27-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Jonah Norgård on Mar 17, 2014 22:22:31 GMT 2
Jonah hakkas vaikselt teadvusele tulema ning see ei olnud meeldiv. Peavalu oli tappev. Ja mis ei olnud midagi erilist ka peale eelmist õhtut. Mida ta jõi üldse? Ainult tekiilat ja rummi, ainult.. Ta proovis meenutada, mis eile juhtus. Kuidas ta koju sai. Mälestus GPB'st ära tulemiset on olemas. Ja ta ei olnud üksi. Kaugele nad koos Liz'iga jõudsid? Mis sai üldse naisest? Jonah ei suudaks taluda seda häbi, kui ta naise kuskile maha jättis. Või kui naisega hoopis juhtus midagi... Tal pole ka naise numbrit, et helistada ja uurida. Jonah asus mõtlema kuidas saada kontakti naisega kelle nime ta ainult teab? Ehk teab ta kolleeg naisest rohkemat.. Norrakas otsustas peavalu totsides end diivanilt püsti ajada. Ja kuna mehe jaoks polnud mingi ime ärgata hommikul peale joomist samuti nagu ta oli välja läinud, tiris ta esimese asjana end pesuväele, et kiirelt pesus käia ja Liz'i otsima minna. Ta võttis sihiks magamistoa, et haarata puhtad riided. Kuid ust avades tõi mees kuuldavale kerge ohke, Liz'i pärast ei pea muretsema. Karta tuleb pigem seda, kui ta ärkab muheles mees omaette. Peale hetkeks peatumist uksel, et veel imetleda naist, proovis Jonah hääletult kapini jõuda, et sealt midagi selga panna. Elizabeth Birkinson
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Mar 17, 2014 22:59:22 GMT 2
Elizabeth magas võrdlemisi sügavalt ning ta ei ärganud öösel kordagi. Eks see kipu niiviisi olema, kui ollakse selleses koguses alkoholi tarbinud. Lizzie hakkas vaikselt oma sügavast unest välja tulema, kui ta kuulis kellegi samme toas. Esimese hooga ei tulnud naisele meeldegi, et ta polnud oma kodus. Peavalu, mis oli meeletu, tuletas Lizzie'le vaikselt meelde eelnevat ööd, olgugi et mäluaugud olid endisel suured. Naine avas ettevaatlikult silmad ning esimene asi, mida ta nägi, oli muidugi Jonah, kes bokserite väel kapi kallal toimetas. "Umnn... Hommik," pomises Liz vaikselt ning alles siis taipas, et ta oli öösel teki enda pealt ära lükanud. Kiire liigutusega oli see ta peal tagasi ning naine libistas käega läbi oma heledate juuste. Lizzie sulges sekundiks silmad, et need siis uuesti avada ja viis pilgu mehele. Vähemalt tundus, et nad ei olnud vahekorras, kuna Elizabethil pesu seljas oli. Keset ööd täis peaga ta ilmselt poleks seda vaevunud tegema. "Ma vist poleks pidanud siia ööseks jääma ja su voodi niiviisi ära omastama," lausus naine seejärel kerge muigega ning tõusis voodisse istukile, hoides ühe käega tekki endal ees, teisega uuesti läbi oma juuste tõmmates, et veidi inimlikum välja näha. "Aga sa saad minust kohe lahti. Ma luban seda," lisas Elizabeth seejärel kerge muigega. Vähemalt suutis naine oma piinlikkustunnet võrdllemisi hästi varjata, kuna tegelikult oleks ta tahtnud hetkel maa alla vajuda.
