23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Jun 15, 2014 22:26:34 GMT 2
Christiani ja Natalie tülist oli möödas põhimõtteliselt kuu aega. Noormees ei olnud naisele sel ajal ka helistanud ning pannud kinni ka kõik tema poolt sissetulevad kõned. See, mis Natalie tegi Jonahi-nimelise tüübiga, tegi talle tõesti haiget. Nad ei olnud küll voodisse roninud, kuid alasti teise mehega ujuma minnes on juba Chrisi jaoks petmine. Kutt ei mõistnud, kuidas Natalie võis nii teha. Kas ta üldse ei hoolinud Chrisist? Kumbki neist ei olnud öelnud neid kolme kõige tähtsamat sõna, seega ilmselt naine ei tundnudki nii mehe suhtes. Aga Christian oli juba Natalie'sse ülepeakaela armunud... Mõelda vaid, kas ta suudab seda andestada? Natalie oli mehele liiga tähtis selleks, et nende suhet lihtsalt kõrvale visata. Andestamine naisele saab olema raske, väga raske, aga siiski mitte võimatu. Seepärast helistas Chris ühel hommikupoolikul Natalie'le, et leppida järgmisel päeval kokku kohtumine. Ta ei teadnud, kuidas reageerib, kui naist lõpuks näeb. Kas ta murdub? Viskub kaela ning andestab kohe kõik sealsamas? Või tuleb meelde see, mida Natalie talle tegi ning andestamine tundub järjest raskem? Olukord oli keeruline. Christian sisenes kohvikusse pühapäeva õhtul, kuna sellise aja olid nad kokku leppinud. Natalie'd ei olnud veel kuskil näha, aga noormees oli pisut varajane ka, tahtes end koguda veel enne, kui naist taaskord näeb. Chris oli teda igatsenud ja päris palju, üritades samal ajal unustada selle teo, mis talle niivõrd palju haiget tegi. Kutt ei tellinud muud kui piparmünditee, sest liiga hilja oli kohvi joomiseks, ja võttis istet seinaäärses kaheses lauas.
@natalie
|
|
|
Post by Deleted on Jun 15, 2014 23:17:41 GMT 2
Natalie teadis, et oli sel päeval Jonahiga ujuma minnes vea teinud, aga aega ju tagasi ei keera. Kui naine selle järgmisel päeval Christianile üles tunnistas, algas kõik suure tüliga ja lõppes lahkuminekuga, sest mõlemad pooled pidasid seda praegusel hetkel kõige õigemaks asjade käiguks. Pärast seda oli Nat kodus mitu päeva asja üle järele mõelnud, enne kui noormehele helistada püüdis, kuid Chris ei võtnud vastu ühtegi tema kõnet ega vastanud ka smsidele. Kogu tüli kestis kokku umbes kuu aega, kuni Christian ühel juunikuu hommikul ootamatult Nataliele helistas, tahtes temaga kohtuda. Neiu oli üllatunud, kuid nõustus, ja nii lepitigi kokku kohtumine järgmise päeva õhtupoolikul Karen's Cafes. Enne kohaleminekut oli Nat korralikult närvis, sest ta teadis, et oli teinud vea ja kartis endiselt, et mees ei andesta talle, kuigi ta oli helistanud ja seega vist lootust oli. Tõsi oli igaljuhul, et Natalie hoolis Christianist, kuigi nad ei olnud teineteisele seda kolme sõna veel öelnud... Kohviku poole jalutades üritas neiu rahulikuna näida, tänulik, et kandis kontsade asemel madalaid kingi. Kohvikusse sisenedes märkas ta kohe Christianit ühes seinaäärses lauas istumas. Nat tellis endale ühe tavalise musta kohvi, enne kui kahese laua juurde jalutas. "Tere õhtust," lausus ta õrna naeratusega ja istus toolile kuti vastas, toetades käed lauale ja hoides oma silmi noormehe omadel. "Kuidas sul läinud on?" uuris Nat, oskamata kuskilt mujalt alustada, seega alustas võimalikult kaugelt. Varem või hiljem jõuavad nad niikuinii selle teemani välja. Pealegi ei olnud nad nüüd Chrisiga ligi kuu aega läbi käinud ja naist ikka huvitas, millega viimane selle aja jooksul tegelenud oli... Loodetavasti ei tule sellest küsimusest nüüd jälle tüli välja.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Jun 16, 2014 20:51:01 GMT 2
