19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 31, 2014 22:25:22 GMT 2
Logan istus koos oma sõpradega algselt baaris ning seejärel läksid nad kõik koos Shootersisse. Mida tunnike edasi, seda rohkem täis nad kõik jäid ning kuskil nelja paiku hakkas seltskond laiali vajuma. Sommers oli viimane, kes Shootersisse jäi ning otsis seejärel oma telefoni välja. Valinud Daisy numbri, lasi Logan kaks korda kutsuda, kuid see oli tundunud juba terve igavikuna, mistõttu ta vajutas kõne kinni. Seejärel tuli noormehele mõte neidisele sõnumeid saata ning sellises konditsioonis on see kindlasti kõige mõistlikum idee. Esimene sõnum: "Mudsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!" Teine sõnum: "Ms shootertsus, tle siiiiiia." Kolmas sõnum: "Tukled jba musi?" Asetanud seejärel oma nutituti telefoni leti peale, tellis vanem kaksik endale hot shoti, mille ta mõni hetk hiljem juba ära jõi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 31, 2014 22:37:38 GMT 2
Kuna tegemist oli esmaspäeva õhtuga, istus Daisy rahulikult kodus ja õppis, mida peaks muidugi tegema iga vähegi kohusetundlikum õpilane. Kui tema telefon helisema hakkas, ajas tüdruk ennast laua tagant püsti, sest oli mobiili enda trennikotti unustanud. Kahjuks ei saanud ta seda sealt nii kiiresti kätte, et kõne vastu võtta. No muidugi ei lastud sellel eriti kaua käia ka. Kuna Sunny nägi, et helistajaks oli olnud Logan, kavatses ta talle just tagasi helistada, kui kutt talle hoopis eriti vigaseid sõnumeid hakkas saatma. Kutt on purjus? Esmaspäeva õhtul! Sun mõtles, kas ignoreerib neid sõnumeid või ajab ennast tõesti majast välja. Viimaks otsustas ta siiski minna, sest muidu teeb veel tüüp midagi rumalat enda ilmselt ebakaines olekus. Sunny jättis endale jalga tavalised mustad kitsad teksad, kuid vahetas koduse pusa ja T-särgi hoopis ühe punase topi vastu, millele ta alumiselt korruselt tagi peale tõmbas. Käigu pealt endale salli kaela pannud, võttis neiu esikust enda autovõtmed ning sõitis Shootersisse. Muidugi otse baari ette ta parkida ei saanud, aga siiski üsna lähedale. Astunud sõidukist välja, jalutas Sunny baari. Ta lasi silmadega üle ruumi ning leidis Logani leti juurest. Tõmmanud käega läbi enda heledate juuste, jalutas Daisy kuti juurde. "Hei, mida teeb Logan Sommers esmaspäeva õhtul baaris?" uuris tüdruk, seistes tüübi seljataga ning asetades enda käed tema õlgadele.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 31, 2014 23:02:28 GMT 2
Õnneks või kahjuks olid sõnad kohusetundlik ja Logan kaks sõna, mis ei sattunud põhimõtteliselt kunagi kõrvuti. See oli juba omamoodi ime, et Sommers oli suutnud Ravensite kapteni koha saada ja seda endiselt olla. Noormehel polnud vähimatki aimu, kas Daisy ilmub kohale või mitte, kuid selleks hetkeks, mil Sunny tõesti ka kohale tuli, selleks ajaks oli Logan juba suutnud unustada, et ta oli neidisele sõnumeid saatnud. Vahepeal oli Logan endale tegevust leidnud ning ühe teise tšikiga juttu rääkinud, kuid ta läks napilt enne Sunny tulekut WC-sse. Õnneks ilmus Daisy kohale enne kui Sommers oleks suutnud teha midagi, mis oleks Daisyle väga vastumeelne olnud, mistõttu Logani näole ilmus lõbus naeratus kui ta enda tüdrukut nägi. "Musiiiiiiiiiiiiii! Sa tulid! Näe, tule joo ka," rääkis Sommers ning tõmbas Daisy endale sülle istuma. Kohe vajutas Logan neidise huulile ka kiire musi. "No miks peaks olema esmaspäeva õhtu kehvem valik kui ükskõik milline teine?" uuris Sommers kerge turtsatusega ning libistas oma käe Sunny blondidesse kiharatesse, et neid siis õrnalt sasida.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 31, 2014 23:46:21 GMT 2
"Parem mitte," lausus Daisy tõsiselt, kui Logan ta endale sülle tõmbas. Igal teisel korral oleks ta seal meeleldi istunud, aga hetkel lehkas tüüp ebameeldivalt alkoholi järele. Enne kui Sunny oleks saanud selle kohta märkuse teha, vajutas kutt tema huultele suudluse, mis maitses väga alkoholimaiguliselt. "No, ma ei tea, võibolla sellepärast, et homme on kool," turtsus tüdruk ning tõmbas enda pea eemale, kui Logan tema juukseid sasima hakkas. Tüdruk tõusis Sommersi sülest püsti ning vaatas talle kurjalt otsa. "Esiteks sa oled täis kui tinavile. Teiseks ma olen su peale pahane ja seega ära näpi mu juukseid ja kolmandaks aja enda tagumik maast lahti, sest ma viin su nüüd koju... või minu juurde, valik on sinu," sõnas Daisy, oodates nüüd Logani vastust, et saaks liikuma hakata. Siia koos tüübiga jooma või niisama istuma ta küll ei jää. Ta on väsinud ja tahab magada.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Apr 1, 2014 0:06:35 GMT 2