|
|
27-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Jonah Norgård on Mar 17, 2014 23:22:58 GMT 2
Kapist riideid valides ehmatas Jonah kuuldes Liz'i häält. Ta haaras kapist kiiruga esimese ette juhtuva asja, et end sellega katta. Kuigi vajadust selleks ei olnud. Ta pööras ennast ringi "ee.. Hommikus, sullegi!". Kui ta uksel seistes oli keskendunud pigem naise näole ja blondidele juustele siis nüüd märkas ta ka naise puuduvaid riideid. Suutmata naiselt pilku lahti rebida enne kui naine , ehk liigagi kiirelt, end tekiga kattis. Tahtnud juba seletama hakata, et öösel ei saanud midagi juhtuda avas Liz suu. "Miks mitte? Tänu sinule sain lisaks esimest korda supermodelli võõrustamisele ka oma diivanit magamiseks kasutada." Ja mõte, et naine soovib ka kohe lahkuda, ei meeldinud Jonahle. "Ma siin mõtlesin, et täis jootmise eest ma võin sulle vähemalt natuke mahla pakkuda peaparanduseks." Peale hetkeks naise blondide mitte just parimas korras olevate juuste silmitsemist meenus Jonahle, kus ja kuidas ta seisab. "Emm.. ma siin.. " Jonah haaras esimesed ette juhtuvad teksad ja t-särgi "ma lähen nüüd, saad riide panna ja pessu minna," osutas Jonah läbi magamistoa ukse vannitoale. Ta peatus korraks nõutult naist vaadates ja väljus siis kiiresti toast, sulgedes ena järel ukse.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Mar 17, 2014 23:38:48 GMT 2
Elizabeth puhkes naerma mehe reaktsiooni peale, kuid hetk hiljem pidi neidis nägu krimpsutama. Ta peavalule ei sümpatiseerinud seesugune vali naer. Naine lasi mehel lõpuni rääkida ja muigas siis. Üllataval kombel ei tahtnudki Jonah esimese asjana, et võhivõõras naine ta korterist kaoks, mis tuli Lizzie'le võrdlemisi suure üllatusena. "Peavalutableti eest mahlaklaasi kõrvale oleksin ka ääretult tänulik," jõudis naine veel enne öelda kui noormees riietega teise tuppa kadus. Mnjahh.. Kui ta kavatses siia veel veidiks jääda, siis pesema kavatses ta tõesti minna. Kui Jonah toast lahkus, tõusis Liz voodist võrdlemisi kiiresti püsti ning pidi sekundiks seinalt tuge otsima. Njahh.. Alkohol oli saatanast tõesti. Vaevumata kleiti selga ajama, kõndis Lizzie pesu väel vannituppa, et siis kiire värskendav dušš võtta. Umbes viie minuti pärast oli ta valmis ning sobranud natuke vannitoa kappides, leidis naine peagi otsitava - käterätik. End sellega ära kuivatanud, pani Liz selle endale ümber ning läks uuesti magamistuppa, et enda kotist patsikumm võtta. Juuksed kõrgesse hobusesabasse pannud, läks neidis vannituppa tagasi, et kleit selga ajada. "Ja oli siis mu võõrustamine diivanil magamist väärt?" uuris naine muigega, tumedate silmade pilk mehel püsimas. Vaikselt hakkas ka Lizzie'le eelnev öö meenuma.
|
|
27-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Jonah Norgård on Mar 18, 2014 0:03:31 GMT 2
Olles lipsanud kiiresti toast välja asus Jonah end riietama. Samala ajal mõeldes, kas tal on üldse mahla. Kuna viimasest poes käimisest on juba natuke aega möödas võib juhtuda, et mahl, ka juhul kui seda on, ei pruugi enam kõlblik olla. Ta sobras kiiresti külmikus ja pidi tõdema, et mahla enam ei olnud. Eks siis peab neidis leppima tassikese teega. Vesi keema pandud ja tassid valmis seatud asus Jonah hoopis tähtsamat asja otsima - peavalutablette. Olles tuhlanud natuke aega ringi meenus Jonahle, et ta suures seljakotis peaks kindlasti olema. Kuid see asub magamistoa kapis. Jonah hellitas peas mõtet jalutada tuimalt sisse ja loota, et naine on seal vähemalt pesu väel. Kuid mattis selle mõtte maha- see poleks sobilik ja võik olukorra pigem ebamugavaks muuta. Seega ta otsustas oodata, kuni kuulis, et naine tagasi vannitoas oli. Ta astus tuppa vaikselt piiludes, et mitte naisele peale jalutada ja suundus otsejoones kapi poole. Kuulnud enda seljatagant naise häält sai mees seekord ümber keerates naisele ka tabletid ulatada. "Võib küll öelda, et see oli seda väärt" teadmata, kas asi oli naise kohalolekus ta korteris või siis Liz'is. Jonah lasi silmadega üle naise, jah see kleit näeb ta seljas ka praegu hea välja. "Kas ma teen sulle midagi süüa ka? Kui enesetunne kannatab muidugi. Ja pealegi mahla polnud, et pead siis teega leppima ja.." see oligi kõik. "Ega sul kiire pole kuhugile?" lipsas küsimus Jonah suus enne kui ta sellele mõelda jõudis.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Mar 18, 2014 19:09:57 GMT 2
