18-aastane; Westside
Junior
Good things come of tragedy.
|
|
|
Post by Riley Cooper on Jun 4, 2014 12:04:49 GMT 2
Ühel tavalisel pärastlõunal, kui kool oli lõpuks läbi saanud, kiirustas Riles mööda Westside'i tänavat CD Alleysse, et mitte tööle väga hiljaks jääda. Kuna neiu oli nõuks võtnud oma kooli asjad korda saada, oli ta sunnitud tundide lõppedes minema matemaatikat vastama. Ja kuna Riley selles aines just kõige tugevam pole, oli vastamine küllaltki palju aega võtnud, nii et kui ta lõpuks vabaks sai, avastas neidis üllatusega, et pidi vähema kui kümne minuti pärast tööl olema. Kuna koolist tööle oli üsna pikk maa, ei aidanud isegi taksojuhi õhutamine kiiremini sõitma, sest hiljaks jäi Riles lõpuks ikkagi. Jõudnud siiski viimaks CD Alleysse, viis neidis kähku oma üleliigsed asjad personaliruumi ning suundus seejärel poodi, üritades märkamatult kassa taga koha sisse võtta. Õnneks ei pidanud neiu tänasel päeval üksinda tööl olema, mistõttu oli pood siiski ilusti avatud ja kliendid said ka ilma Riley kohaloluta oma ostud tehtud. Kuigi hetkel poes eriti rahvast polnudki, ei märganud Riles hoobilt ka Miat, kes tema mäletamist mööda täna temaga koos tööl pidi olema. OutfitOT: Mia A. Rowan
|
|
16-aastane; Kisakoor; Koolileht; Westside
Sophomore
Don't judge a person if you don't know their story
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jun 4, 2014 20:44:17 GMT 2
Mia koolipäev oli üsna mõttetu ja koju jõudes viskas ta ka oma asjad voodile ning vahetas riided, et teistpidi tööle tulla. Päris pikka aega pidi neiu üksinda leti taga olema ja kliente teenindama, kuna Rileyt ei paistnud kuskilt ja kliente oli ka täna ikka päris palju. Kõigile vist hakkas äkki muusika meeldima ja siis oli vaja lademetes plaate kokku osta. Lõpuks, kui rahulikumaks jäi, ilmus muidugi Riley ja Mia vaatas kerge muigega, kuidas tüdruk personaliruumi läks ning siis vaikselt kassa juurde hiilis. "Minu eest sa end ikka ei peida," lausus Mia muiates. "Kuhu sa nii kauaks jäid?" uuris tüdruk.
|
|
18-aastane; Westside
Junior
|
|
|
Post by Riley Cooper on Jun 5, 2014 15:36:24 GMT 2
Riles isegi võpatas kergelt, kui kuulis järsku sõbranna häält hoopis teiselt poolt, mitte sealt, kuhu ta ise teda otsides oma pilgu pööranud oli. "Mia," lausus neidis justkui tervituse eest ning keeras ennast neiu poole. "Järelvastamisel olin. Matemaatikas," vastas näitsik, pööritas selle peale silmi ning ohkas siis veidi tüdinult. Vähemalt nüüd oli ta kõik kooliga seotud asjad enam-vähem korda saanud. "Mis sa arvad, kas keegi nägi, et ma alles nüüd tulin?" lisas ta siis mõtlikult ning vaatas veidi ringi, lootes et läheduses kuskil näiteks mõnda ülemust polnud. Kuigi turvakaamerad olid poes kindlasti üleval ja seal oli neidise hilinemine kindlasti näha. Aga Coop lootis, et äkki tal sellest väga suuri pahandusi ei tule. "On sul siiani palju tööd olnud?" uuris ta järgmisel hetkel, kui oli suutnud veidi maha rahuneda pärast seda mööda linna põhimõtteliselt jooksmist. Tegelikult ootas ta eitavat vastust, kuna hetkel oli küll poes päris rahulik.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jun 9, 2014 0:44:33 GMT 2
OT: Ma oleks pidanud kisakooriga võistlustel olema, kui seda kuupäeva vaadata "Matemaatika sakib," lausus Mia Riley sõnade peale, olles kindel, et Sophomore'i aastaks tema küll seda ainet ei võta. Milleks üldse võtta ained, mis nii üle jõu käivad, et vastama peab? "Kui, siis turvakaamerad ja mina," vastas Mia, aga turvameestel on niigi savi, kui töötaja hiljaks jääb. Palkavad õpilasi, arvestagu siis sellega ka, et neil võivad olla järelvastamised ja siis võivadki hilineda. "Jah, joosta enne sai, aga nüüd on lebopaus." vastas näitsik. Tegelikult tahaks natukeseks maha istuda, niigi kaua juba püsti oldud.
