19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 20, 2014 19:50:35 GMT 2
Kylie langetas oma pea, et mitte Nate'ile otsa vaadata. Nendesse silmadesse vaatamine tekitab hetkega selle oleku, et Kylie ei ütle Nate'ile seda, mida mõtleb, vaid seda, mida süda tahab. Ja süda tahab Nate'i. Mõistus aga ütleb, et on parem Nate jätta. Miljon mõtet käis peast läbi, Mirth vaikis. Hea tükk aega vaikis ja vaatas Nathanieli sõrmi. Seejärel ronis ta Nate'ile sülle, asetas oma käed ümber noormehe ning kallistas teda tugevalt. Ta ei öelnud ikka veel ühtegi sõna.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Mar 22, 2014 14:12:48 GMT 2
Ka Nathaniel ei öelnud enam ühtegi sõna, vaid istus rahulikult Kylie kõrval. Mehe tumedate silmade pilk oli neidisel, kes ilmselgelt pidas endaga sisemist võitlust. Noormees hakkas juba neidisele ütlema, et ta annab talle veidi mõtlemisaega, kuid enne kui ta jõudis oma suu avada, tõusis Kyllie püsti ning istus talle sülle. Mehe näole tekkis õhkõrn naeratus ning ta mässis enda käed tugevalt ümber Mirthi, emmates teda vastu. Noormees vaikis mõne hetke ning lihtsalt hoidis kihlatut enda käte vahel. Olid nad ikka kihlatud veel? Ky käitumise järgi võid eeldada, et jah, juhul muidugi kui tegu polnud mingi hüvastijätu kallistusega. "Jätame need viimased sündmused kõik selja taha ning ärme räägime neist enam kunagi. Me tegime mõlemad vigu ja enam me neid vigu lihtsalt ei korda," rääkis Nate vaikselt. Teoorias kõlas see ju hästi. "Seega kõik on korras?" küsis noormees, libistades käega aeglaselt mööda naise selga üles ja alla.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 22, 2014 16:20:09 GMT 2
Kylie naeratas Nate'i sõnade peale, aga noormees seda naeratust ilmselt ei näinud. Vaevalt nad kõik juhtunud unustada suudavad, aga eks õppida ole sellest neil mõlemal. Ja kui nad suudavad kõige sellega jätkuvalt koos olla, siis on kõik korras. Eks? Mirth tõstis oma pea, et Nathanielile otsa vaadata. "Ma armastan sind," lausus Ky siiralt. Ta tõesti armastas. Ta pole kedagi nii väga armastanud kui Nate'i. Kas ta üldse on kedagi teist armastanud? "Ma ei lähele sellele Partyle, ma tahan sinuga koos olla," teatas Mir siis.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Mar 22, 2014 16:33:02 GMT 2
Naise sõnade peale noormees naeratas kergelt ning ning ütles: "Ma armastan sind ka." See oli tõsi. Kui ta Kylie't ei armastaks, siis oleks ta ilmselt naisest lahku ka läinud ning tõenäoliselt see kehtis ka vastupidi. Olgugi et nad armastavad teineteist, suudavad nad ikkagi teha asju, mis on viinud neid nii palju kordi lahkumineku äärele, kuid imekombel on nad siiani suutnud kokku jääda. Tuleb vaid loota, et enam selliseid asja ei juhtu. Kuulnud Mirthi, et viimane ei lähe peole, kuna tahab Nate'iga koos olla, naeratas noormees. Seda oli hea kuulda. Noormees sättis end niiviisi, et ta sai Kylie'le otsa vaadata ning vajutas oma huuled neidise omadele.
|
|