Lizzie muigas kergelt ning võttis tabletid vastu. Sealt ühe välja võtnud, neelas naine selle ilma veeta alla. "Siis kõige halvemini just ei läinudki," lausus Elizabeth kerge muigega kui noormees ütles, et diivanil magamine oli seda väärt. Naise tumedate silmade pilk püsis norrakal kui ta viimast kuulas ning puhkes lõpus jällegi naerma. "Kas kõik on Euroopas kogu aeg nii viisakad või on asi lihtsalt sinus?" uuris Liz seejärel lõbusa muigega. Jonah oli tõesti äärmiselt viisakas, mis oli neidise silmis väga armas. "Tee kõlab hästi," kinnitas naine seejärel lumivalge naeratusega ning kui noormees pakkus, et viimane võib ka midagi süüa teha, muigas Liz kergelt. "Kui sa viitsid, siis sa võid teha," ütles Elizabeth noormehele. Naisel läks enesetunne alati kordades paremaks pärast seda kui ta söönud oli, mistõttu naine sundis end tavaliselt pohmaka puhul sööma ka siis kui ta seda ise ei tahtnud. "Mmm.. No mul väga kiire ei ole aga väga kauaks ma ka ei saa siia jääda," lausus Liz. Nüüd oli aeg jällegi reaalsusesse tulla ning tegeleda oma emakohustustega, mis meenutas naisele tõsiasja, et ta polnudki Jonah'le maininud, et naisel on poole aastane tütar..
|
|
27-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Jonah Norgård on Mar 18, 2014 23:59:32 GMT 2
Jonah pole ju nii viisakas. Või siis ikkagi on. "Tead, ma usun, et asi on hoopis sinu madalates standardites" muigas Jonah. Ehk neidis peab ikka rohkemat ootama. Sest seda mida sa eeldad, seda sa ka saad.. lõpuks. Kuuldes, et tee kõlab hästi juhatas Jonah naise kööginurgakesse, kus oli väike lauake koos paari tooliga. "No, siis ma vaatan, mis mul siin üldse leidub". Jonah ei olnud just eriline kokkaja, aga see ei tähenda, et ta sellega hakkama ei saaks. Ta lihtsalt ei viitsi. On ju alati lihtsalm tellida kiirtoitu. Ta võttis külmikust mõned munad ja lõi need pliidil soenevale pannile, sest kes ei sööks muna. "Ma tavaliselt ei valmista kellelegi hommikusööki, nii et võid uhke olla" lausus Jonah. Tõsi ta on, pole ju kellelegi valmistada seda. "Mis sind siis ees ootamas on täna" tundis Jonah huvi. Sest äkki Liz'il ongi keegi kodus teda ootamas.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Mar 19, 2014 0:37:09 GMT 2
Liz muigas kergelt. "Võib-olla tõesti," nentis naine, olgugi et talle endale küll ei tundunud, et tal oleksid madalad standardid olema. "Tavaliselt tahavad hommikul ikka mehed öösel toodud tšikkidest võimalikult kiiresti lahti saada, kuid tundub, et sina mitte. See tuli lihtsalt üllatusena," rääkis Elizabeth ausalt ära. Mnjahh.. Ja nüüd Jonah kindlasti arvab, et Liz käib kogu aeg lambikate meeste juures magamas, kuigi tegelikkuses see polnud üldse nii. Vähemasti mitte enam viimasel ajal. Naine kõndis koos noormehe kööginurka ning istus seejärel ühele toolile, libistades parema jala üle vasaku. Lizzie jälgis, kuidas Jonah talle hommikusööki valmistas ning neidis muigas kergelt. Sellest oli juba võrdlemisi kaua kui keegi talle viimati süüa tegi. "Ja mulle ei valmistata ka tavaliselt hommikusööki, seega uhke tunne tekib vaikselt küll," lausus Elizabeth lumivalge naeratusega. Kuulnud mehe küsimust sattus Lizzie kergesse kimbatusse. Rääkida või mitte, rääkida või mitte.. Samas ühel hetkel tuleks see nii või naa välja, seega oli vist mõistlikum kohe rääkida.. Või siiski mitte? Pärast kerget kõhklust vastas Liz: "Mu 6-kuune tütar." Ja nüüd arvab Jonah, et Liz on ülisitt ema.... Poleks pidanud vist ikkagi ütlema.
