21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Mar 8, 2014 2:46:52 GMT 2
Nädal aega oli möödas sellest, kui Ky talle teatas, et ta oli mingi teise mehega maganud. Kurat kui väga mees seda vihkas aga selle nädala aja jooksul oli suutnud ta tunduvalt rahulikumaks muutuda. Njahh.. Eks nende suhe polnud sellel hetkel enam väga hea, olgugi et Nate'i jaoks polnud see sugugi piisav põhjendus. Sellegipoolest oli mees seda valmis andestama, kuigi usalduse taastamine on siiski aeganõudev protsess. Selleks nädalast ei piisanud kindlsti. Selle nädal aega oli noormees veetnud ei kuskil mujal kui Hawaii'l, olgugi et see puhkus tundus rohkem hullu ajutööna, mida see ka olnud oli. Mees sõitis autoga maja ette, võttis autost kokhvri ning sisenes majja. Käes oli juba pärastlõuna, seea teoreetiliselt võiks neidis juba koolist kodus olla küll. "Kylie?" hõikas mees seejärel majja sisenedes, et teada saada, kas viimane on kodus või mitte.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 8, 2014 2:54:49 GMT 2
Kuna tegemist oli veerandi viimase koolipäevaga, siis oli koolis olnud ainult klassijuhatajatund ning aktus. Seega oli Kylie Nathanieli juures juba veidi enne kelle kahtteist. Aga kuna ta oli öö läbi ärkvel olnud, sest ta põles soovist Nathanielit näha. Tulgu sealt mis tahes, aga igatsus oli nii meeletu, et Ky ei hoolinud enam muust, kui et saaks kasvõi korraks veel Nate'i näha. Kylie viskas end majja jõudes elutuppa teleka ette pikali ning esimese reklaamipausi ajal jäi ta magama. Aga ta ei olnud sügavas unes, seega oma nime kuuldes tegi ta silmad lahti. "Ma olen siin," lausus ta, viies pilgu automaatselt esiku suunda, kust Nate'i hääl kostus. Tasakesi ajas ta end istukile. Nii uimane oli olla.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Mar 8, 2014 3:09:42 GMT 2
Mees jättis kohvri alla esikusse, kuna ta ei viitsinud seda praegu üles magamistuppa vedada. Küll oli sellega veel aega. Kuulnud Ky häält elutoast, läks noormees sinna ning vaatas muigega Kylie'le otsa. "Noh uinuv kaunitar. Magasid või?" küsis Nathaniel seejärel ning istunud oma kihlatu kõrvale vajutas noormees kerge musi Mirthi huultele. Ta ei viitsinud enam tülitseda ega naise peale pahane olla. Vähemalt hetkel suutis ta rahulik olla ning isegi õnnelik olla, kuna tahest tahtmata oli ta naist igatsenud, ükskõik millega ta ka hakkama ei saanud. "Mida head vahepeal korda saatsid?" uuris Nate seejärel Mirthilt ning libistas käega läbi juuste.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 8, 2014 3:23:32 GMT 2
"Mhmhmhmh," mõmises Kylie vastuseks. Ja siis oli Ky ainult hämmingus. Nii rahulik Nate, käitub nagu oleks ta äsja just lihtsalt töölt tulnud ja mingit tüli või asja pole olnudki. Misasja Nathaniel nädal otsa mõtles? Igatahes ei kavatsenu Kylie seda hetke rikkuda ning käitus ka samamoodi, nagu kõik oleks korras. "Suurt midagi, tavaline koolinädal," ütles Ky. Ainult et nüüd hakkas vaheaeg. Mirth võttis Nate'i käe ning sikutas seda kergelt:"Tule kaissu." Hea meelega magaks edasi, sest vastasel juhul temast Locked In School Partyl asja ei ole.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Mar 9, 2014 22:04:22 GMT 2
Nathaniel vaatas kerge muigega unist Kylie't. "Millest sa nii väsinud oled?" küsis noormees seejärel ning libistas käega läbi oma juuste. See polnud just väga tihe vaatepilt, et Mirth magab keset päeva. Kui Ky teda endale kaissu sikutas, naeratas Nate kergelt ning heitis kihlatu kõrvale pikali, pannes käe ümber neidise ning paitas pöidlaga Ky käeselga. Nathaniel oli võrdlemisi pikalt kaalunud, kas ta räägib Mirthile, et ta suudles Hawaiil ühe tsikiga, kuid oli siiski otsustanud et mitte. Ta ei tahtnud Ky-ga rohkem tülitseda ning pealegi see ei läinud suudlemisest kaugemale. Mees vajutas kerge musi Mirthi kaelale ning vaikis mõne hetke. "Ma ei ole sulle endiselt täielikult andestanud aga ma ei taha sinuga lihtsalt tülitseda. Ma tean, et sa kahetsed juhtunud," rääkis Nate rahulikult. Nad ei saanud seda teemat täielikult eirata isegi kui nad väga tahaks. "Aga kui midagi sellist peaks mingilgi määral korduma, siis me lähme lahku," lisas mees veel hetke pärast.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 10, 2014 9:43:16 GMT 2