Logan ei saanud esimese hooga arugi, miks neidis ta peale kuri oli. Aga kui Daisy midagi täis olemise kohta mainis, kratsis Sommers kukalt. Njahh.. See oli vist tõene. "Tibuuuu... Ära ole kuri. See nüüd nii halb ka ei ole," lausus noormees ning nägi silmanurgast, et see tšikk, kellega ta eelnevalt rääkinud ja naaatuke flirtinud oli tuli tagasi. "Aga okei musi. Lähme siis ära kui sa tahad. Agaaa... Lähme sinu juurde ja siiis oled mul kaisus ja asjad. Eksole, kallis," lausus Sommers, kasutades võimalikult palju hellitusnimesid, lootes et selle peale Sunny leebub. Sommers tõusis pukilt püsti ning ütles baarmenile, et nad saadaksid talle arve koju. Praegu ei viitsinud ta küll hakata rahaasjadega tegelema ning ilmselt oli parem, et nad lähevad Sunnyga ära enne, kui see teine tšikk tuleb mehe mineku kohta aru pärima. Logan pani käe neidisele ümber ning tuigerdas siis baari ukse poole. Sommers viis pilgu tšikile, kellega ta oli enne rääkinud, kuid viis seejärel pilgu Daisyle tagasi, jättes teise tšiki endale järgi vaatama. "Kas ma ütlesin sulle juba, et sa näed täna kohe eriti hea välja?" uuris Logan seejärel.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 1, 2014 9:33:02 GMT 2
"Kust otsast see halb ei ole?" küsis Daisy, kergitades enda kulme. Tõesti, kas Logan oli loll või lihtsalt mängis lolli? Muidugi mingi osa oli alkoholil ja tüübi juttu väga tõe pähe ei tasuks praegu võtta. Tüdruk üritas mitte väga pahaseks saada ning seega hingas ta mitu korda sügavalt sisse-välja. "Lähme," noogutas Sunny, "jajah.... saad kaissu, aga midagi rohkemat ära mitte loodagi." Mis puutus nendesse hellitusnimedesse, siis hetkel tundusid need väga võltsid ja tüdruk pigem lasi nad ühest kõrvasti sisse ja teisest välja. Kaine Logani suust oleksid need ilmselt palju tähendusrikkamad. Hetkel olid need tüübil vist justkui sidesõnad. Kui Sommers ennast lõpuks püsti ajas, pani tüdruk enda käe ümber kuti, et teda mingil määral toetada, sest no pärast on linnas jutud, et Logan laaberdab esmaspäeva õhtuti linnas ringi ise täis kui tinavile. "Jajah, jäta enda libejutt nendele tüdrukutele, kes hoolivad. Ma olen hetkel pahane su peale ja seega palun ürita natukenegi vait olla," sõnas Daisy, kantseldades tüüpi ukse poole.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Apr 2, 2014 12:47:48 GMT 2
"No jaaaa.. Nohh.. Ma natuke jõin ja siis natuke veeeel ja siiis noh... Jahh...," üritas Sommers midagi enda kallimale kokku rääkida. Kui Daisy ütles, et Logan saab talle kaissu tulla, naeratas Logan ning kui ta üks käsi poleks ümber neidise hõivatud olnud, siis oleks ta tõenäoliselt hakanud plaksutama nagu mingisugune pisike põngerjas. Tundus, et Sunny nii pahane ta peale siis ikkagi ei olnud, kui ta oli nõus Logani endale kaissu võtma. Kuulnud neidise vastust komplimendile, pidi Sommers nentima, et Daisy oli vist ikkagi naaatuke kuri. "Kallis, ära ole pahane," lausus Logan seejärel neidisele. "Ooot. Miks sa üldse pahane oled? Kas ma tegin midagi?" jäi Loganile arusaamatuks kui ta üheskoos neidisega Shootersist väljusid ning seejärel autosse sisenesid.
|
|
|
Post by Deleted on Apr 2, 2014 13:22:52 GMT 2
Daisy ignoreeris Logani küsimust kuni nad mõlemad ilusti autosse said istutud. Näitsik tõmbas endale automaatselt turvavöö peale ning pani siis võtme süütesse, et auto mõni sekund hiljem tööle panna. "Turvavöö," mainis ta kutile, enne kui kohalt võttis ja teiste autodega liikluses ühines. "Et miks ma pahane olen?" esitas Sunny endale uuesti ennist poisi poolt esitatud küsimuse. "No ma ei tea, võibolla sellepärast, et mul oli pikk ja raske päev ja ma tõesti ei kavatsenud enda õhtut sellega sisustada, et enda purjus poiss-sõpra kantseldada," sõnas näitsik tõstes silmad hetkeks liikluselt Sommersile, "kui aus olla, siis ma olin just lõpetamas koolitöid, millest sina ilmselgelt ei hooli, ja kavatsesin duši alla minna, et siis magama minna, sest homme on koolipäev siiski, mitte et see sulle muidugi korda läheks." Sunny viis enda silmad tagasi teele ning keskendus autojuhtimisele.
|
|