20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 30, 2011 14:42:58 GMT 2
Oli laupäevahommik ja maja oli hiirvaikne. Jessica tuli just pesust ja suundus nüüd hommikumantli väel kööki, et hommikuhelbeid kaussi kallata ja jogurtit peale valada. Ta valas omale klaasi apelsinimahla, haaras kaasa lusika ning läks oma tuppa. Kodus olles veedab ta enamiku ajast oma toas, üldiselt ainus koht, kus ta kasuisaga kokku ei põrka. Ta asetas klaasi oma riiuli moodi lauale läpaka kõrvale ning ise istus oma diivanvoodile, libistas oma pehmed ja karvased sussid jalast, peitis varbad hommikumantli sisse ning hakkas hommikust sööma.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
You can be hurt by love or healed by the same
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Oct 30, 2011 16:04:33 GMT 2
Jess polnud ainukene, kes Albertit vältis, seda tegi ka Jason, kes ärkas tavaliselt kas varem või hiljem, et vältida temaga kokkupõrkamist köögis, sest see ei too kunagi head. Tänu noormehe heale omadusele olla üsnagi otsekohene. Tänane hommik polnud teistest erinev. Jason ärkas juba enne päikesetõusu, pannes selga dressipüksid ja maika, minnes jooksma. Üks pikk tunnine jooksutiir, jõudes majja just sel hetkel kui Albert sõidab tööle. Päev ei saa paremini alatagi. Käinud kiirelt duði alt läbi, pannes selga teksad ja t-särgi, hüppas noormees köögist läbi, võttes kausi täie hommikuhelbeid keefiriga, suundudes enda toa poole. Ometigi peatus ta Jessi toa ukse juures, koputades sellele õrnalt. "Hommikust, Jess," naeratas ta kergelt kui avas vaikselt ukse, pistes pea ukse vahelt sisse.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 30, 2011 16:10:04 GMT 2
Jessica oli oma hommikusöögi hävitamisega nii ametis, et koputus tema toauksel tõi ta justkui transist välja. Ja siis pistis tema vanem vend pea ukse vahelt sisse. "Hommik, Tommy," naeratas tütarlaps ja patsutas siis käega enda kõrvale diivanile, andes märku, et vend on sinna teretulnud. "Oli asja ka või niisama?" uuris Jes. Raudselt tuli niisama uurima, kas väikeõde on juba üleval, polnud kahtlustki.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Oct 30, 2011 16:18:30 GMT 2
Astunud tuppa sisse, lükkas Jason ukse õrnalt enda selja tagant kinni. Võtnud õe kõrval diivanil istet, võttis ta ampsu enda huvitavast hommikusöögist, sest mitut inimest sa tead, kes söövad magusaid hommikuhelbeid keefiriga, that would be none. "Tulin kontrollima ega sa pole veel uttu tõmmanud," pöördusid mehe silmad Jessile.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 30, 2011 16:29:52 GMT 2
"Seni kuni Albertit kodus pole, pole mul vaja uttu tõmmata," lausus Jes. Kuna mees alles äsja tööle läks, siis tähedas see vaid seda, et päris mitu head tundi sai ta kodusolemist nautida. "Emme läheb ka tööle täna?" uuris Jes. Jah, Jessica nimetab endiselt ema emmeks, alati. Ema on tema jaoks kuidagi võõras sõna. Tütarlaps lõpetas oma hommikuhelvestega ja liigutas end täpselt nii palju, et saaks mahklaklaasi kätte ja tühja kausi riiul-lauale asetada. Ta võttis lonksu mahlast. "Mis plaanis täna?" jätkas tütarlaps uurimist. Mis päeval see hea bänd või asi TRIC'is esinema pidi, kuhu pool kooli kohale pidi minema? Täna? Ei tea, ei mäleta.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Oct 30, 2011 16:37:29 GMT 2
Jason noogutas kergelt, viies silmad hetkeks aknast välja siis uuesti Jessile. "Sõidab õhtul Chicagosse, ta sai endale mingi filmitähe patsiendiks, kes sai keset võtteid närvivapustuse, sest keegi hõikas teda samal ajal kui ta pidi enda repliiki ütlema," lausus noormees suht emotsioonitult. Erinevalt oma õest, ei saa noormees enda emaga nii hästi läbi. Ta võib talle küll viisakuse pärast ema öelda, aga see on ka kõik. "Mis päev täna üldse on?"
