne nelja tunni jooksul toimunud on või ei ole me su selgitust väärt? Sa tood enda asjad siia, siis kaod kes teab kuhu, ööseks koju ei tule, siis tuleb korraga sõnum Nate'ilt, et sa oled tema juures ja nüüd tuled sa siia ja ma kahtlen, kas sa ülde vanematele midagi ütlesid," lausus Sayer. Ausalt öeldes hakkas nende perekonnal tüdruku käitumisest juba vaikselt villand saama. Nad lapsendasid ta, et teda aidata ja talle perekonda ja elukohta pakkuda, aga tüdruk käitub nii nagu oleks ta lasknud ennast lapsendada vaid sellepärast, et Tree Hilli jääda, mitte sellepärast, et endale perekond saada.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 27, 2014 0:33:35 GMT 2
Ky jõllitas hetke seda raamatut Sayeri käes. Tundus tarkusi täis olevat teos, mitte tavaline juturaamat. "Ma tervitasin neid, lubasin riided vahetada ja alla minna. Aga kuna sa siin oled, siis...ma räägiks enne sinuga," ütles Kylie ja istus voodile. Ta patsutas käega voodile, et Say tema kõrvale istuks. "Otse öeldes, tahaks end lihtsalt üles puua," andis Ky kohe teada, et ta teab väga hästi, kui nässu ta kõik keeranud on, "ma oleks võinud kohe nunnaks ära minna, siis oleks kõigil südamevalu väiksem. Aga nüüd mind ei võeta enam kloostrisse ka vastu, niiet ma ei tea, mida teha. Jessica on minu osas juba ammu alla andnud, aga mingil imelikul moel ta veel hoolib minust ja kui miski muu mind enam elus ei hoia, siis see teadmine küll. Tema pärast ma Miamist ära tulin. Ja ülejäänud elu, mis ma siin veetnud olen, olen ma olnud Nate'i lükata-tõmmata. Ta tahtis, et ma tema juures elaksin, et ma kogaeg olemas oleks, kui tal peaks parasjagu kodus olemiseks aega leiduma, mida tal üldiselt ei olnud. Ja mina, armastusest pime, ootasin ja ootasin, selle asemel, et veeta see aeg inimeste seltsis, kellel reaalselt on aega ja tahtmist minuga koos olla." Ta ei vastanud otseselt Sayeri küsimusele, aga tegi väikese sissejuhatuse, et Sayer teda rohkem mõistaks, kui ta edasi räägib. "Mul oli igav seal üksi, ma otsisin tegevust ja lohutust ja leidsin selle alkoholist, mille tagajärgedest teab juba terve linn ja.." Ky tegi hetkeks ühe pausi, "...eile oleksin ma veel suurema lollusega hakkama saanud. Ma lõpetasin Nate'iga suhte ja tulin siia, aga ma ei tahtnud kohe kõike seletada ja üldse oli mul häbi ja mu tee viis mind TRICi. Mingi tüüp kutsus mu tantsima ja solkis mu jooki ja ma ilmselt oleks täna hommikul end kuskilt põõsast leidnud, kui Nate poleks ka selle klubi näol lohutust otsima tulnud. Ma ei tea, mis see hädavale oli, millega ta mu kaasa meelitas, aga ta viis mu enda juurde, lasi mul välja puhata ja nüüd olen ma siin."