"Kakskümmend neli tundi ärkvelolekut on minu jaoks natuke liiga palju," seletas Kylie oma väsimust. Üleväsimusega askeldada on enesetunde koha pealt päris okei. Veidi uimaseks võib tõmmata vahepeal ainult. Aga üleväsimus ja reklaamipausid ei käi kokku. Nii hea oli jälle Nathanieli käte vahel olla, aga ka Ky ei ole endiselt Nathanielile andestanud. "Sellest ma järeldan, et kui sa veel kellelegi alusetult tappa annad, läheme me lahku," ütles Kylie. Sest kui Nate poleks Kylie't vihastanud, poleks Ky pidanud alkoholilt küsima, miks ta Nathanielit armastab. Alkohol arvas, et peab selle kuidagi väga ekstreemsel moel Ky'le meelde tuletama.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Mar 10, 2014 17:06:31 GMT 2
Nathaniel kuulas rahulikult neidise ära. "Miks sa nii kaua siis ärkvel olid?" oli noormees segaduses. Mees ei suutnud leida küll õhtegi põhjust, miks Ky oleks pidanud öö läbi ärkvel olema. Nate kuulas Mirthi järeldust ning ta polnud kaugel sellest, et silmi pööritada. "Mina järeldaksin sinu asemel pigem seda, et kui sa mu peale pahane oled, siis ei ole mõistlik kohe teise mehega voodisse ronida," lausus mees ning nägi vaeva, et oma häält rahulikuna hoida. Jah, Nate tegi lollisti, et armukadudushoos Elijah'ile virutas, aga põhisüüdlane oli noormehe silmis siiski Mirth. See ei ole lihtsalt õige, et iga kord kui neidis millegi pärast ta peale pahane on, siis ta ronib teise mehega voodisse.. See on lihtsalt vale.. Ja Nate'i silmis rõve.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 10, 2014 22:59:11 GMT 2
"Mõtlesin meist," vastas Kylie, "mõnest viimastest koosveedetud kuudest. Sellest, mis enne auto alla jäämist oli, ma väga ei mäleta." Kirkamaid detaile mäletab. Kylie ei pidanud end rahulikuks sundima. Ta oligi rahulik. Tõtt-öelda oli ta õnnelik. Ta oli juba leppinud mõttega, et nüüd on tema ja Nate, mitte nemad. Aga näib, et tal on Nathanieliga vedanud. Ju siis veel on armastus see, mis neid koos hoiab. Ky puges Nathanielile lähemale ning peitis oma näo tema rinnale. "Lohuta end sellega, et sina oled parem." Ja olgu jumal armuline, et Nate nüüd Kylie täbara huumoriga kaasa läheb, mitte ei hakka loengut pidama sellest, et mehed tuleb ära proovida enne suhtesse astumist, mitte kihluse ajal.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Mar 11, 2014 0:23:28 GMT 2
Nathaniel kuulas Mirthi, joonistades pöidlaga samal ajal mustreid neidise käeseljale. Njahh.. Eks ka Nate oli nende suhtest palju mõelnud ning üritas jõuda selgusele, kas ta suudab sellest üle saada, et Ky magas mingi teise mehega või mitte. Samas hetkel kui ta käsi oli kindlalt üle Mirthi oli Nate võrdlemisi kindel, et ta tegi õige otsuse. Ta siiski armastas seda naist, kes tal hetkel käte vahel on. Kui Ky mehele veelgi lähale nihkus, naeratas Nathaniel ning vajutas Mirthi pealaele kerge musi. Jap.. Arvestades seda nalja, siis oli Kylie'l tõesti täbar huumorisoon. See lause tuletas Nate'ile muidugi meelde seda suudlust ning noormees sai aru, et ta peab sellest naisele rääkima. Noormees nautis Kylie lähedust ning valitsevat rahu veel mõni hetk ning ohkas siis raskelt. "Ma pean sulle midagi rääkima. See tuleks nii või naa ühel hetkel välja," alustas Nathaniel võrdlemisi ettevaatlikult. "Ma suudlesin kedagi," ütles noormees selle lause siis lõpuks Kylie'le välja. See ei tundunudki enam nii hull.. Kui Kylie magas mingi tüübiga, siis mis see suudlus - või noh palju suudlusi- ära ka ei ole. Seda, et nad samasse hotellituppa ka jõudsid ei hakanud Nathaniel mainima. Viimasel hetkel suutis Nate siiski sellele tsikile korvi anda, seega see ju ei loe.. Eks?