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 30, 2011 16:45:45 GMT 2
Laupäevaõhtul tööle? Pole psühholoogil ka kerge elu. "Filmitähe? Wapsee," imestas neiu. Tavaline, et ta ema näitlejatega tegeles, aga et kohe tähega, see oli imestamisväärne. "Laupäev," vastas Jes. Jah, laupäevahommik. East'i noortel on üldiselt sellel ajal pohmakas, aga kuigi Jessica tuli paar tundi tagasi alles West'ilt baarist, oli tema olek täiesti okei. Natuke magamata oli, aga ta ei kurtnud. Ta ei saa ju seda päeva maha magada, mil Albert tööl on.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Oct 30, 2011 16:56:17 GMT 2
Jason noogutas kergelt. "Noh täna on mingi üritus TRIC'sis, mingi pidu vist," kehitas mees. Ta kuulis seda poole kõrvaga koridoris, aga erilist plaani noormehel sinna minna küll pole. Juhul kui just keegi teda ei palu või kui tal midagi paremat teha pole. Juhul kui Liz on täna tööl, läheb ta tüdrukule appi.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 30, 2011 17:04:11 GMT 2
Et see siis ongi täna. "Carmel rääkis jaa, pool kooli pidavat kohale ronima," ütles Jes. Samamoodi nagu Jason, kahtles ka tütarlaps, et ta sinna kohale ronib. "Ütles, et mingi hea bänd pidi esinema. Ta oleks võinud öelda ka, mis bänd on. Tema arvates hea bänd ei pruugi mulle üldse meeldida," seletas Jessie. "Ega sa ei tea, kas Alena tuleb täna või homme oma ema juurest koju?" Millegi pärast ta kahtles, et Tommie teab, need kaks ei suhelnud eriti. Vanusevahes oli asi ilmselt. Üks oli juba noormees, teine puhta pubekas.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Oct 30, 2011 17:16:00 GMT 2
"Kui ma eksi, siis keegi Avery, pidi suht hea olema," kehitas Jason kergelt õlgu, võttes lusika täie krõbuskaid, pannes need suhu ja mõnuga närides. "Ta helistas eile õhtul kui sa olid kuskil ma ei kus ja ütles, et tuleb varem, seega pidi ta lõunase lennukiga tagasi tulema ja umbes kolmest kodus olema," vastas noormees enda õe küsimusele, pöörates enda silmad talle.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 30, 2011 17:37:53 GMT 2
"Pole kuulnudki mingist Averyst. Sayer muidu kutsus mind omale seltsi ka sinna, aga ma ei tea, kas minna. Iseenesest nagu võiks, huvitav noormees tundub," seletas Jessie. Ta võttis oma mahlast lonksu. "Ohh, ma ilmselt lähen talle lennujaama vastu," ütles Jes,"aga ma olin baaris eile, tead küll." Selle 'tead küll' all mõtles Jessica seda, et Jason teab, mis põhjusel ta jälle baaris oli. Jessie kohe üldse ei seedi seda meest, kelle perekonnanime ta kannab.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Oct 30, 2011 17:46:10 GMT 2
Jason vaatas hetkeks Jessile tõsiselt otsa. Ta teadis Sayerit ning ausalt öeldes ei meeldi talle, et tema pisiõde sellise tüübiga läbi käib. "Ahsoo," lausus ta peagi, pöörates silmad neidiselt enda ette kausile, tühjendades selle kiirelt, pannes enda kõrvale maha. "See talle kindlasti meeldiks," lisas ta vaikselt, pöörates pilgu tagasi õele, lastes seljal vastu diivani seljatuge vajuda.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 30, 2011 17:50:27 GMT 2
Jessica nägi venna pilgust ära, et talle miski meelepärane pole. "Sul on mingi kana Sayeriga kitkuda?" küsis Jes otse. Pole lihtsalt Jasoni moodi, et keegi talle otsest põhjust andmata ei meeldi. "Ma usun ka," nõustus Jes. No kellele ei meeldiks, kui talle lennujaama vastu minnakse. Alati on hea meel, kui keegi aitab su kohvrit või käsipagasit tassida.
|
|
22-aastane; Eastside
Citizen
|
|
|
Post by Jason T. Hill on Oct 30, 2011 18:04:30 GMT 2
"Ütleme nii, et tema ei meeldi mulle ja mina talle," lausus Jason lühidalt, silmi Jessil hoides. See oli teema, millest noormeest pigem ei räägiks. "Seega kas sa ei peaks minema endale riideid valima, sest teil naistel läheb alati tunde ennem kui suudate välja valita, kas panna püksid või seeliku, rääkimata veel tervest riietusest," vangutas Jas kergelt pead, püüdes naeru tagasi hoida.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Jessica Jeanette Hill-Tremblay on Oct 30, 2011 18:08:37 GMT 2
"Räägi!" lausus Jessica kindlameelselt. Mismõttes Jason ei räägi talle? Samas, kui vennraas ei räägi, siis tuleb õhtul TRIC'i minna ja Sayerilt küsida. Üks neist ikka räägib, eksole? "Kui sa arvad, et minul läheb riietevalimisega rohkem kui kümme minutit, siis sa ei tunne mind absoluutselt," muigas Jessie. Kas panna püksid või seelik? Pole küsimustki, et Jes püksid valib. Alena on see, kes tükk aega valib.
|
|