|
Post by Deleted on Mar 29, 2014 21:13:06 GMT 2
Kuna eelmisel nädalal käisid Brett ja Daisy koos teatris ja söömas, siis seekord otsustasid nad kinno minna, et enda kompromissi täita, mis nad kooliüritusel välja mõtlesid. Muidugi siis ei osanud kumbki neist oodata seda, et Logan ja Sunny käima hakkavad, aga eks elul olegi alati üllatusi varuks. Siiski käis tüdruk tüübiga väljas ja nagu näha, siis tegi seda veelgi. Brett oli talle hetkel lihtsalt üks hea sõber, kellega koos oldud aeg alati väga huvitav ja lõbus oli. Filmiks sai valitud Divergent, sest seal oli nii näitsikule sobilikku armastust kui ka noormehele sobilikku actionit. Seanss algas kell neli ja lõppes umber kaks tundi hiljem kella kuue paiku. Kuna tegemist oli esilinastusega, oli saalis päris palju rahvast ja seega võttis välja jõudmine oma jagu aega. "Tead, see film oli.... täiega Näljamängude koopia, nagu päriselt," sõnas tüdruk lõbusalt, kui nad lõpuks õue värske õhu kätte jõudsid, "ja ausalt öeldes - halb koopia. Sulle meeldis?" Daisy vaatas Brettile otsa ning surus käed enda beeži mantlitaskutesse, sest väljas oli vahepeal päris jahedaks läinud. Kuna tüdruku mantel oli eest lahti, siis selle alt paistsid välja tumesinise põhjaga lillelised lühikesed püksid, millel on kõrgem pihaosa. Üleval pool kandis näitsik roosat toppi ja selle peal roosat õhulist särki, mille esimene pool oli kergelt pükstesse surutud, samal ajal kui tagumine pool kenasti väljas oli. Jalas kandis Sun heledaid oxforde ja tumesiniseid põlvikuid. outfit
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 29, 2014 22:52:01 GMT 2
See tuli Brettile küll üllatusena, et Daisy äkki Loganiga käima hakkas, kuid sisimas oli ta tänulik, et ta tüdrukusse veel päris ära armuda ei jõudnud. Muidugi Daisy meeldis noormehele ning pakkus mingil määral talle isegi huvi, aga Brett ei tahtnud Loganiga mingeid tülisid ning ta lihtsalt polnudki selline, kes juba teise mehe naist sebima hakkaks. Sõprus Daisyga sobis aga väga hästi. Enne filmi oli Brett läbi lugenud tutvustuse ning isegi trailer tundus paljulubav, aga film ise kippus noormehe meelest aeg-ajalt venima ja actionit oleks ka natuke rohkem võinud olla. Vahepeal tekkis tõesti tunne, nagu vaataks hoopis mingit magedamat versiooni "Näljamängudest". "Ausalt öeldes palju magedam versioon "Näljamängudest", kuid soundtrack mulle täitsa meeldis. Ma arvan, et selle filmi juures meeldiski mulle kõige rohkem muusika ja see, et tibi oli ikkagi täiega badass," rääkis Brett, hoides oma tumedaid silmi Daisyl.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 29, 2014 23:25:34 GMT 2
"Muusika oli tõesti päris hea," pidi tüdruk selles osas vähemalt filmile positiivse hinnangu andma, "sulle ikka meeldivad need badass tüdrukud ma vaatan." Oli ju kutt tedagi sellisena nimetanud, kui nad kooliüritusel koos istunud olid, kuigi Sunny ennast ise küll väga badassiks ei nimetaks, sest hingelt on ta tegelikult ikka üks paras unistaja ja romantik. "Muidugi Theo James oli päris hea silmailu vähemalt minu jaoks. Ütleme siis nii, et näitlejatega on nad seal filmis vähemalt hästi hakkama saanud, kuigi ma ei ole seda raamatut lugenud ja seega on raske öelda, kui õigesti nad seal esitatud oli. Sa oled raamatut lugenud?" uuris Daisy ja vaatas Brettile otsa. Näitsikul meeldis alati pärast filmi lõppu sellest rääkida, mida ta just vaatas, aga alati lihtsalt ei leidunud inimesi, kes viitsiksid sellest rääkida. "Õigus.... sulle ei meeldi lugeda," muigas tüdruk ja hakkas naerma. "Aga räägi mulle siis, millises killus sina seal elaksid, kui sa ei saaks valida, et sa oled killutu või DIvergent?" tahtis Sunny teada.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 29, 2014 23:39:56 GMT 2