|
|
18-aastane; Westside
Junior
|
|
|
Post by Riley Cooper on Jun 11, 2014 19:44:21 GMT 2
OT: Tegelt? Läks veits metsa siis.. Riley noogutas Mia sõnade peale ning turtsatas kergelt. Aasta alguses oli ta küll võrdlemisi hästi isegi hakkama saanud, aga lõpu poole oli raskuseid tekkinud, sellest ka järelvastamised mitmetes ainetes. "Turvamehi see vaevalt huvitab ning sina ei ütle ju ka kellelegi midagi, nii et kõik on korras," lausus Riles naeratades korraks Mia poole vaadates, enne kui oma pilgul poes ringi lasi käia. "Ma jõudsin nii õigel ajal siis, praegu on vist päris rahulik," lisas ta sõbranna sõnade peale noogutades. Tegelikult polnud tal töö tegemise vastu midagi ning seda eelnevat ütles ta lihtsalt suusoojaks, kui nii saab öelda. "Mis sa viimasel ajal muidu teinud oled ka? Me pole päris pikalt kokku saanud ja lihtsalt rääkinud..," lisas näitsik hetke möödudes ning vaatas uuesti vahepeal Mia poole.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jun 15, 2014 13:26:57 GMT 2
Eks aasta lõpu poole ole kõigil üks tamp taga, kui vaja klass ära lõpetada. Just siis need igasugused tööd ja asjad kõik kuhjuvadki ja mõnes aines võib isegi mingisugune eksam olla. Nõme. "Mina olen vait jah," lubas Mia ning tegi, nagu tõmbakski ta oma suu lukku. "Jah, sest Mial tuleb joosta lasta," muigas tüdruk, kui Riley arvas, et nii õigel ajal jõudis. Natuke abi oleks Miale ikka enne ära kulunud, aga ta sai hakkama. "Kisakoor, tsirkusetrennid, varsti võistlema ja mõne nädala pärast saab tsirkust ka teha," võttis Mia oma tegemised lühidalt kokku ja vaatas siis Rileyle otsa. "Räägi parem, mis sa ise teinud oled," sõnas tüdruk, sest kuulaks parema meelega sõbrannat.
|
|
18-aastane; Westside
Junior
|
|
|
Post by Riley Cooper on Jun 16, 2014 14:40:10 GMT 2
Riles naeris kergelt Mia suu lukku keeramise peale. Siis võis loota, et tal ei tulegi äkki hilinemise pärast pahandusi. Ta muigas ka neiu järgmiste sõnade peale, sest täpselt nii oligi. Aga ei, nüüd oli Riley kohale jõudnud ja kavatses oma tööd ikka teha ka. Lihtsalt tuli oodata, millal mõni klient suvatseb poodi külastama tulla. "Kõlab huvitavalt," noogutas näitsik sõbranna sõnu kuuldes. Tundus, nagu Mial oli päris palju tegemisi. Vastu esitatud küsimuse peale kehitas Coop esialgu õlgu. Ta ei olnud just midagi märkimisväärset teinud... "Töö ja kool on siiamaani enamuse ajast võtnud. Lisaks tegin suveks plaane," lausus neiu, "aga, ühesõnaga, mitte midagi erilist." Siis meenus talle aga Gerard ja kohting. "Ahjaa, ma käisin su klassivennaga kohtingul, kas ma seda mainisin juba?" lisas Riley veidi küsivalt ning muigas kergelt.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jun 20, 2014 20:50:20 GMT 2
Mia lihtsalt ei tõmbaks enda sõbrannat pahandustesse, nii et selle pärast ei peaks Riles üldse muretsema. Hea, et praegu rahulik oli, saigi Rileyga niisama chillida ja puhata. Tüdruk kuulas Riley ära ning tema huuled kaardusid kergeks muigeks, kui sõbranna mainis tema klassivenna kohtingule viimist. "Ja kes see õnnelik siis oli?" uuris Mia, vaadates sõbrannale otsa. "Ja kui jutt juba kohtingutele läks, siis mina kutsusin ka eile Michaeli kinno ja me plaanimegi minna laupäeva õhtul," rääkis Mia. "Ta on mulle juba päris kaua aega meeldinud ja kuna ta ise mingit liigutust ei tee, otsustasin ise esimese sammu teha. Hoia nüüd palun pöialt, et see õhtu hästi läheks," oli tüdruk korraga väga elevil ning ristas oma sõrmed. Mida lähemale laupäev jõudis, seda raskem oli Mial õhtuti juba magamagi jääda.