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 11, 2014 0:34:45 GMT 2
Ah sellepärast Nate nii rahulik ongi - ise ka patune. Suudlus või seks..noh, üks petmine mõlemad. "Tegid mingit tasaarveldust? Et kui ma panen kõrvalt, siis võtad endale selle vabaduse sedasama teha, et siis seda mulle nina alla hõõruda?" küsis Kylie ja puges Nathanieli käte vahelt ära ning istus diivanilauale. "Sa saad iga tüdruku keda sa tahad, me kõik teame seda, aga miks sa ikkagi minuga olla tahad, kui sa võtad lausa terve nädala vabaks, et kellegi teisega olla?" küsis Kylie, "see peab ikka väga eriline päev olema, et sa minu jaoks ühe päeva vabaks võtad, aga nüüd said lampi võtta terve nädala? Tõesti, Nate, kesasi ma sulle olen?"
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Mar 11, 2014 0:51:28 GMT 2
See ei olnud kindlasti põhjus, miks Nate rahulik oli. Kui Ky hakkas oma jutuga pihta, sulges Nate sekundiks silmad. Ta teadis, et selline asi hakkab pihta. Ta poleks pidanud ikkagi rääkima.. "Kylie," lausus Nathaniel, kui neidis ta käte vahelt minema läks. Noormees lasi naisel enne kõik ära rääkida ning tõusis seejärel kerge ohkega istukile, vaadates neidisele otsa. "Esiteks ma ei teinud mingit tasaarveldust. Teiseks ei hõõru ma seda sulle nina alla, ma lihtsalt rääkisin sellest sulle. Sina hõõrud pigem mulle nina alla seda, et sa mingi teise kutiga voodisse ronisid. Ja ma võtsin ka nädala vabaks siis, kui sa oma kolm asja võtsid ja siit minema kolisid. Ja tagasi tulles mulle ütlesid, et sa magasid kellegagi. Teine nädal oli ka sinu pärast võetud, seega ära hakka ajama, et ma võtsin nädal aega vabaks, et minna ja teistega ameleda. Ma olin baaris, ma olin täis, ma olin sinus pettunud ja siis seal oli mingi tsikk, me hakkasime rääkima ja siis noh.. Juhtus. Me läksime isegi mu hotellituppa, aga erinevalt sinust ei suutnud mina sellega lõpuni minna, kuna mina armastan sind. Viimati kui ma kontrollisin, siis sa olid mu kihlatu, enam ma pole selles nii kindel. Sa ei saa olla mu peale kuri kui ma suudlesin mingi tsikiga, samal ajal kui sa ise ronisid ühe kutiga voodisse, millele eelnes kindlasti väga palju suudlusi," rääkis Nathaniel, muutudes juba vahepeal kurjakski. Mõned Ky põhjendused olid nii totakad, et see oli lihtsalt jabur juba.
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 11, 2014 1:08:57 GMT 2
"Ilmselt poleks mina suudlusenigi jõudnud, kui ma oleks teadvustanud endale, mida ma teen. Ma sain hommikul, kui ärkasin, teada alles, et ma üldse midagi sellist tegin. Ja ma tean, et see ei tee asja paremaks ega midagi, aga tead mis? Vahet ei ole," rääkis Kylie ja tiris siis sõrmuse sõrmest. Ta asetas selle ilusa vidina lauale. "Kui ma suudan sind töölt ära meelitada ainult sellega, et ma end sulle vastikuks teen, siis minu pärast jää oma kontorisse kasvõi elama. Ma olen väsinud sellest, et ma koguaeg ootan sind. Nüüd ma vähemalt sain teada, et sul ei ole mingit probleemi tuimalt kaheks nädalaks vabaks võtta. Aga kui ma palun, siis on võimatu isegi pooletunnine lõuna teha." Kylie oli valmis lahku minema. Milleks hoida elus midagi, mis nagunii enam kunagi endiseks ei saa? Mõlemapoolne usaldus oli kadunud. "Aitäh sulle kõige ilusa eest."