|
|
27-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Jonah Norgård on Mar 19, 2014 22:56:49 GMT 2
See võib tõesti üllatav olla. et Jonah Lizist veel lahti ei taha saada. Aga küsimus tekibki, kas Jonah oleks üldse Lizi purjus olekut ära kasutanud, ka juhul kui ta poleks koheselt ära vajunud. Sest mida muud see tähendab, et Liz tema voodis poolalasti oli ja Jonah täies riietuses diivanil istudes magas. "No, kas Sind üllataks, kui ma ütleks, et ma oleksin tundnud nagu ma oleks sind ära kasutanud...." Tõsi, Jonah ei pea just lugu üheöösuhetest. Seks võib ju hea olla, aga see ei oleks õige enam. Jonah lonksas rahulikult teed ja jälgis pannil toimuvat ja kuulas rahulikult, kuidas naine end uhkena tunneb. Ta keeras munad teistpidi ja maitsesta need. Kuid kuuldes, et naisel on poole aastane laps keeras Jonah end vaikselt ümber ja vaatas hetkeks naise tumepruunidesse silmadesse. Mida see naine küll endast mõtleb - "ega nüüd ei ole see koht, kus sa ütled, et sa jätsid isa last vaatama?" Kui naine seda ütleks oleks ta Jonahi silmis täiesti väärtusetu eit. Ja munad sööks ka Liz'i eest ära.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Mar 19, 2014 23:56:44 GMT 2
Elizabeth kuulas Jonahit ja muigas kergelt. "Ma arvan, et me kasutasime mingil määral mõlemad teineteist ära, seega oleme võrdselt süüdi," nentis Liz. Mnjahh.. Tal oli vaja pääseda sellest võrdlemisi rutiinsest elust ning nohh, kindlasti oli ka Jonah'l tahtmist millegi vastu mässata nagu nad eelmisel ööl seda nimetanud olid. Liz küll kartis, mida mees ütleb, kui ta saab teada, et Lizzie'l on poole aastane laps, kuid selle varjamisel polnud ka erilist mõtet. Halvem oleks olnud see, kui nad oleksid veel mõned korrad kokku saanud ja siis see oleks nii muuseas välja tulnud. "Ei. Me ei ole koos enam," lausus Elizabeth seejärel noormehele, "kui oleksin, siis ma poleks siin hetkel." See oli tõsi, petmist naine väga heaks ei kiitnud, kuigi flirtimist tuli ikka vahest ette. "Ma tean, mida sa arvad, aga see ei ole mu tavapärane käitumine. See oli viimase peaaegu, et pooleteistkümne aasta jooksul teine kord kui ma mingilgi määral alkoholi tarbisin aga ma saan su hukkamõistust. Seega ma lahkun," rääkis Lizzie ning tõusis toolilt püsti, et esikusse minna.