"Aga see on ju lahe, kui tüdruk enda eest seista oskab ega ole see, kes kogu aeg hätta satub ja keegi teine teda iga jumala hetk päästma peab jooksma," üritas Brett oma tüdrukutemaitset Daisyle selgitada. "Ma vist ei oskaks selles osas kaasa rääkida, kuna ma meestest just huvitatud pole," turtsatas Brett ning hakkas kergelt naerma. Näitleja ise mängis muidu hästi. "Nii et jah... mina eelistaksin iga kell Shailene Woodleyt," lisas noormees ning kõndis Daisy kõrval edasi, kuni tüdruku küsimus ta uuesti naerma pani. Kutt oli ju kooliürituselgi maininud, et ei pea eriti raamatutest lugu ning eelistab iga kell filme. "Ei ole muidu lugenud ka," sõnas noormees. "Ma arvan, et ma tahaks olla kas Kartmatu või Divergent. Kartmatu, sest nad on kõige vingemad ja Divergent, sest neid ei saa mõjutada. Jah... Divergent ilmselt," seletas noormees ning vaatas Daisyle otsa. "Sa?" uuris ta.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 29, 2014 23:51:42 GMT 2
"Sa räägiksid justkui Vampiiri päevikutest, kus kõik kogu aeg Elenat päästma peavad," turtsatas Daisy ja hakkas naerma, "aga ma saan aru küll, mida sa silmas pead." Tüdruk on küll vehkleja, aga ei tea, kas tema saaks hakkama, kui keegi teda ründaks. Tal on kiirust ilmselt ja võime näha mingil määral vastase samme ette, aga see on ka ilmselt kõik. Üldisemas mõttes oskab Daisy aga küll enda eest seista kui vaja. "Selge, nii et poisid sulle ei meeldigi vat milline üllatus," lausus tüdruk üsna tõsiselt, kuid turtsatas siis naerma. Talle meeldis see, kuidas nad Brettiga igast jama suust välja võisid ajada ja kogu aeg muretult naerda. "Ma ütlesin, et Divergent ei ole valikus," sõnas tüdruk muiates, "aga minaa... ma ütleks, et kuigi kartmatud on hullult lahedad, siis mulle meeldiks olla ka see... Kas targad olid eruidiid või midagi sellist? Igatahes mulle meeldiks tarkade killas ka olla. Need lillelapsed olid ka lahedada, aga neist räägiti nii vähe. Mulle sobiks väga elada killus, kus kõik hullult rõõmsad on. Kogu aeg tõde rääkida oleks ka äge jah... ei peaks üldse muretsema, et mõni vale kuskilt välja tuleb." Nii et kokkuvõttes ei ole Sunnyl õrna aimugi, kes ta olla tahaks.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 30, 2014 0:19:29 GMT 2
"See sari nagu keerlekski ainult tolle Elena-tibi ümber ja seepärast andsin minagi juba pärast kahte esimest hooaega alla," lausus Brett. Kaks esimest hooaega olid veel täitsa talutavad, aga siis läks juba väga mõttetuks ära. "Ma olen jah täitsa sirge," sõnas noormees naerdes. Daisyga oli tõesti mõnus rääkida, sest jutt lihtsalt sujus. Toriga oli ka vahva, aga Tori oli Brettile nagu noorem õde, kellega niisama norida ja kiusata. "Minu jaoks ikka oli," vaidles Brett vastu, sest oligi just nimelt selle osa kõrvust mööda lasknud, kui Daisy ütles, et Divergent valikus ei ole. "Erudiidid olid küll minu meelest nii kahepalgelised ja vastikud. Ausalt öeldes meeldisid nemad mulle kõige vähem," ütles Brett oma arvamuse.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 30, 2014 0:35:01 GMT 2
"Mina alla pole veel selle sarja osas andnud, aga vahel tahaks Elenat puldiga visata," lausus Daisy kergelt naerdes, sest talle lihtsalt meenus see, kuidas ta vahel sarja vaadates tegelasi sõimab või õpetab. Tjah, nagu muudaks see kuidagi nende teguviisi. "Tore teada," noogutas tüdruk lühidalt. Temal ei olnud seda ilmselt vaja enam kinnitada, sest tal oli isegi poiss-sõber olemas. "Mkm, mina tegin küsimuse ja seega on minu reeglid," ei andnud Daisy kohe kutile järele, kuigi seda võis ilmselt juba niisama norimiseks nimetada. Aga no ei saanud ju lasta Brettil kohe enda tahtmist saada. "Jah, seal filmis ei meeldinud nad mulle ka, aga nagu kui ma peaksin terve elu midagi tegema, sest tarkuse kogumine mulle meeldiks," täpsustas tüdruk.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 30, 2014 0:47:25 GMT 2
