19-aastane; Korvpall; Eastside
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 22, 2014 20:57:08 GMT 2
Logan parkis oma auto Floreste villa ette ning istus pool minutit autos enne kui ta sellest väljus. Oli kätte jõudnud aeg teatada Logani ja Daisy suhtest Elijah'le. Mehel polnud õrna aimugi, kuidas see kõik lõppeb, kuid tundus, et ta saab kohe teada. Logan ei vaevunud koputama, kuna Daisy oli talle öelnud, et ta vanemaid pole kodus, kuid Elijah see-eest oli. Sisenenud seega rahulikult majja, eemaldas Logan üleriided ning läks esimese asjana Daisy tuppa, et sealt siis koos minna Elijah'i juurde. Siiras soovitus teistele tulevikus - ära mine suhtesse või veel vähem FWB-suhtesse oma parima sõbra õega. Logan libistas käega läbi juuste ning naeratas, kui oma lemmikblondiini nägi. Vajutanud neidise huulile kerge musi, vaatas Sommers neidisele otsa. "Valmis?" küsis Logan Daisylt kerge muigega, tumedate silmade pilk endiselt neidisel püsimas. Pidid nad siiski seda uudist Elijah'le koos teatama. See vestlus sai olema huvitav.. Või siis mitte.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2014 21:16:21 GMT 2
Daisy oli eile enda vehklemislaagrist tagasi jõudnud ja ausalt öeldes oli ta üsna väsinud, kuid siiski ajas ta ennast veel majast välja, et Brettiga kokku saada. Hea, et ta ennast natukenegi üles oli löönud, sest tüüp viis ta tearisse. Teatrisse!!! Brett oli ise veel rääkinud, et ta eelistab kino, aga oli neiule vastu tulnud. See oli temast lihtsalt nii armas. Tegu oli küll komöödiaga, aga koos naerdes saab alati teineteist paremini tundma. Pärast seda suurepärast etendust jalutasid nad teatrist ühte restorani. Teel olles arutasid nad nähtud tükki. Restoranis said nad aga jälle teineteist tundma õppida. Tüüp tundus Daisyle endiselt ideaalne poiss-sõber, aga tal lihtsalt ei olnud tema vastu neid tundeid, mis tal olid Logani vastu. Jah, ta nautis Bretti seltskonda ja temaga peetud vestlusi, aga vahel jääb sellest väheks. Õhtu lõpuks saatis Brett neiu ilusti koju ja nad lubasid veel midagi koos teha. Sunny oleks pidanud ilmselt tüübile mainima, et käib nüüd Loganiga, aga ta lihtsalt ei suutnud seda teha.
Järgmisel päeval magas Daisy seega peaaegu lõunani välja ja oleks ilmselt edasigi maganud, kui Elijah ei oleks teda üles tulnud ajama. Näitsik sõi, käis duši all, õppis ning uuris siis, kas Logan on ikka täna õhtul tulija. Saanud positiivse vastuse, asus Daisy lihtsalt aega surnuks lööma, kuni ta siis viimaks maja ees Logani autot nägi. Kui tavaliselt läks tüüp Elijah tuppa, siis täna tuli ta aga Sunny tuppa. Tüdruk ajas ennast voodist välja ja naeratas kutile vastu, suudeldes teda põgusalt vastu. "Ma ei tea, kas selleks saab valmis olla, aga positiivsema poole pealt - ta on ju mu vend ega ta meid ära ikka ei tapa," muigas Daisy lõbusalt, "tule, pole meil häda midagi." Haaranud Sommersi käe endale pihku, jalutas Daisy enda toast välja ja suundus kõrval toa ukse juurde. Ta vaatas korraks Loganile otsa, enne kui uksele koputas ja selle siis lahti lükkas, et ruumi siseneda. "Hei, vaata, kelle mina leidsin," lausus Sun enda vennale, tõmmates Logani enda järel uksest sisse, jättes meelega kuti käe endale pihku.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Mar 22, 2014 21:29:02 GMT 2
Elijah käis hommikul trennis. Pärast seda läksid nad Pattyga ühte kohvikusse sööma, kuna mõlemal olid kõhud tühjad. Neiu koju viinud, sõitis Eli koju ja avastas, et õeraas magas siiani. Ta äratas blondiini üles ja läks ise pesema. Duši alt läbi hüpanud, hakkas noormees õppima, kuid ka see sai kiirelt tehtud. Nüüd sai ta puhata, Elijah valis välja ühe "Sõprade" episoodi ja hakkas seda vaatama. Kutt istus toolil, sülearvuti laual ning mängis enda randmepaelaga, millele oli kirjutatud "Tantsulaager 2013". Kuti tähelepanu tõmbas koputus. "Õhtust, Logan," ütles noormees ning ta pööras end jälle arvuti poole. "Kas lähme elutuppa pokkerit mängima või kuhugi linna peale?" küsis Dean, silmad veel ekraanil ning käsi arvutihiirel. Ta tegi paar klõpsu ja pani seriaali kinni, varsti sai ka sülearvuti kaane kinni lüüa ning pööras end arvutitoolil ümber ja jälgis nüüd enda õde ja Loganit tõsisemalt.