|
|
27-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Jonah Norgård on Mar 20, 2014 22:48:20 GMT 2
Mingil määral on tore teada, et valiti just Jonah ära kasutamiseks. Aga kas Liz plaaniski õhtu lõpetada Jonah voodis? See küsimus painas Jonaht, kuid lõpuks see ei ole oluline. Seda eesmärki naine igatahes ei täitnud. Ja kuna ta veel siin on siis vaevalt, et ainult selle pärast. Ka Jonah oli hetkel mässamas, kogu ta Tree Hillis olek oli mässumeelsuse kindel näide. Kuid tema mässu põhjused on hoopis midagi muud. Jah, naine oli ka eelmisel õhtul talle kinnitanud, et tal pole kedagi- või siis mitte just kinnitanud, aga andnud mõista, et ei ole. Kuid kui Liz rääkis hukkamõistust tahtis Jonah juba vahele öelda midagi, kuid naise žest oli ilmselge, ta kavatsebki lahkuda, täpselt nagu ta ütles. Jonah astus kiirelt üle köögi, et takistada naist. Mees haaras naise randmest ja tõmbas ta enda vastu. Ta lausus tasasel häälel "sa ei lähe kuhugile" hoides ühe käega naise piha ümbert kinni ja ta tumepruunidesse silmadesse vaadates. Loodetavasti on see vihje selge, et mehe jaoks ei ole naise eelmisest suhtest pärit laps mingi probleem. Emaks olemine on tõesti töö, mis võtab kogu aja, eriti, kui laps nii noor on veel. Ja kuidas saaks Jonah pahaks panna, et naine ühe õhtu enda jaoks võttis, me kõik vajame puhkust.
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Mar 21, 2014 14:19:18 GMT 2
Elizabeth oli tõesti valmis lahkuma, kuna ta arvas, et mehe arvamus temast muutus. Naine muidugi poleks saanud seda ka talle pahaks panna, kuna igal ühel on omad põhimõtted. Kui Jonah korraga talle ette astus, oli Liz siiralt üllatunud ning seda ka siis kui Jonah ta enda vastu tõmbas. Naine viis oma tumedate silmade pilgu mehele ning kui ta noormehe sõnu kuulis, ilmus neidise näole õhkõrn naeratus. Talle oli tõesti Jonah siiani võrdlemisi sümpaatne tundunud ning Elizabeth oleks olnud võrdlemisi pettunud, kui ta poleks noormehega rohkem tegemist saanud teha. Liz libistas oma käed noormehe puusadele ning jäi Jonah'le otsa vaatama. "Ma oleks ilmselt pidanud seda eile sulle juba ütlema, aga ma ei arvanud, et ma sinu juures lõpetan," rääkis Liz ausalt Jonah'le. Eks ta kartis mehe reaktsiooni, kui ta kuuleb seda, et naisel on laps ning mida ta mõtleb naisest, kes tuleb lapse kõrvalt end baari end täis jooma.
|
|
27-aastane; Westside
Citizen
|
Post by Jonah Norgård on Mar 22, 2014 16:06:01 GMT 2
Eks igalühel viskab laps vahepeal üle ja tahaks midagi lõbusamat teha, kui diivanil istuda ja seepi vahtida, samal ajal kui mingi vääks rinna otsas ripub ja kõigest väest imeda üritab. Ja olgu õnnistatud need hetked, kui see pisike imeline olevus, kelle sa suure piinaga hea pool aastat tagasi enese seest välja pressisid, su lihtsalt täis oksendab. Jonah on väga mõistev noormees ja eks see panigi ta neidisest natuke teisiti arvama. Mitte, et ta neiu käitumist heaks kiidaks. Seda mitte. Jonah lasi Lizzie'st lahti, vaikis sekundi ning lausus siis neiule otsa vaadates:"Aga ma arvan, et on parem, kui sa siiski koju läheksid."
|
|
24-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Elizabeth Birkinson on Mar 22, 2014 16:21:11 GMT 2
Kui Jonah temast lahti lasi ning vaikis, oli Liz heteks võrdlemisi segaduses. Mehe järgnev lause ajas naist veelgi rohkem segadusse, arvestades seda, et vaevu minut aega tagasi oli Jonah öelnud, et Liz ei läheks kuskile. Sellegipoolest ei lasknud modell seda endale kaks korda öelda ning läks esikusse, et kingad jalga panna. Vähemalt imekombel oli ta suutnud need eile jalast kuidagi ära saada. Võtnud oma käekoti, vaatas ta korraks norrakale otsa ning isegi naeratas kergelt. "Kui sa tahad, siis helista mulle," lausus blondiin, kui oli Jonahi juurde kõndinud. Surunud paberilipiku mehele kätte ning andmata mehele aega reageerimiseks, vajutas Liz mehe põsele kiire musi, et seejärel kontsade klõbina saatel kiirelt korterist väljuda ning endale takso kutsuda ja koju minna.
|
|