23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Courtney Jolie Mason on Mar 11, 2014 23:06:06 GMT 2
Courtneyl oli tööpäev, mis oli alanud õhtu, seitsme paiku. Kuna oli nädalavahetus ja ta öises vahetuses oli, pidi ta tööpäev kusagil nelja paiku lõppema. Nii oligi ju klubides. Neiule meeldis oma töö, kuid vahest võisid kliendid ikka päris väsitavad olla. Neiu oli juba viimased poolteist tundi iga kümne minuti järel kella vaadanud. Aeg nagu ei liikunud. Nüüd oli alles jäänud vaid viisteist minutit ja pidu pidigi läbi saama. See tõstis neiu tuju. Ta teenindas hoogsalt kliente edasi, et kõik oleksid õnnelikud.
OT. Léon
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Léon Theo Ward on Mar 12, 2014 20:09:48 GMT 2
Léon veetis õhtu TRIC-is, kus ta tagaruumis märkis, mida vaja juurde tellida, millele aga soodukas teha. Theo salvestas faili ära, et järgmisel tööpäeval tellimused sisse esitada. Vaikselt hakkas õhtu lõppema, tegelikult pidi paari-kolme, ehk isegi nelja tunni pärast päike taevasse tõusma. Mees läks baari, et vaadata, kuidas seal olukord on. Kliente veel oli, klubis mängis üks tuntud DJ, ilmselt seetõttu oligi koht veel päris normaalselt rahvast täis. "Väsitav tööpäev?" küsis Theo, astunud vaikselt Courtney selja taha.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Courtney Jolie Mason on Mar 12, 2014 21:13:55 GMT 2
Tütarlaps teenindas kliente nii kus jaksas. Kliente hakkas tasapisi vähemaks juba jääma, kuna kell hakkas ka kukkuma. Courtney otsustas, et nüüd teenindabki viimased kliendid ära ning peale seda panebki baari kinni. Ta oli iseenda boss. Polnud ju mõtet hoida baari lahti, kui keegi nagunii enam midagi osta ei kavatse. Neiul oli just viimane klient ees, kui kedagi enda selja taga rääkimas kuulis. Ta tundis kohe ära Léoni hääle. "Vägagi" lausus Courtney, kui siis parasjagu viimasele kliendile ülejäänud raha tagasi andis. Jolie keeras end ümber ning vaatas nüüd noormehe poole ning muigas vaikselt. "Ja sul? Oli okei?" küsis ta, muie muutumas õrnaks naeratuseks.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Léon Theo Ward on Mar 12, 2014 22:11:16 GMT 2
Noormees naeratas naisele, kui ta end ümber pööras. "Selline igav laotöö. Homme-ülehomme pean uue tellimuse vormistama. Meie rummivarud on äärmiselt madalad," vastas Léon. "Nüüd tahaks süüa ka. Mis oleks, kui sõidame kuskilt läbi, tellime mingit kiirtoitu ja siis kellegi juurde? Seal sööme ja siis magama. Homme me ilmselt enne lõunat ei ära," ennustas Léon. Öötöö plussid, said hommikul kaua magada.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Courtney Jolie Mason on Mar 13, 2014 12:05:45 GMT 2
Neiu toetas õrnalt vastu letti ning kuulas siis töökaaslase pakkumise ära. Söök ja niiöelda sleepover. Aga miks ka mitte. "See plaan kõlab hästi" nõustus Courtney. "Ma tahaks hiinatoitu" ütles ta kohe välja, et ei tuleks pikemat arutlust. Coryle lihtsalt jubedalt maitses see. "Ma olen igaljuhul autoga. Aga kuna ma joonud pisut olen, siis jätan oma auto enivei ööseks siia" seletas Courtney. Ikka võttis ta tööl olles mõned joogid. Kui keegi shoti välja tegi, ei saanud neiu ka sellest keelduda. Juba viisakuse mõttes. "Niisiis, sina sõidad"
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Léon Theo Ward on Mar 13, 2014 21:00:44 GMT 2
"Siis tuleb hiinakast läbi käia," vastas Léon. Üks koht oli ööpäev läbi lahti, sealt said noored läbi hüpata. "Erinevalt mõnest ei joo mina tööpostil, seega ma sõidan," kinnitas Theo muigega. "Aga okei, ma lähen panen enda asjad kontoris kokku. Varsti peabki klubi sulgema," ütles Léon. Ta oli tihti see, kes pani hoone valvesüsteemi alla ja keeras uksed lukku. Selle ajani pidid aga turvad veel tööl olema, aeg-ajalt võis tekkida piduliste poolt pahameel, et klubi pannakse kinni.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Courtney Jolie Mason on Mar 14, 2014 8:05:37 GMT 2