|
|
|
Post by Deleted on Jun 27, 2014 13:39:27 GMT 2
Saanud teada, et Kylie oli ikka paar sõna vanematega ka rääkinud, võis Sayer vähemalt selle koha pealt rahul olla, et täitsa niisama sisse-välja ta majast ei käi. Kui õde mõista andis, et tahaks enne temaga rääkida kui vanematega, siis asetas mees raamatu lauale ja pani kasti ka ära, istudes seejärel neiu juurde voodile. Ky esimesed sõnad tulid tüübile küll väga suure ehmatusena ja seega vaatas ta suurte murelike silmadega enda õele otsa. Millal asjad veel nii hulluks jõudsid minna, et eluisu juba otsas? Sayer otsustas rahulikult Kylie ära kuulata, enne kui midagi ütlema hakkas. "Oh, Ky," sõnas mees ja tõmbas õe kallistuseks enda vastu, "mul on kahju, et sinu ja Nathanieliga nii läks. Mul ei olnud õrna aimugi, et sa ennast temaga nii tundsid. Igatahes ei peaks sa sellepärast sugugi häbi tundma, et teie suhe läbi sai." Vähemalt selles perekonnas küll mitte, sest siin on inimesed hullemate asjadega hakkama saanud kui kihluse lõpetamine. Pealegi vaevalt vanemad selle pärast pahased oleksid. "Sa räägid nii, nagu su elu oleks nüüd läbi, aga see on sul veel ees. Sul on aega, et kool lõpetada, et võibolla edasi õppima minna, et endale ühel päeval uus armastus leida ja ei tea, mida kõike veel. Ära kanna ennast nii ruttu maha, Kylie. Sul on siin linnas piisavalt inimesi, kes sinust hoolivad ja sinu osas kunagi alla ei annaka," lausus Sayer ja vajutas Kylie pealaele ühe pehme musi.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 28, 2014 21:06:53 GMT 2
Ky toetas oma pea Sayeri rinnale, kui vend ta oma embusse tõmbas. "Mul pole häbi, et suhe läbi sai, vaid sellepärast, et ma su...meie vanemad nii tagaplaanile jätsin. Nad on nii head ja hoolitsevad ja mulle alati toeks olnud, aga mina lihtsalt läksin ära ja kuna mul enam kuhugi minna pole, siis..nii halb tunne on siia tagasi tulla, justkui ma arvaks, et nad on mulle ainult siis olulised, kui ma enam ise hakkama ei saa," rääkis Kylie. See pehme musi, mille Sayer talle pealaele vajutas...Nathaniel tegi seda alati, kui Kylie't lohutas või talle märku andis, et kõik on korras. Alati toimiv lohutus, kui see tuleb õigelt inimeselt. "Niiet sa arvad, et ma ei ole oma pere usaldust kaotanud?" küsis Mirth lootusrikkalt.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2014 22:10:03 GMT 2
"Sul ei pea selle pärast häbi olema," sõnas Sayer taaskord, "jah, nad ei ole just kõige õnnelikumad olnud, et sa nii vähe kodus oled ja neid enda elu suhtes üsna mustas augus hoiad, aga nad on andnud lubaduse su vanemateks olla ja see tähendab ka nende poolt tulevat tingimusteta armastust." Kuulnud Kylie küsimust, oleks kutt tahtnud peaaegu isegi turtsatada, aga kuna praegu olukord oli pigem tõsine, siis surus ta selle alla. "Tremblayde perekonnas on küll väga raske teiste usaldust kaotada. Ma arvan, et kui sa kellegi ära tapaksid, siis patsutaksime ka sulle õlale ja ütleksime, et juhtub, aga elu läheb edasi," sõnas poiss, visates ka pisut nalja. Sayer ja tema isa on nii paljuga hakkama saanud, aga ometi on Claire ikka veel siin olemas ja veel emaks Stylesile. "Me lihtsalt ei anna üksteise osas alla," kinnitas Sayer tõsisemalt ning hõõrus aeglaselt Kylie selga.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 28, 2014 22:41:09 GMT 2