"Ma arvan, et see on rohkem halva stsenaariumi kui näitlejate süü," leidis Brett, kelle meelest oleks tulnud see stsenarist juba ammu lahti lasta, aga ometi ei olnud keegi seda teinud. Näitlemine oli noormehe meelest ka muidugi üsna keskpärane, aga see oli ainult tema arvamus. "Ja reeglid on loomulikult rikkumiseks," vaidles Brett edasi, näol kerge muie. Ei kavatsenud tema ka Daisyle järele anda. "See kõlab mõistlikumalt, kuigi mina jääksin endiselt selle juurde, et kaitseksin endast nõrgemaid," rääkis Brett.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 30, 2014 0:54:57 GMT 2
"Seda küll jah, sest näitlejad ju ainult teevad seda, mida neile öeldakse," lausus tüdruk sel korral Brettiga nõustudes. "Mis sarju sa üldse vaatad, kui üldse vaatad?" uuris Sunny, lootes samal ajal, et nad ei ole sellest juba rääkinud, sest siis jääks küll selline mulje, et ta ei kuula üldse, mida kutt räägib. "Mulle pole kunagi see lause meeldinud, kuigi mõnel harval korral see isegi töötab," sõnas Daisy lõpuks, sest tal ei olnud noormehe vastu lihtsalt midagi öelda. Las ta siis olle Divergent kui tahab. "Siis sobiks sulle võibolla ju ka see Isetute kild," arvas Sun, sest Brettile ju meeldis vabatahtlik olla. "Muideks... kuhu me üldse läheme?" tundis Daisy korraga huvi, sest nad justkui kõndisid niisama sinna, kuhu jalad viisid.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 30, 2014 12:15:41 GMT 2
"Tjah, vahel ma isegi imetlen neid selle eest, et nad mõne nõmeda stsenaariumi järgi peavad oma tegelasi mängima ja siis selle veel välja ka kannatavad," lausus Brett kerge muige saatel. Ennast ta muidugi näitlejana ette ei kujutaks, sest noormees tundis, et on just korvpallis hea ning tahab sellega tegeleda. "Ma vaatan Supernaturali, Breaking Badi ja CSId," vastas Brett. Need olid ka ainsad, sest kutt lihtsalt ei viitsinud päevast päeva arvuti taga olla ja sarju vaadata või polnud tal lihtsalt aega. "Hah, tunnista, et ma panin sul suu kinni praegu," lausus Brett lõbusalt ning sasis Daisy blonde juukseid. "Aga Isetud annavad kõik ära ja siis jääb üle mõelda, millest nad üldse elavad. Pigem ikka Kartmatu," muigas noormees. "Ma võiks su sööma viia, kui sul kõht tühi on," arvas Brett, kui Daisy äkki imestas, kuhu nad üldse minemas on. Brett ka praegu ei teadnud, ent sihitult jalutamise vastu polnud kutil ka midagi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 30, 2014 14:09:08 GMT 2
"Mhm, aga ma ei saa sellest aru, kui mõni film on täielik saast, aga seal näitlevad hullult head näitlejad. Siis tekkib küll küsimus, et kas nad teevad seda filmi ainult selleks, et raha saada või siis nad tõesti arvasid, et sellest tuleb hea film... ma ei tea, kuidas näitlejad üldse suudavad valida, et voh seda osa ma tahan mängida, aga seda ei taha," muigas Daisy, kes samuti näitlemises enda tulevikku ei näe. Pigem vehklemises või laulmises või sootuks kuskil ajaloo/filosoofia vallas. "Ee... mis see Breaking Bad on... teisi ma tean," uuris Sunny tüübi käest, sest hetkel ta seda nime küll millegagi kokku ei suutnud panna. "Ha-ha, tead äkki tunnistangi," sõnad tüdruk ja vaatas Brettile lõbusalt otsa, hakates viimaks naerma, kui too tema blonde juukseid sasima hakkas. "No, ma ei saa aru, mis värk on kuttidel tüdrukute juuste segamini ajamisega," turtsatas neiu lõbusalt. "Olgu siis Kartmatu," noogutas Daisy samuti muiates. Söömine kõlas üsna kutsuvalt, sest filmi ajal tüdruk popkorni ei söönud ja midagi ta ei joonud ka. "Tead, see söömine kõlab isegi hästi. Kuhu läheme?" uuris Sun edasi, sest nad ei saa ju lõpuni lihtsalt sinna minna, kuhu jalad viivad. Või saavad?
