|
Post by Deleted on Feb 3, 2014 23:04:24 GMT 2
Tree Port? Southport Hill? South Hill?
Mari Suzushima 3. veebruar 2014 Üleeile avalikustas Tree Hilli linnapea Trevor Sommers situatsiooni, mis puudutab kogu Tree Hilli. Nimelt on naaberlinn Southport avaldanud soovi Tree Hill endaga liita, moodustades ühe suure linna. Sellisel ühinemisel on mitmed tagajärjed. „Plaanist olen teadlik tegelikult juba eelmise aasta sügisest,“ rääkis Sommers Tree Hill Newsile, „ja otse loomulikult olen ma sellele vägagi vastu. See tähendaks Tree Hilli kui linna lakkamist eksisteerimast.“ Sommersi sõnul on esialgse kava kohaselt plaanis Tree Hilli keskväljakule suur kaubanduskeskus ehitada, samuti tuleks linnade ühinemise korral maha võtta mitu hektarit metsa, et see ala maju täis ehitada. Lahtiseks jääks ka linnapea koht ning linna nimi. Omaette mureteema ühinemise korral on Tree Hilli keskkooli olukord. Nimelt tähendaks ühinemine Southporti keskkooliga Tree Hilli keskkooli traditsioonide, näiteks jõuluballi muutumist, kui isegi mitte täielikku kadumist. Samamoodi pole teada, mis saaks Ravenitest. 2013. aasta novembris toimus esimene linnavolikogu koosolek, milles osalesid Tree Hilli linnapea Trevor Sommers ja tema advokaat, Southporti linnapea ja tema advokaat ning Põhja-Carolina osariigi täitevkomitee üldosakonna juhataja ja kus võeti plaan esimest korda aruteluks. Paari nädala pärast leiab aset veel üks koosolek, kus käesolev teema kuulub taas arutamisele. „Teen kõik, mis mu võimuses, et ühinemine ära hoida ja meie väike linn oma praegusel kujul säilitada,“ lubas Sommers.
|
|