|
Post by Deleted on Mar 17, 2014 21:02:59 GMT 2
Vanessa ema oli Itaaliast koos enda tütre (Nessa poolõe) Gabrielaga kaheks nädalaks Tree Hilli sõitnud ja peatus enda tütre juures. Scottile paras katsumus enda ämmaga kaks nädalat ühe katuse all elada, aga õnneks suutsid nad hästi läbi saada. Tundub, et nende puhul on kuri ämm ainult müüt. Kuna noored on Iani sünnist saati kogu aeg kodus olud ja lapsega tegelenud, siis ajas Vanessa ema nad esmaspäeva õhtul praktiliselt ise majast välja, et nad vahelduseks natuke lõbutseksid ja ennast noortena tunneksid. Naisel endal ei olnud ju midagi enda tütrepoja järele vaatamise vastu. Kuna ta jälle Tree Hilli satub ei tea ju... Alustuseks läksid Nessa ja Scott TRICi nagu vanadel aegadel ikka kombeks oli. Küll nad hiljem vaatavad, mis edasi teevad. Täna õhtul pidi klubis esinema DJ otse North Carolina pealinnast ja seega võis head muusikat oodata. Vanessa andis enda nahktagi garderoobi ning jalutas siis musta minikleidi ja mustade kontsade peal klubisse, hoides enda abikaasa käest kinni. Peaks mainima, et pidevalt vaikses majas olemise asemel oli ta nüüd ruumis täis tõsist müra. Läks natuke aega, enne kui ta kõrvad sellega harjusid.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Mar 17, 2014 21:11:20 GMT 2
Scott oli üsnagi rahulikult usaldanud oma pisipoja ämma hoolde, kui too seda nõudis, ning nüüdseks olid noored vanemad jõudnud klubisse. Rahvast, müra ja alkoholi väga palju. ''Ja mina arvasin, et ma olen veel noor.'' Teatas ta peale naise istuma laskmist, ning maandus siis tema kõrvale. ''Mida me täna joome, ja kui palju me joome?'' Vaatas ta silmadega naise otsa, ning viis silmad kellale. Kuna mees oli viimasel ajal vaid kodus olnud, ning rahulikku pereelu veetnud ei osanud ta siin eriti ei istuda, ega ka oma silmi kusagile viia. Kindlalt seisis üks käsi Nessa põlvel, et nii naist oma lähedal hoida, ning märgata, kui ta kusagile minema kavatseb liikuda. Selga oli Scott jätnud eest lahtise triibulise triiksärgi, ning selle alla tavalise valge t-särgi. Jalas kulunud heledad teksad, ning peas nokats. Nagu Scotler ikka, ning õnneks Ness ei üritanud mehe riietust muuta.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 17, 2014 21:29:45 GMT 2
Nessa asetas enda jala üle põlve ning vaatas mehele muiates otsa. Ka tema tundis ennast seal praegu natuke veidralt. "Tahad mujale minna või teeme vähemalt paar tantsu?" uuris naine muiates, sest no ta ei olnud küll varem kuulnud, et Scotler ennast vanaks peaks. Ja ega nad ei olnudki, aga ju siis on see vaikne pereelu neid mõlemaid natuke muutnud. "Ma ei tohigi eriti palju midagi alkohoolset juua," mainis Vanessa, sest ta ju ikkagi imetas veel Ianit. Muidugi klaasike midagi ei tee halba, aga ilmselt suurt läbutsemist naine küll teha ei saa ja ega ei taha ka.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Mar 17, 2014 21:34:20 GMT 2
Scott viis silmad peale ringkäiku tagasi Nessale, ning muheles. ''Mina joon hetkel rohkem, sina ehk järgmine kord.'' Pilgutas ta naisele silmad, ning kutsus siis baarmeni. Tellis omale rummikoksi, ning jäi ootavalt Nessale otsa vaatama. ''Veidi ikka keerutame ka, eksole.'' Keeras ta end tantsivate inimeste suunas, ning turtsatas. ''Viimane kord, kui me siin koos olime. Mäletad?'' Jäi ta peale turtsumist ka rahulikult oma abikaasat vaatlema.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 17, 2014 22:53:11 GMT 2
