22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 17, 2014 20:17:12 GMT 2
"Mis need kaks päeva ikka on," alustas Joseph muigega. "Mõtle, saad puhata. Reedel lendame NY-sse, saame laupäeva õhtul pidutseda. Pühapäeva õhtul võid ju alles tagasi minna," tegi Joe veel parema pakkumise. "Mu graafik võib vaid mõne tunni jooksul täiesti muutuda," lausus noormees. Ta lonksas vett ja pani klaasi uuesti lauale. "Aga mida me nüüd teeme? Tahad rääkida sellest, miks üldse Tree Hilli vallutad?" küsis Joe.
|
|
|
Post by Deleted on Mar 17, 2014 20:32:10 GMT 2
"Ära mitte üriagi," hakkas Sierra naerma, "ma võin reede õhtul New Yorki tulla, aga seda Bostonist, ja siis me saame ka pidutseda ja ma lähen alles pühapäeval tagasi." Muidugi pakkumine oli ahvatlev, aga kui tüdruk praegu järele annab, siis võib see talle veel harjumuseks saada. Ta on siiani kenasti loengutes kohal käinud. "Okei, aga siis anna mulle teada, kui sa kuskil esined," muutis tüdruk enda eelmist soovi. Seda vast Joseph ikka teha saab. Ei peaks ju raske olema. "Ma ei tea. Me oleme sinu juures, seega sinu töö on midagi välja mõelda," mainis Melody mugavalt, kuigi eks ta võib ise ka millegagi lagedale tulla. Nad võivad ju sootuks välja jalutama minna ja pärast kuskile maha istuda. "Me võime välja jalutama ka minna kui viitsid," pakkus neiu seejärel õlakehitusega. Joe teine küsimus pani tüdruku korraks mujale vaatama ja veest paari lonksu võtma. "No kui täiesti aus olla, siis ma tulin Tree Hilli, sest sina olid vahepeal New Yorgist jalga laksnud, aga ma tahtsin just sinu juurde tulla," tunnistas tüdruk muiates, kuid tõsines peagi, "üldiselt ma tahtsin sinuga lihtsalt midagi koos teha, et mõtteid mujale viia sellest et... me Jasoniga otsustasime lahku minna... Tegelikult juba esimesel märtsil. Enne kui sa küsid, see oli meie ühine rahumeelne otsus ja keegi kolmas asjasse seotud ei olnud."
|
|
22-aastane; Westside
Celebrity
|
Post by Joseph Milestone on Mar 22, 2014 23:29:14 GMT 2
"Okei, sobib nii ka," leppis Joseph. "Ega ma ei tohi sind valele teele meelitada," pidi mees nõustuma. Las Sierra käib tublilt koolis edasi. "Kuhu ma su siis pidutsema viin? Kas mõnda üliägedasse kohta, kust alles hommikul ilmselt väga, väga purjus peaga tagasi tuleme või eelistad rahulikumat kohta?" uuris Joe. Valikuvõimalusi oli. "Annan," lubas mees. "Võiks küll välja minna," nõustus Joseph. "Ei olegi ammu Tree Hillis lihtsalt kõndinud," lisas Joe. Ta võttis klaasi laualt ja lonksas vett. "Aww, keegi reaalselt tahtis mind külastada. Ma olen meelitatud," teatas mees muigega. "Aa... Okei. Ma ei uuri siis rohkem," kadus naeratus mehe näolt. Sai aru küll, kui pidi suu kinni panema. "Ise ka just läksin lahku. Hence the whole Ky-thing."
|
|
|
Post by Deleted on Mar 22, 2014 23:46:44 GMT 2
"Tead, ma ei ole juba ammu sellises nii-öelda üliägedas kohas pidutsenud. Seega, miks mitte just sinna minna," muigas Sierra selle mõtte peale lõbusalt. Millal ta viimati ennast üldse täis jõi? Oi, see oli ammu. Eeldatakse küll, et ülikoolis on suured peod ja joomine, aga tüdruk ei ole seal kunagi ennast täiesti täis joonud. "Muidugi tahan ma sind külastada. Sa oled mulle kõige lähem sõber seal kauges ülikoolis. Pealegi oled sa ka kindlasti üks mu paremaid sõpru," tunnistas Melody, sest lisaks kutile räägib ta veel tolle õega aeg-ajalt ja siis Sayeriga muidugi. Oh, varsti ongi ju pulmi oodata. Näitsik on päris elevil kuigi... Ah, sa jama. Jason tuleb ka sinna ju. Tuleb veider õhtu. "Mnjah, siis olemegi kaks katkise südamega noort, kes peavad koos pidutsema minema," muigas Sierra, "aga lähme siis välja?" Näitsik võttis klaasi endale kätte ja jõi selle tühjaks.
|
|