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Mar 11, 2014 1:23:54 GMT 2
Nathaniel kuulas neidist ning noormees jälgis, kuidas ta kihlatu endalt sõrmuse sõrmest ära võtab. Kas kõik oligi nüüd siis läbi? Napp viis minutit tagasi oli kõik super olnud ning nüüd? Kas Kylie tahab tõesti lahku minna? "See oligi sellel hetkel võimatu. Miks sul on sellest nii raske aru saada? Ma tundsin end halvasti ning seetõttu ma tulingi poole päeva pealt koju lilledega. Põhimõtteliselt poleks ma tohtinud seda väga teha aga ma tegin seda siiski.. Sinu pärast. Ja need kaks nädalat, mis ma vabaks võtsin, neil on ilmselgelt tagajärjed aga ma olen eranditult kõiki töökõnesid sellel ajal lihtsalt eiranud. Mul ei ole 9-st 17ni töö, sa tead seda. Ja kurat küll! Lõpeta mind tänamast kõige ilusa eest, kui me ei ole lahku läinud. Topi see sõrmus endale sõrme tagasi," rääkis Nathaniel kohati juba kergelt ärritunult. Jälle see sama teema, et mehel pole tema jaoks aega. Nagu see oleks Nate'i enda valik, et ta on meeldamini tööl kui enda kihlatu juures. "Ma võin sulle öelda, et ma üritan rohkem aega sinu jaoks leida, aga ma ei saa seda garanteerida."
|
|
19-aastane; Westside
Senior
|
Post by Kylie Mirth Tremblay on Mar 11, 2014 1:43:48 GMT 2
"Äkki sa lõpetaks minu kohtlemise sellisena nagu ma oleksin sinu eraomand?" tahtis Kylie. Kui neiu tahtis, siis ta võttis selle sõrmuse ära. Kui neiu tahtis, siis ta tänas. "Ja ma annangi sulle selle vabanduse nüüd rahulikult tööl olla. Enam sa ei pea mõtlema sellele, et mina sind kodus ootan. Nüüd saad vabalt igal vabal hetkel oma tütre juurde minna ega pea oma aega minu ja tema vahel jagama. Tema on süütu väike inglike ja vajab sind palju rohkem kui mina. Mina olen sulle nagunii vastik nüüd. Sama vastik kui iga suvaline hoor, kelle sa vajadusel endale kaissu saad." Kylie oli lihtsalt nii endast väljas juba, et ta rääkis täiesti rahulikult ja polnud isegi märki sellest, et ta võiks nutma hakata. Ta teadis, et nii kui ta Nathanielilt silma alt kaob, nutab ta omal pea valutama ja läheb hea jupp aega, enne kui ta sellest kõigest üle saab, aga parem õudne lõpp kui lõputa õudus.
|
|
21-aastane; Eastside
Citizen
|
Post by Nathaniel Snow on Mar 11, 2014 17:29:44 GMT 2
Nathaniel libistas käega läbi oma juuste ning kuulas Kylie ära ja leebus lõpuks. Mees tõusis diivanilt püsti, et istuda Mirthi kõrvale. Nate asetas käe Mirthi põsele, tumepruunide silmade kindel pilk püsimas neidise omadel. "Sa ei ole mulle vastik ning ei saa ka kunagi olema. Ma armastan sind. Ning ma ei taha mingeid hoorasid, ma tahan sind. Aga kui sina ei taha minuga koos olla ning see on su kindel otsus, siis okei. Ma ei saa sind kinni hoida," rääkis noormees rahulikult, vaadatades endiselt Mirthile otsa. Ta ei saanud rääkida naisele auku pähe, et nad oleksid endiselt kihlatud. Kui Ky tahab lahku minna, siis toimuks see niikuinii millalgi, iseasi muidugi millal ning antud juhul kehtib ilmselt see, et mida varem seda parem, kuigi lihtne ei saa see olema mitte mingil juhul.
|
|