|
|
18-aastane; Westside
Junior
|
|
|
Post by Riley Cooper on Jun 22, 2014 21:12:38 GMT 2
"Gerard," vastas Riles endiselt kergelt muiates, kui Mia küsimust kuulis. Ta päris ootas, milline sõbranna reaktsioon seda nime kuuldes on. Sest noh, Gerard võis inimestele meeldida ja samas ka mitte ning Rileyl polnud aimugi, kuidas Mia oma klassivennaga läbi sai. Aga kui Coop omakorda Mia kohtinguteemast kuulis, siis andis see neiule võimaluse teemat vahetada ning sõbranna jutule keskenduda. Ta muie püsis endiselt huulil, sest kuuldu oli kuidagi nii sõbrannale omane - lihtsalt ohjad enda kätte haarata ja poiss kohtama kutsuda. "Ma ei teadnudki, et ta sulle nii palju meeldib," lisas neidis. Aga tal oli hea meel, et Mia endale normaalse silmarõõmu oli leidnud, sest Michael tundus, nii palju kui Riles teda kooli peal näinud oli, päris tore noormees olevat. Coop noogutas sõbranna viimaste sõnade peale ning pani kohe mõlema käe pöidlad pihku ja tõstis need üles, näidates neid Miale. "Ma tahan hiljem sellest kohtingust kõike kuulda," lisas ta veidi kavalalt.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jun 26, 2014 20:18:04 GMT 2
"Gerard? Päriselt?" oli Mia üllatunud, sest tüüp ei tundunud just poiss-sõbra materjal. Kui ta Rileyle head muljet jätta üritaski, siis ilmselt tahtis ikka tüdrukuga vaid mängida ja Mia küll ei tahtnud, et Riley Gerardi pärast haiget saaks. "Riley, ta pole just sellist tüüpi poiss, kes midagi kindlat kellegagi tahaks," ei saanud Mia siiski ütlemata jätta. Vähemalt ei saa Riley pärast öelda, et Mia ei hoiatanud teda. "Ega jah, ma ei jäta enne, kui ta mul käes on," lausus Mia muiates ning vaatas Rileyle otsa. "Ja sa tahad nagu detaile või?" uuris ta, kui Riley ütles, et tahab sellest kohtingust veel kõike teada.
|
|
18-aastane; Westside
Junior
|
|
|
Post by Riley Cooper on Jun 26, 2014 22:46:03 GMT 2
Coop oligi arvanud, et Mia Gerardi nime kuuldes ehk veidi üllatunud on ning see reaktsioon oli vist igati mõistetav ka. "Jah, päriselt," vastas Riles ning ohkas seejärel sõbranna järgmiste sõnade peale ning pööritas silmi. "Miks sa arvad, et just mina midagi kindlat otsin?" küsis näitsik järgmisel hetkel ning toetas ennast leti vastu, pöörates pilgu Miale. "See oli kõigest üks kohting," lisas ta siis ning kehitas õlgu. "Pealegi mitte kõik tüdrukud ei unista printsist valgel hobusel ja pikast püsisuhtest," lisas Coop veel hetke pärast veidi mõtlikult. Ta muigas, kui Mia mõista andis, et too Michael tema käest ei pääse. Küsimuse peale tegi Riles hetkeks mõtliku näo pähe. "Ma ei tea, kas ma ei peaks tahtma detaile kuulda?" küsis ta muiates. Eks see olenes sellest, mida Mia Michaeli endale saamiseks teha otsustas, võinii.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 1, 2014 18:40:51 GMT 2
"Ma lihtsalt tahtsin sind tema eest hoiatada," vasta Mia Riley küsimusele, aga kui sõbranna ise ka midagi kindlat ei otsi, siis ei ole vist nii palju ka vaja muretseda. Vaadaku ainult, et tal Gerardi vastu tunded ei teki, sest siis võib küll kõrvetada saada. "Sa võid ju praegu nii mõelda, aga kui sul tema vastu tunded tekivad?" üritas Mia asja natuke teise nurga alt näha. See võis ju ikka juhtuda. "Ma ei usu," vastas tüdruk, sest midagi väga hullu ta ka teha ei kavatsenud. Pärast hirmutab veel Michaeli niimoodi ära.
|
|
18-aastane; Westside
Junior
|
|
|
Post by Riley Cooper on Jul 8, 2014 18:31:50 GMT 2
"Hästi," lausus Riles õlgu kehitades ning pööras siis järgmisel hetkel pilgu Miale. "See on sinust armas, et sa mind hoiatada tahad, ma jätan selle meelde," andis neiu niiöelda lubaduse, lootes et nüüd on see teema läbi. Aga paistis, et sõbrannal oli veel nii mõndagi öelda ning Mia järgmised sõnad panid Riley hetkeks mõtlema ka. "Mis siis, kui ta polegi nii hull nagu kõik arvavad?" pahvatas Coop lõpuks, vastates küsimusega küsimusele. Seejärel haaras näitsik aga enda kätte lihtsalt esimese ettejuhtuva muusikaajakirja, mida ta nende laual märkas, ning lõi selle enda ette lahti. Ilmselt oli see mingi aegunud number, mille keegi eelmises vahetuses olija oli sinna jätnud. Kuulnud Mia vastust, muigas ta kergelt. Nagu enne öeldud, hoiab Riles oma pöidlad peos, et Mial ja tema väljavalitul kohting hästi läheks.
|
|
Sophomore
|
|
|
Post by Mia A. Rowan on Jul 26, 2014 19:24:20 GMT 2
"Nojah, võib-olla ma eksin," kehitas Mia õlgu ning toetas end lihtsalt vastu seina, sest tema oli palju rohkem tööd rüganud ning see hommikupoolik oli üsna väsitav. Nüüd heitis tüdruk pilgu hetkeks kellale ja taipas, et varsti hakkab niikuinii lõunapaus. Väikses poes töötamise võlud. Mia saigi mõnda aega veel RRileyga juttu ajada, kuni saabusid veel viimased kliendid, keda enne lõunapausi teenindada.
OT: Läbi
|
|