Selle jutu peale sai Ky oma eluvaimu tagasi küll. Täpselt sellist peret on ta omale terve elu tahtnud - kes laseks kõik oma valikud ise teha, toetab kõiges, kui vaja siis suunab, aitab või lohutab. "Kui mina kunagi mingi ime läbi emaks peaks saama, siis ma tahan täpselt selline ema olla nagu Claire," ütles Kylie. Lihtsalt imetabane naine. Mirth muigas kergelt, kui Sayer nalja viskas. Tjah, eks arvab Ky isegi, et südames on kõik inimesed ilusad ja head. Ky'l käisid külmavärinad üle selja, kui Say ta selga hõõrus. "Peaks alla minema," ütles Ky. Peaks vanemate juurde minema ja kogu loo neile ka rääkima. Nüüd vähemalt tunneb Kylie ennast natuke paremini ja sellevõrra on lihtsam kõike Claire'ile ja Milesile rääkida. Võib-olla oleks pidanud juba varem, enne kui ta Nate'iga lõpparve tegi, vanematele rääkima, mida ta tegelikult tunneb ja tahab. Vähemalt Sayerigagi - juba ainuüksi temalt oleks kindlasti head nõu saanud.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2014 22:55:00 GMT 2
"Mul on seda hea meel kuulda, aga ma arvan, et emal oleks veel parem seda sinult kuulda," lausus Sayer, sest see oleks naisele ilmselt üsna suur kompliment. Ta on noormehe arvates üks väga tugev naine, kes on enda elus päris palju asju läbi elanud, aga siiski suutnud alati enda elus edasi rühkida nii-öelda parema homse poole. "Tahad, et ma tulen ka alla või eelistad nendega ise rääkida?" küsis Rufus, sest hea ju, kui Kylie ennast mugavalt tunneb. Lasknud õest lahti, tõusis Sayer püsti ja ulatas talle käe, et ta püsti aidata. "Sa räägid Jessicale ise?" küsis Say igaksjuhuks, sest nad on siiski parimad sõbrannad ja äkki tüdruk tahab temaga ise sellest rääkida.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 28, 2014 23:11:14 GMT 2
Jamh, eks kõigil on meeldiv enda kohta häid sõnu kuulda. Kahju ainult, et just need, kelle kohta ainult head öelda on, on just need, kelle headus igati karistatud saab. "Mulle meeldiks, kui sa ka alla tuleksid," ütles Ky. Ikka kindlam tunne, kui on kõrval keegi, kes kõigega juba kursis on. Kylie võttis Sayeri käe vastu ning tõusis voodist püsti. "Kus ta on üldse?" küsis Mirth, kui Say Jessicat mainis. Aga siis talle meenus: "Õigus, täna on reede, ta on tööl." Neiu on nüüd täiskohaga administraator, sest tantsutunnid on tal nüüd ju suvepuhkusel.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2014 23:23:47 GMT 2
Kui Mirth mõista andis, et tahaks Sayerit ka alla, siis mees noogutas kindlalt, naeratades kergelt. Küll ta siis tuleb. Ta haaras laualt igaksjuhuks ka raamatu, et ta seda jälle maha ei unustaks. "Ta on..." hakkas Sayer rääkima, aga kaugemale ta ei jõudnud, sest Kylie vastas ise küsimusele, "täpselt seal, kus sa ütlesid." Mees muigas kergelt, kuid vaatas siis õele otsa, sest ta ei vastanud ikkagi tema küsimusele. Sayer ei taha lihtsalt nende kahe vahele kuidagi jääda. Äkki Jessica tahaks ikka sellist asja otse Mirthilt kuulda. "Aga oleks tore ikkagi vastus ka enda küsimusele saada," sõnas Sayer, avades toaukse, et nad alla saaksid minna.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 28, 2014 23:35:10 GMT 2