"Mhm, küll ma su siis koju kantseldan, kui asi liiga hulluks läheb," naeris Nessa kergelt. Kui mees tellis endale rummikoksi, siis naine otsustas tavalise tumeda viinamarjamahla kasuks. Ausalt öeldes ega tal mingit suurt alkoholi isu nagu nii hetkel ei olnud. Võibolla üheksa kuud ja veel rohkemgi sellest ilma olles ei tahagi pärast enam juua väga. "Kindlasti," noogutas naine, sest tantsimine oli Nessale alati oluline. Olgu selleks siis klubi või kisakoor. "Ikka mäletan," turtsatas Vanessa, "sina olid täis ja tahtsid Robertiga kaklema minna, kuigi ma olin tollel ajal veel tema tüdruk." Naine rääkis seda kõike lihtsalt ja isegi kergelt muiates, sest ta oli sellest kõigest üle. Ta oli rahul enda praeguse eluga. Samas ta teadis, et meest häirib see asi endiselt aeg-ajalt.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Mar 18, 2014 21:08:05 GMT 2
Scott noogutas kiirelt, ning naeratas naisele õrnalt. Saanud oma klaasi kätte rüüpas ta sealt kerge lonksu, ning toetas end. Käe naise põlvelt eemaldanud libises ka tema silme eest läbi see õhtu. ''Oleksingi andnud, kui ma poleks nii kindel endas olnud, et sa siin minuga tulevikus istud.'' Tõstis ta klaasi, ning keeras end siis Nessa suunas. ''Meie terviseks, et sa ikka teaksid, et sa ei teinud viga.'' Noogutas ta täiesti mõistlikult oma abikaasale, ning tõstis klaasi siis huultele.Seejärel jäi Scotler otsima silmadega dj'd kes täna puldis oli. ''Täna oli mõni diskor?'' Uuris ta Nessalt.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2014 21:25:22 GMT 2
"Hea, et ei andnud, sest siis oleks asi ilmselt teisiti lõppenud," sõnas naine, kuigi ei tea midagi... Lihtsalt Nessale pole kunagi kaklemine meeldinud. Ja kui seal oleks tollel õhtul rüselemiseks läinud, siis vaevalt Vanessa Scotti poole oleks vaadanud. "Meie terviseks," kordas Nessa ning võtis letilt enda mahla ning võttis sealt pisikese lonksu. See oli päris magus, aga naisele meeldis. "Mhm, keegi Raleighist," noogutas Vanessa, asetades klaasi tagasi letile. Ega ta ei teadnudki neid diskoreid eriti nimepidi, aga rahvas rääkis linnas, et pidavat hea olema.
|
|
28-aastane; Eastside
Celebrity
|
Post by Scott Jefferson on Mar 18, 2014 23:00:15 GMT 2
Scott turtsatas vaid õrnalt sellepeale, ning kergitas seejärel oma kulmusid. Rüüpas klaasi tühjaks, ning tõusis. Nessa ette seisma jäädes muigas ta vaikselt. ''Tantsule klubi ilusaim neid?'' Pakkus ta oma kätt naisele, kui oma käe Vanessa suunas sirutas, ning vaikselt oma suunurkasid kergitama jäi.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 18, 2014 23:28:59 GMT 2
Nessa enda mahlaga küll nii kiiresti ühele poole ei saanud, aga no ühest tantsust enda abikaasaga ta ka ära ei ütleks. Seega libistas ta ennast pukipealt maha ning võttis mehe käe õrna naeratusega vastu. "Kuidas ma saaksin keelduda," vastas Vanessa mehe küsimusele. Ta liikus Scotleri juhtimisel tantsupõrandale. Hetkeks tundis ta ennast seal pisut veidralt, aga kui uus laul koos mõnusa rütmiga pihta hakkas, alustas Nessa ka enda liigutamisega. Õnneks pole tantsimine naisele kunagi erilist raskust tekitanud. Liigutused tuleva talle justkui iseenesest kui ta ennast muusikasse ära suudab kaeotada nagu praegu.
|
|