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 30, 2014 14:52:49 GMT 2
"Ma arvan, et nad üritavad rohkem vaatajaid ja loomulikult raha saada sellega, kui nad saasta filmi head näitlejad palkavad," lausus Brett, kuigi tal polnud tegelikult õrna aimugi, kuidas see asi tegelikult kõik. Kõik oli lihtsalt totakas Hollywoodi loogika. "No Breaking Bad on põhimõtteliselt ühest keemiaõpetajast, kellel on kopsuvähk, aga ta hakkab tootma ja müüma metat, et tema perekond enne surma ikka majanduslikult kindlustatud oleks. Ma vaatangi praegu vanemaid osasid, sest see sari lõpetatigi eelmisel aastal ära," rääkis Brett, kes oli hetkel kolmanda hooaja juures, kuid ei näinud vajadust kõik korraga lõpuni vaadata. "No kes ei tahaks kasutamata jätta võimalust neid juukseid puudutada, kui saab?" turtsatas Brett, kes just sellest võimalusest kinni haaraski. "The Burger King jääb lähedale, aga kui sa kiirtoitu ei taha, siis võime mõne muu koha ka otsida," arvas Brett.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 30, 2014 15:23:54 GMT 2
"Jah, aga kuidas head näitlejad sellega nõus on? Mina küll ei tahaks kuulsust koguda sellega, et ma mingis nõmedas filmis mängiksin," lausus Daisy, aga ilmselt ei pidanud nad sellest aru saamagi, sest Hollywoodis käis ju kõik teiste reeglite järgi. "Oh, kõlab päris huvitavalt ja omapäraselt, sest sellist sarja pole nagu varem olnudki. Enamus sarju on ikkagi mingil määral mõnest eelnevast tuletatud või noh... suhteliselt palju on neid sarnaseid sarju," seletas tüdruk, pidades silmas näiteks neid vampiirikaid, siis on need CSI sarjad igas võimalikus variandis, siis need sci-fi ja siis need, mis keskenduvad inimeste tavaelule. "Ahah... see kõlas praegu päris jõledalt muideks," muigas Sunny ja hakkas naerma, "kui palju sa ise enda vahvaid lokke puutuda lased?" Selle küsimuse esitanud, tõusis neiu kikivarvule, et käega läbi Bretti tumedate lokkide tõmmata. "Tead, ma ei olegi juba ammu ühte head burgerit saanud, rääkimata friikatest. Lähem jah sinna," andis Daisy enda nõusoleku. Eelmisel korral nad käisidki ju mingis nii-öelda korralikumas kohas söömas. Nüüd võib vabalt rämpstoitu süüa.
|
|
20-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Brett Haymore on Mar 30, 2014 16:22:43 GMT 2
"Hollywood," sõnas Brett, sest sealt andis juba omad järeldused teha. Muidugi ei saanud noormees ka aru, miks peaks mõni hea näitleja üldse mõnes sitas filmis tahtma mängida. Ei tundunudki nagu väga loogiline, aga ju oli mõnel lihtsalt raha vaja teenida. "Mida sa üldse vaatad muidu?" uuris Brett, sest tema luges üles kõik need sarjad, mida tema vaatas, aga Daisy enda sarjade kohta väga midagi ei öelnud. "Ei, sa ei pea kartma, et ma olen mingi kommionu, sest ma ei ole," naeris Brett ning kallutas enda pea kergelt küljele, kui Daisy tema lokke tahtis puudutada. "Just lasin ju," turtsatas noormees. Õnnelik tüdruk, kes tõesti neid lokke puudutada sai. "Siis The Burger King," sõnas noormees ning jalutas edasi, kuni toidulõhnad juba ninna hakkasid lööma. Nad olid lähedal.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 30, 2014 16:38:51 GMT 2
"Ma vaatan päris paljusid, aga kuna ma alati telekast vaadata ei jõua, siis ma suht tihti vaatan arvutist. Ma vaatan näiteks Pretty Little Liars, Teen Wolf, The Vampire Diaries, Arrow, The Originals ja nii aeg-ajalt olen Gleed ka vaadanud," loetles Daisy sarju üles, mida tuli päris palju, aga no ta oli tüdruk ka ja alati on jäänud mulje, et nad vaatavad neid rohkem, kui tüübid. "Ma olen kindel, et see on midagi, mida iga kommionu enda tulevasele ohvrile ütleb," turtsatas tüdruk ja hakkas naerma. "Yey," rõõmustas tüdruk nagu ta oleks just jackpoti võitnud, kuigi tegemist oli vaid Brettile tagasi tegemisega. Samas temal on palju lihtsam enda juukseid paika tagasi sättida kui Sunnyl. "The Burger King on minu arvates palju parem kui Mäkk," mainis näitsik nii muuseas.
|
|