"Kas ta tuleb pärast siia või lähed sa talle järele või..? Ky oleks veel variante pakkunud, kui midagi pähe oleks tulnud. Kõlab iseenesest loogilisemalt, kui Sayer talle järele läheks ja nad siis koos koju läheks, aga mine sa noorte plaane tea. Reede õhtu ja suvi siiski. "Kui ma suudan emale otsa vaadata ja ära rääkida, kui lohakas tütarlaps ma olen, siis Jessicale rääkimine ei ole enam mingi probleem," ütles Ky, et ta räägib ise Jessicale. Mis reaktsioon sealt tulla võib, see on omaette küsimus, aga seal on ainult kaks varianti - Jessie viskab mingi jabura nalja või maailma kõige pettunuma pilgu tema suunas. Mingisugust 'kõik on korras' lohutust sealt ei tule, sest Jessica on lohutajate nimekirjas kõige viimane...juhul, kui ta sinna nimekirja üldse pääsenud on.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 28, 2014 23:46:14 GMT 2
"Ma lähen talle järele," lausus Sayer, sest nii leppisid nad kokku. Reede õhtu võis ju olla, aga hetkel tahtis noored seda veel kahekesi kodus veeta. Küll nad jõuavad neid reede õhtuid veel hulgi koos veeta. "Lohakas? No, sul on ka ikka enda kohta ainult kõige 'paremad' sõnad... peaaegu nagu mina mõni aasta tagasi," lausus poiss, sest tema enesehinnang polnud pikka aega kuigi kõrge. Ta ju isegi arvas, et pole Jessicat väärt, aga vot nüüd on nad abielus. Sayer jalutas koos õega trepist alla ning otse elutuppa, kus vanemad koos noorema vennaga olid. Noormees ütles neile, et Kylie soovib nendega nüüd rääkida ning istus siis tugitooli. Ta viis pilgu õele ning noogutas toetavalt.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Jun 29, 2014 0:04:01 GMT 2
"Siis ma teda täna ilmselt ei näe," ütles Kylie. Aga sellest pole absoluutselt mitte midagi. Ky oli kindel, et Sayer ise ei räägi talle sellest midagi ja selles võis Ky ka täiesti kindel olla, et Gossip Cornerit Jessie endiselt ei loe. "No see ei ole normaalne, mida ma täis peaga korda saadan," lausus Kylie, "aga nagu sina või? Noh, ühe pere lapsed. Väike Styles ka kasvab ja...no ta murrab juba praegu südameid." Jõudnud elutuppa, oli Kylie veel valmis kõik ära rääkima, aga kui kaks ootusärevat nägu ootavalt tema poole vaatas, siis tundis ta end küll küike muud kui kindlalt. Nagu oleks klassi ette vastama pandud midagi, mille kohta ta ei viitsinud õpikust lugeda. Ometi rääkis ta lause lause järel kõik ilusti ära, jätte vahele korralikke pause, et vanemad igat lauset seedida ka saaks. Vähemalt on neil kõigil üks suurepärane omadus, mis rääkimise lihtsamaks teeb - nad kuulavad enne kõik ära, kui hukka mõistma hakkavad või vahele räägivad.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 29, 2014 22:55:26 GMT 2
Sayer kuulis küll kõike juba teist korda, kuid ometi kuulas ta hoolega ja viis pilke nii õele kui ka vanematele. Õnneks reageerisid nad täpselt nii, nagu noormees arvanud oli. Nad pigem toetasid teda, kui pahandasid ja laitsid kõike maha. Muidugi oli neiu jutus ka kohti, mis panid ema ja isa pead vangutama, aga oli näha, et Kylie ise ka eilse õhtu üle just kõige õnnelikum ei ole. Igatahes on neiul siin majas tuba olemas, kus ta vabalt ja rahulikult edaspidi elada võib. See on ju siiski tema kodu. Lõpuks sa Ky nii ema kui ka isa käest ühe sooja kallistuse. Pärast seda liikusid Claire ja Kylie kööki, et seal ilmselt naiste asju rääkida. Sayer jäi enda väikese vennaga mängima, ajades samal ajal juttu ka isaga, eks nende jutt suuresti Ky ja Nate'i ümber tiirles. Kui lõpuks kell nii palju sai, et Say lahkuma pidi, siis ütles ta kõigile majas ilusti 'Tsau' ja lubas millalgi koos Jessicaga ka tulla. Seejärel läks ta enda abikaasale vastu ning läks siis temaga koju.
OT: lõpp
|
|