Courtney muigas endamisi, kui kuulis, et Léon sõidab. Kui too poleks ka sõita saanud, siis oleks pidanud nad takso võtma. Siiski, see et neiu sõita ei saanud, ei tähendanud et ta purupurjus oleks olnud. Meeldivalt svipsis. Paljud ilmselt ei saanudki aru midagi. Kui Léon enda asju korda läks panema, liikus ka Cory töötajate ruumi. Ta võttis laua pealt oma telefoni ja selle laadija ning viskas kottis. Jaki selga pannud, liikus tütarlaps tagasi baarileti taha. Turvamehed ajasid juba inimesi saalist välja ja läbi mingi ime, keegi ei puigelnudki vastu. Lõpuks tuli ka Léon. "Mina olen igaljuhul valmis minema" sõnas ta ning muigas endamisi, kui tasapisi ukse poole jalutama hakkas. Nemad läksid välja töötajate uksest. Sealt sai ka koodi peale panna. Kood peale pandud, saidki nad lõpuks minema hakata. "Mul on kõht lihtsalt jubedalt tühi" pomises Cory nüüd hetke pärast, kui Léoni autosse istus. Ta toetas end mugavalt istme seljatoele ning piilus noormehe poole, kes tema kõrval istus.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Léon Theo Ward on Mar 16, 2014 12:23:25 GMT 2
Varsti oligi klubi tühi. Turvamees saatis DJ autoni, kunagi ei või teada, millal joogine piduline tahab näiteks DJ-ga juttu ajada, ning varsti sai ka mees ise autosse istuda. Seda teinud, tõmbas ta turvavöö peale ja käivitas auto. Parkimisplatsilt välja tagurdanud, pööras mees autoga paremale, et käia läbi Hiina restoranist, mis tegi kiirelt toidu valmis, et see kaasa võtta. "Sellepärast tasubki midagi tööle kaasa võtta," vastas mees muigega. Ta ise jõi tööl kohvi, see täitis ka kuigipalju kõhtu. "Homme tuleb jälle väga hiline ärkamine," lisas prantslane.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Courtney Jolie Mason on Mar 16, 2014 22:05:54 GMT 2
Neiu muigas endamisi, kui kuulis, et tööle peab midagi kaasa võtma. "Ja, ma võtsingi" lausus Courtney ning muigas endamisi. "Näksid said otsa umbes neli tundi tagasi" seletas ta ning itsitas seepeale. "Ja pealegi, peale seda polnud mul aega näksida" seletas ta siis veel. Kliente oli neil täna palju ning kassa tuli ka ilmselt päris hea. Kuna kliente palju, siis süüa tõesti ei jõudnud. Hea et vahepeal lonksu juua võtta sai. "Ma ei jõua oodata, et uinuda nii kaua kui võimalik" lausus Cory ning piilus siis vaikselt enda kõrvale, Léoni poole.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Léon Theo Ward on Mar 18, 2014 12:22:05 GMT 2
"Järelikult võtsid vähe kaasa. Siia tullakse ikka suurte toidukottidega," vastas mees muigega. "Täna oli jälle hull õhtu. Ma ei tea, mis veel siis saab, kui see kuulus bänd esineb, siis peaks uurima, äkki saab üheks õhtuks lisakäsi. Ma ise pean raudselt leti taga olema," rääkis Theo. "Homme pean enne kella nelja tellimused ära esitama, seega üritan keskpäevaks üleval olla," lisas mees. Tellimuse tegemine võib võtta pool tundi, halval juhul isegi tunnikese, selleks pidi ta aga ärkvel olema.
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Courtney Jolie Mason on Mar 18, 2014 17:26:18 GMT 2
"Ja jah" muigas Courtney. Või et kilekoti täis toitu. "Ja, sa võiksid küll muga mingi päev leti taga olla" rääkis Courtney rõõmsalt. "Mulle meeldiks see väga" lisas ta sinna juurde, õrnalt flirtiva häälega. Teinud noormehele kiirelt silma, viis ta pilgu teele, kuhu nad sõitsid. Nad hakkasid juba lähemale jõudma sellele kiirtoidu kohale. Oma peas käis neiu läbi menüü. Nii palju kui tal meeles oli loomulikult. Ta lootis, et suudab otsustada ära, mida ta võtab, juba enne kui nad kohale jõuavad.
|
|
25-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Léon Theo Ward on Mar 24, 2014 23:53:32 GMT 2
Mees noogutas. "Seal jooke segada janustele inimestele. Kusjuures seal saan alati hästi tippi," lausus Léon. Kuigi ta teenis enda kõrgemal positsioonil paremini, kui ta oli barmanina teeninud, oli mõni õhtu, kus ta sai lisaraha vägagi teretulnud. Üsna pea olid nad kohal, Theo parkis auto ära ja läks Courtneyga hoonesse. Nagu mees arvas, oli koht üsna tühi. "Ühed nuudlid krevettidega ja sealiha magushapus kastmes," ütles mees enda tellimuse ning jäi nüüd naise poole vaatama, ei tea, kas ta oskas midagi valida?
|
|
23-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Courtney Jolie Mason on Mar 26, 2014 21:11:49 GMT 2
Courtney liikus noormehega kaasa. Ta tellis juba ära ning kui too neiu poole vaatama jäi, hammustas Cory hetkeks alahuulde. "Riis köögiviljadega ja samuti sealiha magushapus kastmes" tellis ka Courtney. See oli ta lemmik. "Üks suur vesi ka" lisas ta sinna juurde, näidates näpuga pooleteise liitrise veepudeli poole.
|
|