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 22, 2014 21:45:58 GMT 2
"Sa oled meil ikka eriti optimistlik," lausus Logan turtsatusega Daisyle. Njah.. Ehk asi päris nii hulluks ei lähe jah, et Elijah kedagi tapma hakkab. Tundus, et Sunny suhtus sellesse tunduvalt rahulikumalt kui Sommers. "Hei," tervitas Logan ka oma sõpra ning vaatas siis seejärel enda ja Daisy ühendatud käsi, mis ilmselgelt Elijah'le märkamata jäi. Kuulnud seejärel noormehe pakkumisi, mida nad võiksid edasi teha, muigas Logan kergelt. "No pokker kõlab vist päris hästi aga eee... Me peame enne vist natuke rääkima," alustas Sommers. Mida varem ta selle ära räägib, seda parem.. Ehk. "Mina ja Daisy... Me oleme.. Eee... Suhtes," rääkis Logan kergete mõttepausidega, kuna ta ei teadnud täpselt kuidas seda öelda. Kuidas on üleüldse kõige parem viis oma parimale sõbrale öelda, et ta käib ta õega? "Etnohh.. Jahh. Nüüd sa siis tead," lisas Logan veel lõppu ning libistas vaba käega läbi oma juuste. Korras. See oli tehtud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2014 21:57:18 GMT 2
Patricia oli peale trenni veel Elijahiga ühes väikses kohvikus söömas käinud, sest mõlemal olid kõhud üsna tühjad ja seega otsustasidki nad koos kuskilt söögikohast läbi astuda. Ühel hetkel andis noormees oma rahakoti korraks Patricia kätte hoiule ja neiu pani selle ära enda trennikotti, kuhu see ka ununes. Koju jõudes asus Patty kotti lahti pakkima, et riided tuulduma riputada ja leidiski kõige pealt Elijahi rahakoti. Heitnud pilgu kellale, otsustas ta, et kell ei ole veel liiga palju ja ta viib selle kohe ära. Noormehe koduni oli tema juurest niikuinii ainult viie minuti tee. Kohale jõudnud, astus Patricia midagi aimamata välisukse juurde ja lasi uksekella, jäädes siis ootama, millal Elijah või Daisy või keegi teine avama tuleb. Niisama lihtsalt ta ikka sisse marssida ei tahtnud.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Mar 22, 2014 22:01:06 GMT 2
Elijah jäi noorte poole vaatama, üks kulm tõstetud. "Mingi loll nali või? Aprillini on veel nädalake aega," ütles Dean. Ei saa olla, Logan alles hiljuti kiitis, kuidas ta ühe tüdrukuga mingi koolitöö tegemise asemel magas. Nad ei saa lihtsalt niisama paar olla. Mees kuulis uksekella ja läks esimesele korrusele, et uks avada. "Patricia, tule edasi," tervitas noormees tüdrukut, keda ta tundis juba väga pikalt. "Mis sind siia tõi?" uuris mees. Vahepeal nad lihtsalt vaatasid filme ja rääkisid juttu, äkki see on üks sellistest õhtutest. Saabki ta mõtted Logani ja Daisy rumalalt naljalt ära.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2014 22:06:22 GMT 2
"Hei," lausus Patricia lõbusalt, kui uks avanes ja Elijah talle ukse avas. Neiu astus sisse ja tõmbas siis jakitaskust välja Elijahi rahakoti. "Sa unustasid selle enne minu kätte ja ma mõtlesin, et toon parem kohe ära," seletas Patty ja viis oma silmade pilgu noormehele. "On kõik korras?" uuris ta siis sõbralt, märgates tema kuidagi närvilist olekut. Äkki ta oli jälle tulekuks natuke halva aja valinud?