Mõnes mõttes oli hea, et nad kohtusid kohvikus, sest siis oli teada, et Chris ei hakka häält tõstma, kui teda see teema taaskord ärritama peaks. Ta ei olnud mees, kes tekitas avalikus kohas stseene ja oskas end piisavalt tagasi hoida. Kui lahendatud ei saa, siis kõnnib ta lihtsalt minema. Muidugi oli kartus, et see võiks kohe ja siin praegu lõppeda. Need vähesed, ent suurepärased kuud, mis nad koos olid veetnud. Natalie tähendas talle liiga palju, et sellele selga pöörata, ja seetõttu plaani kohaselt kavatseb noormees neiule uue võimaluse anda. "Hei," tervitas Christian pisut sõbralikumalt ning manas isegi näole õhkõrna muige. "Halvasti," tunnistas ta ausalt. "Kuidas sul läinud on?" uuris kutt samuti. Kogu see lugu oli Gossip Cornerisse ka jõudnud, mis pani Chrisi mõtlema, kas Jonahi ja Natalie vahel oli midagi enamat arenenud? Seal seda ei mainitud, aga ega kõike seal ei lahatagi. "Ma ei taha keerutada. Ma tulin siia rääkima ning võib-olla, et isegi lepitust otsima. Sa oled mulle väga oluline, aga ma ei tea, kas suudan sulle andestada... Mul on siiski üks küsimus. Kas sa kahetsed seda?" lõpetas Chris jutu küsimusega, mis puudutas siiski tegu, mille Natalie koos Jonahiga korda saatis.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 16, 2014 22:01:40 GMT 2
Natalie naeratus kadus, kui sai Christianilt oma küsimusele vastuseks "halvasti", aga ega ta ausalt öeldes midagi muud ei olnud oodanudki. "Mitte ka just kõige paremini," vastas neiu omakorda ja ohkas. Tantsutrennidega läks küll endiselt hästi ja Sunset Sushis samuti, aga raske on muudele asjadele keskenduda, kui süütunne pidevalt tuju ära rikkuma kipub. Gossip Corneri artikli autor oli ka muidugi omadega natuke liiale läinud, aga Natil polnud õrna aimugi, kes see oli, nii et ei saanud väga midagi teha ka. Igaljuhul ei toimunud tema ja Jonahi vahel endiselt midagi, see ühekordne alasti ujumine ja tüübi enda juurde kohvile kutsumine oli ikka suur viga olnud. "Kas ma kahetsen seda? Jah. Ausalt, ma ei tahtnud, et see nii läheks, me läksime lihtsalt koos jooksma ja noh, edasist sa juba tead," lausus naine huulde hammustades ja pööras oma silmade pilgu Chrisile. See riiete seljastkiskumine oli olnud üks tema tüüpilistest impulsiivsetest ja mõtlematutest tegudest. "Sa oled mulle samuti väga oluline, hoolimata kõigest, mis vahepeal juhtunud on," lisas Natalie siis oma jutu lõpetuseks ja jäi ootama noormehe järgmist vastust.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Jun 17, 2014 19:47:53 GMT 2
Natalie tundus inimene, kellel läks tahest tahtmata alati hästi. Seega arvas, et see võib vale olla, kui näitsik väitis, et tal kuigi hästi läinud pole. Mis saaks tema elus midagi halvasti minna? Chris tahtis juba käiku panna mõned karmimad sõnad, kui selle asemel hingas sügavalt sisse ja seejärel välja. Nii oli tal võime pisut maha rahuneda. "Aga kui ma sulle oluline olen, miks sa nii tegid? Nii ei tee ju inimesed, kellele on teine inimene elus oluline. Kas sa olid minust tüdinud ja tahtsid vaheldust ning leidsid, et Jonah on õige mees selle jaoks?" plahvatas Chris sisinal mõningad küsimused, mis teda piinanud olid terve kuu aja. Kui ta sellest juhtumist teada sai, ei osanud mees midagi mõelda ega öelda, sest see tundus tema jaoks absurdne. Nüüd, kus ta sellega leppinud on, huvitab noormeest vaid põhjus. Eks nende terve suhe ripub nüüd õhus ning Natalie vastus on see, mis selle purustab või taaselustab.