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Mar 22, 2014 22:24:24 GMT 2
"Aa, aitäh," tänas nooruk naeratusega, mis praegu eriti hästi ei õnnestunud. Ta lasi sõbrannal tuppa astuda ja sulges välisukse tüdruku järel. "Logan ja Daisy üritavad siin vaimukad olla ja väita, et nad käivad. Kuule, tahad ka pokkerimänguga liituda? Mõtlesime Loganiga mängida, aga mitmekesi on ägeda," arvas Elijah. Ta ei uskunud, et Logan ja Daisy käiksid, Logan oli ju selline üheöösuhte inimene, Dean ei teadnud, millal sõber üldse püsisuhtes oli olnud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2014 22:28:45 GMT 2
"Misasja?" küsis Patricia, kui oli Elijahi öeldu ära kuulnud. "Nojah, tegelikult, kui nüüd mõtlema hakata, tundub see üsna loogiline," sõnas neiu siis ja hammustas huulde. Viimasel ajal nähti neid kahte aeg-ajalt teineteise seltskonnas ringi liikumas ja noh, kõlakad käisid juba ringi ka. "Olgu, minugipoolest," nõustus Patty siis kuti ideega pokkerimängust. Neiu polnud selles küll just kõige parem, aga mängu käigus õpib ju siiski kõige paremini. Pealegi, ega ta kodus istudes ka midagi targemat poleks peale hakanud.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2014 22:40:48 GMT 2
Daisy kuulas vaikselt vahelesegamata ära, kuidas Logan vennale seda asja serveeris. Kõige kindlam see muidugi ei tundunud, aga vähemalt oli see nüüd tehtud. Edasi suunas näitsik enda pilgu vennale, et näha, kuidas ta reageerib. Noh jah, midagi väga positiivset sealt ei tulnud. "Elijah..." hakkas Sun enda vennaga uuesti rääkima, kuid uksekell viis tüübi hoopis alumisele korrusele. Kena, kes see siis nii hea aja leidis, et neile külla tulla? Jäänud Loganiga kahekesi, astus ta tema ette ja pani käed ümber kuti. "Noh, see ei läinud kõige paremini, aga... küll me talle selle selgeks teeme," sõnas Sunny, üritades endiselt positiivne olla, kuigi olukord ei tundunud enam nii lilleline, "lähme vaatame, kes meie vestlust segama tuli?" Teisisõnu, kas nad üritavad uuesti tüdruku vennaga rääkida.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Mar 22, 2014 22:42:47 GMT 2
"Loogiline? Miks see loogiline on?" uuris Elijah, ise silmnähtavalt ärritunud. Talle ei meeldinud see mõte üldse, et Logan hakkab Daisyga käima. Logan rääkis enda vallutustest Elijahile, paratamatult hakkas noormees mõtlema, kas Daisy oli ka üks nendest? Oeh, see asi oli ikka liiga keeruline. "Ma loodan, et see on ikka nende loll nali," lisas Dean ja tõmbas käega üle näo. Kuhu need kaks nüüd jäid?
|
|
Senior
|
Post by Logan Sommers on Mar 22, 2014 22:59:31 GMT 2
Sellist reaktsiooni polnud Logan Elijah'lt just oodanud, aga enne kui tema või Daisy jõudis seda kuidagi selgitada, läks noormees alla ust avama. Logan ohkas kergelt aga kui neidis oma käed ümber tema pani, ilmus mehe näole kerge naeratus. Noogutanud neidise jutu peale, vajutas Logan tüdruku huulile kerge musi ning läks seejärel koos Daisyga alumisele korrusele. Juba trepi peal kuulis ta Elijah'i, kes ilmselgelt väga rahulikult sellesse ei suhtunud. Näinud Patriciat, tervitas Logan teda. Logan oli siiski teadlik, kes Elijah tantsupartner oli. "Ma saan aru, et see on sinu jaoks ilmselt natuke veider aga nooo.. See ei ole nii hull kui sulle tundub," lausus noormees, et oma sõpra natuke maha rahustada. "See ei ole nagu ma kasutaksin teda ära, Elijah. Päriselt," kinnitas Logan, kuna ta oli võrdlemisi kindel, et just see oli noormehe üks põhilisi põhjuseid, miks ta nii vastu sellele oli.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2014 23:03:44 GMT 2
"Koolis ikka liigub kõlakaid ringi," sõnas Patricia õlakehitusega ja kortsutas siis kulmu. Kas Elijah polnud siis tõesti mitte midagi kuulnud, mida räägiti? Kuulnud samme trepist alla tulevat, pöörast Patty end ümber ning märkaski Daisyt ja Loganit, kes teda kuidagi mitte just kõige viisakamalt tervitasid. Noh, ta oli ikka väga halval ajal juhtunud siia tulema. Neiu ristas käed rinnal ja toetas end vastu seina, sest ta parema meelega ei tahtnud väga sellest vestlusest osa võtta.
|
|
19-aastane; Eastside
Senior
|
Post by Elijah Dean Flores on Mar 22, 2014 23:12:22 GMT 2
Elijah pööras end ümber, et Logan ära kuulata. "Aga need jutud, et "õu, ma põrutasin üht tšikki", kuidas Daisy sellesse suhtub, et sa mingite suvakatega magad? See on lihtsalt... Veider. Nagu, tehke, mis tahate, aga ma ei taha enam ühtki sellise alatooniga juttu kuulata, sest ta on mu õde, for crying out loud," rääkis Dean. "Ega mul mingit sõnaõigust ei ole, mulle meeldiks see rohkem, kui Daisy selle ajani, kui ma ära kolin, vallaline oleks, aga noh... Katsuge siis olla," lisas Elijah. "Pokkerit neljakesi?" tahtis Dean teemat lõpetada. Ta oleks tahtnud õlut nüüd, see jutt tekitas talle peavalu.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2014 23:20:54 GMT 2
Daisy jalutas pärast kerget suudlust koos Loganiga alumisele korrusele, et näha, mis Elijaht seal nii kaua kinni hoiab. Tuli välja, et see mis oli hoopis kes ja kandis nime Patricia. Venna tantsupartner sai neiult ühe naeratuse ja viipe. Mida ta nii hilja siin teeb? Äkki on vennal ka vaja enda õele midagi rääkida? Okei, vaevalt. Ta on ju siin peres nii tõsine ja professionaalne, et ta ei hakkaks kunagi enda tantsupartneriga käima, õigus? Sunny ei pidanud taaskord ise suud lahti tegema, sest Logan rääkis ise ja seekord tundus ta kõvasti enesekindlam kui enne üleval Elijah toas. Saanud korraga teada, et Sommers räägib enda vahekordadest Elijahle, viis ta küsiva ja pisut paanilise pilgu temale. Ta räägib tüübile sellest, kui nad koos magavad? Okei, olukord muutud just mitu korda hullemaks. "Ma tean suurepäraselt, milline kuulsus Loganil on, aga me oleme sellest rääkinud ja pealegi, kas sa arvad siis, et su parimal sõbral ei ole õigust saada võimalust, et näidata, kuidas ta suudab püsisuhtes olla," seletas Daisy ja vaatas vennale küsivalt otsa. "Kuule, vennas, unista vähem," lausus Daisy, kui Elijah mainis, et tüdruk võiks kuni väljakolimiseni vallaline olla. Seda võib tüüp küll ainult unes näha. "Kui te kõik mängida tahate, eks ma siis ühinen," lausus näitsik õlgu kehitades.
|
|