|
|
|
Post by Deleted on Jun 18, 2014 21:57:07 GMT 2
Ilmselgelt ei saanud Christian aru, miks Nataliel praegu kõige paremini ei lähe, aga seda oleks olnud keeruline seletada ka. Vähemalt sebis neiu praegu põhimõtteliselt kahe töökoha vahet, mis vähemasti tantsutrennide vahepeal andis talle võimaluse oma suhetele meestega mitte mõelda, sest need asjad olid praegu ikka vägagi sassis. Pealegi ei tahtnud Nat hakata ütlema midagi, mis Chrisi veel rohkem ärritada võiks, sest olukord nende vahel oli siiski juba piisavalt ebamugav. "Miks ma seda tegin? Ausalt öeldes ma ei tea, see oli väga impulsiivne otsus ja ma üldse ei mõelnud tagajärgedele... Jonah on tore, aga meie vahel ei juhtunud mitte midagi ja ei hakka ka juhtuma," lausus neiu ja asetas käe lauale, et see välja sirutada ja Chrisi omaga ühendada. Nüüd jäi üle ainult loota, et mees seda kohe ära ei tõmba. "Palun anna mulle andeks, ma üldse ei tahtnud, et see nii välja kukuks," lisas ta ohkega ja viis oma silmade pilgu Christianile, jäädes ootama noormehe järgmist reaktsiooni. Kogu tema jutt kõlas muidugi üsna nõmedalt ja ebausutavalt, aga ta tõesti mõtles seda tõsiselt.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Jun 28, 2014 23:02:35 GMT 2
Chris kuulas Natalie'd ning ohkas õrnalt vaid tema jutu peale. Ta ei tõmmanud oma kätt ära, sest see tunne ja neiu käe soojus sisendasid talle, et lõpuks võib kõik korda saada ning Chris saab selle väikese vea andestatud. Hea seegi ju, et nad lõpuks voodisse ei roninud, vähemalt nii rääkis talle Natalie. Aga raske oli neidist jälle usaldada. Lihtsalt raske. Öeldakse ju, et kui usaldus puruneb, siis on seda peaaegu võimatu jälle üles ehitada. Aga öeldakse ka, et aeg parandab kõik haavad. Ei tea nüüd, kumba uskuda. "Natalie.. ma proovin kõigest väest sulle andestada. Aga see on raske ja mul läheb aega vaja.." sõnas Chris tasasel häälel, peaaegu sosinal, ning viis lõpuks oma pilgu tüdruku silmadele, mis kinnitasid talle, et Nat räägib tõtt. "Aga ma tahaksin sind välja viia, kui sul aega leidub." Esialgu võiks ju õhtustada kuskil restoranis, aga alati annab midagi paremat välja mõelda.
|
|
|
Post by Deleted on Jul 1, 2014 20:58:25 GMT 2
"Jah, ma saan aru," vastas Natalie nukra naeratusega. Ega ta ei oodanudki Christianilt koheselt andestamist, ilmselt peab ta ikka natuke vaeva nägema, et tema usaldus taastada. Ta oli täitsa nõus noormehele aega andma, aga koos väljas võivad nad ehk ikkagi käia, toimub andestamise protsess kiiremini. Kogu selle aja hoidis neiu oma silmi Chrisi omadel, noogutades aeglaselt, kui tüüp teatas, et tahaks teda välja viia. "Kui ma leian mõne vaba õhtu, mil tööl ei pea olema, siis kindlasti," naeratas naine. Eks tal tuleb siis oma töögraafikut uurida, sest kahel kohal rabamine on mõnikord päris väsitav, aga Natalie ei suutnud kummastki loobuda, ei oma ettekandjatööst ja ammugi veel mitte tantsuõpetamisest noortekeskuses.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Christian Wilkins on Jul 4, 2014 18:05:32 GMT 2
Christian ei teadnud, kus nad hetkel oma suhtega seisid. Kas nad olid nüüd ametlikult koos jälle või oleks targem oodata pisut, enne kui taaskord suhte ametlikuks teevad. Ega neil polegi tarvis seda teha, GC kuulutab seda kõigile, vahet pole, kas nad tegelikult üldse on koos või mitte."Me peame vist mõlemad hakkama graafikuid uurima ja ühist aega otsima," sõnas kutt kerge muigega. Peast ta graafikut ei teadnud, kuid teadis seda, et tal on päris mitu öövahetust tulekul juuni jooksul. Mõne vaba õhtu ikka kuskilt suudab välja võluda, mis Nat'i graafikuga sobiks. "On sul kiire muidu?" uuris Chris. Õhtu oli, aga siiski, on ju tore teada, kui ei pea kuskile kiirustama. "Sa ütlesid enne, et sul pole just kõige paremini läinud. Võib, ma küsin, miks?"
|
|
|
Post by Deleted on Jul 16, 2014 12:23:46 GMT 2
"Ei peaks olema, täitsa vaba täna," vastas Natalie pearaputusega Christiani küsimusele. Kummalisel kombel ei pidanud ta täna minema tööle ei noortekeskusesse ega Sunset Sushisse, seega oli ta täielikult noormehe päralt, kui too seda muidugi tahtma peaks. Viimase küsimuse peale tundus küll, et tahab veel täna õhtul koos midagi ette võtta. "Kas sa tõesti arvad, et ma olin pärast juhtunut endaga rahul? Muidugi mitte. See oli üks suur viga, mida poleks tohtinud juhtuda," lausus Nat ohkega ja pööras oma silmade pilgu Chrisile. Loodetavasti jääb kutt selle vastusega rahule, seletas ju olukorra siiski piisavalt hästi ära.
|
|